Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Κολοσσιαία γκάφα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών…

Κολοσσιαία γκάφα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών…

Είναι ίσως άγραφος κανόνας σε αυτή τη ζωή, πως όταν αδικήσεις, θα αδικηθείς, όταν εξαπατήσεις, θα εξαπατηθείς, ή εναλλακτικά, όπως το λέει η γνωστή παροιμία, «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»…
«Το φυσάνε και δεν κρυώνει» οι Τούρκοι το φιάσκο με την απαγωγή του προσωπικού του γενικού προξενείου στη Μοσούλη από τους ισλαμιστές τρομοκράτες της ISIL που πλέον αιματοκυλίζουν το Ιράκ. Η εξέλιξη αυτή καταστρέφει την εικόνα της Τουρκίας διεθνώς, ενώ οι πληροφορίες που αποδεσμεύονται ακόμα και από τουρκικές πηγές, την εκθέτουν στα μάτια των υποτίθεται πιο στενών συμμάχων της στη Δύση, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που αυτό μπορεί να έχει γενικότερα για την τουρκική εξωτερική πολιτική.

Αναγέννηση


..Εισερχόμενος σε μια κατάσταση χωρίς δράση, αναιρούνται οι δράσεις όλων των «άλλων»… Η νίκη στο Δείμο σου, είναι ένα νοητικό «πάγωμα» της σκηνής δράσης όλων εκείνων των «άλλων», οι οποίοι με τη δράση τους, δημιουργούν την ακινησία της ροής της Συνειδητότητας… Αυτού του «έτσι είναι τα πράγματα» χωρίς περιθώριο ερωτήσεων και απαντήσεων. 

Οι πολεμιστές, συνήθως στόλιζαν την ασπίδα τους με το πρόσωπο του Δείμου. Το σύμβολο της «πρόκλησης» και της πρόσκλησης σε μάχη εδώ και τώρα χωρίς όρους. 

Oι σκεπτομορφές είναι ζωντανές οντότητες


Somnabulent Thoughtforms by movementalstudiosΤο νοητικό μας σώμα είναι χτισμένο από πύρινα ντέβα, και αυτό το ηλεκτρικό σώμα δεν είναι παρά ντεβική ουσία. Αυτά τα ντέβα, ή πύρινα στοιχειακά, οικοδομούν τις σκεπτομορφές μας, είτε οι σκεπτομορφές είναι θετικές ή αρνητικές. Κάθε σκεπτομορφή που εκπορεύεται από τη νοητική μας σφαίρα, έχει μέσα της ένα ντέβα. Η σκεπτομορφή μας είναι μια ζωντανή οντότητα, κακόβουλη ή καλοπροαίρετη.
Αυτές οι σκεπτομορφές έχουν πολλούς προορισμούς. Πηγαίνουν σ’ εκείνον στον οποίο τις στέλνουμε. Πηγαίνουν και συσσωρεύονται με τις μαζικές σκεπτομορφές που έχουν δημιουργηθεί απ’ τις σκέψεις των ανθρώπων. Μπορούν επίσης να καταστραφούν απ’ τον δημιουργό τους, αν ξέρει πως να το κάνει.
Το σημαντικό όμως είναι να θυμόμαστε ότι οι σκεπτομορφές είναι ζωντανές οντότητες, και ανάλογα την φύση τους, είτε μολύνουν το διάστημα ή φέρνουν ομορφιά και ευωδία και λειτουργούν σαν εποικοδομητικοί παράγοντες.

Μόνο όταν γίνετε φίλος του εαυτού σας, μπορείτε να έχετε φίλους

Substrata - A Visit From An Old Friend by Ninjatic

Κατά πόσο χρειαζόμαστε φίλους; Αν στα αλήθεια το σκεφτείτε, το πιο σπουδαίο πράγμα για το οποίο ψάχνετε στη ζωή σας είναι ένας φίλος. “Μακάρι να είχα ένα φίλο”, λέτε. “Μακάρι ο φίλος μου να ήταν έτσι... ή έτσι...” Μην ψάχνετε ένα φίλο έξω από τον εαυτό σας, γιατί δεν θα βρείτε αυτό το φίλο, μέχρι να γίνετε φίλος του ίδιου του εαυτού σας. Όταν γίνετε φίλος του εαυτού σας, θα είστε φίλος του καθενός. Μόνο  όταν γίνετε φίλος του εαυτού σας, μπορείτε να έχετε φίλους, και όχι πριν απ’ αυτό. Όταν παραπονιέστε ότι δεν έχετε φίλους, είναι γιατί δεν είστε φίλος του εαυτού σας. Κάνετε κάτι λάθος. Αν αναλύσετε πραγματικά τη ζωή σας, θα δείτε ότι πάρα πολλές φορές ήσαστε ο εχθρός του σώματός σας, του νου σας, των συναισθημάτων σας, του σπιτιού σας, ακόμα και των αγαθών σας.

Χτίζοντας χαρακτήρα



Στο σπίτι μας οι εκδηλώσεις οίκτου ήταν τελείως απαγορευμένες. Αντί για οίκτο και συναισθηματισμούς, προτρεπόμασταν να χρησιμοποιούμε το νου μας. Για παράδειγμα, εάν έπεφτα κάτω και χτυπούσα το μέτωπό μου, η αδερφή μου θα έτρεχε να με βοηθήσει να σηκωθώ, αλλά χωρίς να πει λέξη. Ό,τι κι αν έλεγα, προσπαθούσε να κρατήσει μια ψύχραιμη έκφραση.

Μια μέρα ήμουν πολύ λυπημένος γιατί έχασα το αγαπημένο μου παιχνίδι – ένα αλογάκι με ρόδες. Αφού κοίταξα παντού, πήγα στις αδερφές μου και είπα, “Αδερφές μου, αισθάνομαι τόσο άσχημα που χάθηκε το αλογάκι μου.” Με υψωμένα τα φρύδια και με ψύχραιμα πρόσωπα με κοιτούσαν, και μία απ’ αυτές είπε,

AVI ReComp : Προσθέστε υπότιτλους για τις ταινίες σας


Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής η νέα έκδοση του AVIRecomp είναι γεγονός. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο, απλό στη χρήση πρόγραμμα Ripping μπορείτε να κάνετε να re compress τα AVI αρχεία σας. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να κάνετε recompress τα AVI αρχεία σας. Δεν υποστηρίζει μόνο αρχεία που περιέχουν ροές ήχου, αλλά και AVIs χωρίς ήχο. 

Περιλαμβάνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης υποτίτλων έτσι, εάν θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις ταινίες σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα αυτό το λογισμικό. Επιπλέον, οι νεότερες εκδόσεις σας επιτρέπουν να προσθέσετε πλαίσια στην ταινία σας και τοποθετήστε υπότιτλους σας σε αυτά.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ MUNDIAL - ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.


ΟΙ 5+1 ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


Ι. Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Έρχομαι από μία μακρινή εποχή όπου οι άνθρωποι υπήρξαμε γυμνοί
μέσα στην παγωμένη έρημο της άγνοιας.
Μία εποχή που δεν ξεχώριζες το θήραμα από τον θηρευτή.
Τότε που δεν υπήρχαν ακόμη οι νόμοι των ανθρώπων.
Και η σάρκα μας ήταν βορά στα δόντια των άγριων θηρίων και στην οργή της φύσης.
Tότε που αντικρίζαμε τον ήλιο με δέος και το σκοτάδι με τρόμο.
Μέσα στην απέραντη  μοναξιά μας και στην άγονη σιωπή της σκέψης,
βρήκαμε την ζωή και τον θάνατο.
Κι ύστερα τα συναισθήματά μας εξαπλώθηκαν στην οικουμένη.
Σάν πελώριο κύμα ορμήξαμε πάνω στην άγνωστη πλάση
εδραιώνοντας την κυριαρχία μας μέσα από αίμα και φωτιά.
Βαδίσαμε στην αιωνιότητα ως δυνατοί.
Κι από κατατρεγμένοι γίναμε κατατρέχοντες.

«Για αυστηρά προσωπική χρήση ο 1 τόνος ηρωίνης» τονίζει ο εφοπλιστής από τη Φιλοθέη!

1tonosiroini
Για προσωπική καθαρά χρήση και σε καμία περίπτωση για διακίνηση και εμπόριο «λευκού θανάτου» υποστηρίζει επίμονα ο εφοπλιστής από τη Φιλοθέη που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από τις αρχές, ότι προόριζε τον συνολικά πάνω από ένα τόνο ηρωίνης που βρήκαν ότι είχε στην κατοχή του οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού.
Ειδικότερα, όπως ισχυρίζεται με σθένος ο συλληφθείς έλληνας εφοπλιστής ο οποίος και αρνείται συνεχώς και κατηγορηματικά ενώπιον των αρχών τις κατηγορίες για διακίνηση και εμπόριο ναρκωτικών που του έχουν αποδοθεί από τον εισαγγελέα, όλη ανεξαιρέτως η τεράστια ποσότητα ηρωίνης που διατηρούσε στην κατοχή του προοριζόταν αποκλειστικά και μόνο για την επίστρωση των χώρων της μεγάλης παιδικής χαράς που σχεδίαζε με την συζυγό του να κατασκευάσει στο άμεσο μέλλον εντός της βίλας, για να παίζει εκεί τον ελεύθερο χρόνο του το επίσης συλληφθέν για την υπόθεση 15χρονο παιδί τους.

Δουλεία δουλεία δουλεία και δουλεία!


Samaras-doyleiaΔηλώσεις, ατάκες και papaya madoles ακούμε τις τελευταίες 5-6 ημέρες από τους παλιούς και νέους ανασχηματισθέντες πολιτικούς. Μέσα σε όλα αυτά τα θεατρικά δρώμενα, κάνει αισθητή την παρουσία του και ο εργασιομανής Πρωθυπουργός μας.
Τις προάλλες ο κος Σαμαράς μας είπε ότι το σύνθημα -της νέας κυβέρνησης- είναι «Δουλειά δουλειά δουλειά και δουλειά».Επειδή με τους πολιτικούς δεν είσαι και πολύ σίγουρος για αυτά που λένε και εννοούν, μάλλον θα πρέπει να δούμε αν έχει γίνει κάποιο λάθος στον τονισμό της λέξης «Δουλειά».
Λέω λοιπόν, μήπως επάνω στη χαρά του ο Αντωνάκης μετακίνησε τον τόνο μία θέση πιο μπροστά, άνθρωποι είμαστε και… Κάπως έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις, τι μπορεί να κάνει όμως ένας λάθος τονισμός, ε;

Όσα φέρνει η κάμερα


 
Πόνος και καημός έχει καταλάβει όλες τις δημοκρατικές φιγούρες αυτού του τόπου, ιδίως δε τις τηλε-δημοκρατικές φιγούρες.
Οι τηλε-δικαστές εξαπολύουν μύδρους κατά της αστυνομιής αυθαιρεσίας.
Η συγκίνησή τους θα διαρκέσει 24 ώρες.
Διότι μετά το 24ωρο που φεύγει και η συγκίνηση για την επίθεση των μπάτσων στις απολυμένες καθαρίστριες, θα αρχίσει κάνας περίεργος τύπος να λέει πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο η σιδερογροθιά του ματατζή που φέρνει καρούμπαλο, αλλά κυρίως η σιδερογροθιά της απόλυσης που φέρνει πείνα.
Ε, κάπου εκεί η συγκίνηση θα αντικατασταθεί με νουθεσίες του τύπου "να εφαρμοστεί ο νόμος" και "είπαμε να συγκινηθούμε λιγάκι, αλλά μη το γαμήσουμε κιόλας" και τότε θα τελειώσει το πανηγυράκι...

Τώρα θα μου πεις: "και γιατί τα έπιασε ο πόνος τα κωλοκάναλα, μετά από 4 χρόνια ανελέητου ξύλου, ξαφνικά να ξεσπαθώσουν κατά της αστυνομικής αυθαιρεσίας;"
Μην τα ρωτάς αδερφέ!
Η δύναμη της κάμερας, γαρ!
Αφού το 'καναν πρωτοσέλιδο κι οι New York Times, αναγκαστικά θα το έπαιζαν κι αυτοί.
Έτσι κι αλλιώς είναι ψιλοανώδυνη η διαχείριση του θέματος.

Αν σου έχουν πει ότι……….. Δεν σου έχουν πει όμως…………


Αν σου έχουν πει ότι, πρέπει να μάθεις να ζείς με τους πόνους σου !!!
Δεν σου έχουν πει όμως, ότι πριν δημιουργηθεί ο πόνος ήσουν υγιής, άρα μπορείς και χωρίς αυτόν !!!

Αν σου έχουν πει ότι, παθολογικά δεν έχεις τίποτα αλλά το πρόβλημα δεν υποχωρεί !!!!
Δεν σου έχουν πει όμως, ότι στην πραγματικότητα δεν έχει βρει την αιτία, αλλά βλέπει τα συμπτώματα !!!

Αν σου έχουν πει ότι, μόνο με τα φάρμακα θα βρείς λύση και ανακούφιση !!!!
Δεν σου έχουν πει όμως, ότι το μυαλό σου μπορεί να αποθεραπεύσει το σώμα του στην πλειοψηφία , απλά γιατί αυτό δημιούργησε την ασθένεια !!!

Λέτσοι

Μια εικόνα χίλιες λέξεις.....Η απόβαση των λέτσων...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Οδηγός Μουντιάλ για τις Γυναίκες



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

«Εάν καταφέρεις να επιζήσεις, να θυμάσαι μόνο ότι σ 'αγαπώ»

«Εάν καταφέρεις να επιζήσεις, να θυμάσαι μόνο ότι σ 'αγαπώ» «Εάν καταφέρεις να επιζήσεις, να θυμάσαι μόνο ότι σ 'αγαπώ»
κι όμως η ζωή δεν είναι παραμύθι...
Έχοντας πλέον ο σεισμός υποχωρήσει, διασώστες φτάνουν στα ερείπια του σπιτιού μιας νεαρής γυναίκας κι αντικρύζουν το πτώμα τηςμέσα στα χαλάσματα. Η στάση του σώματός της όμως ήταν σχετικά περίεργη, θυμίζοντας κατά πολύ την στάση που παίρνει πιστός έχοντας λυγίσει στα γόνατά του για να λατρέψει και να προσευχηθεί τον Θεό του.
Το σώμα τη είχε κλίση προς τα εμπρός, με τα δύο χέρια της να έχουν την μορφή υποστήριξης από ένα άγνωστο -ωστόσο στην όψη- αντικείμενο. Τα συντρίμια του σπιτιού, είχαν καταπλακώσει την πλάτη και το κεφάλι της.

Αυτές είναι οι οκτώ «μαγικές» τροφές που εξασφαλίζουν τη νεότητα



Θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας θα γίνει πιο καθαρό, τα μάτια σας πιο φωτεινά και εντυπωσιακά και το σώμα σας εμφανώς αναζωογονημένο

Θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας θα γίνει πιο καθαρό, τα μάτια σας πιο φωτεινά και εντυπωσιακά και το σώμα σας εμφανώς αναζωογονημένο

Ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε την εμφάνισή σας χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε ακριβά προϊόντα ομορφιάς ή χειρουργικές επεμβάσεις; Στην πραγματικότητα το μυστικό της ομορφιάς δεν είναι ακριβό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαμορφώσετε τη διατροφή σας.

Με αυτά τα λαχανικά, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας θα γίνει πιο καθαρό, τα μάτια σας πιο φωτεινά και εντυπωσιακά και το σώμα σας εμφανώς αναζωογονημένο.

Μήπως η Γη έχει τη δική της συνείδηση;

Επιτρέπεται η δημοσίευση με την αναφορά του ονόματος του μπλογκ (όχι με τη λέξη ΠΗΓΗ) και με ενεργό λινκ...κάτι που κάνουμε κι εμείς.

earthconscious

Ίσως ήδη να γνωρίζετε ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα συνείδησης και ότι η συνείδηση ​​εξελίσσεται από τα χαμηλότερα στα υψηλότερα επίπεδα επίγνωσης. Επίσης, την «καθολική συνείδηση» που συνδέεται και μας επηρεάζει όλους. Μήπως, επίσης, τυχαίνει να γνωρίζεται ότι τα πλανητικά σώματα έχουν επίσης συνείδηση; Αρχαίες παραδόσεις σε όλο τον κόσμο έχουν από καιρό γνώση περί αυτού, και αυτός είναι ο λόγος που έχουν ορίσει πλανήτες με ιδιαίτερες αρχετυπικές προσωπικότητες, τα απομεινάρια αυτών εξακολουθούν να βρίσκονται στην αστρολογία. Θα ήθελα να συζητήσουμε την εξέλιξη της συνείδησης του πλανήτη μας και τι σημαίνει για μας.

ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ...

Φωτογραφία του χρήστη Δρ.Κωνσταντίνος Μουρούτης.

Φιλοι και φίλες!
Παρακάτω σας παραθετουμε αυτουσιο ενα μακροσκελπές αρθρο γραμμένο απο εναν εξαιρετο ιατρο ,τον Δρα.Χρήστο Ντέλλο, Διευθυντή Καρδιολογικου τμήματος στο Τζανειο ΝοσκοκομείοΑθηνών..
Νομιζω οτι αξιζει η μελέτη αυτου του πονήματος...Φωτογραφιζει πανέμορφα την οικτρή κατάσταση στην οποία εχει πλεον περιέλθει η ιατρική συνεδριακή και όχι μόνο, έρευνα και επιστήμη της θεραπειας..

Χρόνο με το χρόνο, η φωνή των γιατρών χάνεται στα ιατρικά συνέδρια, καθώς μετατρέπονται σε παθητικούς, σιωπηλούς ακροατές των «ειδικών» και των «opinion leaders». Αυτό σε μια εποχή που δέχονται έτσι και αλλιώς, έναν καταιγισμό από πληροφορίες από ιατρικά περιοδικά, από το διαδίκτυο, αλλά και από πλήθος εντύπων και επισκέψεων αντιπροσώπων της ιατρικής βιομηχανίας. Και όμως, ο κύριος σκοπός των συνεδρίων θα έπρεπε να ήταν η ζωντανή, ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και εμπειρίας, με την ενεργό συμμετοχή όλων των γιατρών. Αυτό θα βοηθούσε στην αξιοποίηση του τεράστιου όγκου των ιατρικών πληροφοριών και της νέας τεχνολογίας, που μαζί με την προσωπική εμπειρία του κάθε γιατρού θα οδηγούσε σε πραγματική γνώση.

Ο Δρόμος του καθενός γεμίζει με εκείνα που είναι έτοιμος να δεχθεί και να πολεμήσει για να μην γίνουν μοίρα…

Φωτογραφία: Είναι όμορφος ο Δρόμος μας, ακόμα κι αν είναι διαφορετικός
Ο πλούτος της εμπειρίας μας δεν αφορά τον  Δρόμο, αλλά εμάς που τον περπατάμε…
Το βήμα διαφοροποιείται για τον καθένα μας, το ίδιο και η αντίληψη της πραγματικότητας που είναι γεμάτη από αιτίες και αποτελέσματα…
Κάποιος θα κοιτά το ένα, κάποιος θα κοιτά το άλλο και κάποιος θα κοιτά και τα δύο…
Σημασία έχει αυτή η βαθιά ειρήνη που «κερδίζει» ο καθένας μας, χωρίς να χρειάζεται να την δικαιολογεί ή να επιχειρηματολογεί υπέρ της…
Αν ψάχνεις να βρεις επιχειρήματα για εμένα, χάθηκες…
Αν δεν ψάχνεις να βρεις επιχειρήματα για εσένα, πάλι χάθηκες…

Ο Δρόμος του καθενός γεμίζει με εκείνα που είναι έτοιμος να δεχθεί και να πολεμήσει για να μην γίνουν μοίρα…

Καλό μας βράδυ <3 <3 <3

Είναι όμορφος ο Δρόμος μας, ακόμα κι αν είναι διαφορετικός
Ο πλούτος της εμπειρίας μας δεν αφορά τον Δρόμο, αλλά εμάς που τον περπατάμε…

Το βήμα διαφοροποιείται για τον καθένα μας, το ίδιο και η αντίληψη της πραγματικότητας που είναι γεμάτη από αιτίες και αποτελέσματα…
Κάποιος θα κυττά το ένα, κάποιος θα κυττά το άλλο και κάποιος θα κυττά και τα δύο…

Όσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην απειλή, τόσο πιο τρομαχτική γίνεται αυτή...

Φωτογραφία: Όπως εσύ κοιτάς τον Ουρανό και βλέπεις χιλιάδες άστρα, έτσι κι ο Ουρανός κοιτάει την Γη και βλέπει χιλιάδες άστρα...
Η απόσταση τα κάνει όλα φωτεινά...

Ας πάρουμε λοιπόν  τις αποστάσεις μας από το συναίσθημα της μαυρίλας, της απαισιοδοξίας, του φόβου και ας γίνουμε το ακέραιο βλέμμα, που μέσα από αυτό ο κόσμος γίνεται πάντα φωτεινός!

Αυτό δεν είναι μια θετική σκέψη, αλλά μια υγιής σκέψη...
Δεν είναι μια τεχνική θεραπείας, αλλά το δικαίωμά μας να δημιουργούμε φως μέσα μας και έξω μας...Δικαίωμα που απαρνηθήκαμε και ανακόψαμε τον Δρόμο μας, από τα συναισθήματα μας που τα κάνουν όλα απειλητικά, γιατί δεν έχουν νοημοσύνη...

Όσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην απειλή, τόσο πιο τρομαχτική γίνεται αυτή...              Και το συναίσθημα έχει το ιδίωμα να φέρνει τις απειλές κοντά μας, μεγεθύνοντας τες...                                                                                                                          Μας κάνει να τις βλέπουμε πελώριες και δυνατές, ενόσω εμείς νιώθουμε μικροί και αδύναμοι απέναντί τους...
Μα είναι πλάνη...ψευδαίσθηση...Η απειλή είναι πάντα μια δική μας επιλογή, που δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει...

Όταν ψάχνουμε τον Εαυτό μας, χρειάζεται να τον ξεχάσουμε σαν σύμπλεγμα χαρακτηρισμών και να τον ανακαλύψουμε σαν Συνειδητότητα...

Καλημέρα <3 <3 <3

Όπως εσύ κοιτάς τον Ουρανό και βλέπεις χιλιάδες άστρα, έτσι κι ο Ουρανός κοιτάει την Γη και βλέπει χιλιάδες άστρα...
Η απόσταση τα κάνει όλα φωτεινά...

Ας πάρουμε λοιπόν τις αποστάσεις μας από το συναίσθημα της μαυρίλας, της απαισιοδοξίας, του φόβου και ας γίνουμε το ακέραιο βλέμμα, που μέσα από αυτό ο κόσμος γίνεται πάντα φωτεινός!

Αυτό δεν είναι μια θετική σκέψη, αλλά μια υγιής σκέψη...
Δεν είναι μια τεχνική θεραπείας, αλλά το δικαίωμά μας να δημιουργούμε φως μέσα μας και έξω μας...Δικαίωμα που απαρνηθήκαμε και ανακόψαμε τον Δρόμο μας, από τα συναισθήματα μας που τα κάνουν όλα απειλητικά, γιατί δεν έχουν νοημοσύνη...

5 μικρές τελετουργίες νερού για να καθαρίσετε ενεργειακά το σώμα σας (Tamika Tara Schilbe)

(παρουσιάζει η Έλενα Έρα) Κάθε γουλιά νερό, κάθε ανάσα μας, κάθε βήμα είναι μια μεγάλη ευλογία… Βάλε συνείδηση στα πιο απλά πράγματα που κάνεις μέσα στην ημέρα σου. Χρησιμοποίησε το νερό για να γεμίσεις το σώμα σου με αγάπη και με θετική ενέργεια. Ανάπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του όταν πίνεις νερό και μετουσίωσε εκείνη τη στιγμή σε μια διαλογιστική επαφή που σου επιτρέπει να το ακούσεις και να το φροντίσεις.
Χρησιμοποιούμε το νερό για να  καθαρίσουμε τα πάντα, ακόμα και το σώμα μας. Αυτό που δεν συνειδητοποιούν οι περισσότεροι είναι πως ακόμα κι αν αστράφτουμε από καθαριότητα, το νερό μπορεί να μας καθαρίσει ενεργειακά.
Δεν είναι τυχαίο που το νερό χρησιμοποιείται από την αρχή του χρόνου. Χωρίς το νερό δεν υπάρχει ζωή. Το νερό αξίζει την προσοχή και τον χρόνο μας, όχι μόνο από οικολογική σκοπιά, αλλά και για την θεραπεία μας. Δεν χρειάζεται να ακολουθούμε κάποια θρησκεία ή πνευματική ομάδα για να βιώσουμε τις εξαγνιστικές επιπτώσεις μιας τελετουργίας βάπτισης.
Ακολουθούν πέντε μικρές, απλές τελετουργίες με νερό για τον καθαρισμό και τον εξαγνισμό σας:

1. Φροντίστε για την παρουσίαση του νερού που πίνετε

Πώς να αγχώνεστε λιγότερο και να απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή (Dani Marie )

Ήρθε πάλι η άνοιξη. Ώρα να θέσετε νέους στόχους, να αποφασίσετε να κάνετε περισσότερα, να τρώτε λιγότερο, να σταματήσετε το κάπνισμα, να αρχίσετε τη γυμναστική και άλλα πολλά τα οποία ελπίζετε ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σας την επόμενη χρονιά. Αυτό που ξεχνάτε είναι ότι τα εξωτερικά ερεθίσματα δεν μετράνε. Αυτό που λαχταράτε αληθινά είναι να νιώθετε πιο χαρούμενοι και πιο υγιείς μέρα με τη μέρα.
Σίγουρα θα θέλατε να επιτύχετε αυτούς τους μεγάλους στόχους και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, αλλά οι έρευνες δείχνουν πως όταν επιτευχθούν οι στόχοι, απλά θέτετε νέους. Για να δημιουργήσετε μακροχρόνια οφέλη στη ζωή σας, να έλξετε περισσότερες ευκαιρίες και σχέσεις τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, χρειάζεται να δουλέψετε από μέσα προς τα έξω.
Το άγχος και ο πόνος είναι σχετικά, αλλά επίσης και το κοινό νήμα που μας ενώνει όλους. Εξασφαλίζοντας λίγο χρόνο για να θυμηθούμε ότι δεν είμαστε μόνοι, να απολαύσουμε μερικές αναπνοές, να γελάσουμε, να κάνουμε όμορφο έρωτα (μόνοι μας ή με άλλους) και να βρούμε τρόπους να ρουφήξουμε την ουσία του να είμαστε ζωντανοί, θα βοηθήσει στην υποχώρηση των συναισθημάτων που προκαλούν άγχος. Ακολουθούν μερικά πράγματα που θα πρότεινα να κάνετε καθημερινά για να κρατήσετε το τέρας του άγχους μακριά.

Ο Νο 1 φόβος ο οποίος σας εμποδίζει από το να ζήσετε τον σκοπό της ζωής σας (Raquel Vasallo)


Μέσα από τη δουλειά μου ως πνευματική θεραπεύτρια και καθοδηγήτρια του σκοπού της ζωής, μιλάω καθημερινά με ανθρώπους σχετικά με το τι τους εμποδίζει από το να ζήσουν τον σκοπό τους. Οι περισσότεροι μου δίνουν τους παρακάτω λόγους:
- Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός μου
- Δεν μπορώ να παραιτηθώ από τη δουλειά μου γιατί χρειάζομαι τα χρήματα
- Ο σύντροφός μου δεν με υποστηρίζει
Αυτοί φυσικά είναι πολύ καλοί λόγοι, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος που σας εμποδίζει από το να ζήσετε τον σκοπό σας είναι πολύ βαθύτερος.
Είναι ο φόβος του τι θα πουν οι άλλοι για εσάς αν έχετε το θάρρος να προχωρήσετε και να είστε αυτοί που πραγματικά είστε.

Μετατρέψτε τους εχθρούς σε φίλους (Swami Kriyananda)


Το οκταπλό μονοπάτι του Πατάντζαλι περιγράφει τα στάδια της ανάπτυξης που οδηγούν φυσικά στην πνευματική άνθηση και στην καλύτερη έκφραση της κάθε φάσης. Η πρώτη φάση ονομάζεται «Yama» που σημαίνει «έλεγχος». Τα «yamas» είναι τα «μην», οι νόμοι του πνευματικού μονοπατιού και οι συμπεριφορές που αυτομάτως επιτυγχάνουμε καθώς τελειοποιούμε τη φύση μας πνευματικά. Το πρώτο από τα «yamas» είναι το «ahimsa », η «αβλάβεια» ή «μη-τραυματισμός».
Ο όρος της αβλάβειας διαδόθηκε στην εποχή μας από τον Μαχάτμα Γκάντι. Με την μη βίαιη – αντίσταση, ο Μαχάτμα Γκάντι οδήγησε την Ινδία στην πολιτική απελευθέρωσή της της από τη Βρετανία. Αλλά αλίμονο, δεν στάθηκε δυνατό να διδάξει στους Ινδούς τις βαθύτερες συνέπειες αυτής της διδασκαλίας. Η αβλάβεια θεωρείται ακόμα και σήμερα από τους περισσότερους ανθρώπους ως η τελευταία ελπίδα  ενός ήδη ηττημένου.

Σκοτώθηκε σε δυστύχημα ο γιος του Ντέιβιντ Ροκφέλερ

Σκοτώθηκε σε δυστύχημα ο γιος του Ντέιβιντ Ροκφέλερ
Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ, ο γιος και διάδοχος του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ σκοτώθηκε σήμερα το πρωί όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος του συνετρίβη έξω από ένα αεροδρόμιο, κοντά στην πόλη της Νέας Υόρκης, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο 65χρονος Ρίτσαρντ είχε πάει να επισκεφθεί τον πατέρα του που την Πέμπτη γιόρταζε τα 99α γενέθλιά του. Επέστρεφε στο σπίτι του, στην Πολιτεία του Μέιν, με το μικρό αεροσκάφος που πιλοτάριζε ο ίδιος αλλά λίγο μετά την απογείωση το αεροπλάνο χτύπησε σε δέντρα και συνετρίβη, σύμφωνα με την εφημερίδα Νιου Γιορκ Ντέιλι Νιους.

Η άνθηση της ανθρώπινης συνειδητότητας



"Γη, 114 εκατομμύρια χρόνια πριν, ένα πρωινό αμέσως μετά την ανατολή:  Το πρώτο λουλούδι που εμφανίστηκε ποτέ στον πλανήτη ανοίγει για να δεχθεί τις ακτίνες του ήλιου. 

Πριν απ’αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός, που αναγγέλλει μια εξελικτική μεταμόρφωση στη ζωή των φυτών, ο πλανήτης ήταν καλυμμένος με βλάστηση για εκατομμύρια χρόνια. 

Το πρώτο λουλούδι πιθανώς δεν έζησε και πολύ, και τα λουλούδια θα πρέπει να παρέμειναν σπάνια και μεμονωμένα φαινόμενα, αφού οι συνθήκες πιθανότατα δεν ήταν ακόμα ευνοϊκές για να εκδηλωθεί μια ευρέως εξαπλωμένη άνθηση.

 Μια μέρα όμως, θα ξεπεράστηκε ένα κρίσιμο όριο και, ξαφνικά, θα σημειώθηκε μια έκρηξη χρωμάτων και αρωμάτων σε όλο τον πλανήτη – αν υπήρχε εκεί κάποια συνειδητότητα με ικανότητα αντίληψης ώστε να γίνει μάρτυρας αυτού του γεγονότος.

Ο Έκχαρτ Τόλλε για το Εγώ στις ερωτικές σχέσεις


Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Εγώ είναι η αίσθηση της ανεπάρκειας και του ανολοκλήρωτου. Για να αντισταθμίσει αυτή την αίσθηση το Εγώ αναπτύσσει διάφορες στρατηγικές και ψάχνει για ευκαιρίες που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Κάθε φορά που "γεμίζει το κενό" αισθάνεται μια παροδική πληρότητα, η οποία όμως λήγει πολύ σύντομα, και έτσι η προσπάθειά του να το ξαναγεμίσει συνεχίζεται. Αυτή η αίσθηση της ανεπάρκειας εκφράζεται με λόγια όπως "δεν είμαι ο εαυτός μου", "δεν είμαι ολοκληρωμένος όπως είμαι", "δεν αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου" ή "δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί που θέλω". Μεταξύ άλλων λοιπόν, ένας τομέας που χρησιμοποιεί πολύ συχνά το Εγώ για να αντισταθμίσει την αίσθηση της ανεπάρκειάς του είναι οι ερωτικές σχέσεις.

Ο Κρισναμούρτι για την αγάπη και το σεξ

Jiddu Krishnamurti (1895-1986)
«Τι είναι αγάπη; Είναι η αγάπη ευχαρίστηση; Είναι η αγάπη επιθυμία; Είναι η αγάπη προσκόλληση, εξάρτηση, κατοχή του ατόμου που αγαπάτε και εξουσιάζετε; Είναι το να λέτε «αυτό είναι δικό μου και όχι δικό σου, η ιδιοκτησία μου, τα σεξουαλικά μου δικαιώματα», όπου συμπεριλαμβάνονται η ζήλεια, το μίσος, ο θυμός και η βία; Και πάλι, η αγάπη έχει χωριστεί σε ιερή και ανόσια σαν μέρος του θρησκευτικού προσδιορισμού. Είναι όλα αυτά αγάπη; Μπορείτε ν’ αγαπάτε και να είσαστε φιλόδοξος; Μπορείτε ν’ αγαπάτε τον άντρα σας, μπορεί αυτός να πει πως σας αγαπά όταν είναι φιλόδοξος; Μπορεί να υπάρχει αγάπη όταν υπάρχει ανταγωνισμός και η ώθηση για επιτυχία;

Το να τ’ απαρνηθούμε όλα αυτά, όχι μόνο διανοητικά ή λεκτικά, αλλά το να τα σβήσει κανείς τελείως απ’ το Είναι του, το να μην δοκιμάσει ποτέ τη ζήλεια, το φθόνο, το συναγωνισμό ή τη φιλοδοξία – το να τ’ απαρνηθούμε όλα αυτά, βέβαια αυτό είναι αγάπη. Αυτοί οι δυο τρόποι δράσης δεν μπορούν ποτέ να πάνε μαζί. Ο άντρας που ζηλεύει, ή η γυναίκα που είναι εξουσιαστική, δεν ξέρουν τι σημαίνει αγάπη – μπορεί να μιλούν γι’ αυτή, μπορεί να κοιμούνται μαζί, να κατέχουν ο ένας τον άλλον, να εξαρτάται ο ένας απ’ τον άλλον για άνεση, ασφάλεια, ή απ’ το φόβο της μοναξιάς, αλλά βέβαια όλα αυτά δεν είναι αγάπη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα