Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Κόβουν το επίδομα γάμου και παιδιών!


vroutsis220712

«Μαχαίρι» σε οικογενειακό επίδομα και επίδομα τέκνων μπαίνει σε επιχειρήσεις που επιβάλλουν την καταβολή στους εργαζομένους των νομοθετημένων κατώτατων μισθών και ημερομισθίων και την προσαύξησή τους μόνο με τις συμπληρωμένες έως τις 14/2/2012 πολυετίες.
Την ευθεία κατάργηση των δύο παραπάνω επιδομάτων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία», προβλέπουν δύο επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις -η πρώτη σε επιχείρηση επισιτισμού και η δεύτερη σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security)- που υπογράφηκαν στις αρχές Αυγούστου και τέθηκαν, ήδη, σε ισχύ. 

Tηλεκατευθυνόμενα έντομα – cyborg

tech

Το δρόμο προς τη δημιουργία τηλεκατευθυνόμενων εντόμων- «cyborgs» ανοίγει μέθοδος ηλεκτρονικής παρακολούθησης των ηλεκτρικών σημάτων προς τους μύες που χρησιμοποιούν για να πετούν οι νυχτοπεταλούδες (σκόροι) την οποία ανέπτυξαν ερευνητές του North Carolina State University.
Η εν λόγω μέθοδος ανοίγει τον δρόμο για την εμφάνιση τηλεκατευθυνόμενων εντόμων- «cyborgs», που θα χρησιμοποιούνται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. «Θέλουμε να ξέρουμε εάν μπορούμε να ελέγξουμε την κίνηση των νυχτοπεταλούδων για χρήση σε εφαρμογές όπως οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης» αναφέρει ο Αλπέρ Μποζκούρτ, επίκουρος καθηγητής ηλεκτρολογίας/ μηχανικής υπολογιστών του πανεπιστημίου και ένας εκ των συντακτών του σχετικού paper. «Η ιδέα είναι να βάλουμε αισθητήρες στις νυχτοπεταλούδες για να δημιουργήσουμε ένα ευέλικτο, εναέριο δίκτυο αισθητήρων που θα μπορεί να εντοπίζει επιζώντες ή επικίνδυνα σημεία μετά από καταστροφές».

Χτυπάς το παιδί σου;Τότε καλό είναι να ξέρεις και πόσα μπορεί να προκαλέσει στον εγκέφαλό του (και όχι μόνο) ένα χτύπημα

Μπορεί ένα «χαστούκι» να δημιουργήσει βαρύ εγκεφαλικό τραύμα;


Μπορεί ένα «χαστούκι» να δημιουργήσει βαρύ εγκεφαλικό τραύμα;

Ανεπιφύλακτα ναι. Διότι συνήθως ένα τέτοιο χτύπημα ανάλογα με τη δύναμη του δράστη και την αντοχή του «θύματος» μπορεί να προκαλέσει θλάσεις ή τανυσμούς της εγκεφαλικής ουσίας, άμεσα ή μετά από καιρό. Το αναφέρουμε αυτό, διότι έχουμε δει στη Βιονευρολογική πάμπολλες περιπτώσεις χρόνιων προβλημάτων αυτού του είδους. Βέβαια, το σοβαρότερο στις περιπτώσεις αυτές είναι να αποφεύγουμε αυτές τις πράξεις βίας από όλες τις μεριές. Αν όμως συμβούν, να μην καθυστερούμε με τη διάγνωση και την αποσαφήνιση τους.

ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ: Η "μαγική" δύναμη μίας αρχαίας ελληνικής τελετουργικής φράσης


Σήμερα θα "ταξιδέψουμε" στην αρχαία Ελλάδα, με μία ισχυρή τελετουργική φράση. Την "ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ". Η φράση αυτή, αποτελούσε την κατακλείδα των Ελευσινίων Μυστηρίων. Πολλοί αποπειράθηκαν να την ερμηνεύσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να συμφωνήσουν ότι δεν μπορούν να την ερμηνεύσουν με βεβαιότητα. Κατά την άποψή μου, έκαναν μία εσφαλμένη και πολύ απλοϊκή προσέγγιση, αγγίζοντας το θέμα εντελώς επιφανειακά κι όχι εις βάθος.

Ας δούμε όμως πρώτα τις δύο επικρατέστερες απόψεις:

TΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΦΥΛΟΥΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΙΓΓΕΣ




Οι Πήλινες Πινακίδες της Σουμερίας – Γ΄ Μέρος

...και η Αφύπνιση της Ανθρώπινης Συνειδητότητας


Αφύπνιση Συνειδητότητας. Γιατί το ακούμε να λέγεται τόσο συχνά τα τελευταία χρόνια; Προς τι τόσα σεμινάρια και ομιλίες αφύπνισης;

Επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων εδώ και πάνω από 13.000 χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση «ύπνου». Από εκείνο το απώτατο παρελθόν κάποιοι που ονόμαζαν τους εαυτούς τους θεούς, χειραγώγησαν την ανθρωπότητα κάνοντάς την να πιστεύει ως αληθινά, πράγματα ολότελα ψεύτικα, με τα οποία όμως μπορούσαν και την κρατούσαν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. 

Εκείνοι οι «θεοί» είχαν το προνόμιο να ζουν πολλές χιλιάδες χρόνια, κι έτσι οι άνθρωποι της τότε εποχής είχαν κάθε λόγο να τους πιστεύουν για αληθινούς θεούς και να τους προσκυνούν. Όταν εκείνοι οι «θεοί» πέθαναν, άφησαν πίσω τους μια κοινωνία οργανωμένη την οποία διοικούσαν οι ιερείς-βασιλείς. 

Με το πέρασμα των αιώνων δημιουργήθηκε μια ειδική «κάστα» ανθρώπων μέσα από τις γραμμές αίματος (bloodlines) των ιερέων-βασιλιάδων, που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας και που κρατάει όλη την εξουσία και όλα τα πλούτη της γης για τους δικούς της. Σε αυτές τις γραμμές αίματος ανήκουν τα μέλη των Ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων και κάποιες πανίσχυρες και πάμπλουτες οικογένειες τραπεζιτών.

Οι πήλινες πινακίδες της Σουμερίας - Β' μέρος

Οι πήλινες πινακίδες της Σουμερίας


Πυρηνικό Ολοκαύτωμα

Άραγε κατοικήθηκε η Γη κάποτε – στο πολύ παλαιό παρελθόν – από έναν πολύ ανεπτυγμένο πολιτισμό, το πιθανότερο εξωγήινο; Εκείνα τα όντα διέθεταν μιαν ανώτερη νοημοσύνη, μεγαλύτερη από τη δική μας; 

Αυτές οι ερωτήσεις γεννώνται κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με ανεξήγητες αρχαιολογικές ανακαλύψεις, αλλά κάθε φορά το γεγονός είτε αποκρύπτεται είτε γελοιοποιείται από τους επιστήμονες της επικρατούσας τάξης. Κάθε φορά φτάνουμε σε αδιέξοδο επειδή «κάποιοι» δεν θέλουν να μάθουμε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα δίδαξαν!

Όσο τρελό όμως και αν φαίνεται αυτό, υπάρχουν πραγματικοί αναζητητές της αλήθειας που συνεχίζουν την προσπάθεια της αποκάλυψης του μακρινού παρελθόντος της γήινης ιστορίας.
Έτσι, πριν από χιλιάδες χρόνια, και για την ακρίβεια γύρω στο 2000 π.Χ. ένας πόλεμος με όπλα υψηλής τεχνολογίας έλαβε χώρα ανάμεσα στις διαφορετικές φατρίες «θεών» που κατοικούσαν στη Γη. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από την ερμηνεία των πήλινων πινακίδων της Σουμερίας. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή…

Υποσχέσου στον εαυτό σου



1. Να είσαι τόσο δυνατός, που τίποτα να μην μπορεί να διαταράξει τη γαλήνη του νου σου.
2. Να συζητάς για υγεία, ευτυχία και για το καλό σε κάθε πρόσωπο που συναντάς.
3. Να κάνεις όλους τους φίλους σου να νοιώθουν ότι έχουν κάτι ωραίο μέσα τους.
4. Να βλέπεις το κάθε τι από την ευχάριστη πλευρά του και να επιδιώκεις την πραγματοποίηση των στόχων σου.
5. Να σκέφτεσαι μόνο το άριστο, να επιδιώκεις μόνο το άριστο και να προσδοκάς μόνο το άριστο.

Το κορίτσι με την πετρωμένη καρδιά


Όταν η καρδιά πετρώσει, τότε κλείνει. Όταν η καρδιά κλείσει, δεν λαμβάνετε ενέργεια ή ζωή από τον Ήλιο στο σύστημά σας και πέφτετε σε αδράνεια. Γι’ αυτό τα Μεγάλα Όντα λένε, “Προφυλάξτε την καρδιά σας.” Η καρδιά σας πρέπει να είναι πάντα όμορφη και ν’ αγαπά.
Μπορείτε να λιώσετε αυτή την απολίθωση της καρδιάς με το να επιδείξετε μεγαλύτερη φροντίδα για κάτι, με μεγαλύτερη συμπόνια και αγάπη. Για παράδειγμα, συνάντησα ένα κορίτσι δεκαεπτά ετών, της οποίας η καρδιά ήταν πραγματικά πετρωμένη. Η μητέρα της είπε, “Πρόκειται να γίνει “μάγισσα” και εγκληματίας. Χτυπά τα αδέρφια της και δεν έχει καθόλου καρδιά.”

Το μάτι του Ρα, ο Σωκράτης, και το «τρίτο μάτι»…


Όπως είναι γνωστό οι αισθήσεις μας φανερώνουν μόνο ένα περιορισμένο κομμάτι της πραγματικότητας. Υπάρχουν άραγε όργανα στον άνθρωπο  που τον βοηθούν στην αντίληψη υψηλοτέρων συχνοτήτων και κραδασμών από αυτές που μπορούν να αντιληφθούν οι αισθήσεις μας;
 
Ο Πλάτωνας και άλλοι αρχαίοι Φιλόσοφοι και μύστες μας έχουν περιγράψει έναν άλλο  πνευματικότερο κόσμο, τον κόσμο των αρχετυπικών ιδεών. Για τους Ινδούς
 
το Σύμπαν με όλα όσα περιέχει, ονομάζεται ΜΑΓΙΑ (πλάνη) , γιατί όλα μέσα σε αυτό είναι παροδικά. Γενικότερα για την αρχαία γνώση  το πνεύμα, και η συνείδηση είναι η υπέρτατη πραγματικότητα,  ενώ ο κόσμος της ύλης  αποτελεί το κατώτερο τμήμα της συμπαντικής εκδήλωσης.  Για να αναφέρω ένα απλό παράδειγμα,  θα έλεγα πως  ο σύμπαν  είναι  μία παλλόμενη ενέργεια, αυτό που εμείς μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας είναι όχι ο ωκεανός αυτός καθ' ευατός της ενέργειας,  αλλά το αποτύπωμα του, όπως το αποτύπωμα της θάλασσας στην ακτή.

Τροφές με αντηλιακή προστασία

Τροφές με αντηλιακή προστασία, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Προσφέρετε έξτρα αντηλιακή προστασία στον οργανισμό σας, καταναλώνοντας αντιοξειδωτικές βιταμίνες, λιπαρά οξέα και υγρά, που προστατεύουν το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία.


Οι βιταμίνες με αντιοξειδωτική δράση (Α, C, E) μαζί με αντιοξειδωτικές ουσίες, (π.χ καροτενοειδή και φλαβονοειδή) προστατεύουν το δέρμα μας, πολύ περισσότερο αν συνδυάζονται. 

Τις ανακαλύπτουμε σε αυγά, γαλακτοκομικά, συκώτι, σταφύλια, ακτινίδια, μούρα, μαρούλι, σπανάκι, καρότα, πορτοκαλί κολοκύθα, πορτοκαλί πιπεριά, κρεμμύδια, μοβ λάχανο και ντομάτες. 

ΓΛΙΣΤΡΗΜΑ ΠΡΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!

Προδοσία των Λειτουργών Ενημέρωσης

Του Μιχαήλ Στυλιανού 
Υπό την προεδρία και διεύθυνση του προέδρου Ομπάμα και της ευρωπαϊκής ηγεσίας Μέρκελ, Ολάντ, Κάμερον, Ραζμούσεν και Μπαρόζο, η καθημερινή ενημέρωση του δυτικού δημοκρατικού κόσμου προσομοιάζει με τεράστια πανοραμική οθόνη όπου φοβερές κατασκευές σατανικού εγκεφάλου εισορμούν κάθε τόσο, μεταιωρούνται τρομοκρατικές μερικά εικοσιτετράωρα, αναλύονται και σχολιάζονται με συναισθηματικές εκρήξεις, εντυπώνουν εικόνες και «πεποιθήσεις» σε άδεια μυαλά, και εξαφανίζονται κατόπιν και πάλιν ως ήρθαν, ακολουθούμενες αμέσως από άλλες, προτού δοθεί χρόνος για την επισήμανση και την αποκάλυψη της απάτης και το «κάρφωμα» του δαιμόνιου ταχυδακτυλουργού.

Η μηχανή δοκιμάζεται επί χρόνια σε διάφορα γεωγραφικά στίγματα, επέτρεψε το συνεχιζόμενο απίστευτο και πολυαίμακτο φιάσκο του Ιράκ και της Λιβύης, μετά την κρεούργηση της Γιουγκοσλαβίας, αλλά ίσως πουθενά προηγουμένως δεν έφθασε στα επίπεδα της διαστροφής, της προπέτειας και της έλλειψης δισταγμού που επιδεικνύεται στο θέατρο της Ουκρανίας.

ΞΕΥΤΥΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ MADAME


Η κυρία που πλασάρει κορίτσια, μάλιστα σε άνδρες διάσημους και πλούσιους, πρώτα απ' όλα, πάνω απ' όλα την χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια. Δεν μιλάμε για μια μπουρδελιάρα τσατσά, αλλά για Madame που οφείλει να είναι αξιοσέβαστη.
Δεν την είπαν τυχαία μανδάμ. Ασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα, είναι πόρνη, αρχηγός πουτανιάς, όμως κυρία. Μαντάμ. Μία μαντάμ. Όχι, δηλαδή, επειδή είναι πελάτης της να σε ξεφωνήσει. Να σε κάνει ρεζίλι εσένα τον υπουργό, τον τραγουδιστή, τον μεγαλοεπιχειρηματία.
Τι γίνεται, όμως; Όταν κάποια μανδάμ περάσει στα αζήτητα, η κυρία αρχίζει το σαλιάρισμα. Μ' είχαν ανάγκη πολιτικοί και αστέρες του σινεμά, ο άλφα και ο βήτα. Και γίνεται αυτό όταν ένα ταλεντάκι, ένα πουτανάκι που εκείνη είχε λανσάρει στην πιάτσα την αντικαθιστά. Της παίρνει τη δουλειά. Την ατζέντα της.
Και πέφτει από δίπλα της ο πονηρός δημοσιογράφος. Πες τα όλα, θα κάνω την αυτοβιογραφίασου, θα γράψω τα απομνημονεύματά σου, θα γίνει μπεστ σέλλερ κι όλοι θα μιλάμε πάλι για σένα. Και θα κονομήσεις παραδάκι.

Ο ΙΣΟΘΕΟΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ


Πριν από 103 χρόνια, σα σήμερα, είχε κλαπεί ο περισσότερο διάσημος ζωγραφικός πίνακας, του μεγαλύτερου ίσως καλλιτέχνη που πάτησε στη γη. Αυτά γίνονται μοναχά στο Χόλυγουντ. Εντάξει, θα πεις, σινεμά είναι, μέσα στο έργο η υπερβολή.  Να, όμως, που έγινε το απίθανο να βουτήξουν μέσα από το Λούβρο, με μέτρα της πιο υψηλής προστασίας, την "Μόνα Λίζα", γνωστή και σα "Τζοκόντα" του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
Αν ήταν δυνατόν να συγκεντρωθεί σ' ένα χώρο ο,τι έχει γραφτεί απο ειδικούς για τον συγκεκριμένο πίνακα, τότε όλο το υλικό δεν θα χωρούσε σε 170 αίθουσες βιβλιοθηκών.

Απαγωγές: "Η Αλήθεια"

του John C. Thompson.

 

Από τότε που η σύγχρονη εποχή των απαγωγών ξεκίνησε με την στενή επαφή του Barney  and Betty Hill της 19ης Σεπτεμβρίου του 1961 στο New Hampshire, η ουφολογία δεν είναι ξανά η ίδια. Πριν την επαφή του Hill, η εμφάνιση των UFO είχε ερευνηθεί με έναν ορισμένο, ευθύ τρόπο που περιλάμβανε τη συλλογή ενδεικτικών στοιχείων, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούνταν η ανασκευή της εκτίμησης των μαρτύρων. Η αξιοσημείωτη εμπειρία του Hill εισήγαγε ένα νέο στοιχείο· την ανάδρομη ύπνωση. Σε μελλοντικές υποθέσεις σχετικές με οντότητες, η ύπνωση θα αποδεικνύονταν το μόνο μέσο για την απόδειξη ή την ανασκευή μιας υποτιθέμενης επαφής με εξωγήινους. Η υπνοθεραπεία, σε σύντομο διάστημα, έγινε ένας γρήγορος ορός αλήθειας, εξαλείφοντας την ανάγκη, ανεξάρτητων μαρτύρων και παρασκηνιακών ελέγχων των υποτιθέμενων απαχθέντων. Η έλλειψη ενισχυτικών φυσικών αποδείξεων και το γιατί οι απαγωγές - σχεδόν χωρίς εξαίρεση - δεν αναφέρονταν ποτέ στις αστυνομικές αρχές, δεν εξετάστηκε. Για να εξηγηθούν αυτές οι προφανείς αντιφάσεις, οι  ερευνητές UFO βρήκαν πρωτότυπες ιδέες. «Προκαλύμματα μνήμης», είπαν οι ερευνητές απαγωγών, χρησιμοποιήθηκαν απ’ τους εξωγήινους απαγωγείς για να συγκαλύψουν τις φρικτές απαγωγές τους. Η «διαγραφή συνείδησης», σημαντικών μαρτύρων, οι οποίοι, με κάποιο τρόπο δεν είδαν τους αγαπημένους τους να απάγονται ποτέ, χρησιμοποιήθηκε επίσης απ’ τους πανούργους εξωγήινους για να αποκρύψουν τις καταχθόνιες διαστημικές απαγωγές τους.

Γευθείτε … τα Μυστικά του Πυθαγόρα!!!


Εάν κάποιος το θέλει πάρα πολύ, μπορεί να κάνει θαύματα !!! Μεγάλες διάνοιες της αρχαιότητας το έχουν ήδη αναφέρει, απλά η καθημερινή αδράνεια και οκνηρία δεν μας αφήνουν να σκεφτούμε καλά τα λόγια αυτά. Αυτό που βλέπουμε τελικά είναι ανθρώπους να μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν καλλιτέχνες κάνουν «αξιομνημόνευτα θαύματα», όταν μάγοι ή προφήτες προλέγουν το τι θα γίνει στο μέλλον ή όταν σε κάποιες περιπτώσεις επηρεάζουν αυτά τα γεγονότα. Πιστεύετε ότι ένας απλός άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει το ίδιο; Μπορεί, μόνο εάν το θέλει πάρα πολύ.

Πάνω από 2500 χρόνια πριν, ο μεγάλος Πυθαγόρας, δημιούργησε ένα σύστημα ασκήσεων που μπορούσαν να βοηθήσουν τον άνθρωπο να αναπτύξει εξαιρετικές ικανότητες. Ο Πυθαγόρας είναι εξίσου παγκόσμια γνωστός σαν μεγάλος μύστης της αρχαιότητας, ιδρυτής της Πυθαγορικής σχολής, που αργότερα καταστράφηκε από τους εχθρούς της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα