Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ανακυκλώστε τα ψηφοδέλτια!...



Έχετε σίγουρα σκεφτεί, πόσοι τόνοι χαρτιού περνάνε από τα "χεράκια" μας κάθε φορά, που γίνονται εκλογές. Βέβαια, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για όλο αυτό τον όγκο χαρτιού, μπορούμε όμως να αξιοποιήσουμε τα ψηφοδέλτια, που περισσέυουν όταν πάμε στην κάλπη.

Ένα ψηφοδέλτιο θα χρησιμοποιήσουμε και τα άλλα συνήθως τα πετάμε μέσα στη σακούλα, που βρίσκεται στο παραβάν. 

Αυτή τη φορά, μην τα πετάξετε, κρατήστε τα και φτιάξτε μ' αυτά ένα χρήσιμο σημειωματάριο.

Aντ. Κιαουρτζής: Ας δράσουμε όλοι μαζί οι Δημότες για μία καινούρια αρχή!

ΡΟΔΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΡΟ.ΔΗ

Τα τελευταία έτη, όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από την τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Αυτό όμως, δεν μπορεί να αποτελεί συνεχώς τη δικαιολογία για την εικόνα και τον τρόπο λειτουργίας που παρουσιάζουμε, ως ένα από τα ιστορικότερα και πιο ξακουστά νησιά του κόσμου.

Έχουμε το προνόμιο να διαθέτουμε έναν από τους πιο όμορφους τόπους πάνω στη Γη, με εκατομμύρια επισκέψεις τουριστών κάθε χρόνο και είναι πραγματικά έγκλημα να τον διατηρούμε στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.
Υπάρχουν λύσεις, εύκολα υλοποιήσιμες, με άκρως ελεγχόμενους οικονομικούς πόρους, αρκεί να υπάρξει αγάπη, θέληση και διαφάνεια για να επιστρέψει η Ρόδος μας στους πιο υψηλούς τουριστικούς προορισμούς, αλλά και για να κάνει τη δική μας καθημερινή ζωή πιο άμεση, πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Δημήτρης Ρουσάκης...με τον συνδυασμό του Γιάννη Μαχαιρίδη

Φωτογραφία

Ρουσάκης Δημήτριος γεννηθείς στην Ρόδο το 1967 .
Μένω μόνιμα στην Ιαλυσό , πάροδος Φιλέρημου 47 .
Τηλ. 6947770386 , 2241095900 φαξ 2241095726
Mail : rousakid@otenet.gr 
Από το 2012 φοιτώ στο Ε.Α.Π. , Διοίκηση Επιχειρήσεων 

Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου




Οι ανθρώπινες σχέσεις θα πρέπει να βασίζονται στην αγάπη, στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και κυρίως στο σεβασμό. 


Θα πρέπει να αισθάνεσαι πρώτα εσύ καλά με τον εαυτό σου και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αν αυτό δε συμβαίνει, τότε μάλλον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. 

Η Ειρήνη Λεριού με τον Αντώνη Γάκη στην Περιφέρεια Αττικής

Irene-Leriou
Η Ειρήνη Λεριού είναι περιφερειολόγος- οικονομολόγος και υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος στο Κεντρικό Τομέα Αττικής με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του Αντώνη Γάκη.
Σπούδασε στο τμήμα “Δημόσιας Διοίκησης” του Παντείου Πανεπιστημίου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα όπου ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δράση. Συνεχίζοντας τις σπουδές της  στο ίδιο τμήμα του Παντείου Πανεπιστημίου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Οικονομική Επιστήμη” αποφοίτησε με “Άριστα” και σήμερα βρίσκεται στο δεύτερο έτος του διδακτορικού κύκλου των σπουδών της, στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο τμήμα “Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης” όπου στη διδακτορική της διατριβή ερευνά το ζητούμενο της συνολικής κοινωνικής ευημερίας και της μεταβολής της από τα καρτέλ.

Για τις επόμενες 30 ημέρες...




στρέψτε την προσοχή σας  ολοκληρωτικά στον εαυτό σας. 

 Το πρωί που σηκώνεστε από το κρεβάτι σας και είστε ακόμα μισοκοιμισμένοι ,  είναι η καλύτερη ευκαιρία για το μυαλό να να πάρει τον έλεγχο και να σας βάλει στην διαδικασία της ανησυχίας για  τα προβλημάτα  της ημέρας.

 Αφαιρέστε του αυτή την ευκαρία και θυμίστε στον εαυτό σας , ότι είστε Θεός μεταμφιεσμένος και όλα είναι ένα παιχνίδι ,  οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

«Drone» / Οταν η Αμερική σκοτώνει από ...απόσταση!




Χθες ειδαμε ενα πολυ ενδιαφερον ντοκιμαντέρ, το Drone (2014).Χιλιάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τα αμερικανικα drones(unmanned aerial vehicles, UAV) στο Πακιστάν. 

Oι επιπτωσεις επιβαρυνουν τόσο τους συγγενεις των θυματων, όσο και τους χειριστες που πατουν τo κουμπι στις ΗΠΑΤι συμβαίνειόταν συνειδητοποιούν τι συμβαίνει στο έδαφος, πέρα και μακρια από τη δική τους καθημερινή ζωήΜε μοναδική πρόσβαση ηΝορβηγη σκηνοθέτης Tonje Schei περιγράφει τις ανθρώπινες συνέπειες του πολεμου των drones

300.000 "απολιτίκ" υποψήφιοι


 
Κι ενώ ο χάχας Έλληνας πολίτης πουλάει α-πολιτιλίκι στην παρέα του εδώ και τέσσερα χρόνια και μας έχει ζαλίσει τα παπάρια για το πόσο "ίδιοι είναι όλοι τους" και "κρεμάλα και στους 300", εντούτοις σπάει τα ρεκόρ, με αποτέλεσμα σε αυτές τις εκλογές να κατεβαίνουν σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.... 300.000 υποψήφιοι!!!

Δηλαδή 1 στους 20 περίπου που έχουν πολιτικά δικαιώματα κατεβαίνει υποψήφιος για να τον ψηφίσουν οι άλλοι 19!


Θα πει κάποιος καλοπροαίρετος τώρα "μα εσύ δε μας έλεγες για το πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχουμε στα πολιτικά δρώμενα και να μην αφήνουμε στους λίγους τη συμμετοχή και μπλα-μπλα;"


Φυσικά το έλεγα και συνεχίζω να το λέω.


Και γιατί κράζω;

Τι θα ψηφίσω

kiknos
Γελάω συχνά.
Μ' αρέσει να τσακώνομαι με τους φίλους μου. Με τους άλλους δεν έχω κανένα λόγο να τσακωθώ.
Ξέρω ότι ελάχιστα πράγματα θα γνωρίσω σε βάθος στη ζωή μου.
Ξέρω ότι θα φύγω με πολύ περισσότερες ερωτήσεις από τις απαντήσεις που θα έχω πάρει.
Ξέρω ότι τα λίγα που γνωρίζω προτιμώ να τα κάνω πράξη ή λόγο παρά να διδάσκω τους άλλους πώς να τα κάνουν.
Μου αρέσουν οι προγραμματισμένες εκδρομές με άλλους αλλά και οι μοναχικές λοξοδρομήσεις.
Μου αρέσουν οι παρέες αλλά βρίσκω χαρές όταν είμαι μόνος μου.

Δύο εκατομμύρια Έλληνες πάσχουν από υπέρταση. Τι είναι η υπέρταση; Τι μπορείτε να κάνετε για να ελέγξετε την πίεση σας;


του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης εορτάζεται στις 17 Μαΐου. Δύο εκατομμύρια Έλληνες πάσχουν από υπέρταση και η κατάσταση εντείνεται λόγω οικονομικής δυσπραγίας και ανεργίας. Η υπέρταση παραμένει o Νο1 παράγοντας θνητότητας παγκοσμίως, ωστόσο μόνο το 25% ελέγχει και ρυθμίζει την πίεσή του, ενώ το 75% των ασθενών παραμένουν αρρύθμιστοι παρά την πληθώρα φαρμάκων που έχουν οι γιατροί στα χέρια τους. Σε ένα μεγάλο ποσοστό αυτό οφείλεται στην πολυπλοκότητα των θεραπευτικών σχημάτων για την υπέρταση, στην κακή συμμόρφωση των ασθενών, στο ότι η υπέρταση είναι ασυμπτωματική, αλλά και στην άγνοια που υπάρχει για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Η αύξηση της αρτηριακής πίεσης αποτελεί ένα από τα συχνότερα παθολογικά προβλήματα που συνδέονται με την οικονομική κρίση.  Η σχέση της υπέρτασης με  οικονομικούς παράγοντες αλλά και με παράγοντες που αφορούν το εργασιακό stress έχει παρατηρηθεί στα πλαίσια επιδημιολογικών μελετών που αναδεικνύουν υψηλά ποσοστά υπέρτασης σε βιομηχανικές κοινωνίες, σε οικονομικά ασθενέστερες τάξεις, σε ώριμα άτομα με υψηλό επίπεδο ευθυνών και σε  άτομα με αγχώδη χαρακτήρα. Αντίθετα σε ορισμένες πρωτόγονες κοινωνίες, η υπέρταση είναι πρακτικώς ανύπαρκτη.

Ο γάτος που ήθελε να γίνει δήμαρχος

Ο ενός έτους Μόρις, αν και πρωτάρης στην πολιτική, έκανε αισθητή την παρουσία του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στο Μεξικό, με οργανωμένη καμπάνια και σύνθημα «Yes We Cat»!
Μόρις γάτος για δήμαρχος
Όλα ξεκίνησαν σαν ένα αστείο, για να φανεί το χάσμα που χωρίζει τους έντιμους πολίτες -οι οποίοι νοιάζονται πραγματικά για τη χώρα τους, είτε ασχολούνται με τα κοινά είτε όχι- από τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τα «τρωκτικά» όπως τους αποκαλούν (και) στο Μεξικό. Κάπως έτσι ο Μόρις έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος στην Xalapa, πρωτεύουσα της επαρχίας Veracruz, στα ανατολικά της χώρας. Η πόλη των 450.000 κατοίκων υποφέρει τα τελευταία χρόνια από την υψηλή εγκληματικότητα και τη διαφθορά των δημόσιων λειτουργών. Οπότε, αν το καλοσκεφτεί κανείς, ο Μόρις ήταν ιδανικός υποψήφιος: νέος, έξυπνος, κοινωνικός και, κυρίως, παθιασμένος και άτεγκτος κυνηγός τρωκτικών. Τι και αν ήταν γάτος…

Τεράστιο HOAX -Βρέθηκε ζωντανός ανθρακωρύχος που ήταν θαμμένος για 17 χρόνια!

Συνοπτική Περιγραφή

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ιστορία η οποία ισχυρίζεται ότι ένας άνθρωπος  βρέθηκε ζωντανός μετά από δεκαεπτά χρόνια αφού είχε παγιδευτεί υπόγεια σε ένα κινεζικό ορυχείο.


Πλαστής σφραγίδας



Σύντομη Ανάλυση


Η ιστορία είναι μυθοπλασία. Δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν. Η ψεύτικη ιστορία έρχεται από την πλαστή ιστοσελίδα ειδήσεων World News Daily Report. Η ιστοσελίδα αυτή δημοσιοποιεί συνεχώς ευφάνταστες ανοησίες, που ξεγελούν τους πάντες. Τίποτα από όσα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα αυτή δεν είναι αλήθεια.


Η μαγεία της πρώτης εντύπωσης......!!!!!!!!


Ασυνείδητα σήματα που ανταλλάσσονται στα πρώτα δευτερόλεπτα μιας συνάντησης καθορίζουν την πρώτη εντύπωση.

Την πρόσεξε αμέσως μόλις το βλέμμα του έπεσε επάνω της. Εκείνη χόρευε. Η μορφή της, η κίνησή της, το γέλιο της έγιναν σαν ένα βέλος που διαγράφοντας μια γρήγορη και αλάνθαστη τροχιά καρφώθηκε κατευθείαν στην καρδιά του. 

« Ποια είναι αυτή η κυρά που μαθαίνει τους πυρσούς να λάμπουν; Χιονάτο περιστέρι ανάμεσα σε κόρακες, έτσι φαίνεται ανάμεσα στις άλλες. Αγάπησε η καρδιά μου ως τώρα; Αρνήσου το, ματιά , γιατί απόψε πρωτοβλέπεις γνήσια ομορφιά. Θα πάω κοντά της και στο τραχύ μου χέρι θα δώσω τη χαρά να πιάσει το δικό της.» 

Μ’ αυτά τα συνεπαρμένα λόγια μίλησε στον εαυτό του σαν την πρωτόδε. Έτσι, χορεύοντας, μπήκε η Ιουλιέτα στη ζωή του Ρωμαίου. Σε αυτή την μοιραία συνάντηση όπως και σε εκείνες που έχουν συμβεί σε μας όλα παίχτηκαν σε μια στιγμή. Στα ελάχιστα δευτερόλεπτα της πρώτης εντύπωσης. 

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Χωρίς πολλά λόγια.. 17/05/2014



Κατι για να θυμασαι αυριο,μεσα στο παραβαν και πριν την καλπη...

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Δεκαετίες τώρα, παρά τις χιλιάδες μαρτυρίες για θέαση UFO και για "στενές επαφές" πρώτου,δεύτερου και τρίτου τύπου, καμία κυβέρνηση στον πλανήτη δεν έχει παραδεχθεί επισήμως ότι η Γη αποτελεί τόπο επίσκεψης για εξωγήινες οντότητες. Αντίθετα, μάλιστα, όλες έκαναν και κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν στο σκοτάδι τους πολίτες, ίσως επειδή τις συμφέρει πολιτικά η δημοσιοποίηση "θεωριών συνωμοσίας" που στρέφουν την κοινή γνώμη μακριά από άλλα, σκοτεινά 

και πιο επικίνδυνα για τον απλό κόσμο προγράμματα.

Σήμερα όμως έχουν αρχίσει να βγαίνουν στο φως αυτά τα γεγονότα,με πάρα πολλά στοιχεία,τα οποία επιμελώς μας έκρυβαν μέχρι τώρα !!

Ας δούμε λοιπόν τι έχει συμβεί τα τελευταία 74 χρόνια,μέχρι τις μέχρι τώρα υπάρχουσες πληροφορίες !

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1940-1947

Πτώση UFO στο Missouri
--------------------------------
Η ιστορία ξεκινά τον Φεβρουάριο του  1941 στο ακρωτήρι Girardeau της πολιτείας Missouri των ΗΠΑ,όπου έγινε η πρώτη επιβεβαιωμένη πτώση UFO.Τότε έγιναν και οι πρώτες άκαρπες προσπάθειες αντιγραφής εξωγήϊνης τεχνολογίας και έκαναν την εμφάνιση τους και οι πρώτες μυστικές υπηρεσίες για την διερεύνηση του θέματος ,όπως η DIA (Στρατιωτική Υπηρεσία 

Τελευταίες έρευνες σχετικά με τον καφέ και την καρδιαγγειακή υγεία



Ο καφές είναι ένα από τα διατροφικά συστατικά που έχουν διερευνηθεί περισσότερο. Νέες μελέτες προστίθενται συστηματικά, στον ήδη υπάρχοντα μεγάλο όγκο της επιστημονικής έρευνας, ο οποίος συνολικά δείχνει ότι η μέτρια καθυμερινή κατανάλωση καφέ δεν συνδέεται με αρνητικές επιπτώσεις στην καρδιαγγειακή υγεία. 

Μεταξύ των πιο πρόσφατων μελετών, ένα νέο άρθρο δείχνει, ότι για τους περισσότερους υγιείς ανθρώπους, η μέτρια κατανάλωση καφέ είναι απίθανο να επηρεάσει αρνητικά την καρδιαγγειακή υγεία. Επιπλέον, ένα δεύτερο άρθρο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μεγάλη κατανάλωση καφέ ή πράσινου τσάι, είναι αντιστρόφως ανάλογη με τον κίνδυνο για καρδιαγγειακή νόσο και εγκεφαλικό επεισόδιο, στο γενικό πληθυσμό. 

Το άπειρο της ανθρώπινης βλακείας

dumb-and-dumber-051-aqu113-051

Άννα Μουσογιάννη

Η βλακεία είναι ακατάβλητη. Τίποτε δεν μπορεί να την προσβάλλει χωρίς να συντριβεί επάνω της.
Gustave Flaubert

Η βλακεία γεννήθηκε μια μέρα που το IQ και το EQ τα είχαν πιεί.
Πάνω στη μέθη και τη ζαλάδα, εκστασιασμένα και συνάμα ζαβλακωμένα χόρεψαν το χορό του Ζαλόγγου και έπεσαν στο γκρεμό.
Από τα συντρίμμια τους γεννήθηκε ο ένας, ο μοναδικός, ο ανυπέρβλητος : βλάκας!
Ήρθε να κατακτήσει τον κόσμο.
Με πλήρη άγνοια της κατάστασης του νόμιζε ότι ήταν η απόρροια των δύο (βλ. EQ-IQ), πού να καταλάβει ότι προήλθε από την απουσία τους!
Τότε ήταν που άρχισαν όλα.

Αυθαίρετα συμπεράσματα


Ο Διδάσκαλος είπε στον νεαρό την ιστορία για έναν βασιλιά που περνούσε με την συνοδεία του του μέσα από μια μικρή πολιτεία και πρόσεξε τα αποτελέσματα μιας εντυπωσιακά εύστοχης σκοποβολής. 

Ζωγραφισμένοι πάνω στα δέντρα, φράχτες και τοίχους, ήταν στόχοι - κύκλοι που έδειχναν πως χτυπήθηκαν ακριβώς στο κέντρο. Ο βασιλιάς διέταξε να φέρουν κοντά του τον σκοπευτή. Ήταν ένα δεκάχρονο αγόρι.

-Αδύνατον! φώναξε ο βασιλιάς, Πώς το κατάφερες;

Λοιπόν, ο καθένας μπορεί να γίνει ο Μάγος των φόβων του!



Μια φορά κι έναν καιρό, μόνο μια φορά, σε κάποια χώρα του κόσμου μας, ζούσε κάποιος που όλοι φώναζαν Μάγο των Φόβων… - Πίσω από κάθε φόβο, υπάρχει ένας πόθος, μία επιθυμία. Πάντα υπάρχει ένας πόθος κάτω από κάθε φόβο, όσο μικρός ή όσο τρομακτικός κι αν είναι αυτός! Πάντα υπάρχει ένας πόθος, να το ξέρεις. Το στόμα του ήταν πολύ κοντά στο αυτί μου και μοσχομύριζε επιβεβαίωσε το παιδί. Μου είπε ακόμα: Όλη μας τη ζωή κρύβουμε τους πόθους μας, γι’ αυτό και υπάρχουν τόσοι φόβοι στον κόσμο. Μόνη μου δουλειά και μοναδικό μου μυστικό, είναι να επιτρέπω στον καθένα να τολμάει να ξαναβρίσκει, να τολμάει ν’ ακούει και να τολμάει να σέβεται τον πόθο που υπάρχει μέσα του, κάτω από κάθε φόβο του»



Αυτό το μικρό «παραμύθι»  μιλάει για τον φόβο, αυτό το δύσκολο, και θα επέλεγα να το πω, οδυνηρό συναίσθημα.

Θα γείρουμε μεθυσμένοι στο έρημο βουνό, ο ουρανός κι η γη στρωσίδι μας και προσκεφάλι

Κωστής Παπαγιώργης
Ωστόσο γνώριζε πολύ καλά ο Όμηρος ότι ένα σκαλοπάτι πάνω ή κάτω από την ωφελιμότητα αρχίζει η βλάβη. Γιατί το μέτρο εδώ δεν αφορά μόνο τον κόρο ή τη γνωστική ικανοποίηση της ανάγκης. Σε ριζική αντίθεση με τα άλλα τρόφιμα και τα ποτά που σχετίζονται με τις ισόβιες απολαύσεις της γαστέρας, ο οίνος κρύβει ένα βαθύ μυστικό – και ό,τι βαθύ επικίνδυνο. Δεν θεραπεύει απλά τη δίψα, αλλά σε μεγάλη ποσότητα είναι ικανός να σαλέψει τα ανθρώπινα φρένα. Μοιάζει δηλαδή και με άλλους κινδύνους: με τα φάρμακα που γιατρεύουν, αλλά σε μεγάλη ποσότητα σκοτώνουν, με το φως που φωτίζει, αλλά και τυφλώνει, με τη φωτιά που θερμαίνει, αλλά και αποσβολώνει.

Αυτό είναι το σκάνδαλο για το οποίο ο πολιτισμός δεν μπορεί να κάνει καμιά σωτήρια σκέψη. Το μόνο που γνωρίζει είναι να μη δείχνει το δρόμο, αλλά την απατηλή παράκαμψη, να μην προσφέρει τον ύπνο αλλά το κρεβάτι, να δίνει βιβλία αλλά όχι την αλήθεια. Ολόκληρος συγκροτεί ένα ζωτικό και μείζον ψεύδος. Και ο ανά τους αιώνας ταξιδιώτης δεν βρίσκει πού να ξεκουράσει τον ίσκιο του (από το οπισθόφυλλο του βιβλίου ΠΕΡΙ ΜΕΘΗΣ του Κωστή Παπαγιώργη)

Η άτη (αποσπάσματα από το πρώτο κεφάλαιο του ΠΕΡΙ ΜΕΘΗΣ βιβλίο του Κωστή Παπαγιώργη)
Η έχθρα που δείχνει ο Όμηρος για τη μέθη  έρχεται σε συστηματική αντίθεση με την εύνοια που χαρακτηρίζει τις αναφορές του στο κρασί.Παρότι συνδέονται με μια φανερή σχέση αιτίας-αποτελέσματος, οίνος και μέθη αντιμετωπίζονται σαν πράγματα ολότελα διαφορετικά. Και βέβαια δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι μέσα από αυτή την υπερτονισμένη διαφορά αντλεί κάτι από το ήθος του ο ομηρικός ήρωας.

Μια "νεράιδα" αναπαύονταν 13.000 χρόνια σε υποβρύχια σπηλιά

Μια "νεράιδα" αναπαύονταν 13.000 χρόνια σε υποβρύχια σπηλιά

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;


Ο τέλεια διατηρημένος σκελετός ενός έφηβου κοριτσιού, που έζησε πριν από, περίπου, 13 χιλιάδες χρόνια, ανακαλύφθηκε σε μία βαθιά, γεμάτη με νερό υπόγεια σπηλιά, στη χερσόνησο Γιουκατάν του Μεξικό, και πήρε ελληνικό όνομα. Η ανακάλυψη φωτίζει μία σκοτεινή περίοδο της ιστορίας των πρώτων κατοίκων της Αμερικής.

Σεξ: η πόρτα που οδηγεί στη θεϊκότητα


Μπορείς να μας μιλήσεις για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την σεξουαλική μας ενέργεια για να αναπτυχθούμε; Φαίνεται ότι είναι ένα από τα κυριότερα θέματα, που απασχολούν τη Δύση.
Osho: Το σεξ ειναι η ίδια η ενέργεια. Δεν θα την ονομάσω λοιπόν σεξουαλική ενέργεια, επειδή είναι η μοναδική ενέργεια. Το σεξ είναι η μοναδική ενέργεια που διαθέτετε. Η ενέργεια μπορεί να μετασχηματιστεί. Μπορεί ν’ ανέβει ψηλότερα. Όσο πιο ψηλά πηγαίνει, τόσο λιγότερη σεξουαλικότητα περιέχει. Και υπάρχει ένα τελικό κορύφωμα, όπου γίνεται αγάπη και συμπόνια. Το τελικό άνθισμα μπορούμε να το πούμε θεϊκή ενέργεια, αλλά η βάση, το υπόβαθρο, παραμένει το σεξ.



 Το σεξ, λοιπόν, είναι το κατώτερο επίπεδο ενέργειας και ο Θεός είναι το ανώτερο. Είναι, όμως, η ίδια ενέργεια, που κινείται. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κατανοήσεις είναι ότι δεν διαχωρίζω τις ενέργειες. Αν τις διαχωρίσεις, προκαλείται διχασμός. Αν τις διαχωρίσεις, προκαλείται αντίθεση κι αγώνας. Αν διαχωρίσεις τις ενέργειες, διχάζεσαι εσύ ο ίδιος. Τότε θα είσαι είτε υπέρ είτε κατά του σεξ. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά, επειδή δεν διαχωρίζω τίποτα. Λέω ότι το σεξ είναι μόνο το όνομα της ενέργειας. 

ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ)



Η ΑΡΧΕΓΟΝΗ OΦΟΙΔΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ(ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ):
Οί εραστές μπορούν νά κυκλοφορήσουν συνειδητά τήν ενέργεια αναμεταξύ τους. 

Ξαπλώστε τεντωμένοι στό πάτωμα ή στό κρεβάτι. Ενόσω αναπνέετε άπό τό υπογάστριο, προσπαθήστε νά οραματιστείτε τή ροή τής ενέργειας, σημειώνοντας τά σημεία της έντασης πού παρεμποδίζουν τή ροή. 

Είναι εκπληκτικό τό πόσο εύκολα μπορεί τό μυαλό νά νιώσει τήν ενεργειακή ροή, μέ τήν προϋπόθεση ότι επιτρέπετε στη διαίσθηση του νά έλθει σ' επαφή μέ τό σώμα τοϋ συντονισμό σας. 

Εκείνος πού θά διαλέξει τόν ενεργητικό ρόλο πρέπει νά σταθεί, νά καθίσει δίπλα ή ακόμα νά καβαλήσει τό σώμα τοϋ άλλου, διατρέχοντας τις ενεργειακές οδούς μέ μία σειρά γρήγορων κινήσεων μέ τά δάχτυλα τεντωμένα.

 Αυτό μοιάζει μέ τό ΜΥΣΤΙΚΟ πέρασμα» πού χρησιμοποιούν οι μεσμεριστές, οι υπνωτιστές και οι ψυχικοί θεραπευτές. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα