Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ




Η φυσιολογική πραγματικότητα , ... είναι ένας καθρέφτης , είναι απλά ένας 
σύνθετος καθρέφτης, ένας ολογραφικός  καθρέφτης ... ένας πολυδιάστατος 
καθρέφτης , έτσι ώστε να μην αναγνωρίζουμε πάντα όλες τις αντανακλάσεις μας!

¨Ομως φίλοι  ... είναι  όλα οι αντανακλάσεις μας,  και  το εννοώ 
κυριολεκτικά, κάθε αντικείμενο, πρόσωπο ,  τόπος και πράγμα , κάθε κατάσταση 
κάθε περίσταση , κάθε στιγμή του χρόνου και του χώρου αντανακλάται πίσω στον 
εαυτό μας , από τη συγκεκριμένη άποψη που επιλέξαμε για να εκφραστούμε εκείνη 
τη συγκεκριμένη στιγμή.

ΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Ερωτεύθηκαν. Έκαναν σχέση και το πιο σπουδαίο είναι ότι στο κρεββάτι γνώρισαν τονάνθρωπο της ζωής τους.
Έκαναν σεξ όπως ποτέ μ’ άλλο πρόσωπο. Και όσο περισσότερο γνωριζόντουσαν, όσο προχωρούσε ο δεσμός τόσο ανέβαζαν στροφές όταν τα δύο κορμιά τους τα έδιναν όλα.
Πριν συναντηθούν και οι δύο ήταν φανατικά εναντίον του γάμου. Άτομα φύσει ελεύθερα δεν μπορούσαν να διανοηθούν τον εαυτό τους σε μία ζωή ορνιθοτροφείου. Εντελώς ξένη με το πνευματικό τους ρεπερτόριο μία καθημερινότητα που θα τους τοποθετούσε σα σαρδέλες στην κονσέρβα.
Και σ’ αυτό ταιριάξαν. Ότι δεν ήθελαν το γάμο. Το πιο σίγουρο στάνταρ να τους ισοπεδώσει. Να τους μεταλλάξει. Να τους μετατρέψει σε αυτό που δεν είναι.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ




¨Ολοι μας είμαστε , ... ένα μέρος του συνόλου, αλλά ως μέρος του όλου, είμαστε το όλον που εκφράζει τον εαυτό του ως «ένα μέρος του συνόλου». 


Εδώ είναι το κλειδί της σοφίας!  ¨Εχει μεγάλη σημασία  το να  σκέφτεστε τον εαυτό σας ως μέρος του συνόλου, αλλά χωριστά από  την άλλη πλευρά

Θα πρέπει να καταλάβετε τον εαυτό σας πιο ολογραφικά θα λέγαμε!

Και αυτό γίνεται σε τρία στάδια αυτογνωσίας!

α)τον διαχωρισμό του εαυτού, αυτό ή εκείνο!
β)την κατανόηση του σαν μέρος του συνόλου, αυτό και εκείνο!
γ)την ενοποίηση του εαυτού μας σαν σύνολο, αυτό είναι εκείνο!

ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΤΟΥΣ ΒΡΑΔΥ


Σεξ στόρυ. Μια αληθινή ιστορία, όχι φανταστική, ούτε κινηματογραφοποιημένη. Κάπου έξω από το Βόλο, σ' ένα χωριό, λίγο μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς. Ο ενιάχρονος Σωτηράκης, ένα διαβολόπαιδο, μισοριξιά, με έξυπνα μάτια και κατσαρά μαλλιά, έτσι ξαφνικά δίνει μία και χώνεται κάτω από το πάπλωμα της 17χρονης θείας του, της Χρυσούλας.
Τι ήταν αυτό; Ούτε ο ίδιος κατάλαβε πώς το διέπραξε. Περίεργο, μα την αλήθεια. Ούτε η Χρυσούλα του ζήτησε να ξαπλώσει παρέα στο κρεββάτι της. Όσο το σκεπτόταν μετά από χρόνια σα να ανακάλυψε την εξήγηση εκείνης της θρασύτατης βουτιάς του, που τον βρήκε κολλημένο στις γάμπες της. Πριν από κανά μήνα είχε τρακάρει την Χρυσούλα να κοιμάται απομεσήμερο...

Οι Άγγελοι της Θάλασσας , τα νετρινο , οι υπέρηχοι ..






Οι Άγγελοι της θάλασσας θα συλλάβουν τα νετρινο , που εκπέμπονται αυτή την περίοδο  από το Σύμπαν για αφύπνιση και προστασία..

Νιώθεται στην  ατμόσφαιρα , κάτι διαφορετικό  έναν Ήλιο πιο λαμπερό  μια 
ανεξήγητη γλύκα ..μια γαλήνη μετά την Ανάσταση .. 

ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑ

Μαρμάρωσαν οι μπάτσοι μ’ αυτά που άκουγαν από την πιτσιρίκα που την είχαν τσακώσει να κάνει βύζητες τους δυο τελευταίους μήνες. Τέτοια περίπτωση δεν τους είχε ξανατύχει. Ένα κορίτσι μόλις 18 χρονών, από καλή αθηναϊκή οικογένεια που λέμε, δίχως οικονομικά προβλήματα, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο των Πατρών, με τη θέληση της μπήκε στην πιο άγρια, στην πιο ωμή μορφή πορνείας, από την πρώτη στιγμή σαν εκπαιδευμένη γεροντοπουτάνα. Το και το. Στους έμπειρους αστυνομικούς για το συγκεκριμένο αντικείμενο του αγοραίου έρωτα το πουτανάκι με εντυπωσιακή άνεση και με λεπτομέρειες είπε το και το. Γιατί εκπορνευόταν και τι ακριβώς έκανε με τους άγνωστους της πελάτες. Το μόνο που ζήτησε…, κι εκεί έβαλε τα κλάματα…, ήταν η σύλληψη της να μη γίνει γνωστή στους γονείς της.

Η ψυχή της δημοκρατίας



Η Μαρία Σπυράκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε σήμερα κάτι που σε άλλες χώρες θα μπορούσε αν όχι να φέρει τριγμούς στην κυβέρνηση, σίγουρα να προκαλέσει την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της δικαιοσύνης.
Στην τηλεοπτική της συνέντευξη (βλέπε στο τέλος) στο Κρήτη TV ισχυρίστηκε ότι ανάμεσα στις εκλογές Μαΐου - Ιουνίου του 2012 το τραπεζικό σύστημα της χώραςκατέρρευσε και ότι η κυβέρνηση έστελνε στρατιωτικό αεροπλάνο στην Ιταλία για να φέρει μετρητά προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το bank run.

Η ίδια λέει το γνώριζε αυτό όπως και όλοι οι δημοσιογράφοι του MEGA αλλά το απέκρυψαν γιατί αν η είδηση γινόταν γνωστή στον κόσμο η χρεοκοπία θα ήταν δεδομένη. Η συγκλονιστική αυτή δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας προσομοιάζει με την άλλη μεγαλειώδη στιγμή της δημοσιογραφίας του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος στο βιβλίο του έγραφε ότι στην αρχή της κρίσης γνώριζε ότι το πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας δεν βγαίνει αλλά έλεγε ψέματα στον κόσμο για να αποφευχθεί η οριστική κατάρρευση της οικονομίας.

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

(του Θωμά Γαζή)



Όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με την αστρολογία, «ζώδιο» δεν έχουν μόνο οι άνθρωποι αλλά και οι καταστάσεις τα αντικείμενα, οι οργανισμοί, τα κράτη κ.λ.π. Κάθε τι που γεννιέται σε μία συγκεκριμένη στιγμή μέσα στο χρόνο φέρει μέσα του την ποιότητα της στιγμής που γεννήθηκε. Αρκεί, βέβαια, να μπορούμε να προσδιορίσουμε το ποια ακριβώς είναι αυτή η στιγμή! Γιατί σε αντίθεση με έναν άνθρωπο - η γέννηση του οποίου είναι εμφανέστατη - τα κράτη μπορεί να έχουν πολλά και διαφορετικά είδη «γεννήσεων», μερικά από τα οποία μπορεί να μην είναι και τόσο φανερά. Πάρτε για παράδειγμα την Ελλάδα. Αλήθεια, πότε “γεννήθηκε” η χώρα μας; Το ερώτημα αυτό είναι πολύπλοκο, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. 

Τρόπος Ύπαρξης



Πολλά άγχη και καταθλίψεις δημιουργούνται εξαιτίας μιας προκαθορισμένης ιδέας που έχουμε για το που θέλουμε να φτάσουμε στη ζωή μας και δεν αφήνουμε την ζωή να κυλήσει και να μας οδηγήσει εκείνη. Όταν λοιπόν ο στόχος μας δεν εκπληρώνεται, απογοητευόμαστε. Η ζωή είναι περισσότερο βιώσιμη αν υιοθετήσουμε τη συμπεριφορά του σέρφερ : τα κύματα είναι που δείχνουν τον δρόμο, κι όχι η ιδέα μου για το που πρέπει να φτάσω. Είναι καλύτερα να ανοίγουμε το δρόμο ανάλογα με τις πέτρες που θα συναντάμε στο διάβα μας.

ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙ


Μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους εραστές όλων των εποχών. Δεν θα πω τον κορυφαίο, που είναι ο Βενετσιάνος Τζιάκομο Καζανόβα. Ο Νο2 είναι ο μυθιστορηματικός, όχι πρόσωπο υπαρκτό, όπως ο Καζανόβα, ο Δον Ζουάν ή, Ντον Τζιοβάνι. Αρχιερείς της αποπλάνησης γυναικών. Μανιώδεις γυναικάδες. Άρρωστοι, όπως οι αλκοολικοί, οι τζογαδόροι. Ο καθένας με την τρέλλα του.
Ο Καζανόβας μύριζε και έλοιωνε. Όχι απλά έβλεπε φουστάνι, αλλά το αιδοίο κτυπούσε κατ’ ευθείαν στη μύτη του και ορμούσε. Ένας τέτοιος αδίστακτος, ασύστολος  ερωτομανής ήταν και ο Μπενίτο Μουσολίνι, που πέθανε σαν σήμερα, 28 Απριλίου, το 1945.

ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ HIGH SCORE ΣΤΟ ΣΕΞ!


“Είχα σχέσεις, περιστασιακές βέβαια, με περισσότερες από 20.000 γυναίκες!”. Αυτό ισχυρίζεται στην αυτοβιογραφία του και με την υπογραφή του ο Αμερικανός μπασκετμπωλίστας Ουίλτ Τσάμπερλαιν. Αν, πράγματι, είναι έτσι τότε ο τύπος μπαίνει στην κορυφή της λίστας. Ποιας λίστας; Δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να φτιαχτεί τέτοια. Λέμε, όμως... Τι λέμε;
Δεν θα πεθάνει ο αιώνιος γαμιάς. Ο αρχιγαμιάς. Αυτός ο άνδρας που από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί θέλει μουνί.
Άλλη κατηγορία εκείνοι που απλά έχουν συνεχώς τη σκέψη τους στο γαμήσι. Μιλάμε γι' αυτούς με τις πολύ υψηλές επιδόσεις. Φανταστικό σκορ ο καθένας τους.

Ανακαλύφθηκαν φυσικά ανθρώπινα αντισώματα κατά του ιού MERS

Ανακαλύφθηκαν φυσικά ανθρώπινα αντισώματα κατά του ιού MERS



Επιστήμονες από τις ΗΠΑ και την Κίνα ανακάλυψαν τα πρώτα φυσικά ανθρώπινα αντισώματα του ιού MERS (Αναπνευστικού Συνδρόμου Μέσης Ανατολής) και ευελπιστούν ότι η ανακάλυψή τους θα βοηθήσει στην ανάπτυξη θεραπειών για την εν δυνάμει θανατηφόρο λοιμώδη νόσο.
Προς το παρόν, δεν υπάρχει εμβόλιο ή άλλη θεραπεία για την ασθένεια, τα κρούσματα της οποίας συνεχώς αυξάνονται στη Σαουδική Αραβία (όπου ξεκίνησε το 2012) και σποραδικά σε άλλες χώρες (μεταξύ των οποίων η Ελλάδα όπου πρόσφατα καταγράφηκε το πρώτο περιστατικό).

Απο πού προέρχεται το όνομα κάθε μάρκας αυτοκινήτου;

markes autokinitwn
Έχετε αναρωτηθεί από που προέρχονται τα ονόματα στις μάρκες των αυτοκινήτων; Κάποια πράγματα τα βλέπουμε και τα ακούμε καθημερινά, αλλά ποτέ δεν έχουμε αναρωτηθεί πως μπορεί να έχουν συμβεί. Δείτε παρακάτω λοιπόν πως προκύπτει το όνομα κάθε μάρκας αυτοκινήτου
--ALFA ROMEO-- Το 1910 μία ομάδα Μιλανέζων επιχειρηματιών ίδρυσε την εταιρεία A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) (σ.μ. Ανώνυμη Αυτοκινητοβιομηχανία της Λομβαρδίας). Το 1920 ο, επίσης, Μιλανέζος επιχειρηματίας και χρηματοδότης Niccola Romeo αγόρασε μεγάλο μέρος της εταιρείας προσθέτοντας το όνομά του σε αυτήν. 

--ASTON MARTIN-- Το 1914 οι Lionel Martin and Robert Bamford ίδρυσαν μία μικρή εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων. Τον επόμενο χρόνο είχαν ήδη ετοιμάσει το πρώτο τους προϊόν που ονόμασαν Aston, και από το όνομα του σχεδιαστή του, Martin. 

--AUDI-- Ονομάστηκε από τον ιδρυτή της August Horsch με βάση το λατινικό "Audi" (σ.μ. το επώνυμό του στα λατινικά). 

--AUSTIN-- Η εταιρία ιδρύθηκε το 1905 στην Αγγλία από τον Herbert Austin. Το 1950 ήταν η τρίτη μεγαλύτερη της Ευρώπης, παράγοντας 3.000 οχήματα την εβδομάδα ενώ είχε εργατικό δυναμικό της τάξης των 20.000 ατόμων.

Γιατί η γάτα μου γρατσουνάει τα έπιπλα;

4 χρήσιμες συμβουλές που θα σημάνουν ανακωχή στον «αιώνιο» πόλεμο ανάμεσα στην αγαπημένη σας γάτα και τα έπιπλά σας.
Photo courtesy of Carlo Raciti | www.carloraciti.com
Photo courtesy of Carlo Raciti | www.carloraciti.com
Τα νύχια της γάτας, όπως και τα δόντια της, είναι όπλα που της χάρισε η φύση για την επιβίωσή της. Τα μπροστινά πόδια έχουν 5 νύχια, τα πίσω 4 ή 5, ενώ δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο της πολυδακτυλίας, δηλαδή γατιών με 7 νύχια σε κάθε άκρο. Τα νύχια βρίσκονται σε θήκες από δέρμα και γούνα γύρω από τα μαξιλαράκια της πατούσας και μπαινοβγαίνουν κατά βούληση. Έτσι δεν φθείρονται άσκοπα και κάνουν τη γάτα αθόρυβη όταν πλησιάζει τη λεία της. Τα μπροστινά νύχια είναι πιο μυτερά από τα πίσω και είναι αυτά κυρίως που τη βοηθούν στην άμυνα, στο κυνήγι, στο σκαρφάλωμα, στον καθαρισμό, ακόμα και στο μασάζ. Στα μπροστινά πόδια, στο εσωτερικό μέρος των καρπών, υπάρχει μια μικρή προεξοχή σαν έκτο δάχτυλο. Αυτό πιστεύεται ότι βοηθά το ζώο να μην ολισθαίνει όταν εκτελεί μεγάλα άλματα.

Τα σεισμικά διαγράμματα στο Yellowstone έχουν τρελαθεί...Γιατί 10 αισθητήρες τέθηκαν ξαφνικά εκτός λειτουργίας; (Βίντεο)


Τα σεισμικά διαγράμματα στο Yellowstone έχουν τρελαθεί όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε από τον DAHBOO77. 


Αν και είχαμε ενημερωθεί από  δική μας πηγή στο χώρο, ότι τίποτα δεν συμβαίνει στο Yellowstone National Park, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί αυτά τα σεισμικά διαγράμματα εμφανίζονται φαινομενικά να παρουσιάζουν έντονη δραστηριότητα; Μπορείτε να ελέγξετε περισσότερα από αυτά τα σεισμικά γραφήματα από το Yellowstone εδώ.

Επιστήμονες ισχυρίζονται πως η κβαντική θεωρία αποδεικνύει πως η συνείδηση μετακινείται σε άλλο σύμπαν μετά το θάνατο

Ένα βιβλίο με τίτλο «Βιοκεντρισμός: πως η ζωή και η συνείδηση είναι τα κλειδιά για την κατανόηση της φύσης του σύμπαντος» έχει ταράξει το διαδίκτυο επειδή περιέχει μία αντίληψη ότι η ζωή δεν τελειώνει όταν πεθαίνει το σώμα και αυτό μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Ο συγγραφέας αυτών των ισχυρισμών Δρ. RobertLanza που ψηφίστηκε 3ος σημαντικότερος εν ζωή επιστήμονας από την εφημερίδα NewYorkTimes δεν έχει καμία αμφιβολία επί αυτού.

Πέρα από τον χώρο και το χρόνο

Ο Lanza είναι ειδικός στην αναγεννητική φαρμακευτική και επιστημονικός σύμβουλος της AdvancedCelltechnology. Στο παρελθόν είχε γίνει γνωστός για πολλά επιτυχημένα πειράματα πάνω στην κλωνοποίηση απειλούμενων ζωικών ειδών.

Σκέφτομαι = Δημιουργώ



Προσελκύετε τις σκέψεις που κυριαρχούν στη συναίσθησή σας, είτε είναι συνειδητές είτε ασυνείδητες. Ιδού η δυσκολία!
Είτε είχατε συναίσθηση των σκέψεών σας στο παρελθόν είτε όχι, τώρα έχετε..Αυτή την στιγμή ξυπνάτε απο ένα βαθύ ύπνο και αποκτάτε συναίσθηση.! Συναίσθηση της γνώσης, συναίσθηση του νόμου, συναίσθηση της δύναμης που σας δίνουν οι ίδιες σας οι σκέψεις.

Άν κοιτάξουμε πολύ προσεκτικά, θα δούμε οτι το Μυστικό, η δύναμη του μυαλού μας και η επίδραση των προθέσεών μας στην καθημερινή μας ζωή, υπάρχουν παντού γύρω μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ανοίξουμε τα μάτια και να δούμε.

Αίγυπτος: Ανακαλύφθηκαν 50 μούμιες σε τεράστιο τάφο




Απρίλιος 28, 2014.

Λούξορ.

Λείψανα από περίπου 50 μούμιες, συμπεριλαμβανομένων και νεογέννητων μωρών, που πιστεύεται ότι ανήκουν στην 18η δυναστεία των Φαραώ, βρέθηκαν σε ένα τεράστιο τάφο στην Κοιλάδα των Φαραώ στο Λούξορ, της Αιγύπτου, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα,  ο υπουργός αρχαιοτήτων Μοχάμεντ Ιμπραήμ.

Η «θαυματουργή» τροφή που (ΔΕΝ) σας θωρακίζει από τον διαβήτη!!!


Screen-shot
Μια ακόμη σουπερμαντολίνη εμφανίστηκε στα γνωστά site της παραπληροφόρησης.
Γράφει το ανυπόστατο δημοσίευμα:
Ένα “θαυματουργό” μυστικό από την Κίνα, ίσως να αποτελέσει το καλύτερο νέο για όλους τους ανθρώπους που διατρέχουν κίνδυνο να παρουσιάσουν διαβήτη. Σύμφωνα με έρευνα από το πανεπιστήμιο του Σικάγο, ένα μείγμα κινεζικών βοτάνων μπορεί να μειώσει την πιθανότητα του διαβήτη έως και 32%.
Η παραδοσιακή κινεζική ιατρική (Traditional Chinese Medicine – TCM) επικεντρώνεται στην γενικότερη ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού, ώστε να θωρακίζεται απέναντι στις ασθένειες. Αυτό υποσητρίζει ο επικαφαλής της έρευνας δρ Chun-Su Yuan, διευθυντής του Tang Center for Herbal Medicine Research.

Voxmobile: το παράξενο αυτοκίνητο-κιθάρα



Είναι το 1967, οι ΗΠΑ είναι στα πρόθυρα της επανάστασης των χίπις και στην θρυλική εταιρεία κατασκευαστής ενισχυτών VOX ψάχνουν για ένα νέο τρόπο να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Μάλλον, αρχικά θα σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα όχημα σε σχήμα ενισχυτή, αλλά αυτό θα έμοιαζε περισσότερο με φορτηγάκι παρά με κινητή διαφήμιση. Οπότε, απ' ότι φαίνεται το επόμενο καλύτερο πράγμα ήταν ένα αυτοκίνητο σε σχήμα ... κιθάρας. Και ποιος θα τα κατάφερνε καλύτερα απ' τον άνθρωπο πίσω από το Batmobile, τον George Barris;

Το γάλα έπηξε…

Με ’κείνο το γάλα τι γίνεται, βρε παιδιά; Εβδομάδες και μήνες ο δημόσιος λόγος είχε προσανατολισθεί (αυτό στην επίσημον προπαγανδιστική ονομάζεται«ατζέντα») στο γάλα, ενώ στο ίδιο διάστημα…

η κυβέρνηση έσκαβε τον λάκκο του Μεσοπρόθεσμου όσο πιο βαθειά μπορούσε.

by… Στάθης 

Τόσον απλό, τόσο λειτουργικό, τόσον αποτελεσματικό, που είναι να απορεί κανείς για την ευκολία με την οποίαν μάς χειραγωγούν όσοι

προηγουμένως μας έχουν αποβλακώσειεκμαυλίσει ή εκφοβίσει - ανα
More…λόγως.

Αν τραγουδούσαν οι αριθμοί, θα ούρλιαζαν σαν σειρήνες εν καιρώ πολέμου. Μιλούσαμε επί εβδομάδες για δυο δεκάρες και θα μας παίρνουνδισεκατομμύρια για δεκαετίες. Εβγαινε ο Κασσής στο κλαρί και ο Τζαμτζής στον λόγγο, πήγαινε όλη η κοινωνία «για τυρί» και την ίδια στιγμή οργάνωναν

«δεν βαριέσαι…»

tumblr_mz3kzoB12s1sk5y8vo1_500
- ” Διαβάζοντας ένα άρθρο σχετικά με την γενική κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική παιδεία – για να είμαστε ειλικρινείς, μια παιδεία σάπια μέχρι τις ρίζες της συνειδητοποίησα πως η σιωπή και η παράβλεψη γεγονότων δεν συμβαίνει μόνο στα ελληνικά σχολεία, και στα σχολεία γενικά, αλλά μας χαρακτηρίζει επίσης και ως κοινωνία.
Πάντα προτιμάμε την σιωπή, την αιώνια σιωπή, κάνουμε πως δεν συνέβησαν γεγονότα που μας πονάνε, δεν μιλάμε για θέματα που δεν μας βολεύουν, αυτοχαρακτηριζόμαστε «απολίτικοι» και «ακομάτιστοι» για να ξεφύγουμε σοβαρές συζητήσεις και έτσι νομίζουμε πως απαλλασσόμαστε από τις ευθύνες μας και πως λύνουμε τα θέματα μας, τρέφουμε αυταπάτες πως όλα ρέουν άριστα, ενώ στην πραγματικότητα τα κρύβουμε κάτω από το χαλί.
Αρνούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Σιωπαίνουμε  από μικροί.Ετσι  μάθαμε…

Κάθε μαριονέτα, και ένα ευχαριστώ.

marionettesΌσα χρόνια και αν περάσουν, η Ιστορία θα καταγράφει ανά διαστήματα κάποιον Εφιάλτη, κάποιον Πήλιο Γούση και κάποιον που θα ευχαριστεί τον κατακτητή του. Σαφώς και έχει σημασία η συμπεριφορά του κατακτητή, αλλά όπως και να το κάνεις, όταν είσαι κλουβί, δε θα μπορείς να λες, «Είμαι Ελεύθερος!».
Μετά τις γνωστές ευχαριστίες του τέως σωτήρα Κ. Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια, έφτασε και η εποχή για έναν άλλο σωτήρα να πει το δικό του ευχαριστώ (πάλι). Ο γνωστός λοιπόν Άδωνις θεώρησε πρέπον να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους γνωστούς φίλους, και γεμάτους “καλά αισθήματα” για εμάς, Γερμανούς. Δεν λέω για τον λαό (όχι ότι πολλοί από αυτούς διαφέρουν), αλλά για τους ηγέτες αυτής της Χώρας.

Ο εγκέφαλός μας λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση;

Τελικά βλέπουμε την πραγματικότητα ή μια κάπως… μπαγιάτικη εκδοχή της; Κατά τους ειδικούς, οι εικόνες που μας παρουσιάζει ο εγκέφαλος είναι μια δική του σύνθεση από όσα είδαν με τα μάτια μας τα τελευταία 10 με 15 δευτερόλεπτα και όχι ένα φρέσκο στιγμιότυπο. Δηλαδή ο εγκέφαλός μας κόβει και ράβει οπτικές πληροφορίες κατά βούληση. Φιλτράρει τις σκηνές που «παίζουν» μπροστά στα μάτια μας και μας δείχνει ό,τι εκείνος θεωρεί απαραίτητο απορρίπτοντας τα υπόλοιπα. Έτσι, αν, για παράδειγμα, σε μια κινηματογραφική ταινία ο πρωταγωνιστής τρώει σε μια σκηνή ένα χάμπουργκερ και μετά από μερικά δευτερόλεπτα κρατάει στο χέρι του μια πίτσα, εμείς ούτε που θα το αντιληφθούμε. Εν ολίγοις, πολλές φορές παθαίνουμε κάτι σαν προσωρινή τύφλωση.

Για ποιο λόγο κάποιοι θα θυσίαζαν το σεξ;

Πόσο σημαντική είναι η καλοπέραση στη ζωή μας και πόσο το σεξ; Μια πρόσφατη έρευνα μας πληροφορεί ότι, προκειμένου να έχουν καλοπέραση και ανέσεις, κάποιοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν ακόμα και το σεξ. Όχι βέβαια για πάντα. Απλώς να το απαρνηθούν για ένα διάστημα 365 ημερών (εξάλλου ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα). Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκαν εκπρόσωποι και των δυο φύλων απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που τους έγινε για λογαριασμό παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων.

12000 άτομα χάνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα από το σύνολο των 35.000 νεων εγκεφαλικών επεισοδίων



Τεράστια αιμορραγούσα πληγή, σε ανθρώπινο δυναμικό και χρήμα, είναι  για την σύγχρονη κοινωνία  οι θάνατοι και οι αναπηρίες που προκαλούνται από τα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια!

Κι αυτό γιατί περισσότεροι από 450.000 άνθρωποι πεθαίνουν, ενώ δεκάδες χιλιάδες μένουν ανάπηροι κάθε χρόνο στην Ευρώπη από Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια, κυρίως λόγω έλλειψης Πρότυπων Μονάδων Αντιμετώπισης στα νοσοκομεία!

Στην Ελλάδα από τα περίπου 35.000 νεα εγκεφαλικά χάνονται κάθε χρόνο πάνω από 12.000 άτομα, ενώ το μέσο ετήσιο κόστος  νοσηλείας για κάθε ασθενή  κυμαίνεται από 13.650 μέχρι 34.000€ ανάλογα με την βαρύτητα, καθώς το Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο (ΑΕΕ) αποτελεί σήμερα την 2η αιτία θανάτου και την  1η αιτία αναπηρίας στους ενήλικες.

34 ενοχλητικά πράγματα που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό

Ενοχλητικά πράγματα που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό (1)
Φωτογραφίες αυστηρώς ακατάλληλες για ψυχαναγκαστικούς τύπους!

Το βασικότερο όλων ο έλεγχος

Velazquez_Sibyl_Meadows_Museum

Το βασικότερο όλων, ο έλεγχος: Η αβεβαιότητα και το μη προβλέψιμο είναι κάτι που οι άνθρωποι βιώνουν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να μην έχουν κανένα έλεγχο στην ζωή τους. Αυτό γίνεται γιατί, ο Νους δεν αφήνει να ξεχάσεις, τα δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος και σε οδηγεί στο να φαντάζεσαι, τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα και τις συνέπειες τους στο μέλλον. Οι αρχαίοι πολιτισμοί αντιμετώπιζαν την αβεβαιότητα του άγνωστου μέλλοντος, συνομιλώντας με τους θεούς μέσω των σαμάνων, κάνοντας τελετές μιλώντας με τις αόρατες δυνάμεις της φύσης.

Γιατί κάνουν εξετάσεις dna στον Πλάτανο του Ιπποκράτη

Γιατί κάνουν εξετάσεις dna στον Πλάτανο του Ιπποκράτη
Οι κλώνοι του διάσημου Πλάτανου του Ιπποκράτη, του δέντρου στο οποίο ο πατέρας της Ιατρικής, δίδασκε τους μαθητές τους στην Κω πριν 2.500 χρόνια, υποβάλλονται σε γενετικές εξετάσεις.

Ο Πλάτανος του Ιπποκράτη έχει πεθάνει εδώ και αιώνες, αλλά το δέντρο που είναι σήμερα στην ίδια ακριβώς θέση εδώ και 500 χρόνια, προήλθε από μοσχεύματα του αρχικού πλατάνου.

Η αντίσταση στον γάμο

Φωτογραφία: Η αντίσταση  στον  γάμο
================

Αν θέλεις να ξέρεις, στις διάφορες προτάσεις γάμου αντιστέκομαι γιατί, πίσω από τον ζήλο των ανδρών να με παντρευτούν διακρίνω μια τάση για εκμετάλλευση. Ή θέλουν μια νοικοκυρά, ή μια μητέρα για τα παιδιά τους, ή να κάνουν επίδειξη στον κύκλο τους ή να καλύψουν το κενό τους. Μ' άλλα λόγια, δεν υπάρχει επαφή, σχέση. Νομίζω ότι δεν θα είχα αντίρρηση στο γάμο αν ποτέ συναντούσα κάποιον που να χρειαζόταν να του δώσω εκείνα που μπορώ και που έχω να δώσω, κι όχι πλαστές καταστάσεις. Έναν άνθρωπο που να μη μου πνίξει την ελεύθερη ανάπτυξή μου.  Αλλά ένας τέτοιος άνθρωπος ίσως να μη χρειαζόταν τον γάμο.


Αν θέλεις να ξέρεις, στις διάφορες προτάσεις γάμου αντιστέκομαι γιατί, πίσω από τον ζήλο των ανδρών να με παντρευτούν διακρίνω μια τάση για εκμετάλλευση. 

Ή θέλουν μια νοικοκυρά, ή μια μητέρα για τα παιδιά τους, ή να κάνουν επίδειξη στον κύκλο τους ή να καλύψουν το κενό τους. 

1)Ο Νόμος της έλξης - 2)Ο ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - 3) Εγωκεντρική και συμπαντική αγάπη


1)Ο Νόμος της έλξης έχει από καιρό πάψει να είναι βιολογικός. Βέβαια, το συνηθισμένο είναι να έλκονται τα φύλα σεξουαλικά. Όταν, όμως, αυτό το βαρύτερο επίπεδο ξεπεραστεί, η έλξη παύει να είναι σεξουαλική και γίνεται συναισθηματική. Αργότερα, παύει και αυτή και αρχίζει να γνωρίζει κανείς την πνευματική έλξη.

 Αυτές οι πιο φίνες έλξεις πιθανόν να αγκαλιάζουν το σύνολο των ελκόμενων προσώπων, πιθανόν και όχι, αλλά το κέντρο βάρους δεν βρίσκεται στο σώμα και ο στόχος δεν είναι βιολογικός, ή ηδονιστικός ούτε η τεκνογονία. 

Στην πνευματική έλξη πρόκειται για διάλογο ανάμεσα σε δύο πνεύματα που έχουν ελευθερωθεί τόσο από τα υλικά όσο και από τα συναισθηματικά στοιχεία τους,ή ανάμεσα σε ένα τέτοιο πρόσωπο και σε ένα άλλο που τείνει προς αυτή την κατεύθυνση, οπότε, το ήδη απελευθερωμένο πρόσωπο γίνεται πολύτιμος βοηθός στην εσωτερική εξέλιξη του άλλου. 

ΠΕΡΙ ΝΑΩΝ




Οφείλουμε να γνωρίζομεν ότι οι επισκέπται κατά την αρχαιότητα απηγορεύετο να εισέρχωνται εντός των ναών, όπου ευρίσκετο το έμψυχον άγαλμα του θεού….διότι ο χώρος ήτο πανίερος και δεν
εδέχετο λατρείαν εις το εσωτερικόν του…παρά μόνον κατ’ εξαίρεσιν ο (ικέτης)…ο
οποίος ζητούσε προστασία.

Μόνον λοιπόν οι ιερείς είχαν πρόσβασιν εις το εσωτερικόν των ναών δια την περιποίησιν του έμψυχου αγάλματος και δια την φροντίδα των ναών και επίσης δια την τέλεσιν των ιεροπραξιών.

Το ευεργετικόν θετικόν σημείον του χώρου των Ασκληπιείων (και γενικότερα των ναών) όπως
αναφέρει ο φίλος….όπου δεν επιτρεπόταν να μιανθεί από περιστατικά θανάτου και
γέννας εις το εσωτερικόν των ναών αντιπαραβάλλεται σήμερον με τους δη
χριστιανικούς ναούς, όπου εις το εσωτερικό τους λαμβάνουν χώρα οι γάμοι, οι βαπτίσεις
και οι κηδείες ….οπότε είναι επόμενο να υπάρχει αρνητική ενέργεια από τις τελευταίες
τούτες πράξεις και ούτως διαποτίζεται αρνητικώς όλος ο εσωτερικός χώρος του ναού….όπου
διαχέεται εις τους πιστούς. 

ΣΤΟΛΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΡΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ! (Βίντεο)

Στόλοι των ΑΤΙΑ περνούν μπροστά από την Σελήνη Live Cam

Απριλίου 2014 -. Ένας στόλος UFO συνελήφθη να περνάει μπροστά από το φεγγάρι από μία live cam του Scott Waring, συγγραφέα του ufosightingsdaily.  Ο ίδιος επισημαίνει "Είναι ένα ενδιαφέρον βίντεο από μία live cam. Αυτή η κάμερα πιάνει ό, τι περνά μεταξύ αυτής και της σελήνης, από πουλιά, αεροπλάνα, όλη τη διαδρομή των στόλων  UFO ".. 

Ημερομηνία παρατήρησης: 21 Απρ. 2014 

Τοποθεσία  παρατήρησης:  Επιφάνεια Σελήνη


Ο Waring λέει, «Αυτά τα ΑΤΙΑ κινούνται γρηγορότερα από οποιοδήποτε πουλί, μπαλόνι ή αεροπλάνο. Ακόμη και ένα τζετ δεν θα μπορούσε να τα συναγωνιστείΔεν έχουν φτερά, ουρές, πτερύγια και είναι πολύ σκοτεινά αντικείμενα. Αυτή η κάμερα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους θέλουν να πιάσουν ένα UFO, αλλά να έχετε ανοικτό τον καταγραφέα οθόνης γιατί μπορεί να τα χάσετε. "

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στις εναλλακτικές λύσεις των παραδοσιακών θεραπειών για τον καρκίνο.



Ένας λόγος που οι άνθρωποι συχνά αναφέρουν για να εξερευνήσουν αυτές τις εναλλακτικές λύσεις είναι ότι οι θεραπείες έρχονται για τον καρκίνο τόσο συχνά με το σύνολο των παρενεργειών τους που μπορούν να είναι αρκετά καταστροφικές.

Ενώ ακόμη και τα κοινά βότανα που συχνά εμφανίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην καθημερινή ζωή μας μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με φάρμακα, για τα οφέλη τους σε ένα άτομο που αξίζει να εξερευνήσετε. 

Ενώ τα βότανα συχνά δεν μπορούν να ελεγχθούν τόσο γρήγορα και λεπτομερώς όσο οι παραδοσιακές μέθοδοι θεραπείας του καρκίνου, τα οφέλη που προκύπτουν από αυτά αξίζει να σημειωθούν. 

Τα ακόλουθα βότανα έχουν δώσει τεράστιες ελπίδες, όταν πρόκειται να καταπολεμήσουν τον καρκίνο.

Απελευθέρωση από τα παιχνίδια δύναμης (ο ρόλος του ανακριτή)


Anakritis

Ο ρόλος του Ανακριτή
Όταν είμαστε στο ρόλο του ανακριτή προσπαθούμε να ελέγχουμε τους άλλους, απευθυνόμενοι στην ανάγκη τους να τους αποδεχτούμε. Τους σχολιάζουμε, τους αμφισβητούμε, τους δίνουμε συμβουλές και γενικά αμφιβάλλουμε για την ικανότητα τους να φερθούν σωστά σε ότι κάνουν. Είμαστε πάντα έτοιμοι να κριτικάρουμε το πώς κάνουν κάτι και να τους ανακρίνουμε για τον τρόπο που το έκαναν. Τους επιβαλλόμαστε και τους ελέγχουμε αναγκάζοντας τους να απαντούν στις ερωτήσεις μας για το τι κάνουν. Παίζουμε το παιχνίδι ποιος έχει δίκιο και ποιος γνωρίζει περισσότερα. Τονίζοντας τα λάθη και τα ελαττώματα των άλλων επιβεβαιώνουμε την αξία μας.

Το τέλος της μοναξιάς της καρδιάς


Η συντροφικότητα είναι μια πανανθρώπινη ανάγκη...

Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος δεν γνωρίζει τούτη την ανάγκη, παρά μόνο μέσα από τον φόβο...Και τότε η ανάγκη γίνεται τεράστια και άπληστη...Του "κλέβει" τα πάντα και του δίνει λίγα, όπως γίνεται συνήθως στις σχέσεις "παιδιού-γονιού"...

Μέχρι να αντιληφθεί ότι είναι "υιοθετημένος", τούτη η πρωταρχική του σχέση με τον Φυσικό Κόσμο γίνεται Λερναία Ύδρα που αν της κόψεις ένα κεφάλι, θα βγάλει δύο στην θέση του...

Τι είναι και τι προκαλεί ένα εγκεφαλικό επεισόδιο;



Εγκεφαλικό επεισόδιο είναι μια νόσος όπου τα εγκεφαλικά κύτταρα πεθαίνουν λόγω έλλειψης οξυγόνου. Το εγκεφαλικό μπορεί να προκληθεί από μια απόφραξη στην κυκλοφορία του αίματος , ή την ρήξη μιας αρτηρίας που τροφοδοτεί τον εγκέφαλο. Ο ασθενής μπορεί ξαφνικά να μην μπορεί να μιλήσει, να έχει προβλήματα μνήμης, ή να παραλύσει μια πλευρά του σώματος. 
Αυτό το άρθρο δίνει λεπτομέρειες για τους δύο τύπους εγκεφαλικού επεισοδίου, ποιοι κινδυνεύουν, ποια είναι τα αίτιά του, τα συμπτώματά του, πως θεραπεύεται ένα εγκεφαλικό, και πως μπορούν να αποφευχθούν τα εγκεφαλικά.

Οι δύο κύριοι τύποι εγκεφαλικών
Οι δύο κύριοι τύποι εγκεφαλικών περιλαμβάνουν το ισχαιμικό και το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Γιατί δυσκολευόμαστε να κάνουμε σταθερή σχέση;

Αμέσως μετά την εφηβεία, στη διάρκεια της μετεφηβικής ηλικίας ή της πρώτης νεότητας, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να φλερτάρουν σαν τρόπο ζωής, πειραματίζονται με διάφορες σχέσεις, αλλάζουν παρτενέρ, επιδιώκουν ποικιλία σεξουαλικών εμπειριών. Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, αρχίζει να διαγράφεται η ανάγκη για μια σταθερή συντροφική σχέση (που μπορεί να καταλήξει σε γάμο, μπορεί και όχι).
creating-beautiful-relationships
Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένα άλλο άτομο με το οποίο να υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση, συντροφικότητα, σεξουαλική και κοινωνική ζωή, συμβίωση, με λίγα λόγια, μια σταθερή σχέση η οποία να καλύπτει τις περισσότερες ψυχολογικές ανάγκες του ατόμου.

Αλλάξτε όνομα, αλλάξτε ζωή......!!!


Ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από το όνομά σας
Πείτε για μια στιγμή δυνατά το όνομά σας, να το ακούσετε. Πώς σας φαίνεται; Ίσως να αισθάνεστε ότι είναι πολύ περισσότερα από μια λέξη. Όπως κάθε όνομα, φέρει μαζί του μια ιστορία, ένα οικογενειακό παρελθόν. Αν είναι όνομα προγόνου περιέχει κάτι από την ενέργεια της γιαγιάς και του παππού από όπου προήλθε αλλά και όλης της προγονικής γραμμής από την οποία κληροδοτήθηκε. 

Αν είναι όνομα ελεύθερης επιλογής των γονιών ή των αναδόχων περιέχει κάτι από την ενέργεια των φαντασιώσεων που τους έκαναν να επιλέξουν αυτό το όνομα. Όλα τα ονόματα έχουν φόρτιση. 

Έχουν επίσης και μια συγκεκριμένη δόνηση που σχηματίζεται από τους ήχους των γραμμάτων, από την ενέργεια του παρελθόντος από το οποίο προέρχονται , από το νόημα της ίδιας της λέξης και από κάτι παραπάνω, κάτι «μαγικό» που δικαιολογεί αυτούς που λένε πως όποιος γνωρίζει το όνομα των αόρατων όντων μπορεί να τα εξουσιάζει. Η πεποίθηση αυτή πηγαίνει χιλιετίες πίσω και αποτυπώνεται στην κατά τη Βίβλο Δημιουργία του κόσμου όπου ο Θεός φέρνει όλα τα ζώα μπροστά στον Αδάμ για να τους δώσει όνομα και να τα εξουσιάσει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα