Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Το μέλλον της μουσικής



Στο μέλλον, οι στοχαστές θα ανακαλύψουν πώς η μουσική δημιουργεί ορισμένες ασθένειες σε κάποια μέρη του σώματος. Θα είναι σε θέση να ανιχνεύσουν την προέλευση της ασθένειας στην μουσική την οποία άκουγε το άτομο για χρόνια, ή για όλη του τη ζωή.

Το σώμα μας είναι δομημένο πάνω στην αρχή του ήχου, που εκφράζεται μέσα από νότες, κραδασμούς και συχνότητες. Τα λουλούδια, οι θάμνοι και τα δέντρα είναι χτισμένα πάνω στην ίδια αρχή. Τα ηχητικά κύματα δημιουργούν είτε αρμονία ή διαταραχή σε αυτά. Για παράδειγμα, επειδή ακούγατε ορισμένα ήδη μουσικής, αναπτύξατε προβλήματα στο συκώτι ή στα νεφρά ή στην καρδιά ή στο δέρμα. Ή λόγω της μουσικής που ακούγατε, έχετε την καλύτερη δυνατή υγεία.

10 βασικές αλήθειες για το παθητικό κάπνισμα



Διαβάστε ορισμένα συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με το παθητικό κάπνισμα και τις επιπτώσεις του στη υγεία
1. Η επιδημία του καπνίσματος, είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τη δημόσια υγεία που ο κόσμος έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Ο καπνός έχεις προκαλέσει 100 εκατομμύρια θανάτους τον 20ο αιώνα. Αν οι σημερινές τάσεις συνεχιστούν, μπορεί να προκαλέσει περίπου ένα δισεκατομμύριο θανάτους τον 21ο αιώνα.

θα πρέπει




H λέξη ¨θα πρέπει¨ επεμβαίνει ¨στην καθοδήγηση που παίρνεις από την ψύχη σου. 

Σκέψου πόσες φορές αγνόησες της ψυχής σου την καθοδήγηση για χάρη της λέξης ¨θα πρέπει ¨ . 

Η ψυχή σου δεν θέλει να μείνεις στην δουλειά που είσαι αλλά τα λεφτά είναι καλά.

 Θα πρέπει να μείνεις. 

Οτιδήποτε δεν έχετε και θέλετε να έχετε, δώστε το στους άλλους




Οτιδήποτε σας λείπει, δώστε το στους άλλους, εάν θέλετε να το έχετε. Πώς μπορείτε να δώσετε κάτι που δεν έχετε; Είστε μέσα στον Θεό! Η Δόξα του είναι μέσα σας· απλά βάλτε την στην πράξη. Πείτε για παράδειγμα ότι δεν έχετε χρήματα. Ξεκινήστε να εργάζεστε για τους άλλους για να τους βοηθήσετε να βγάλουν χρήματα, και θα δείτε πόσα πολλά χρήματα θ' αρχίσουν να έρχονται σε εσάς.
 
Θυμάμαι μια γυναίκα που μου έλεγε, "Θέλω να θεραπευτώ αλλά δεν μπορώ." Μου είπε για μια τεχνική που χρησιμοποιούσε για να θεραπεύσει τον εαυτό της αλλά δεν απέδιδε. Της είπα, "αυτή είναι καταπληκτική τεχνική". Είπε, "ναι, αλλά δεν φέρνει αποτέλεσμα". Της είπα, "το αποτέλεσμα θα έρθει εάν προσπαθήσεις να θεραπεύσεις άλλους." Ξεκίνησε να εφαρμόζει την τεχνική στην γιαγιά της και με έκπληξη είδε ότι οι δικοί της πόνοι και δυσκολίες εξαφανίστηκαν. Οτιδήποτε δεν έχετε και θέλετε να έχετε, δώστε το στους άλλους.

Ο έλεγχος των γεννήσεων




Οι γυναίκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν κανένα δηλητήριο προκειμένου να εμποδίσουν την εγκυμοσύνη. Το “χάπι” και τα σκευάσματα IUD είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα. Είναι έγκλημα να χρησιμοποιούνται επειδή είναι αιτίες για τον καρκίνο στις γυναίκες. Οι καλύτερες μέθοδοι για τον έλεγχο των γεννήσεων είναι ο φυσικός ρυθμός ή η χρήση προφυλακτικού.

Αν κάνετε τεχνητή στείρωση εργάζεστε ενάντια στη Φύση και αργά ή γρήγορα θα σας ζητήσει να πληρώσετε. Στη Φύση δεν αρέσουν τέτοιες παρεμβάσεις. Μπορείτε να βοηθήσετε τη Φύση να εκπληρώσει τις προθέσεις της, αλλά είναι λάθος να προσπαθήσετε να αλλάξετε αυτές τις προθέσεις.

Η Φύση μας προσφέρει τη μεταρσίωση. Η μεταρσίωση είναι φυσικός έλεγχος των γεννήσεων.

Η αλήθεια πίσω από το δημοσίευμα των Financial Times


Ξεχάστε όλα όσα διαβάσατε για το άρθρο των Financial Times σχετικά με τη σύνοδο των G20 στις Κάννες τον Νοέμβριο του 2011. Ήταν όλα μία παρεξήγηση. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές μου από την Αγγλία, αυτό που περιγράφεται στο δημοσίευμα των Financial Times δεν είναι κάποια δολοπλοκία πίσω από την πλάτη των Ελλήνων αλλά η πρώτη σεζόν του House of CardsThe European Edition, με αντικείμενο τη διάσωση του ευρώ και σκηνές από τη δεύτερη σεζόν, με θέμα την υπόθεση της διενέργειας δημοψηφίσματος στην Ελλάδα. Και οι δύο σεζόν αναμένεται να προβληθούν του χρόνου από το Netflix.

Η πρώτη σεζόν της σειράς ξεκινάει με την Άνγκελα Μέρκελ να κλαίει στη διάσκεψη των G20. «Δεν είμαι φασίστρια, δεν είμαι ναζί», φωνάζει με δάκρυα στα μάτια η Γερμανίδα καγκελάριος. «Ο Ανδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικίστρια. Και πιο πριν ο Αδόλφος Χίτλερ. Ποιο είναι το έγκλημά μου; Τί έχω κάνει; Πείτε μου.» Η Μέρκελ ομολογεί ότι τη δεκαετία του ’80 σκαρφάλωνε σε κολόνες και κολλούσε αφίσες του ΠΑΣΟΚ, ενώ επί Κατοχής ήταν μαυραγορίτισσα και πουλούσε τον τενεκέ λάδι προς 15 δις τον έναν.

Άλλος ένας ιερός μύθος καταρρίπτεται... Ώρα να πετάξετε το κουτί με τις ασπιρίνες στα σκουπίδια, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Ασπιρίνη

Άλλος ένας ιερός μύθος καταρρίπτεται. Ώρα να πετάξετε το κουτί με τις ασπιρίνες  στα σκουπίδια, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.
Η μητέρα μου, που είναι 88 ετών και δεν είχε ποτέ καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο ή στηθάγχη, παίρνει με θρησκευτική ευλάβεια ένα επικαλυμμένο δισκίο χαμηλής δόσης ασπιρίνης "κάθε δεύτερη μέρα" με τη συμβουλή του γιατρού της.
Μερικά χρόνια πριν, παραπονιόταν για καούρα και ο γιατρός της σκέφτηκε ότι ήταν πόνος της καρδιάς. Μετά από την τοποθέτηση ενός στεντ, ο πόνος συνεχίστηκε και διαπιστώθηκε ότι είχε αρκετά έλκη που προκλήθηκαν από τα βακτήρια Heliobacter pylori : Η. Pylori για συντομία. 
Της δόθηκαν υψηλές δόσεις αντιβιοτικών για την καταπολέμηση της βακτηριακής λοίμωξης. Μετά από μια επείγουσα επίσκεψη στο νοσοκομείο, λόγω της αντίδρασης στο φάρμακο, ο γιατρός της δεν της έδωσε καμία περαιτέρω προσοχή εκτός από το να συνταγογραφήσει ασπιρίνη για καθημερινή χρήση και αναστολείς της αντλίας πρωτονίων, όπως το Prilosac.


Σε κάποια στιγμή πληροφορήθηκε ότι χρειάζεται μια ιατρική διαδικασία για να δούμε τον βλεννογόνο του στομάχου, στον οποίο χρησιμοποιήθηκαν IV αναισθητικά σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Μετά τη διαδικασία ο γαστρεντερολόγος μας έδειξε φωτογραφίες του βλεννογόνου του στομάχου της, στον οποίο υπήρχε φλεγμονή. 

Υπήρχαν ''οργισμένα'' κόκκινα στίγματα παντού. Μας ενημέρωσε ότι η ασπιρίνη είχε προκαλέσει τη φλεγμονή, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε να την παίρνουμε γιατί μόνο έτσι προστατεύεται η καρδιά της!

Η λεηλασία του Εθνικού Μουσείου της Βαγδάτης


εθνικό-μουσείο-Βαγδάτη-gallery Wikimedia Commons
                                 Το Εθνικό Μουσείο της Βαγδάτης
Το Περιοδικό Αρχαιολογία (Archaeology ) έχει ένα ενδιαφέρον άρθρο που γράφτηκε από τον Andrew Lawler για τη λεηλασία του Εθνικού Μουσείου της Βαγδάτης.
Όταν η λεηλασία συνέβη το 2003, πλιατσικολόγοι έβαλαν φωτιά σε μερικά από τα γραφεία στο μουσείο και έκλεψαν περισσότερα από 15.000 αντικείμενα. Ανάμεσα στα κλεμμένα αντικείμενα ήταν «εμβληματικά αντικείμενα, όπως η Παναγία της Warka, ένα πέτρινο κεφάλι μιας γυναίκας που βρέθηκε στην Ουρούκ, η οποία θεωρείται η αρχαιότερη πόλη του κόσμου."
Ο Lawler, αναφέρει ότι οι υπάλληλοι του μουσείου προσπάθησαν να κρύψουν κάποια αντικείμενα, προκειμένου να προστατεύσουν τα πιο πολύτιμα αντικείμενα στη συλλογή:

Η απόφαση του κόσμου


Εικόνα Κλωτσιά
Οι εκλογές έχουν κριθεί. Ο κόσμος έχει πάρει τις αποφάσεις του. Οριστικά και αμετάκλητα. Δεν αλλάζει ούτε αν ο Αλέξης Τσίπρας το χάσει, αφήσει μισό μούσι, φορέσει ζαρτιέρες και βάλει φτερά Ινδιάνου αρχηγού στο κεφάλι. Ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση, ο κόσμος έχει πρόχειρη στο μυαλό του την Κοντσίτα και θα ξεσπάσει σε επευφημίες. Τους ελάχιστους διστακτικούς που έχουν απομείνει τάχα να αμφιταλαντεύονται τους έχει αναλάβει ο απύλωτος Θόδωρος Πάγκαλος. Διώχνει μακριά τους, ο χυδαιότερος των χυδαίων αυτός άνθρωπος, και τον τελευταίο τους ενδοιασμό.
Ο κόσμος δεν περιμένει να του πουν οι Φαινάνσιαλ Τάιμς τι έγινε στις Κάννες. Ο κόσμος το ζει αυτό που έγινε στις Κάννες. Κι έφαγε πολύ, πάρα πολύ ξύλο στους δρόμους και πολλή, πάρα πολλή προδοσία γι αυτό που έγινε στις Κάννες. Δεν του χρειάζονται οι Φαινάνσιαλ Τάιμς, για να καταλάβει για ποιο λόγο ακριβώς το έφαγε το ξύλο και λούστηκε την προδοσία.

Βρείτε σκοπό στη ζωή για να ζήσετε πολλά χρόνια

Η ύπαρξη στόχων στη ζωή ενός ενηλίκου τον βοηθά να ζήσει περισσότερο, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Βρείτε σκοπό στη ζωή για να ζήσετε πολλά χρόνια

Η ύπαρξη σκοπού μπορεί να προσθέσει χρόνια στη ζωή κάποιου ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο σκοπός, αναφέρει νέα έρευνα.

Όχι μόνο συμβάλλει σε υγιή γήρανση αλλά μπορεί ενδεχομένως και να βοηθήσει στην αποφυγή του πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 7.000 Αμερικανούς.

Η έρευνα που δημοσιεύεται στο ''Psychological Science'', αφορά την ενήλικη ζωή, δήλωσε η ερευνητική ομάδα.

Έρευνα: Η μείωση της πρόσληψης αλατιού είναι ιδιαίτερα σημαντική για ανθρώπους με υπέρταση. Μπορούν να βοηθήσουν τα μπαχαρικά και τα βότανα;


Έρευνα που παρουσιάστηκε σε συνέδριο της Αμερικανικής ‘Eνωσης Kαρδιολογίας υποδεικνύει ότι παρέμβαση που ενθαρρύνει τη χρήση βοτάνων και μπαχαρικών στη θέση του αλατιού σε τρόφιμα, οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης νατρίου σε ενήλικες, σε σύγκριση με ενήλικες που προσπάθησαν να μειώσουν μόνοι τους το αλάτι.

Η μείωση της πρόσληψης αλατιού είναι ιδιαίτερα σημαντική για ανθρώπους με υπέρταση. Διατροφή με υψηλά επίπεδα νατρίου συνδέεται με την υπέρταση, που αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου για καρδιαγγειακές νόσους.

Η ερευνήτρια, Cheryl A. M. Anderson, του University of California, στο Σαν Ντιέγκο, δήλωσε ότι το αλάτι είναι άφθονο στα τρόφιμα.

Οι ερευνητές πραγματοποίησαν έρευνα σε δυο φάσεις.

UFO πάνω από το Stockton της Καλιφόρνια προκαλεί δημόσια φρενίτιδα, στις 9 Μαΐου 2014



Ημερομηνία Θέασης: 9 Μαΐου 2014

Τοποθεσία Παρατήρησης: Stockton, Καλιφόρνια, Η.Π.Α
Πηγές: strangesounds + sacramento

Προφυλαχτείτε από τα «κακά» του κρέατος τρώγοντας … κάπαρη


Η κάπαρη αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό τρόφιμο της ελληνικής διατροφής. Αποτελεί στην πραγματικότητα τα μπουμπούκια που δεν έχουν ανοίξει του φυτού Κάππαρις η κοινή, ενός φυτού που φυτρώνει σε αφθονία στα βραχώδη παραθαλάσσια εδάφη της Μεσογείου.


Εκτός των άλλων ξεχωρίζει για την υψηλή της περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή συστατικά, που προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό σε πολλά επίπεδα.

Ένα εξ αυτών είναι η καταστολή της δημιουργίας βλαβερών παραπροϊόντων, που παράγονται στο σώμα μας όταν τρώμε κρέας.

Εξαφανίστε τις πανάδες γρήγορα!


Εν 'όψει καλοκαιριού και ηλιοφάνειας, ας δούμε μια σπιτική μάσκα για την αντιμετώπιση των πανάδων! Αν είστε από εκείνες που θέλετε να περιορίσετε τις πανάδες, φτιάξτε τη δική σας σπιτική μάσκα που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα.

Αϊτή: Ανακαλύφθηκε το βυθισμένο πλοίο του Χριστόφορου Κολόμβου


(Αντίγραφο του ‘Santa María‘)

Μάιος 13, 2014.

Συντρίμμια από τη ναυαρχίδα «Σάντα Μαρία», με την οποία το 1492, ο Χριστόφορος Κολόμβος, ανακάλυψε την Αμερική, έχουν βρεθεί – πάνω από 500 χρόνια μετά το ναυάγιο του- ανοικτά των ακτών της Αϊτής.


Η ανακάλυψη, ίσως, είναι μία από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις της υποβρύχιας αρχαιολογίας, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η τέχνη του αποχαιρετισμού



Της Ιουλίας Πιτσούλη

                      Πώς να πείτε οριστικά αντίο σε ό,τι δεν είναι πια στη ζωή σας

Εκείνο το βράδυ στο Μαρόκο καθώς ο Χάμφρευ Μπόγκαρντ αποχαιρετούσε την Ίνγκριτ Μπέργκμαν με την αγωνία του πολέμου στον αέρα γύρω τους και τον έρωτα μετέωρο στη ματιά τους γραφόταν μια από τις κλασσικότερες στιγμές στην ιστορία του κινηματογράφου. Καζαμπλάνκα. Οι δυο τους συμβόλιζαν όλους τους άντρες και όλες τις γυναίκες που ξαφνικά, εσπευσμένα και αθέλητα αναγκάστηκαν να αποχαιρετιστούν σπρωγμένοι από συνθήκες που δεν μπορούσαν να ελέγξουν.

Οι 4 Σύντροφοι της Ζωής σου...

Οι 4 Σύντροφοι της Ζωής σας...

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια βασίλισσα, που είχε 4 συντρόφους.
Πάνω απ' όλους έδειχνε αδυναμία στον τέταρτο. Τον στόλιζε με ακριβά ρούχα, του χάριζε πάντα τα καλύτερα, τον στόλιζε με κοσμήματα, του φορούσε αρώματα και του φερόταν πολύ γενναιόδωρα.
Ο τρίτος σύντροφος της βασίλισσας είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ήταν αλαζών, όμως εκείνη τον αγαπούσε και τον σύστηνε με υπηρηφάνεια στον κύκλο της... και
φοβόταν μήπως κάποια μέρα, θα την άφηνε για άλλη γυναίκα..

Οδήγηση, κινητό τηλέφωνο με ελεύθερα χέρια: Επικίνδυνο


Το 30% των δυστυχημάτων οφείλονται σε απροσεξία των οδηγών
Είναι επικίνδυνο, όταν κάποιος οδηγεί και μιλά στο κινητό τηλέφωνο, κρατώντας το, στο χέρι του.
Ωστόσο αποδεικνύεται, ότι είναι εξίσου επικίνδυνο ακόμη και όταν ο οδηγός μιλά στο κινητό τηλέφωνο, χωρίς να το κρατά στο χέρι του.
Όταν κάποιος οδηγεί και συνομιλεί στο τηλέφωνο χωρίς να κρατεί το κινητό τηλέφωνο στα χέρια του, παρουσιάζει το φαινόμενο που αποκάλεσαν " τύφλωση απροσεξίας".
Η "τύφλωση απροσεξίας" μειώνει ουσιαστικά τις δεξιότητες οδήγησης, μειώνει το χρόνο αντίδρασης και αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων. Οφείλεται στο γεγονός, ότι όταν ο οδηγός μιλά στο κινητό τηλέφωνο και οδηγεί, παρά το γεγονός ότι βλέπει κανονικά τις σκηνές που εκτυλίσσονται μπροστά του στο δρόμο, εντούτοις ο εγκέφαλός του επεξεργάζεται πολύ πιο αργά τις οπτικές πληροφορίες που λαμβάνει.

Το γάλα εξουδετερώνει την κακοσμία στο στόμα, στην αναπνοή και στον ιδρώτα που προκαλεί το σκόρδο


Το γάλα μειώνει σημαντικά την κακοσμία το στόμα, την αναπνοή και το υπόλοιπο σώμα που προκαλεί το σκόρδο.
Εάν έχετε φάει ή πρόκειται να φάτε φαγητά που περιέχουν σκόρδο και ανησυχείτε για την κακοσμία στο στόμα, στην αναπνοή και στον ιδρώτα, είναι καλό να γνωρίζετε ότι το γάλα μπορεί να εξουδετερώνει δραστικά την άσχημη μυρωδιά που χαρακτηριστικά συνοδεύει τα άτομα που τρώνε σκόρδο.
Το ολόπαχο γάλα είναι αποτελεσματικότερο στη μείωση της κακοσμίας λόγω σκόρδου από ότι το γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.
Η δυσοσμία στο στόμα και στο σώμα που προκαλεί το σκόρδο μειώνεται ακόμη πολύ περισσότερο εάν υπάρχει η δυνατότητα το γάλα να προστίθεται στο σκόρδο πριν από την κατανάλωση του ή να το πίνει κάποιος ταυτόχρονα όταν τρώει σκόρδο.

ΣΟΚ! Ξυρίστηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την Κοντσίτα, ο Παντελίδης !!!

Η νέα σοκαριστική εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη, με την οποία καταγγέλει τη χρήση του «διεστραμμένου μουσιού»

Η νέα σοκαριστική εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη, με την οποία καταγγέλει τη χρήση του «διεστραμμένου μουσιού»

Χωρίς γένια θα εμφανίζεται πλέον ο πετυχημένος έλληνας τραγουδιστής, θέλοντας να στηλιτεύσει την…

αισθητική κατρακύλα που επέφερε στον χώρο του τραγουδιού, η «γενειοφόρος» νικήτρια της φετινής Eurovision

Ο θυμός και τα νεύρα σας: Πώς θα έχετε καλύτερο έλεγχο για καρποφόρα αποτελέσματα;


Ο θυμός είναι αρνητικό αίσθημα, που μπορεί να μετατραπεί σε καρποφόρο.

Ο θυμός επηρεάζει τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους.Υπάρχουν άνθρωποι, που δεν έχουν υπομονή και εξάπτονται εύκολα. Άλλοι χρειάζονται πολύ για να θυμώσουν.
Οι συζητήσεις με διαμάχη μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πολύ άβολα. Ο καλύτερος τρόπος, για να λύσετε μια διαφορά ή μια διαμάχη με κάποιο άλλο άτομο είναι να διαπραγματευτείτε μαζί του.
Πώς μπορείτε εσείς να ελέγχετε καλύτερα το θυμό και τα νεύρα σας; Ας δούμε μαζί μερικές βασικές αρχές, που θα σας βοηθούν πολύ να ελέγχετε καλύτερα το θυμό σας και να μετατρέπετε ένα αρνητικό κύμα ενέργειας σε καρποφόρα δύναμη:

Απαλλάξου από ενοχλητικούς με τη νέα επιλογή "σίγασης" του Twitter!



Το Twitter εισήγαγε -αρχικά σε μερικούς χρήστες δοκιμαστικά- μία νέα επιλογή "σίγασης", τόσο για τους χρήστες της εφαρμογής σε Android και iOs όσο και μέσα από τη σελίδα του www.twitter.com.

Σε επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε μέσα από το Blog του κοινωνικού δικτύου γνωστοποιήθηκε πως κάνοντας κάποιον "mute", τα tweets και τα retweets του δε θα εμφανίζονται πλέον στον τοίχο σας, και θα πάψετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ενέργειες ή ανανεώσεις του.

Sinusitis Relief 1.01 - Απαλλάξου από την Ιγμορίτιδα


Ιγμορίτιδα (Sinusitis) είναι η φλεγμονή των ιγμορείων που ακολουθεί συνήθως κάποιο κοινό κρυολόγημα, γρίπη η κρίση αλλεργικής ρινίτιδας, με έντονο οίδημα του ρινικού βλεννογόνου και αυξημένη παραγωγή βλέννας. Το οίδημα προκαλεί απόφραξη των μικρών αγωγών που συνδέουν την μύτη με τα ιγμόρεια με αποτέλεσμα την αδυναμία παροχέτευσης αυτών με συνέπεια την εμφάνιση πόνου στο πρόσωπο η το μέτωπο, ανάμεσα η πίσω από τα μάτια η ακόμα στα μάγουλα και τα επάνω δόντια. Όταν το "κοινό" κρυολόγημα η  γρίπη διαρκεί περισσότερο από μία εβδομάδα και η απλή βλέννα μετατρέπεται σε πηκτό δύσοσμο πρασινοκίτρινο πύον, έχουμε την ιγμορίτιδα. 

Η γνώμη του σοφέρ

Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΟΦΕΡ
Όταν πήρε το Νόμπελ Φυσικής το 1918, ο Μαξ Πλανκ άρχισε περιοδεία σε όλη τη Γερμανία. Οπουδήποτε τον καλούσαν, έδινε την ίδια διάλεξη πάνω στη νέα θεωρία της κβαντικής μηχανικής. Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που ο σοφέρ του είχε μάθει απέξω το περιεχόμενο της ομιλίας του. «Πρέπει να έχετε βαρεθεί, κύριε Πλανκ, να λέτε συνεχώς τα ίδια. Σας προτείνω, στην προσεχή διάλεξη στο Μόναχο, να αλλάξουμε ρόλους. Θα καθίσετε στην πρώτη σειρά, φορώντας το κασκέτο του σοφέρ. Θα είναι μια αλλαγή και για τους δυο μας. Τι λέτε;» 
Ο Πλανκ το βρήκε διασκεδαστικό και δέχτηκε την πρόταση. Ο σοφέρ του εκφώνησε τον συνηθισμένο του λόγο πάνω στην κβαντική μηχανική μπροστά σ' ένα κοινό υψηλής κατάρτισης στη φυσική. Κάποια στιγμή ένας καθηγητής φυσικής σήκωσε το χέρι για να κάνει μια ερώτηση. Ο σοφέρ απάντησε: «Δε φανταζόμουν ότι σε μια πόλη τόσο προηγμένη όσο το Μόναχο θα μου έκαναν μια τόσο απλή ερώτηση. Nα παρακαλέσω λοιπόν τον σοφέρ μου να απαντήσει».
Συμπέρασμα:

60 φωτογραφίες που θα σας αναγκάσουν να τις κοιτάξετε και δεύτερη φορά!

  Η απόσταση του φωτογράφου, η θέση, η γωνία αλλά και στιγμή που επέλεξε να πατήσει το κουμπί, μπορούν να δημιουργήσουν μια εντελώς νέα προοπτική μιας φωτογραφίας.
Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, μια φωτογραφία χρειαζόμαστε και δεύτερη, και μερικές φορές και τρίτη ματιά, για να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς παρουσιάζει..


dinfo.gr - 60 φωτογραφίες που θα σας αναγκάσουν να τις κοιτάξετε και δεύτερη φορά!

Γνωρίζετε τι είναι σκύλος σχεδιαστηρίου;

Από τις Κλέα Μοριανού & Λουίζα Κροντήρη
Η μόδα των υβριδικών δεν μπορούσε να αφήσει τους σκύλους ανεπηρέαστους... αλλά μόδα είναι, θα περάσει!
kimberlenes labradoodles
Κουτάβια Λαμπραντούντλ από το αγγλικό εκτροφείο «Kimberlenes»
Σκύλος-υβρίδιο ονομάζεται ο απόγονος από τη διασταύρωση δύο καθαρόαιμων σκύλων διαφορετικών φυλών. Αποκαλείται επίσης «designer dog», «boutique dog» ή ελληνιστί «σκύλος σχεδιαστηρίου» (& σκύλος… μπουτίκ!) και λανσάρεται ως νέα μόδα από τους εμπνευστές του είδους, και η λίστα των υβριδίων δεν έχει τέλος. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, οι συνδυασμοί που μπορούν να προκύψουν από τις 345 φυλές σκύλων -που προς το παρόν αναγνωρίζει η FCI- οδηγούν σε 59.340 διαφορετικά υβρίδια. Σίγουρα, αν δεν σας ικανοποιεί απολύτως μία από τις ήδη αναγνωρισμένες φυλές, κάποιο από αυτά θα σας ταιριάζει. Από την άλλη, αφού φαίνεται να εκτιμάτε τη διαφορετικότητα, γιατί δεν επιλέγετε έναν αμιγώς ημίαιμο σκύλο – που θα είναι σίγουρα ένας και μοναδικός!

Κακοσμία του στόματος. Που οφείλεται και πως μπορεί να απαλλαγείτε


Συντάκτης Γιώργος Κουτσικάκης, Χειρουργός Οδοντίατρος Μ.Sc.

Η άσχημη αναπνοή ή κακοσμία του στόματος είναι μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση που κρατά σε απόσταση το συνομιλητή μας. Μπορεί να συμβαίνει κατά περίπτωση ή να είναι μία χρόνια κατάσταση.

Ένα 20% του πληθυσμού υποφέρει από κάποιου βαθμού κακοσμία του στόματος.
Η κακοσμία μπορεί να προέρχεται από στοματικά αίτια ή εξωστοματικά.

--- ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ, 10/5/2014. ---


Το Σάββατο 10 Μαΐου στις 12:30μμ, ο Eugene Chong από τη Μαλαισία φωτογράφησε έναν ιπτάμενο δίσκο να στέκεται ακίνητος λίγο πιο πάνω από τους Δίδυμους Πύργους της Petronas στη Κουάλα Λουμπούρ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!



Ο «τελευταίος χρησμός» της «Πυθίας»…  Ξανά και ξανά
...
Έλληνες!.. Ξυπνήστε!... Ορθωθείτε!...
Τούτη η Ώρα, του 2014, είναι απ’ τη Μοίρα σημαδεμένη…

Έλληνες… νοιώστε το καλά... «αυτοί» που κατοικούν τούτο το τόπο σήμερα
δεν είναι «όλοι» απόγονοι του Λεωνίδα και των παλικαριών του,
που κράτησαν τον εχθρό στις Θερμοπύλες…
«πολλοί», είναι απόγονοι του Εφιάλτη, που έβαψε τα χέρια του σε αίμα αδερφικό…

Ήταν αυτοί, οι «απόγονοι του Εφιάλτη», που συνταχθήκανε με το «βυζαντινό παλάτι»,
και γκρέμισαν «έθνος» και «ναούς»…
Κι ήταν οι «ίδιοι άνθρωποι» που αφομοιώθηκαν στην «οθωμανική διοίκηση», 
στα χρόνια της σκλαβιάς, κοντά, αιώνες τέσσερις…
και, «ένα με τους κατακτητές», τυράννησαν τον άμοιρο λαό…

Είστε τύπος Ψυχοσωματικός;

Συνειδητοποιείτε τα συναισθήματα σας; Έχετε την τάση να τα εκφράζετε εύκολα ή τα κρατάτε μέσα σας σαν κρυμμένο θησαυρό; Ανήκετε σε αυτούς που θέλουν να νιώθουν έντονες συγκινήσεις; Ή είστε παντού και πάντα συγκρατημένοι;
PsychotherapyΥπέρταση, έλκος, πονοκέφαλοι, ναυτία, γαστρίτιδες, εκζέματα άσθμα κ ά. είναι μηνύματα SOS που στέλνει το σώμα μας. Όταν το σώμα μιλά εσείς τι κάνετε;

Imeglimin. Νέο Φάρμακο υπό μελέτη για τον Διαβήτη.

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φάρμακα που βοηθούν στην έκκριση της ινσουλίνης και φάρμακα που βοηθούν την ινσουλίνη να εργαστεί χωρίς αντίσταση. Για να μπορέσουμε να ελέγξουμε πλήρως τις τιμές του σακχάρου έχουμε ανάγκη και τις δύο αυτές λειτουργείες. Έτσι χρησιμοποιούμε φάρμακα που εξυπηρετούν και τις δύο πλευρές.
Τώρα μελετάται ένα φάρμακο, η Imeglimin, το οποίο φαίνεται ότι κάνει μόνο του όλα τα παραπάνω. Είναι ένα φάρμακο που βοηθά την ινσουλίνη να εκκριθεί και βοηθάει την καλύτερη απορρόφηση του σακχάρου από τους μύες μειώνοντας τις αντιστάσεις που παρουσιάζονται στην ινσουλίνη. Δεν κάνει όμως μόνο αυτό. Δείχνει ότι μειώνει την νεογλυκογένεση στο ήπαρ, δηλαδή την αυτόματη λειτουργία παραγωγής γλυκόζης που παρουσιάζεται στους διαβητικούς.

ΠΟΙΟ ΜΠΙΚΙΝΙ, ΜΕ ΤΟΠΛΕΣ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ


Πηγή: FOSPHOTOS
Να μην έχεις δίκαιο και να βγαίνεις από πάνω. Δόγμα αυτό στην Ελλάδα. Να είσαι παράνομος και αντί να απολογείσαι, να λες ένα κάρο δικαιολογίες, μέχρι να το ρίχνεις σε κατηγορίες. Είναι το έργο που στην Ελλάδα παίζεται κατά σύστημα τόσο από επώνυμους όσο και από ανώνυμους.
“Να δούμε σε αφίσα την Δούρου με μπικίνι, να δούμε τι ψηφίζουμε!”. Έλα, ρε μεγάλε Πάγκαλε! Πού ήσουν, ρε θηρίο, καιρό είχαμε να σ' ακούσουμε, φοβηθήκαμε μήπως χάθηκες, επειδή έφτυσες την πολιτική. Να το παραδεχθούμε. Η ζωή χωρίς τον Θόδωρο Πάγκαλο είναι μία σκέτη μονοτονία.

Πότε και πώς ο έρωτας γίνεται αγάπη;

Πότε και πώς ο έρωτας γίνεται αγάπη;

Υπάρχουν τρία βασικά στάδια που - όπως έχει διαπιστωθεί - επηρεάζουν τη χημική ισορροπία του εγκεφάλου, μέσω της έκκρισης συγκεκριμένων χημικών ουσιών που ονομάζονται νευροδιαβιβαστές. Είναι τα στάδια από τα οποία συνήθως περνάς από τη στιγμή που γνωρίζεις κάποιον μέχρι το σημείο όπου εκείνος θα γίνει "ο άνθρωπός σου".

Το πρώτο στάδιο είναι ο πόθος (lust), ένα συναίσθημα καθοδηγούμενο από την έκκριση ερωτικών ορμονών, και πιο συγκεκριμένα της τεστοστερόνης και των οιστρογόνων. Περιγράφεται συχνά σαν μια απροσδιόριστη, διάχυτη επιθυμία να συναντήσεις, να πλησιάσεις τον άντρα ή την γυναίκα που έχει κινήσει το ενδιαφέρον σου και φυσικά μια τάση να ενωθείς σεξουαλικά μαζί του, να βιώσεις την ηδονή με το «αντικείμενο του πόθου σου».

ΡΟΜΠΟΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: Ο ΟΗΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

Ο Εξολοθρευτής (The Terminator) είναι μία ταινία δράσης/επιστημονικής φαντασίας του 1984 στην οποία πρωταγωνιστεί ο τότε γνωστός body-builder στη συνέχεια ηθοποιός και αργότερα κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και στην οποία είχε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς για την καριέρα του ρόλους. Σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο Τζέιμς Κάμερον.




Η ερωτική επαφή χτυπάει... κόκκινο σε δυο δεδομένες στιγμές - Πότε είναι πιο παθιασμένο το σεξ;


Σκηνή 1. Και εκεί που είστε έτοιμες για μεγάλο καβγά και αποφασισμένες να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, ω του θαύματος, βρίσκεστε στο κρεβάτι ( ή όπου αλλού, τελοσπάντων) με τον σύντροφο σας σε εκρηκτικές σεξουαλικές επιδόσεις.

Σκηνή 2. Έχετε συμφωνήσει από κοινού να κάνετε μια συζήτηση για να λύσετε κάποια θέματα και να τα ξαναβρείτε. Και κουβέντα στην κουβέντα, ω του θαύματος, βρίσκεστε στο κρεβάτι ( ή όπου αλλού, τελοσπάντων) με τον σύντροφο σας σε εκρηκτικές σεξουαλικές επιδόσεις.

Είναι γεγονός ότι αυτές οι δυο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές προσφέρονται για έναν έρωτα όλο τρέλα, σε περιπτώσεις βεβαίως που υπάρχουν ακόμη αληθινά συναισθήματα, αναφέρει το gamos.gr.

8 σημάδια ότι ο σύντροφός σας είναι δυστυχισμένος στη σχέση σας και δεν το λέει

OK-SINTROFOSDISTIHISMENOS2
Μπορεί να μην έρχονται μηνύματα στο κινητό του στις 3 τα ξημερώματα, μπορεί να μην κάνετε ομηρικούς καβγάδες κάθε μέρα, αλλά βάζετε το χέρι σας στη φωτιά ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σας. Δείτε τι μπορούν να σημαίνουν κάποιες πράξεις του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα