Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Η Μάριαν Φέιθφουλ αποκαλύπτει: "Ο Τζίμ Μόρισον δολοφονήθηκε απο τον πρώην εραστή μου..."


Ο Morrison πέθανε στις 3 Ιουλίου του 1971 σε ηλικία 27 ετών. Η επίσημη εκδοχή είναι ότι η σύντροφος του Pamela Courson τον βρήκε νεκρό στη μπανιέρα. Δεν έγινε αυτοψία, γιατί ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι δεν βρήκε στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Η απουσία αυτοψίας έδωσε λαβή για πολλές εικασίες σχετικά με την αιτία θανάτου. 
Σαραντά τρία χρόνια μετά τον θάνατο του ροκ σταρ, η 67χρονη σήμερα Marianne Faithfull αποκαλύπτει ότι ένας πρώην εραστής της, εν ονόματι Jean De Breteuil, και έμπορος ναρκωτικών, έδωσε στον frontman των Doors την μοιραία δόση που τον σκότωσε. «Πήγε να δει τον Jim Morisson και τον σκότωσε» είπε η Faithfull και συνέχισε: «Eννοώ, είμαι σίγουρη δηλαδή, ότι ήταν ατύχημα. Το καημένο το κάθαρμα. Η δόση που πήρε ήταν τόσο ισχυρή; Ναι! Και πέθανε! Και δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτό. Τέλος πάντων, όλοι όσοι συνδέονται με το θάνατο του καημένου παιδιού, αυτή τη στιγμή δεν ζουν. Εκτός από εμένα!» είπε η Faithfulln στην Independent.

Μέντα ή φλισκούνι. Βότανο θησαυρός. Για να γλυτώσετε από τον τυμπανισμό. Να αποτοξινωθείτε από το κάπνισμα. Και μια συνταγή ομορφιάς, που θα σας κάνει να λάμψετε!

Μέντα:  Ή αλλιώς φλισκούνι. Θα το βρείτε αλλιώς: Φλεσκούνι ή φλουσκούνι, Γληφώνη, Γληχούνι, Βληχώνι, Πριντζιόλλα.
Το φλισκούνι έχει την εξαιρετική ιδιότητα να ανακουφίζει από τον τυμπανισμό. Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί σύμφωνα με τις έρευνες, το 40% του πληθυσμού. Χαλαρώνει το κοιλιακό άλγος, ανακουφίζει από τον τυμπανισμό και θεραπεύει από την ανησυχία και την αναστάτωση που προκαλείται στον οργανισμό από τις σπαστικές κινήσεις του εντέρου. Συγκεκριμένα το αρωματικό, πτητικό του έλαιο επιδεικνύει την μεγαλύτερη δραστικότητα στην αντιμετώπιση του πόνου της κοιλιάς που προκαλείται από την πίεση του εσωτερικού αέρα.
Παρόλο που το φλυσκούνι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό γι αυτή του την ιδιότητα παρόλα αυτά χρησιμοποιείται με επιτυχία και ευρέως, ως εμμηναγωγό καθώς διεγείρει την εμμηνορυσιακή λειτουργία. Στο παρελθόν, έχει μάλιστα χρησιμοποιηθεί (σε μεγάλες φυσικά δόσεις) ως εκτρωτικό-αμβλωτικό. Φυσικά από όλα αυτά, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι το βότανο της μέντας είναι απαγορευτικό για τις εγκύους όπως συμβαίνει και με την αγαπημένη κανέλλα και τόσα άλλα. Η εκτρωτική δράση του βοτάνου, οφείλεται στους σπασμούς της μήτρας τους οποίους και προκαλεί.

Ζεις και γνωρίζεις με τον νου; Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Λες πως σε ενδιαφέρει η αυτογνωσία: να γνωρίσεις ποιος στ’ αλήθεια είσαι.
Το μόνο που χρειάζεται να κατανοήσεις είναι όλα αυτά που ΔΕΝ είσαι!
Δεν είσαι οι σκέψεις σου, οι υποτιθέμενες «γνώσεις» σου, τα συναισθήματα σου, το «εγώ» σου.
Ό, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις είναι το αποτέλεσμα του τρόπου που κατανοείς & βιώνεις εσένα, τους άλλος, και την ζωή.
Το βασικό εργαλείο με το οποίο καταλαβαίνεις τον κόσμο και λειτουργείς –εντελώς προβλέψιμα- στην καθημερινότητά σου είναι η ατομική και συλλογική σου μνήμη.
Ό,τι διδάχτηκες από μικρός από τους γονείς σου, την εκπαίδευση, τα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης. Η τεράστια δεξαμενή πληροφοριών απ’ την οποία δανείζεσαι την γνώση των αιώνων της ανθρώπινης ιστορίας, όλα, έχουν εγγραφεί στον «σκληρό δίσκο» του εγκεφάλου σου και καθορίζουν τις σκέψεις, την εικόνα που έχεις για τις δυνάμεις σου, τα όνειρα και την εμβέλεια των επιθυμιών και των ικανοτήτων σου για αυτοπραγμάτωση.

Τρόποι άμυνας των φορολογουμένων - Τρεις δράσεις κατά του ΕΝΦΙΑ


Τρόποι άμυνας των φορολογουμένων - Τρεις δράσεις κατά του ΕΝΦΙΑ
Παρά το ότι είχε άφθονο χρόνο στη διάθεσή της, η Κυβέρνηση τελικά αποδείχθηκε ανίκανη να σχεδιάσει έναν ενιαίο φόρο ακινήτων, ο οποίος να είναι δίκαιος, λογικός και τέτοιος ώστε να μπορεί να πληρωθεί από τους φορολογούμενοuς.
Χωρίς να υπάρχει λόγος, η Κυβέρνηση προκαλεί και πάλι μίαν αναστάτωση στην κοινωνία. Και το γεγονός ότι είναι Αύγουστος και ο κόσμος λείπει από τις πόλεις, τελικά δε θα την κάνει να αποφύγει τη γενική κατακραυγή.
Εκτίμησή μας είναι ότι, ο ΕΝΦΙΑ, τελικά θα αποτελέσει την αιτία της εκλογικής κατάρρευσης της Νέας Δημοκρατίας, ακριβώς όπως το ΕΕΤΗΔΕ (χαράτσι) προκάλεσε τη μεγάλη ήττα του ΠΑΣΟΚ.
Είναι πρακτικά αδύνατο για τους πολίτες να πληρώσουν τα ποσά που τους καταλογίζονται. Πολύ δε περισσότερο αν σκεφθεί κάποιος ότι, ο φόρος αυτός έρχεται μερικές μόλις μέρες μετά από τον φόρο εισοδήματος.

Φόρο κυκλοφορίας στα πατίνια και στην χρήση τουαλέτας θέλει η Τρόικα

του Σταύρου Κατσούλη
 


Μετά την φορολόγηση των πολιτών που έχουν επιλέξει χωρίς να τους υποχρεώσει κανείς, να είναι χρήστες σπιτιών, ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και γενικότερα τροφής, νερού, οξυγόνου και άλλων προαιρετικών κοινωνικών αγαθών πολυτέλειας, προβλέπονται και νέες μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό πλαίσιο που προωθεί η κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να προκαλέσει ανάκαμψη των τραπεζών. 

Σύμφωνα με τις νέες ρήτρες ανάπτυξης της Τρόικα, σήμερα έγιναν και οι νέες εισηγήσεις, για φόρους και σε περαιτέρω τομείς της οικονομίας της επικράτειας. Συγκεκριμένα, η μία εισήγηση περιλαμβάνει νέο φόρο σε όλους τους χρήστες τουαλετών της επικράτειας, ασχέτως εάν η χρήση τους είναι περιστασιακή ή όχι. 


Σε άλλη εισήγηση έχουμε πλέον και την προσθήκη φόρους κυκλοφορίας σε οδηγούς πατινιών, αν και διαφαίνεται ένα κενό στην νέα νομοθεσία για τους χρήστες πατινιών τύπου roller-blades, οπότε υπάρχει κοινή παραδοχή ανάμεσα στους ειδικούς, ότι μάλλον θα ακολουθήσουν είτε κάποιες νομοτεχνικές βελτιώσεις, είτε εκπρόθεσμα κάποιες σχετικές εγκύκλιοι προς τα αρμόδια όργανα.

"Ανήμπορη" να περιορίσει τον Έμπολα η Σιέρα Λεόνε

"Ανήμπορη" να περιορίσει τον Έμπολα η Σιέρα Λεόνε
Τη στιγμή που η προσοχή όλου του κόσμου είναι στραμμένη στη Δυτική Αφρική και τις προσπάθειες που καταβάλλονται από διεθνείς οργανισμούς Υγείας να ελέγξουν την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού Έμπολα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα προειδοποιούν ότι η Σιέρα Λεόνε δείχνει "ανήμπορη" να περιορίσει τον ιό.
Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος του οργανισμού, Anja Wolz, στο αμερικανικό δίκτυο CNN, επισημαίνοντας ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και κάθε άλλος οργανισμός που έχει τη δυνατότητα, πρέπει να σπεύσει άμεσα σε βοήθεια της κυβέρνησης της Σιέρα Λεόνε.
"Ακόμα πραγματοποιούνται ταφές χωρίς καμία προστασία. Οι άνθρωποι θάβουν τους νεκρούς από τον ιό Έμπολα χωρίς πρώτα να απολυμάνουν τις σορούς.

Ο Αύγουστος μας αγκαλιάζει με υπερ-πανσέληνο και πεφταστέρια

Δύο αστρονομικά φαινόμενα μας περιμένουν τον Αύγουστο, τα οποία θα σημειωθούν σχεδόν ταυτόχρονα, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τόσο των επιστημόνων, όσο και των ρομαντικών παρατηρητών του νυχτερινού ουρανού.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πλησιέστερη υπερ-πανσέληνο του έτους και την πιο φωτεινή βροχή διαττόντων αστέρων, που ονομάζονται Περσείδες.

Καθώς τα πεφταστέρια (Περσείδες) θα δίνουν τη δική τους παράσταση στο νυχτερινό ουρανό, με αποκορύφωμα την 12η Αυγούστου, η πανσέληνος της 10ης Αυγούστου θα βρίσκεται μόλις σε απόσταση 356,896 χιλιομέτρων μακριά από τη Γη, θα είναι δηλαδή η πιο κοντινή αλλά και η πιο φωτεινή του έτους, δημιουργώντας έτσι ένα ουράνιο υπερθέαμα.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι το έντονο σεληνιακό φως θα περιορίσει τη θέαση των Περσείδων. Όσοι θέλουν να απολαύσουν το διπλό θέαμα καλύτερα να βρίσκονται σε σκοτεινές περιοχές, μακριά από το τεχνητό φως των πόλεων. Οι Περσείδες θα είναι ορατές για αρκετές ημέρες πριν και μετά τη «σούπερ Σελήνη».

Ένας είναι ο στόχος....Το πνεύμα του Ανθρώπου...

Φωτογραφία: Άκου να δεις τώρα…
Περιμένουμε, λένε, τον Ιησού να έρθει σαν θεός , στην δεύτερη παρουσία του… Να αναγνωρίσει ποιος ήταν δίκαιος και καλός χριστιανός, και να δώσει τα εύσημα…
Καλά, πλάκα κάνουν…
Μεγάλη απορία έχω για την νοημοσύνη, όχι αυτών που το λένε (αυτοί έχουν τον λόγο τους), αλλά αυτών που το πιστεύουν…
Πυροβολούν από όλες τις μεριές… Αιώνες τώρα…
Ποιος είναι ο στόχος όμως? Μια ματιά στην πνευματική ένδεια της ανθρωπότητας, θα μας κάνει να αντιληφθούμε γρήγορα τον στόχο…
Εκεί στοχεύουν… Στο Πνεύμα του Ανθρώπου…

Καλημέρα <3 <3 <3

Άκου να δεις τώρα…
Περιμένουμε, λένε, τον Ιησού να έρθει σαν θεός , στην δεύτερη παρουσία του… Να αναγνωρίσει ποιος ήταν δίκαιος και καλός χριστιανός, και να δώσει τα εύσημα…
Καλά, πλάκα κάνουν…
Μεγάλη απορία έχω για την νοημοσύνη, όχι αυτών που το λένε (αυτοί έχουν τον λόγο τους), αλλά αυτών που το πιστεύουν…

ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ



Οι άνθρωποι είναι δειλοί΄ μην ανησυχείς γι΄αυτούς. 

Προχώρησε στο δικό σου δρόμο, προχώρησε στο δρόμο σου χορεύοντας. 

Να θυμάσαι ένα μόνο πράγμα: ό,τι σου δίνει την αίσθηση του καλού, είναι καλό, ό,τι σου δίνει την αίσθηση του όμορφου, είναι όμορφο, και ό,τι σε κάνει χαρούμενο, ευδιάθετο, ευχαριστημένο, είναι η αλήθεια. 

Ας είναι αυτό το μόνο σου κριτήριο. 

Η καρδιά σου είναι απλώς μια αντλία αίματος

Spiritual Emptiness by Marinshe

“Οι σκέψεις σου, τα αισθήματα, τα συναισθήματά σου, όλα αυτά έχουν ως κέντρο το κεφάλι σου. Είναι λάθος αντίληψη να νομίζεις ότι τα συναισθήματά σου είναι στην καρδιά σου. Η καρδιά σου είναι απλώς μια αντλία αίματος.
 
“Όταν μιλάμε για την κενή καρδιά, μιλάμε στην πραγματικότητα για τον κενό νου. Ο Βούδας χρησιμοποίησε τη λέξη καρδιά αντί για το νου, επειδή το νου τον συνδέουμε με την ιδέα ότι αποτελεί μόνο τη διαδικασία των σκέψεων κι ότι η διαδικασία του συναισθήματος βρίσκεται στην καρδιά κι η καρδιά είναι βαθύτερη.

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ


Αττική 2011. Είναι η εποχή που αποτελούν πια επιδημία οι μπούκες ένοπλων κακοποιών σε σπίτια. Περισσότερο υποφέρουν οι κάτοικοι σε ερημικές περιοχές, σε οικισμούς απόμακρους από αστικά κέντρα. Η 32χρονη Λένα πριν από έξι χρόνια εγκαταστάθηκε στην νεόκτιστη ιδιόκτητη μονοκατοικία της σε οικόπεδο πέντε στρεμμάτων. Εδώ και δύο χρόνια είναι μόνη, αυτή και τα δύο παιδιά της, η 11χρονη κόρη, ο 9χρονος γιος. Ο σύζυγός της, πιλότος της ολυμπιακής, πέθανε στα 38 του από καρκίνο, αφού ταλαιπωρήθηκε ενάμισυ χρόνο με τις χημειοθεραπείες.
 
Γυναίκα συντηρητική η Λένα, κλειστός χαρακτήρας, αφοσιωμένη στα παιδιά της. Τον περισσότερο χρόνο της ημέρας, κάθε ημέρας, τον ξοδεύει πηγαινοερχόμενη με το μικρών κυβικών Ι.Χ. της παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΟΥ!!!


Μία από τις μεγαλύτερες ομορφιές της φύσης είναι ο έναστρος νυχτερινός ουρανός. Από τα παμπάλαια χρόνια ως σήμερα, ο άνθρωπος αφιέρωσε αμέτρητες ώρες στο να κοιτά τους ουρανούς για να κάνει αστρονομικές παρατηρήσεις, για να θαυμάσει το μεγαλείο της Δημιουργίας, για να ονειρευτεί το μέλλον.

 Δυστυχώς σήμερα όμως το άγχος και η κούραση του έντονου ρυθμού ζωής, αλλά και το άφθονο φως των σύγχρονων μεγαλουπόλεων την νύχτα, έχουν στερήσει – κατά κάποιον τρόπο – από τον άνθρωπο την δυνατότητα να βυθίζει το βλέμμα του στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος.

Σ΄εμένα δεν συνέβη σχεδόν ποτέ να χάσω την επαφή μου με τ΄αστέρια. Θυμάμαι από το στρατό ακόμη, τις ατέλειωτες νύχτες των νυχτερινών ασκήσεων να ξαπλώνω και να παρατηρώ τον ουρανό με δέος και νοσταλγία, αντί να κυνηγώ να σκοτώσω το φανταστικό εχθρό.

Συνήθεια που μου έμεινε μέχρι και σήμερα, που ευτυχώς επέλεξα να μείνω έξω από πόλη, έξω από οικισμό, έξω γενικά απ΄όλα τα μεγάλα προβλήματα που τυραννούν το σύγχρονο άνθρωπο, εκεί που η φωτορύπανση ήταν το τελευταίο που θα απασχολούσε ένα ντόπιο κοινοτάρχη και τον τρόπο που θα τοποθετούσε της λάμπες της η ΔΕΗ.

Ο νυχτερινός ουρανός είναι ..μαγεία!!!
Το φέρον σώμα του Θεού..
Δρόμοι του παρελθόντος.
Αλλά και του μέλλοντος!

ΕΞΑΡΤΗΣΗ



ΕΞΑΡΤΗΣΗ-ΣΥΝΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Η εξάρτηση στις σχέσεις των ανθρώπων είναι…όταν αναλαμβάνεις τα προβλήματα των άλλων…δηλαδή τις ανάγκες, τα συναισθήματα, τις προτιμήσεις, τους στόχους, τη ζωή τους…σαν να είναι δικά σου, παραμελώντας ή ακόμη και χάνοντας επαφή με τα πραγματικά σου προβλήματα.

 Η συνεξάρτηση αναφέρεται σε οποιονδήποτε εμπλέκεται σε παρόμοια νοσηρή «δυναμική»…διότι…το να καλύπτει τις ανάγκες του άλλου, δεν είναι υγιές για τον συνεξαρτημένο…αλλά ούτε και για τον παραλήπτη.

Η συνεξάρτηση ξεκινάει από μικρή ηλικία και αναπτύσσεται όταν ένα παιδί είναι σε ανισότιμη σχέση με τους γονείς του, όπου μαθαίνει να βάζει στην άκρη τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τα θέλω των γονιών του, προκειμένου φυσικά να πάρει τη φροντίδα τους, την προσοχή ή την έγκρισή τους. Έτσι το παιδί μεγαλώνοντας, αποκτά την τάση να ξαναδημιουργεί κα να έλκεται απ’ αυτή τη «δυναμική»…σε όλες του τις σχέσεις. 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΥΠΑ


Κάθεται στην καρέκλα ο άντρας κι έχει τα πόδια ανοικτά. Αντίθετα η γυναίκα πρώτα «κλείνει» τα πόδια και μετά βάζει τα οπίσθια στο κάθισμα. 
Κι αν, για οποιοδήποτε λόγο, η γυναίκα νοιώσει φόβο, ότι απειλείται, ασυναίσθητα σφίγγει περισσότερο το «διαβήτη» της, μπούτια και γόνατα έρχονται σε απόλυτο επαφή. 
Γιατί;
Η προστασία του πιο ευαίσθητου σημείου του σώματος, του αιδοίου. Είναι η αυτοπροστατευτική στάση που παίρνει η γυναίκα.

Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας


… όταν ευτυχία είναι η άπιαστη εκείνη κατάσταση, όπου η πραγματικότητα συμπίπτει με τις επιθυμίες (πες αλεύερι… η Μέρκελ σε γυρευει…)

Αξίωμα: ένας Έλληνας κάνει ό,τι μπορεί για να μεγαλώσει το άνοιγμα ανάμεσα σε επιθυμία και πραγματικότητα
Θεώρημα: (κείνο που με τρώει κείνο που με σώζει είναι που ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη)
Υπάρχουν Έλληνες που προβληματίζονται με τους εαυτούς των και Έλληνες που δεν προβληματίζονται. Οι σκέψεις αυτές αφορούν περισσότερο τους δεύτερους. Είναι όμως αφιερωμένες στους πρώτους.
Ορίζουμε σαν ευτυχία την (συνήθως προσωρινή) κατάσταση, όπου η πραγματικότητα συμπίπτει με τις επιθυμίες μας
Σε αναλογία, δυστυχία πρέπει να είναι η μη σύμπτωση ανάμεσα σε επιθυμία και πραγματικότητα.
Με άλλα λόγια, δυστυχία μπορούμε να ονομάσουμε την απόσταση ανάμεσα σε επιθυμία και πραγματικότητα.
Όσο μεγαλύτερη η απόσταση, τόσο πιο δυστυχισμένοι είμαστε.

Εξωτερικεύω άρα απελευθερώνω ;

 .... μέρες και σύμβολα περνούν δίπλα μας .... μια εικόνα μένει πάντα στο παρόν ....

   Ψάχνοντας ένα μακρύ ταξίδι στο κόσμο . Θέτουμε τον εαυτό μας σε ένα πεδίο όπου σώμα και ψυχή γίνονται ένα . Μεταμορφώνουμε το τελευταίο λεπτό της κάθε στιγμής σε μία μορφή άυλη καθώς κατά τη διάρκεια του ύπνου προσπαθούμε να περάσουμε σε ένα άλλο κόσμο . 



Πως αρχίζει το όνειρο ; Τι είναι το όνειρο του κάθε ανθρώπου ; Μέσα από τους δρόμους να στέκεται αυτό το οποίο επιδιώκουμε . Να το ονομάσουμε απωθημένο ; Που οδηγεί εκείνο το αόριστο κενό που συχνά το χρωματίζουμε με το χρώμα εκείνο που απορροφάει την ακτινοβολία των αισθήσεων ; 

Οι πραγματικά καλοί εραστές


Γυναικοπαρέα με καλοκαιρινή διάθεση και αλκοόλ να ρέει άφθονο. Η μια μιλάει για χαμένους γκόμενους κι η άλλη για μελλοντικούς. Καμία από τις τέσσερις δεν ονειρεύεται έρωτες και άσπρα ή χρωματιστά άλογα και αποδράσεις σε ακροθαλασσιές. Χαρακτηριστικά να πέφτουν στο τραπέζι και να ανακατεύονται όπως το ρούμι στο κεφάλι μας. Πάυση. ΟΚ, μήπως πρέπει να ξέρουμε κι εμείς τι ζητάμε; Τι θέλουμε ρε παιδί μου από τον άλλο! Γιατί αστεία αστεία, αυτές τις λίστες που κυκλοφορούν και λένε πως τους θέλουμε από Christian Grey μέχρι τον μηχανικό του αυτοκινήτου μας, δεν έχουν κι άδικο!

Προβληματισμός. Ξέρουμε τι θέλουμε ή το χάσαμε στη γωνία ανεξαρτησίας και botox; Ξέρουμε λέει η μια από τις τέσσερις δειλά δειλά. Έλα πάμε, τι θέλουμε; Σε ακούω με όλη μου την προσοχή. «Να κάνει καλό sex» Η ατάκα τραβάει την προσοχή μας. Κοιταζόμαστε όχι σοκαρισμένες για το τι είπε, έχουμε πει πολύ πιο τολμηρές αλήθειες κάτι τέτοια βράδια, αλλά η συγκεκριμένη δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο ανοιχτές δηλώσεις. «Τι με κοιτάτε μωρέ! Κρατιέται μια σχέση ή ένας γάμος αν δεν κάνεις καλό sex;» Η αλήθεια να λέγεται, δεν κρατιέται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα