Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Βαδίζοντας στο matrix


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Καθώς βαδίζεις στο matrix μιας εικονικής πραγματικότητας που βασίζεται στην εικόνα των αισθησεών σου. 

Η εικόνα αυτή είναι ένας αριθμός που μετατρέπεται σε εικόνα ή εικόνες.

Σας Ευχαριστώ!!!


Ευχαριστώ όλους εκείνους που γελούν με τα όνειρά μου... εμπνέουν τη φαντασία μου. 

Ευχαριστώ όλους όσους με γεμίζουν ψέματα... μου δίνουν τη δύναμη της αλήθειας. 

Ευχαριστώ όλους εκείνους που δεν έχουν πιστέψει σε μένα... μου έμαθαν πως μετακινούνται τα βουνά. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με πολεμούν... προκαλούν το θάρρος μου. 

Στον κόσμο αυτό υπάρχει πάντα ένα άτομο που περιμένει ένα άλλο....


Στον κόσμο αυτό  

υπάρχει πάντα ένα άτομο

που περιμένει ένα άλλο…… 

είτε στη μέση μιας ερήμου…..

είτε στη μέση μιας μεγάλης

 πόλης.......


Κι όταν οι δύο αυτοί άνθρωποι διασταυρώνονται
και οι ματιές σμίγουν.... 

το παρελθόν και το μέλλον χάνουν τη σημασία τους....

Ζητώ συγνώμη


Ζητώ συγνώμη από το παρελθόν που δεν το έσφιξα δυνατά στην αγκαλιά μου.

Ζητώ συγνώμη από το μέλλον , που δεν το θαυμάζω όπως θα έπρεπε και γιατί επίσης δεν το λαμβάνω καν υπόψη μου.

Ζω το εδώ & τώρα, & "τρέφομαι" από την στιγμή, από την στιγμή αναπνέω, γιατί δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να με ζεσταίνει όπως το παρόν.

Γίνε ο Εαυτός σου!!!


Έτσι λοιπόν ο πιο δύσκολος αγώνας που θα χρειαστεί να παλέψεις, είναι ο αγώνας για να γίνεις ο εαυτός σου...

Θα τον συνεχίσεις αυτό τον αγώνα σ' όλη σου τη ζωή μέσα σ' ένα κόσμο, όπου οι άλλοι αισθάνονται πιο άνετα, αν είσαι όπως σε θέλουν αυτοί...  

Αν όμως παραιτηθείς από τον εαυτό σου, δε θα σου μείνει τίποτε...... 

Μην το στερηθείς.....

Μη στερηθείς τον εαυτό σου.....

Βρες τον, συνάντησέ τον....... 

Χαιρέτησέ τον και πες του: «Γεια σου..! 

Δ. Νανόπουλος: «Ζούμε σε δέκα διαστάσεις, αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε»



Δεν υπάρχει μόνο ένα, αλλά πάρα πολλά σύμπαντα –συγκεκριμένα δέκα εις την πεντακοσιοστή και δεν αποκλείεται στο μέλλον να δημιουργούμε σύμπαντα στο εργαστήριο, ενώ δεν αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανότατα ζούμε σε δέκα διαστάσεις. Αυτές είναι μερικές νέες επιστημονικές ιδέες που ανέπτυξε πρόσφατα με την ερευνητική του ομάδα ο Δημήτρης Νανόπουλος, διακεκριμένος καθηγητής Φυσικής του πανεπιστημίου του Τέξας A&M και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, που μίλησε χθες στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σχετικά με το πείραμα του CERN και την πειραματική διερεύνηση της ύπαρξης του Πολυσύμπαντος (multiverse).
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Νανόπουλος εκτιμά, με βάση μαθηματικές εξισώσεις, ότι είναι δυνατό να υπάρχουν δέκα εις την πεντακοσιοστή σύμπαντα,σύμφωνα με τη θεωρία της Υπερσυμμετρίας (SUSY) και των Υπερχορδών, η οποία προβλέπει ότι, εκτός από τις γνωστές τέσσερις «μεγάλες» διαστάσεις -τρεις του χώρου (μήκος, πλάτος, ύψος) και ο χρόνος- υπάρχουν ακόμα έξι ή επτά, που βρίσκονται «διπλωμένες» σε τρομερά μικρό χώρο, ανεβάζοντας σε 10 ή 11 τον συνολικό αριθμό των διαστάσεων. «Ζούμε σε δέκα διαστάσεις, αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Απώλεια βάρους με θετική σκέψη και δέκα “υπερτροφές”

Απώλεια βάρους με θετική σκέψη και δέκα «υπερτροφές»Όποιος έχει επιχειρήσει έστω μια φορά να κάνει δίαιτα έχει καταλάβει ότι η ψυχολογία είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην προσπάθειά του, αν όχι το πιο σημαντικό. Δουλεύουν, όμως, οι διαιτολόγοι και διατροφολόγοι πάνω σ’ αυτό αντί να παρουσιάζουν συνεχώς λίστες με φαγητά και προϊόντα που πρέπει να καταναλώνουμε και άλλα που δεν πρέπει; Η Αμερικανίδα Λούσι Ντάνζιγκερ, η οποία ομολογεί δημοσίως ότι σιχαίνεται τις δίαιτες, είναι αυτή τη στιγμή η πιο πετυχημένη συγγραφέας βιβλίου για δίαιτα στις ΗΠΑ! Κι αυτό διότι προσπάθησε να δει όλη τη διαδικασία από τηνθετική της πλευρά, αυτή της ψυχολογίας.
Η Ντάνζιγκερ πρόσφατα έγραψε το βιβλίο “The Drop 10 Diet”, το οποίο κάνει θραύση στην Αμερική, διότι βλέπει τη δίαιτα από τη θετική της πλευρά. Ο τρόπος; «Όλα τα βιβλία και οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις δίαιτες ασχολούνται με τον άνθρωπο που θέλει να κάνει δίαιτα σαν ασθενή και τη δίαιτα ως θεραπεία. Τα βιβλία είναι γεμάτα όχι μόνο από τροφές που πρέπει να τρώμε, αλλά και πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε π.χ. να πηγαίνουμε για μια μπύρα με συναδέλφους μετά τη δουλειά ή να τρώμε ένα σνακ το βράδυ. Όταν, όμως, κατευθύνουμε τη σκέψη κάποιου στο να μην κάνει κάτι, το κάνουμε πιο επιθυμητό στο υποσυνείδητό του.

Κόκκινο συναγερμό «χτυπούν» οι επιστήμονες! Η ανθρωπότητα οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό



Ανάλογο «φαινόμενο» με εκείνο που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους από τη Γη, προβλέπουν οι ερευνητές

Πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια ο πλανήτης μας βίωσε ένα γεγονός μαζικού αφανισμού, με έναν τεράστιο αστεροειδή να χτυπά τη Γη και να σκοτώνει την ζωή, στην προκειμένη περίπτωση τους δεινόσαυρους.
Σήμερα οι επιστήμονες χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου προειδοποιώντας πως ο κόσμος μας διανύει αυτή την στιγμή τις πρώτες ημέρες ενός ανάλογου φαινομένου που θα οδηγήσει και πάλι στον αφανισμό της ζωής. Μόνο που τώρα διακυβεύεται η εξαφάνιση την ανθρωπότητας και ο «φονιάς» δεν θα έρθει από τα αστέρια αλλά από τη Γη.

Σκόπια: Η φασιστική Χούντα του Γκρούφσκι –κλέφτες της ταυτότητάς μας




Αύγουστος 7, 2014.

Με την ψευδή αποδοχή της ταυτότητας των απογόνων των αρχαίων Μακεδόνων, η Φασιστική Χούντα  του Νίκολα Γκρούεφσκι, με απάτη αντικατέστησε  τη σύγχρονη ταυτότητα  του σλαβικού λαού με μία ψεύτικη, κλεμμένη, που την πληρώνει το έθνος μας με την απώλεια της πραγματικής του ταυτότητας και την αξιοπρέπειά του.


Πληρώνουμε ένα υψηλό τίμημα, επειδή η ταυτότητα δεν αντιστοιχεί με το περιβάλλον και τις αντιλήψεις μας και ιδιαίτερα από αυτές που μας παρέχει ο κόσμος γύρω μας.

Ως εκ τούτου σε κάθε πολίτη  με αυτοεκτίμηση και ικανότητα για ορθολογική σκέψη, υπάρχει ένα συναίσθημα ταπείνωσης, με την επιμονή  να γίνει μέλος της αρχαίας μακεδονικής ταυτότητας- «εξ αίματος»- και με την επιμονή της σύνδεσης μας με το έργο «Σκόπια 2014», ένα γεγονός που τον παρεμποδίζει να έχει τη σωστή πνευματική ανάπτυξη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1824 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ

             ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ  ΜΥΚΑΛΗΣ  ΚΑΙ  ΓΕΡΟΝΤΑ  ΚΑΙ  Η  ΣΩΤΗΡΙΑ  ΤΗΣ  ΣΑΜΟΥ

                        "Σήμερα νίκη ή τάφος μας η θάλασσα "
                             Ναύαρχος Ανδρέας Μιαούλης


ΠΡΟΛΟΓΟΣ


Κατά την διάρκεια του Ελληνικής Επανάστασις του 1821,το Επαναστατικό Ελληνικό Ναυτικό,αποτελούμενο από εμπορικά πλοία τα οποία οι ιδιοκτήτες τους μετέτρεψαν σε πολεμικά,χάρις στο Ελληνικό Δαιμόνιο,πολύ γρήγορα κυριάρχισε στο Αιγαίο και έγινε ο φόβος και ο τρόμος του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού και του άριστα οργανωμένου και εκπαιδευμένου Αιγυπτιακού ναυτικού,το οποίο και προσέτρεξε προς βοήθεια του Τουρκικού κατόπιν αιτήσεως του Σουλτάνου.

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ
Κατά την διάρκεια του οκταετούς αγώνος,το ναυτικό μας κατεναυμάχησε τον Τουρκοαιγυπτιακό στόλο,με αποκορύφωμα τις ναυμαχίες Μυκάλης και κόλπου Γέροντα,χάρις στις οποίες ο τουρκοαιγυπτιακός στόλος ενικήθει και αναγκάσθηκε να επιστρέψει στα αγκυροβόλια του.

Αν δεν υπήρχε η εμφύλιος σύραξις κατά την διάρκεια της επαναστάσεως,το ναυτικό μας θα είχε καταστρέψει ολοσχερώς τους δύο εχθρικούς στόλους και θα είχε αποτρέψει την καταστροφή της Χίου,των Ψαρών και της Κάσου,καθώς και του Μεσολογγίου.

Επειδή τα τελευταία χρόνια αυτά δεν διδάσκονται στα σχολεία ή διδάσκονται μόνον σαν επικεφαλίδες,αποφάσισα να γράψω το παρόν άρθρο το οποίο αφιερώνω σε όλους τους Ήρωες Έλληνες ναυτικούς μας που δόξασαν την Ελλάδα και έχυσαν το αίμα τους σε όλους τους αγώνες το Έθνους,για την Ελευθερία της !!!

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠ’ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ


Ο εχθρός προ των πυλών; Να ‘ταν έτσι, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται. Σκέπτεσαι πως θα κρατήσεις μακρυά τον πούστη τον εχθρό. Αυτός, όμως, βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου, στην ίδια την κρεββατοκάμαρά σου. Κι εσύ είσαι που του άνοιξες τις πύλες προστασίας της προσωπικής σου ζωής. Πετάξτε, ρε, τις τηλεοράσεις από το μπαλκόνια! Όλοι. Αυτή θα ‘ναι η πρώτη σας επανάσταση. Και γαμώ το πολιτικόν μήνυμα.
Φόρα παρτίδα σού λέει: Προβλέπω να σε βαρέσει καρκίνος μετά από δυόμισυ μήνες. Τι κάνεις; Στο παίζει γιατρός, ενώ δεν είναι ούτε κομπογιαννίτης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ


Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών. Τι είναι αυτό; Φτιάχτηκε μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο ένα μαγαζί για να προωθήσει παραμύθι φούρναρης το διάλογο ανάμεσα στις Εκκλησίες τις χριστιανικές. Ένας είναι ο Χριστός, όμως όχι μια η Εκκλησία του. Εκατοντάδες, χιλιάδες τα μικρομάγαζα, που μόνον αλυσίδα σούπερμάρκετ δεν μοιάζει. Η κάθε Εκκλησία βαράει τη βιόλα της. Έχει την ιδιαιτερότητά της, τη δική της φίρμα.
 
Καθολικοί, προτεστάντες, ορθόδοξοι και αγγλικανοί είναι η βαρειά βιομηχανία στη θρησκεία. Στην αγορά, όμως, κυκλοφορούν κι άλλα προϊόντα. Εκκλησίες διαφορετικές των ορθόδοξων, των διαμαρτυρόμενων, των καθολικών. Είναι και οι Εκκλησίες των Λουθηρανών, Μεθοδιστών, Ευαγγελιστών, Μεταρρυθμιστών, Βαπτιστικών, Πεντηκοστιανών, ένα σωρό.

Σάκχαρο: Το απόλυτο μυστικό για το ρυθμίσετε εύκολα

Σάκχαρο: Το απόλυτο μυστικό για το ρυθμίσετε εύκολα
Μία νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Diabetologia» της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Μελέτη του Διαβήτη (EASD) δείχνει ότι οι εναλλαγές τριών λεπτών βάδην με τρία λεπτά χαλαρής βάδισης, αρκούν για να ρυθμιστεί το σάκχαρο στους διαβητικούς.
Για τις ανάγκες της μελέτης, οι επιστήμονες συνεργάστηκαν με 32 εθελοντές που έπασχαν από διαβήτη τύπου 2, ηλικίας 57 έως 61 ετών.

Ποιος κίνδυνος για την υγεία σας "κρύβεται" στο τυρί

Ποιος κίνδυνος για την υγεία σας "κρύβεται" στο τυρί
Ως μία από τις μεγαλύτερες πηγές νατρίου στην διατροφή σας χαρακτηρίζει τα περισσότερα τυριά που είναι διαθέσιμα στην αγορά, μια νέα βρετανική έρευνα η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση "BMJ Open".
Αιτία είναι η ιδιαίτερα μεγάλη περιεκτικότητά τους σε αλάτι.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν μετά από σχετικές αναλύσεις ότι κατά μέσο όρο τα τυριά περιέχουν 1,7 γραμμάρια αλατιού ανά 100 γραμμάρια (1,7% αλάτι). Το χαλούμι και το μπλε τυρί (τύπου ροκφόρ) βρέθηκε ότι έχουν την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αλάτι και το τυρί τύπου "κότατζ" την μικρότερη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα