Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης Οδυσσέας Χατζόπουλος



Πέθανε το πρωί της Παρασκευής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, ο εκδότης του Κάκτου, Οδυσσέας Χατζόπουλος, αφήνοντας πίσω του μεγάλο εκδοτικό έργο.

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΗΛ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Μηνύω Πρωθ/ργο, υπουργούς και Εισαγγελέα του ΑΠ για "Εσχάτη Προδοσία" (κατάλυση διάκρισης εξουσιών" κλπ.




ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΗΛ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Μηνύω Πρωθ/ργο, υπουργούς και Εισαγγελέα του ΑΠ για "Εσχάτη Προδοσία" (κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών" (ΠΚ 134 Αε), Κατάχρηση Εξουσίας (ΠΚ 239), Άσκηση Βασανιστηρίων (κατά των προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ) (ΠΚ 137Α-Γ) κλπ. κλπ. 


Θα μπεί στο Αρχείο? πολύ πιθανόν. 

Το σίγουρο όμως είναι ότι θα ΑΝΑΣΥΡΘΕΙ από εμάς από το αρχείο!!!...γι αυτό μπαίνει στο αρχείο...για να μπορεί να ανασυρθεί...ο ιστορικός χρόνος της Ελλάδος τώρα ξαναρχίζει και θα ζήσει αιώνια.

80 ΕΠΙΠΛΑ φτιαγμένα από ΣΑΝΙΔΕΣ




Μια κατηγορία επίπλων που αν θελήσετε να τα αγοράσετε έτοιμα,  θα διαπιστώσετε ότι πάρα πολλές φορές η τιμή τους είναι πολύ υψηλή, παρ΄όλο που η ποιότητα και το κόστος αυτής της μορφής ξύλου, αν δεν είναι κατώτερα τουλάχιστον δεν είναιανώτερα σε σχέση με τα κανονικά ξύλιναεπεξεργασμένα έπιπλα.  
Αυτό που κατά βάσηπληρώνεταικαι μάλιστααδρά, είναι ηχειροποίητηδουλειά και φυσικά η ιδέα ανάλογα και με την τελική μορφή επεξεργασίας-διακόσμησης του ξύλου.  

Αν λοιπόν αποφασίσετε να κάνετε μόνοι σας την συναρμολόγηση επεξεργασία, θα δημιουργήσετε με τα χέρια σας εξαιρετικά καλαίσθητα κομμάτια με το μικρότερο δυνατό κόστος

70 Iδέες για ΣΚΙΑΣΗ σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους


Aπό τους σημαντικότερουςπαράγοντες για την διαμόρφωση ενόςεξωτερικού χώρου είτε πρόκειται γιαμπαλκόνι είτε για κάποιο σημείο του κήπου/αυλής  και συνδεδεμένος άμεσα με για το πόσο αληθινά θα τον "χαρείτε" και θα τον αξιοποιήσετε, είναι ο βαθμός που ο χώρος αυτός θα είναι προστατευμένος από τον ήλιο έτσι ώστε κάθε σας δραστηριότητα στο συγκεκριμένο σημείο και όλες τις ώρες της ημέρας να είναι πραγματικά ευχάριστη και όχι από ταλαιπωρία έως ...αδύνατη.

Η προσθήκη ενός τύπου "οροφής" που θα δημιουργεί σκιά σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο, δημιουργεί την αίσθηση ενός ακόμη "δωματίου" στο σπίτι, το οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε-εξοπλίσετε με τρόπο ώστε τους μήνες με καλό καιρό, που στην χώρα μας είναι οι περισσότεροι, να μπορείτε πραγματικά να ...μεταφέρετε τις πιο πολλές από τις δραστηριότητές σας σε αυτό. 

Το σεξ στο Μεσαίωνα. Ο αυνανισμός τιμωρούνταν με 40 μέρες νηστεία ή μαστίγωμα. Το σεξ με ζώο, 15 χρόνια νηστείας και ο σοδομισμός 7 χρόνια μετάνοιας! ...

sex4

Στον Μεσαίωνα οι εκκλησίες γίνονταν το «καταφύγιο» ερωτευμένων ζευγαριών. Σύμφωνα με την καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, Ρουθ Μάζο Κάρας, οι ναοί τότε ήταν κάτι σαν το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου! 

Τα νεαρά ζευγάρια που αναζητούσαν δωρεάν ερωτική στέγη, κατέφευγαν στις εκκλησίες γιατί το μεγαλύτερο μέρος της μέρας ήταν άδειες, στεγνές και ασφαλείς.

 Οι  απαγορευμένες μέρες

 Το ότι οι  ναοί φιλοξενούσαν παράνομους εραστές ήταν σίγουρα ειρωνεία, καθώς η εκκλησία του Μεσαίωνα ήταν ίσως ο μεγαλύτερος πολέμιος του σεξ.

 Απαγόρευε στα παντρεμένα ζευγάρια να έχουν σεξουαλικές σχέσεις την Κυριακή, επειδή ήταν η μέρα του Κυρίου. Απαγόρευε ακόμη την επαφή Πέμπτη και Τρίτη, γιατί ο κόσμος προετοιμαζόταν για τη Θεία Κοινωνία.... 

ΕΠΙΜΟΝΗ

12-17

Κάνε μου σε παρακαλώ πολύ μια χάρη. Όχι για μένα! Είναι για σένα, και για τη ζωή σου. Εγώ, αυτό κάνω στη δική μου τη ζωή, και άσχετα από το αποτέλεσμα, νιώθω καθαρή τη συνείδησή μου. Σου ζητάω να επιμένεις!

Από παντού μπορεί να ακούω το όχι, εγώ όμως επιμένω! Κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να προβλέψει πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή, αυτή η ώρα της ολοκλήρωσης, το πλήρωμα του χρόνου, γι αυτό και επιμένω. Αν σταματήσω, το όχι τους θα αποδειχτεί ισχυρότερο και τα όνειρά μου δεν περιλαμβάνουν αυτό το όχι.

Πόρτες μου κλείνουν συνεχώς, άλλες κατάμουτρα, άλλες πιο πλαγίως, αλλά επειδή την πόρτα που γράφει το όνομά μου απέξω, δεν μπορώ να τη διακρίνω, εγώ επιμένω και τις χτυπάω όλες. Αν θα τη βρω τη δικιά μου, δεν το ξέρω, αλλά αν σταματήσω να τις χτυπώ, στα σίγουρα δεν θα τη βρω ποτέ!

Βαριέεεεμαι! και ο ρόλος της τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών



Όταν τα παιδιά βαριούνται είναι καλή ιδέα να βλέπουν τηλεόραση και να ασχολούνται με ηλεκτρονικές μορφές διασκέδασης;

Καταρχήν να ξεκινήσω λέγοντας ότι τίποτα από μόνο του δεν είναι καλό ή κακό, εξαρτάται από τον τρόπο και το χρόνο χρήσης του!  Θα ήταν άκαιρο να πούμε ότι τα παιδιά δεν πρέπει να βλέπουν τηλεόραση και dvd ή να μην ασχολούνται με ηλεκτρονικά παιχνίδια, tablets, κλπ.  Το ερώτημα που χρειάζεται να απαντήσουμε είναι «που, πώς, πόσο, γιατί;» στη χρήση τους, ώστε να υπάρχει όφελος και όχι ζημία.

Το πρόβλημα με τη χρήση της τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών ως απάντηση στο «βαριέμαι» είναι ότι πρόκειται για πρόσκαιρες λύσεις που τελικά δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα.  

Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η πολύωρη τηλεθέαση και ενασχόληση με ηλεκτρονικά παιχνίδια θέτει σε λειτουργία το κύκλωμα ανταμοιβής του εγκεφάλου, με έκκριση περισσότερης ντοπαμίνης.  

Μέλισσες και φίδια εξολοθρεύουν την Μπόκο Χαράμ


Μέλισσες και φίδια εξολοθρεύουν την Μπόκο Χαράμ

Η Μπόκο Χαράμ, η οποία έχει πνίξει στο αίμα τη Νιγηρία, βρήκε έναν… εχθρό που δεν το περίμενε. 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Νιγηρίας Vanguard πολλοί μαχητές της οργάνωσης έχουν συλληφθεί από τις αρχές, αφού στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από μέλισσες και φίδια έφυγαν μέσα από το δάσος που κρύβονται όλους αυτούς τους μήνες. 

Οι πεποιθήσεις που μας περιορίζουν

Message to myself by kyokosphotos



Στη διαδικασία του να βιώνω αγάπη και ειρήνη σε κάθε περίπτωση αναγκάζομαι να βρω κάθε φορά , ποιά πεποίθηση με αποκλείει , αυτή τη στιγμή από την ηρεμία ή  την αγάπη επειδή έχω καταλάβει ότι όλα είναι θέμα πεποιθήσεων.

Τότε εντοπίζω ποιά είναι η περιοριστική πεποίθηση που έχει προγραμματιστεί μέσα μου . στο υποσυνείδητο , στο εσώτερο παιδί , στα κύτταρά μου , η οποία αυτή τη στιγμή με κάνει να χάνω την αίσθηση της ασφάλειας , και στην συνέχεια την αίσθηση της ενότητας , της ηρεμίας , της ευτυχίας και της αγάπης.

Δηλαδή μας έχουν προγραμματίσει για μια συνεχή μάχη με τον κόσμο γύρω μας και βλέπουμε κάθε σχέση σαν κάτι από το οποίο πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας . Μας έχουν προγραμματίσει ότι η αξία μας μετριέται από το πως μας βλέπουν οι άλλοι .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα