Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

"Στείλ'τη στο σίδερο": Η βολή που άλλαξε την ιστορία

Πριν από 20 χρόνια, η Ελλάδα πήγε στο Μουντομπάσκετ του Καναδά με τη χειρότερη δωδεκάδα και γύρισε με την καλύτερη (μέχρι τότε) θέση στην ιστορία της. 




Το 1994, είκοσι χρόνια πριν, είχα τελειώσει το Λύκειο, η Εθνική συμμετείχε στο 3ο Μουντομπάσκετ της ιστορίας της κι είχα ταξιδέψει μαζί της στον Καναδά.
Η Εθνική είχε αλλάξει προπονητή λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά, με τον Μάκη Δενδρινό να γίνεται πρώτος προπονητής, μετά την αποχώρηση του Κιουμουρτζόγλου, εξαιτίας του τσακωμού με τον Φασούλα. Αλβέρτης και Οικονόμου είχαν αρνηθεί να συμμετάσχουν για να προετοιμαστούν καλύτερα με τον Παναθηναϊκό και η Εθνική μας πήγε στον Καναδά με μία απ'τις “χειρότερες” δωδεκάδες που έχουμε στείλει ποτέ σε μεγάλη διοργάνωση: Γιαννάκης, Σιγάλας, Μπουντούρης, Γαλακτερός, Χριστοδούλου, Μπακατσιάς, Παταβούκας, Φασούλας, Ρεντζιάς, Τσέκος, Μυλωνάς, Παπαπέτρου.

Δείτε τι συμβαίνει όταν ο άνδρας δεν μπορεί να εκσπερματώσει

Δείτε τι συμβαίνει όταν ο άνδρας δεν μπορεί να εκσπερματώσει

Αρκετά συχνά συμβαίνει να δυσκολεύεται κάποιος να εκσπερματίσει, ή τελικά να μην εκσπερματίζει, παρά το ότι η στύση είναι ικανοποιητική.
Κάποιοι άνδρες μπορούν να εκσπερματίσουν όταν η σύντροφος τους κάνει στοματικό σεξ ή με το χέρι τους, αλλά όχι όταν βρίσκονται μέσα στον κόλπο. Κάποιοι εκσπερματίζουν μόνο κατά την αυτοϊκανοποίηση και κάποιοι μόνο στον ύπνο τους.
Σε κάποιες περιπτώσεις το πρόβλημα συμβαίνει σε κάθε σεξουαλική επαφή, ενώ σε άλλες περιπτώσεις συμβαίνει μόνο με συγκεκριμένη σύντροφο.
Επίσης, κάποιοι άνδρες δεν έχουν μπορέσει να εκσπερματίσουν ποτέ και το πρόβλημα έχει μια πιο γενικευμένη μορφή.

Μύθος το σημείο G – Υπάρχει όμως το σημείο CUV

Μύθος το σημείο G – Υπάρχει όμως το σημείο CUV

Η περίφημη ερωτογενής ζώνη του γυναικείου κορμιού, το επονομαζόμενο σημείο G, έχει διχάσει τον επιστημονικό κόσμο εδώ και δεκαετίες και μια νέα έρευνα από τη γειτονική Ιταλία αμφισβητεί – για μία ακόμη φορά – την ύπαρξή του.
Ωστόσο, η ομάδα των γιατρών που εκπόνησε τη συγκεκριμένη μελέτη υποστηρίζει πως... υπάρχει ελπίδα, καθώς η μελέτη τους περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την «ευαίσθητη» περιοχή που ευθύνεται για τη γυναικεία ερωτική απόλαυση.
Η σεξουαλική διέγερση δεν εντοπίζεται σε ένα μεμονωμένο σημείο, εξηγούν οι ερευνητές. Η κλειτορίδα, ο κόλπος και η ουρήθρα αποτελούν «εξαιρετικά δυναμικές και ευαίσθητες δομές» και συνδέονται σε ένα σύμπλεγμα που καθορίζει την ερωτική απόλαυση.

ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ


“Στο ναό του Αγίου Πέτρου, στη Ρώμη, άκουσα το Ευαγγέλιο σ' όλες τις γλώσσες. Με την ελληνική γλώσσα αντήχησε άστρο λαμπρό μέσα στη νύχτα”. Το είπε ένας γίγαντας της οικουμενικής Σκέψης, ο Γερμανός Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε. Είπε και τούτο: “Ό, τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι για τον πλανήτη η Ελλάδα”.

ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…

Βασανιστικά αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις που όμως είναι φυσιολογικά...


Γιατί μερικές φορές ντρεπόμαστε για τις απαγορευμένες σκέψεις που κάνουμε και τα συναισθήματα που έχουμε;  Στην κουλτούρα της κλειδαρότρυπας και της εξομολόγησης είναι κοινωνικά αποδεκτό να μπαίνουμε στα άδυτα της προσωπικής ζωής των σταρ, συζητάμε ανοιχτά για τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις, τα προβλήματα του συντρόφου μας και η λίστα δεν έχει τέλος… Αυτό έχει και μια θεραπευτική ιδιότητα.
            Ωστόσο, πολλά συναισθήματα παραμένουν κρυμμένα.  Μέσα μας μπορεί να ανατριχιάζουμε στη θέα ενός ατόμου σε αναπηρική καρέκλα, να ευχόμαστε το θάνατο ενός υπέργηρου και άρρωστου συγγενούς, να σκεφτόμαστε ότι οι φίλοι μας είναι κακόγουστοι, τα μωρά απλώς ενοχλητικά και άλλες παρόμοιες σκέψεις, ενώ ταυτόχρονα θεωρούμε τον εαυτό μας καλό άνθρωπο.

CleanMem : Διαχειριστείτε τη μνήμη του υπολογιστή σας

Όταν ξεκινά ο υπολογιστής σας κάποιες φορές μπορεί να τρέχει πιο αργά από ότι συνήθως, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εξαντλείται η μνήμη RAM, η οποία αποθηκεύει τις διαφορετικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στον υπολογιστή σας. 
Το CleanMem είναι μια εφαρμογή για τα Windows που καθαρίζει τη RAM κάθε 30 λεπτά επιτρέποντας έστι την ταχύτερη εκτέλεση εργασιών στον υπολογιστή σας.

«Μη μου τους κύκλους τάραττε»




Μην ταράζεσαι, μείνε εκεί που είσαι, στον βαθύ σου ύπνο. Αφού τίποτε δεν μπορεί να σε ταράξει αυτό είναι σπουδαίο. Τόσα συμβαίνουν για να σου ταράξουν τους κύκλους κι εσύ εκεί στο βάθος σου, που νομίζεις ότι είναι ύψος σου. Έχεις πέσει τόσο βαθιά μέσα στο σκοτάδι, το έχεις τόσο συνηθίσει, βλέπεις οριακά ότι είναι μπροστά σου και νομίζεις ότι βλέπεις, νομίζεις ότι ζεις.

Εκεί μέσα σε αυτό το πυκνό σου σκοτάδι, μέσα στη συνήθεια του πόνου κάθε μέρα ανάβει ένα φως. Κάθε μέρα η φωτεινή ψυχή σου κάνει προσπάθειες να σου δείξει το βάθος, το σκοτάδι σου και να σε κουνήσει από τη θέση σου. 

Η θεραπευτική δύναμη της καρδιάς


Θυμάμαι μια γυναίκα που είχε χάσει τις δυο κόρες της. Βρισκόταν σε απεγνωσμένη κατάσταση ενώ όλοι γύρω της προσπαθούσαν να την ανακουφίσουν χωρίς αποτέλεσμα. Γνωρίζοντας τη δύναμη της καρδιάς, την πλησίασα, έφερα το κεφάλι της στην καρδιά μου και την κράτησα εκεί για λίγα λεπτά σε ησυχία. Όταν σήκωσα το κεφάλι της, άνοιξε τα μάτια της και είπε, “Υποθέτω ότι ήταν θέλημα Θεού. Αισθάνομαι καλά. Νομίζω ότι μπορώ να ξεπεράσω τη θλίψη μου. Όσο μου κρατούσατε το κεφάλι, άρχισα να σκέφτομαι την συνέχεια της ζωής σε άλλα πεδία και την Απειροσύνη...”

Κερδισμένος ή χαμένος; Αναλαμβάνοντας τη δράση προς αυτό που θέλεις να είσαι

Κερδισμένος ή χαμένος; Αναλαμβάνοντας τη δράση προς αυτό που θέλεις να είσαι

Σεπτέμβρης: συχνά σηματοδοτεί τα νέα ξεκινήματα στις ζωές μας. Φαίνεται ότι το διάλειμμα του καλοκαιριού είναι μια ευκαιρία να πάρουμε απόσταση από την καθημερινότητα, να χαλαρώσουμε, να ξενοιάσουμε. Και εντωμεταξύ γίνεται άλλοτε συνειδητά, άλλοτε ασυνείδητα, ένα είδος «αυτό-ανασκόπησης ζωής»: που είμαι; Πού βρίσκομαι; Είμαι καλά με αυτό που είμαι και το σημείο που βρίσκομαι; Είμαι ικανοποιημένος με τη ζωή μου; Τι θέλω να αφήσω πίσω και τι θέλω διεκδικήσω; Προς τα πού θέλω να πάω; Τι να αλλάξω ή τι να προσθέσω;
Όλα τα παραπάνω ερωτήματα μπορούν να συνοψιστούν σε ένα: είμαι ευτυχισμένος;

Επιστρέφοντας στο σπίτι

6 Τρόποι να διώξετε τις αμφιβολίες και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας

(Jennifer Kass) 
Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι μια απελευθερωτική και μετασχηματιστική διαδικασία, αλλά πολλοί από εμάς έχουν χάσει αυτή τη σύνδεση και ψάχνουν για απαντήσεις έξω από τον εαυτό τους ή επιτρέπουν σε άλλους ανθρώπους ή κοινωνικές πεποιθήσεις να τους λένε ποιο είναι το σωστό γι’ αυτούς. Όταν εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας, εμπιστευόμαστε τη ζωή και όταν εμπιστευόμαστε τη ζωή είμαστε συνδεδεμένοι με όλα τα θαύματα που μας στέλνει το σύμπαν. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας δημιουργεί μια εσωτερική απαράμιλλη αυτοπεποίθηση.
Όταν μιλάμε για εμπιστοσύνη, μιλάμε επίσης για την υλοποίηση των ονείρων μας. Η υλοποίηση έχει να κάνει με το να είμαστε εσωτερικά ευθυγραμμισμένοι με τη διαίσθησή μας. Όταν ζούμε στη ροή της τελειότητας ενός θεϊκού χρονικού συνεχούς, τα πράγματα τα οποία έχουμε εμπνευστεί να δημιουργήσουμε εμφανίζονται στο μονοπάτι μας και αυτό είναι απόδειξη της ξεκάθαρης ευθυγράμμισης με τη διαίσθησή μας, τον ανώτερο εαυτό μας. Με άλλα λόγια, αυτό που επιθυμούμε – όχι αυτό που επιθυμεί το ανθρώπινο εγώ μας, αλλά αυτό που επιθυμούν η ψυχή μας και ο ανώτερος εαυτός μας – θα αρχίσει να εμφανίζεται στο μονοπάτι μας.

Εναλλακτικές Πραγματικότητες

(Jean-Paul Déry)

Επειδή είμαστε δημιουργοί, αλλάζουμε την πραγματικότητά μας κάθε φορά που παίρνουμε μια απόφαση. Και με κάθε απόφαση, αλλάζουμε την κατεύθυνση του μονοπατιού μας προς ένα νέο μέλλον.
Ανάλογα με το πόσο πολύπλοκη είναι αυτή η απόφαση και σε πόσες διαφορετικές κατευθύνσεις οδηγεί, κάθε φορά που απορρίπτετε μια για χάρη κάποιας άλλης, δημιουργείτε ένα νέο μονοπάτι. Προσπερνώντας τις εναλλακτικές και κάνοντας μια επιλογή, δημιουργείτε ένα νέο μέλλον με διαφορετικό δυναμικό το οποίο με τη σειρά του θα δημιουργήσει νέα δυναμικά και νέες ευκαιρίες. Η νέα κατεύθυνση που παίρνετε θα δημιουργήσει το νέο σας μέλλον και η κάθε σας σημαντική απόφαση, έχει αυξημένες πιθανότητες να επιφέρει μεγαλύτερες αλλαγές. Όμως, άσχετα με το τι αποφασίζουμε, η νέα πραγματικότητα που δημιουργούμε αφορά μόνο εμάς.

Tα άγνωστα ελληνικά προγράμματα ανάπτυξης οπλικών συστημάτων


b_300_200_16777215_00_images_elvow.jpg

Και μόνο ο τίτλος αυτού του άρθρου θα μπορούσε να προκαλέσει τα γέλια του κάθε καλοπροαίρετου αναγνώστη, αφού για πολλά χρόνια οι «κατάλληλοι» άνθρωποι στην «κατάλληλη θέση» είχαν καταφέρει να πείσουν τους Έλληνες πολίτες και ειδικότερα τους νέους ανθρώπους ότι η χώρα μας δεν μπορεί να παράγει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

 Για δεκαετίες οι περισσότεροι  Έλληνες είχαν υποστεί μία πλύση εγκεφάλου της οποίας βασική ιδέα ήταν ότι η χώρα μας και το ανθρώπινο δυναμικό της είναι κατάλληλο μόνο για την παροχή υπηρεσιών και για τον ρόλο των σερβιτόρων της Ευρώπης όπως κάποιοι έλεγαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990.


Και όμως το πρώτο αληθινό ελληνικό μυστικό πρόγραμμα ανάπτυξης οπλικών συστημάτων από εγχώριες δυνάμεις και φορείς ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 από ένα μηχανικό της ΠΑ και από 5 σμηνίτες με ειδικές γνώσεις απόφοιτους πανεπιστημιακών σχολών. Με πενιχρά μέσα, με δυσκολίες, με όρεξη όμως για εργασία και πρόοδο, οι άνθρωποι αυτοί ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και εργάστηκαν πάνω στην ανάπτυξη ενός συστήματος το οποίο πίστευαν ότι θα συνέβαλε στην αμυντική θωράκιση της χώρας και στην αυτονόμηση της ελληνικής αμυντικής μηχανής στα πλαίσια του εφικτού.

Η ευτυχία είναι επιλογή


 
 Ένα από τα θετικά στοιχεία της «κρίσης» που βιώνουμε σήμερα, είναι το γεγονός ότι μας κάνει να εξετάζουμε και να αναρωτιόμαστε για πράγματα με τα οποία ίσως ποτέ να μην είχαμε ασχοληθεί, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Κι αυτό συμβαίνει γιατί όλοι πλέον συνειδητοποιούμε ότι δεν πρόκειται για οικονομική, αλλά για κοινωνική-συνειδησιακή κρίση.
Οι επαγγελματίες της ψυχικής υγείας - κυρίως οι σύμβουλοι και οι ψυχολόγοι - συναντούν καθημερινά ανθρώπους κύριο «σύμπτωμα» των οποίων είναι ότι «δεν νιώθουν καλά», δεν είναι ευτυχισμένοι ή έστω ικανοποιημένοι με τη ζωή τους. Τι είναι αυτό ακριβώς που μας εμποδίζει να είμαστε καλά και τι μπορούμε να κάνουμε αφού το ανακαλύψουμε;

Η Ανάληψη – Μεταμόρφωση Της Ψυχής

Τα τρία είδη της Ανάληψης της Ψυχής.
- Η απλή ανάληψη
- Η φωτεινή ανάληψη
- Η κρυσταλλική φωτεινή ανάληψη στην Πέμπτη διάσταση.
Όταν αναφερόμαστε στη λέξη «ανάληψη», εννοούμε την ανάληψη της ψυχής. Ανάληψη του φυσικού σώματος με την υλική σύνθεση που διαθέτει, κατά γενικό κανόνα, δεν υφίσταται. Η υπόσταση του φυσικού σώματος δεν είναι προγραμματισμένη για να υπάρξει σε ανώτερα επίπεδα φωτός. Το φυσικό σώμα, ως επί το πλείστον, αποτελείται από συστατικά της Γης. Στη Μητέρα Γη παραμένει και μετά την αναχώρηση της ψυχής.

Σκέψη θετική - έλξη μαγική



Ένα ( ΤΑΞΙΔΙ )...  εκεί που τα όνειρα είναι γεμάτα  ( ΑΓΑΠΗ ) ,   εκει που κανένας δεν μπορεί να σου πει ( ΙΣΩΣ )  --  ( ΓΙΑΤΙ ) ,   η ακόμα και ένα ( ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ )...  Γιατί στα όνειρα μας όλα είναι αγαπημένα,   ( ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ )  όπως εμείς θέλουμε να είναι...  Μπορούμε και έχουμε ότι πραγματικά θέλει η καρδιά και η ψυχή μας...!!!

Αυτό το αριστούργημα που δημιουργούμε στον υποσυνειδήτο κόσμο, μπορούμε να το έχουμε και στο συνειδητό κόσμο;...  

Η Δημιουργία Ξεκινά με τη Σκέψη


Οποιαδήποτε δημιουργία ξεκινά με τις σκέψεις. Η διαδικασία της πραγματοποίησης δεν είναι ούτε τυχαία ούτε απερίσκεφτη, μολονότι στον απληροφόρητο και δίχως εξάσκηση οφθαλμό μπορεί ορισμένες φορές να φαίνεται πως έτσι είναι. Η δημιουργική σου δύναμη και η αντίστοιχη ενέργεια ακολουθεί το θεϊκό νόμο, ο οποίος καθορίζει πως κάθε πηγάζει ξεκινά από το πνεύμα.
Στο δικό σου επίπεδο της Γης η κβαντική φυσική επιβεβαιώνει πως τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από συνείδηση ή σκέψεις –το ίδιο φυσικά και εσύ αλλά και εμείς. Σε τελική ανάλυση όλες οι εκφάνσεις της ύπαρξης, συμπεριλαμβανομένου και του δικού σου προσωπικού κόσμου, είναι βασικά οι δικές σου σκέψεις, πεποιθήσεις, απόψεις και ιδέες σε εκδηλωμένη μορφή.

Μια ιστορία αγάπης και ενσυναίσθησης μεταξύ των συντρόφων

Agapi

Χρύσα Ευαγγέλου

Εκείνος θα έφευγε. Ήθελε να μείνει μόνος, να απομονωθεί από όλα και όλους, να διαγράψει όλα όσα τον είχαν κουράσει και από την σκληρή εργασία του χειμώνα. Το είχαν συμφωνήσει με την σύντροφο του, ήταν καλά και οι δυο με αυτό. Εκείνη θα έμενε πίσω, είχε πολλά πράγματα να διεκπεραιώσει, θα συνέχιζε να εργάζεται και θα έμενε στην ρουτίνα της.

Λίγο πριν εκείνος φύγει, εκείνη άρχισε να αισθάνεται μοναξιά, να μην της είναι ευχάριστο ότι εκείνος θα έλειπε τις επόμενες ημέρες. Δεν μπορούσε να πει τίποτα όμως, δεν ήθελε να του χαλάσει τα σχέδια, δεν ήθελε να τον κρατήσει κοντά της μόνο και μόνο επειδή εκείνη δεν αισθάνονταν καλά με όλο αυτό.

Τον αποχαιρέτησε με κλάμματα, με παράπονο. Όχι βαθιά μέσα της δεν ήθελε να φύγει. Πήγε τον φίλησε και του ευχήθηκε να περάσει καλά. Εκείνος στεναχωριόταν που θα την άφηνε πίσω, στεναχωριόταν αν θα είναι καλά. Της το είπε. Όμως εκείνη τον προέτρεψε να φύγει, τον επιβεβαίωσε ότι θα είναι καλά και ότι και εκείνη χρειάζονταν το χρόνο της, απλά δεν της ήταν εύκολο να τον αποχωριστεί.

Ψυχική υγεία και έκθεση σε τραυματικά καταστροφικά γεγονότα

Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός (2003) έχει ορίσει ότι  «καταστροφικό είναι ένα γεγονός, όπως τυφώνας, ανεμοστρόβιλος, καταιγίδα, πλημμύρα, άνοδος της στάθμης του νερού, παλιρροιακό κύμα, σεισμός, ξηρασία, χιονοθύελλα, πανούκλα-λοιμός, πείνα, φωτιά, ανατίναξη, ηφαιστειακή έκρηξη, κατάρρευση κτιρίου, συντριβή μέσου μαζικής μεταφοράς, ή άλλη κατάσταση, η οποία συνεπάγεται ανθρώπινο πόνο ή δημιουργεί τέτοια ανθρώπινα προβλήματα που τα  θύματα δεν μπορούν ξεπεράσουν χωρίς υποστήριξη».  Ένα τέτοιο γεγονός προκαλεί σημαντικές απώλειες σε ζωή, υγεία, ή και περιουσία, και είναι δυνατόν να επηρεάσει ένα μεγάλο αριθμό ατόμων. Πρόκειται  συνήθως για γεγονότα που συμβαίνουν έξω από το φυσιολογικό εύρος των βιωμάτων και είναι δυνατόν να προκαλέσουν έντονο φόβο, αίσθημα αβοήθητου ή τρόμο.

Με βάση την αιτία πρόκλησης, τα καταστροφικά γεγονότα διακρίνονται σε φυσικά ή προκαλούμενα από φυσικούς παράγοντες (natural disasters) και τεχνολογικά ή προκαλούμενα από τον άνθρωπο (man-made/technological disasters), τα οποία, με τη σειρά τους, είναι δυνατόν να διακριθούν περαιτέρω σε:

Όταν Ο Νους Συμπράττει Με Την Καρδιά

Panagiota
Πρωταρχική ανάγκη για τον καθένα  είναι να έχει την πλήρη συνειδητή γνώση του εαυτού του για όλα όσα σκέφτεται και πράττει. Έτσι σιγά-σιγά αφήνει συνειδητά και τον ανάλογο χρόνο στο νου, για να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε αλλαγή εξέλιξης, ώστε να λειτουργήσει αρμονικά με την καρδιά, ανοίγοντας τον δρόμο στη δημιουργία της ζωής και στην ανύψωση της ίδιας του της ψυχής.
Μια από τις ιδιότητες του ανθρώπινου νου είναι να δημιουργεί τις λεγόμενες σκεπτομορφές, αυτό σημαίνει ότι δίνει μορφή και υπόσταση στις σκέψεις του. Όταν οι σκέψεις του είναι θετικές προσελκύει και θετικότητα στη ζωή του αλλά και το αντίστροφο, είναι μια ανθρώπινη δυναμική που ανάλογα με τον χειρισμό της, φέρνει και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. 
Ο βασικός κανόνας εδώ είναι ο νόμος της έλξης, όπου ο καθένας μαγνητίζει πάνω του την ίδια αντανάκλαση που στέλνει.

Ο μύθος της "ομοφυλοφιλίας" στα ζώα


Στο άρθρο της με τον εύγλωττο τίτλο «Ανοιχτόμυαλα ζώα και στενόμυαλοι άνθρωποι» γράφει η Ελευθεροτυπία: «η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά είναι αρκετά διαδεδομένη στο ζωικό βασίλειο. Υπολογίζεται ότι σε περίπου 1.500 είδη ζώων έχουν παρατηρηθεί ομοφυλοφιλικές πράξεις». 


Παρακάτω το άρθρο λέει: «Πάντως, θα πρέπει να επισημανθεί ότι στο ζωικό βασίλειο οι σεξουαλικές ταυτότητες δεν είναι κάτι το μόνιμο. Τα ζώα δεν ταξινομούνται ως γκέι ή ως ετερόφυλα».

Το 2006 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Όσλο έγινε έκθεση με τον τίτλο «Ενάντια στη Φύση;» (Against Nature?), σε μία προσπάθεια να αποδειχτεί η ομοφυλοφιλία στα ζώα και ως εκ τούτου το συμπέρασμα ότι η ομοφυλοφιλία δεν μπορεί να θεωρηθεί αφύσικη. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα