Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ


Ο Ιησούς Χριστός είναι εσωτερικός,ζει μέσα στους εαυτούς μας!Το σκληρότερο σημείο της δοκιμασίας για τον Ιησού Χριστό,όταν γεννιέται στην καρδιά του ανθρώπου,είναι ακριβώς το κοσμικό δράμα,η Σταύρωση του.

Στο ευαγγέλιο βλέπουμε τα πλήθη να ζητάνε την Σταύρωση Του.Αυτά τα πλήθη δεν είναι από το χθες,ούτε από  ένα μακρινό παρελθόν,όχι!!Αυτά τα πλήθη βρίσκονται εντός μας,είναι τα "περίφημα" Εγώ.

Μέσα σε κάθε άνθρωπο ζούνε χιλιάδες άνθρωποι,το ''Εγώ''μίσος,το ''Εγώ'' νιώσε ζήλεια,το ''Εγώ''νιώσε φθόνο,το ''Εγώ''είμαι άπληστος κτλ. Είναι ξεκάθαρο ότι τα εσωτερικά πλήθη είναι τα Εγώ που φωνάζουν : Σταύρωσον,Σταύρωσον,Σταύρωσον!!! 

Όσο αφορά τους τρεις προδότες,ήδη ξέρουμε από το χριστιανικό ευαγγέλιο ότι είναι ο Ιούδας,ο Πιλάτος και ο Καιαφας.Ποιός είναι ο Ιούδας;ο δαίμονας της επιθυμίας.Ποιός είναι ο Πιλάτος;ο δαίμονας του νου.ποιός είναι ο Καιαφας;ο δαίμονας της κακής θέλησης.

Γκάρεθ Μπέιλ, όπως λέμε Γιουσέιν Μπολτ(Βίντεο)

“Συγγνώμη…“

Προσπαθώ να σκεφτώ με ποιες λέξεις θα μπορούσα να περιγράψω συναισθήματα, χωρίς απαραίτητα να συντάξω προτάσεις. Αγάπη, ευτυχία, χαρά, συγχώρεση…

sorry-sygnomi-ingolden.gr
Πόσο καιρό έχω να ζητήσω συγγνώμη και πόσο καιρό να έχω άραγε να συγχωρήσω; Επί της ουσίας των πραγμάτων, δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το τόλμησα, και προς τις δύο κατευθύνσεις, και το εννοούσα και η επιλογή του ρήματος δεν είναι καθόλου τυχαία.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή...

Ο Θεός να σε φυλάει

Ο Θεός να σε φυλάει
απ’ αυτόν που σου μιλάει
κι άλλα έχει στο μυαλό
ο Θεός να σε φυλάει
απ’ αυτόν που σε πουλάει
σαν Ιούδας το Χριστό

ΤΖΗΣΑΣ ΚΡΑΪΣΤ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ



Οι ηγέτες τούτου του αχρείου κόσμου οι οποίοι παρουσιάζονται σαν οι πλέον φανατικοί χριστιανοί είναι εκείνοι που ξερνάνε την κόλαση στα Αφγανιστάν και τα Ιράκ, που δεν σταματάνε τις προπονήσεις στα νέα σούπερ οπλικά συστήματα, που υπηρετούν την ανισότητα, όπως την εκφράζει η παραγωγή πλούτου από τη μια και από την άλλη η πείνα εκατομμυρίων ανθρώπων. Ό,τι ήταν να κάνει ο Ιησούς το έκανε.
Ο μεγαλύτερος άνδρας που πάτησε στη γη ανά τους αιώνες. Αυτός είναι ο Ναζωραίος. Η πιο τεράστια σκέψη…, είπε τη μόνη αλήθεια που δείχνει τη σωτηρία του ανθρώπου. Αγαπάτε τους εχθρούς υμών. Τελειώσαμε. Όλα τα άλλα είναι για φιλολογικά τεϊα. Τι να μας πουν ποιητάδες και φιλόσοφοι, και ειδικώς οι γαμημένοι επιστήμονες, τούτη η διαρκής παραγωγή δηλητηρίου που δεν το αντέχουν άλλο οι αναπνοές και τα σωθικά του πλανήτου.

Ας συνοψισουμε αυτα που γραφει ο Ερμης



Ειπαμε παλαιοτερα οτι εδω στην γη δεν υπηρχαν ανθρωπινα οντα .Τα πιο ανεπτυγμενα οντα ηταν τα δελφινια και οι φαλαινες . Οταν ηρθαν οι πρωτοι εξωγηινοι πηραν αιμα δελφινιων και σπερμα εξωγηινου,κανανε ενα πλασμα σε πιο αραιη κατασταση απο την δικη μας, με μεγαλο υψος, τηλεπαθεια κλπ. 

Αυτοι ηταν στο νησι  Γκοντβάνα

"Ζωή μετά τη ζωή", Kate Atkinson




Η «Ζωή μετά τη ζωή» ήταν η πρώτη μου επαφή με την Kate Atkinson. Στην αρχή με τρόμαξε ο όγκος του, συνηθίζω να διαβάζω τούβλα μονάχα αν είμαι από την αρχή πεπεισμένη πως το αξίζουν. Όμως τούτο είχε κάτι το ιντριγκαδόρικο στο οπισθόφυλλο:

«Τι θα γινόταν αν είχες τη δυνατότητα να ζήσεις την ζωή σου ξανά και ξανά μέχρι να μην έχεις κανένα λόγο για να μετανιώνεις; Μέχρι να καταφέρεις να τα κάνεις όλα σωστά;».

Καταλαβαίνετε, το θέμα ελαφρά με απασχολεί.

Adios Gabito querido


Στο σπίτι του στο Μεξικό το 2003
..μόνο τα βιβλία που μας κάνουν να τα ξαναδιαβάζουμε θα έπρεπε να διαβάζονται.

Είχα εγκαταλείψει το πανεπιστήμιο με το τολμηρό όνειρο να ζήσω από τη δημοσιογραφία και τη λογοτεχνία χωρίς ανάγκη να τις διδαχτώ, εμψυχωμένος από μια φράση που νομίζω ότι είχα διαβάσει στον Μπέρναρντ Σο: “Από πολύ μικρός αναγκάστηκα να διακόψω τη μόρφωσή μου για να πάω στο σχολείο” 

Αθέατος Απρίλης



    Ένας  Απρίλης  τους πήρε ταξίδι....
     Πέρασε καιρός; Δεν ξέρω...δεν μπορώ να θυμηθώ.
    Σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος πάνω σε αναμνήσεις, ακίνητος, αθέατος σαν τον Απρίλη.
    Ο 'Αγιος Φεβρουάριος   και ο Αύγουστος  ξεγλύστρησαν κάποτε μήνα Απρίλη.
    Τι σημασία να έχει το κάποτε; Έφυγαν.....
    Και κρυφογελώντας πετούν στίχους αγαπημένους

τα παπούτσια του Πάσχα (πάλιωσαν)

dsc01177

Μεγάλη Βδομάδα είναι η καργιόλα η ακμή στο πρόσωπο που δεν έλεγε να με εγκαταλείψει, το καινούριο Lee τζιν μπουφάν που ήταν παγίδα για τα δεύτερης κατηγορίας θηλυκά της γειτονιάς, το όχι και τόσο macho παντελόνι-ψάθα Levi’s που μέσα του βρέθηκα παγιδευμένος χωρίς να το καταλάβω και που ποτέ δεν θα φορούσε ο Ρόυ Ρέις, τα κορίτσια που βγάζαν δειλά δειλά βόλτα το γυμνό από καλσόν και παντελόνια δέρμα για να ταΐσουν τον καινούριο ήλιο και τα λιγωμένα μας μάτια, η γλυκόστυφη μυρωδιά της Clearasil στο μέτωπο, ο συμπαίκτης μου ο Σπίθας -ενενήντα κιλά θεριό-που ποτέ δεν νήστευε γιατί φοβόταν πως θα πεθάνει στο δρόμο για την εκκλησία, η γεύση απ’ τα νερόβραστα φασόλια με μαρούλι και λεμόνι, ένα άγχος -κρυμμένο στη ντουλάπα, πίσω απ΄το Playboy- γιατί πάλι είπα ψέματα στη μάνα μου πως εξομολογήθηκα πριν κοινωνήσω, μια ενενηντάρα γαλάζια Scotch με Bachman Turner Overdrive στη μια πλευρά και Carpenters (αναποφάσιστος μια ζωή) στην άλλη, μια βόλτα με το μπλέ χωρίς ταχύτητες Velamos σε όλες τις ενορίες μπας και τη συναντήσω,

κι εσύ στο διπλανό κρεβάτι



Ο Μάρκες, λέει, πέθανε
κι εσύ στο διπλανό κρεβάτι
λύνεις σταυρόλεξα.

Με το ίδιο πνεύμα που τα έλυνες πάντα,
με το κινητό σου να χτυπάει σ' αυτόν τον εκκωφαντικά ακαλαίσθητο ήχο,
αεροστεγής απέναντι στις δικές μας ιστορίες,
τις τάχα μου σπουδαίες. 

Το δύο οριζόντια άλφα και το τρία κάθετα βήτα.
Πόρνες και θηράματα για σένα οι λέξεις.
Δεν λαχτάρησες να τις αφήσεις να κυλήσουν,
να συνδεθούν με άλλες, να δουν που θα τους βγάλει.
Μαύρα τετραγωνάκια, απομόνωση, χρηστικότητα.
Μια ζωή που είναι να βγει.

Το φινλανδικό εθνικό πρόγραμμα για τη μείωση των μακροχρόνια αστέγων

House building: builder on roofΤο φινλανδικό εθνικό πρόγραμμα για τη μείωση των μακροχρόνια αστέγων – Σύντομη Παρουσίαση
Τον Φεβρουάριο του 2008, η φινλανδική κυβέρνηση θέσπισε ένα πρόγραμμα με στόχο τη μείωση των μακροχρόνια αστέγων κατά το ήμισυ έως το 2011. Η παροχή επαρκούς στέγασης θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των λοιπών κοινωνικών προβλημάτων και των προβλημάτων υγείας.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που πάνε να σε ρίξουν, σημαίνει ότι βρίσκεσαι κάπου ψηλά


ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΙΚΟ
Ναι, συμβαίνει να χαμογελάς και ο τάδε να σε κοιτάει με μισό μάτι για την ευδιαθεσία σου. Συμβαίνει να «κάνεις πράγματα», να κινείσαι και ο δείνα να σε αντιμετωπίζει καχύποπτα και αρνητικά. Είναι άραγε λίγες οι φορές που όταν ξεκινάς κάτι, ή σκέφτεσαι μεγαλόπνοα ή «κυνηγάς το όνειρο», λαμβάνεις την ψυχρολουσία του εξωτερικού αρνητισμού; Σου έχω νέα… όσο περισσότερες είναι οι φορές, τόσο το καλύτερο για εσένα – σημαίνει ότι προχωράς!
Ο κόσμος άλλωστε πιο εύκολα λέει την κακή κουβέντα από την καλή – παρόλο που μια κουβέντα δεν κοστίζει τίποτα. Οι αρνητικές προσεγγίσεις θα πρέπει να είναι αναμενόμενες κάθε φορά που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, να αφήσουμε το στίγμα μας, να πρωτοπορήσουμε.

Το παράθυρο του νοσοκομείου...(Βίντεο)


Το παράθυρο του νοσοκομείου... (video)
Δύο άντρες πολύ σοβαρά άρρωστοι, ήταν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Στον έναν επιτρεπόταν να μένει καθιστός μία ώρα το απόγευμα γιατί τον βοηθούσε να φύγουν τα υγρά από τους πνεύμονες. Το κρεβάτι του βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο παράθυρο του δωματίου.
Ο άλλος άντρας έπρεπε να βρίσκεται συνέχεια ξαπλωμένος σε ακινησία και ένας μεσότοιχος που βρισκόταν μεταξύ των κρεβατιών δεν του επέτρεπε να κοιτάει έξω από το παράθυρο. Οι άντρες κατέληξαν να μιλούν ατελείωτα.
Μιλούσαν για τις συζύγους τους, τις οικογένειες τους, τα σπίτια τους, τις δουλειές τους, τη θητεία τους στον στρατό, ακόμα και για το που είχαν πάει διακοπές. Κάθε απόγευμα, ο άντρας που του επιτρεπόταν να μένει καθιστός περιέγραφε στον συγκάτοικό του όλα όσα έβλεπε από το παράθυρο του δωματίου.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ: Η ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ



Αρκετοί άνθρωποι παγκοσμίως γνωρίζουν την ιστορία της Σταύρωσης του Κυρίου και τα γεγονότα τα οποία ακολούθησαν μετά από αυτήν. Όμως ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν την ιστορία ενός αντικειμένου που έχει παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ανθρωπότητας και αυτό είναι, η Άγια Λόγχη, η Λόγχη δηλαδή με την οποία λόγχισαν τον Χριστό, ώστε να διαπιστωθεί ο θάνατός Του.

Η λόγχη αυτή όμως έχει μια ιστορία που ξεκινάει αρκετά πίσω στον χρόνο και συνδέεται άμεσα με το παρόν και το μέλλον αυτού του κόσμου.Βλέπετε πίσω από την παλιά λόγχη την οποία ο Λογγίνος κρατούσε κατά την διάρκεια της Σταύρωσης, κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό. 

Ποίο είναι αυτό το μυστικό και ποιά είναι η ιστορία της λόγχης αυτής Θα ξεκινήσω με ένα αρκετά παλιό κείμενο το οποίο αποκαλύπτει μέρος της ιστορίας και αποτελεί και απόδειξη γι αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω. 

Ακολουθεί το κείμενο σε μετάφραση και υπάρχει σε παλιά βιβλία:

Και μετά ήρθε ένα μεγάλο φως από τον ουρανό και τα σύννεφα κόπηκαν στα δύο, και μια λωρίδα φωτός, κατέβηκε στην Γη και χτύπησε τους πρόποδες ενός κοντινού βουνού. 

Έπειτα, την επόμενη μέρα, όταν πέρασε ο φόβος του, Ο Θουβάλ Κάιν πήγε σε εκείνο το μέρος και βρήκε που είχε πέσει η φωτιά. 

Εκεί είδε κάτι που έλαμπε με ένα απόκοσμο φως και με μεγάλη θερμότητα. 

Μόλις κρύωσε διαπίστωσε ότι ήταν μια μάζα λιωμένου μετάλλου, τέτοια που δεν είχε δει κανένας άνθρωπος μέχρι στιγμής. Και σφυρηλάτησε στο σιδηρουργείο του ένα σπαθί και μια λόγχη από αυτό το μέταλλο. Δούλεψε μια μέρα και νύχτα εως την επαύριον.Ακούστηκε μετά η φωνή του Θεού και είπε στον Θουβάλ Κάιν. 

Η ΛΟΓΧΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΕΞ ΑΡΙΜΑΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Μετά τον θάνατο του Χριστού πήγε στον Πιλάτο ο Ιωσήφ ο εξ Αριμαθείας και ζήτησε να πάρει το σώμα από τον Σταυρό και να το θάψει.


Σύμφωνα με το κατά Λουκάν ευαγγέλιο κεφάλαιο κγ:

50 Καὶ ἰδοὺ ἀνὴρ ὀνόματι Ἰωσήφ ,βουλευτὴς ὑπάρχων καὶ ἀνὴρ ἀγαθὸς καὶ δίκαιοςοὗτος ουκ ΗΝ συγκατατεθειμένος τῇ βουλῇ ΚΑΙ τῇ πράξει αὐτῶν

51​​ἀπὸ Ἀριμαθαίας πόλεως τῶν Ἰουδαίων ὃς προσεδέχετο καὶ αὐτὸς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ

52 οὗτος προσελθὼν τῷ Πιλάτῳ ᾐτήσατο τὸ σῶμα τοῦ Ἰησοῦ

53 καὶ καθελὼν αὐτὸ ἐνετύλιξε σινδόνι καὶ ἔθηκεν αὐτὸ ἐν μνήματι λαξευτῷ Ου ουκ ΗΝ οὐδεὶς οὐδέπω κείμενος ΚΑΙ Ημέρα ΗΝ Παρασκευή· 

54 ,σάββατον ἐπέφωσκε

55 Κατακολουθήσασαι δὲ αἱ γυναῖκες αἵτινες ἦσαν συνεληλυθυῖαι αὐτῷ ἐκ τῆς Γαλιλαίας ἐθεάσαντο ΤΟ μνημεῖον ΚΑΙ Ως ἐτέθη ΤΟ ΣΩΜΑ αὐτοῦ ὑποστρέψασαι Δε ἡτοίμασαν ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ μύρα.

56 καὶ τὸ μὲν σάββατον ἡσύχασαν κατὰ τὴν ἐντολήν 

Που σημαίνει:

Το Αναμμένο Φως την Νύχτα Παχαίνει…

Τι μας παχαίνει τελικά; Η απάντηση είναι προφανής ότι μας παχαίνει το περίσσιο φαγητό, και η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας. Το ερώτημα μπορεί να επεκταθεί όμως στο τι μας κάνει να τρώμε περισσότερο;
Η επιδημία της παχυσαρκίας έχει ωθήσει την έρευνα στο να απαντηθεί η παραπάνω ερώτηση. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας μας αποκαλύπτουν ότι η παχυσαρκία είναι μια πολυπαραγοντική ασθένεια που εμπλέκει ψυχολογικά, κοινωνικά και ορμονικά δεδομένα.
Σε μια πρόσφατη δημοσίευση στο Endocrine Reviews, αναφέρεται ότι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της παχυσαρκίας είναι και η έκθεση στο φως την ώρα του ύπνου.

Ένα "σούπερ" κόλπο για να μη σπάσει το αυγό σας




Φτιάξτε το δικό σας «σούπερ αυγό» και σπάστε όλα τα υπόλοιπα με ευκολία! Για να είστε φέτος ο νικητής στο τσούγκρισμα, χωρίς... απατεωνιές τύπου ξύλινα αυγά, ή αυγά πάπιας, χήνας, στρουθοκαμήλου κλπ. ακολουθήστε τις οδηγίες πιστά και την Κυριακή του Πάσχα θα είσαστε στην πλευρά των νικητών.

Ζευγάρια: Τι αποκαλύπτει η στάση του ύπνου για τη σχέση (γράφημα)

Ζευγάρια: Τι αποκαλύπτει η στάση του ύπνου για τη σχέση (γράφημα)
Μπορεί μια απλή καθημερινή συνήθεια να αποκαλύψει πόσο αγαπημένο είναι ένα ζευγάρι;

Νέα έρευνα δείχνει πως η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι καταφατική.

Μάλιστα, το σημείο-κλειδί στη σχέση ύπνου και σχέσης είναι η απόσταση μεταξύ των συντρόφων την ώρα που κοιμούνται.

Τα ζευγάρια που κοιμούνται πολύ κοντά (σε απόσταση μικρότερη από 3 εκατοστά) είναι πιο πιθανό να ευτυχήσουν σε σύγκριση με τα ζευγάρια που κρατούν κυριολεκτικά τις... αποστάσεις τους (απόσταση μεγαλύτερη από 75 εκατοστά).

Και όμως υπάρχει ένα ποτό που μας βοηθάει στην οδήγηση!

Και όμως υπάρχει ένα ποτό που μας βοηθάει στην οδήγηση!
Και όμως, υπάρχει ένα ποτό, το οποίο μας κάνει καλό στην οδήγηση  και μας βοηθά να έχουμε γερά αντανακλαστικά!! 

Και δεν είναι άλλο από το νερό, το οποίο μπορούμε να απολαμβάνουμε άφθονα τόσο πριν πιάσουμε το τιμόνι, όσο και κατά την διάρκεια της οδήγησης. 

Η διατήρηση της καλής ενυδάτωσης του οργανισμού, σύμφωνα με τους επιστήμονες, βελτιώνει γνωσιακές συμπεριφορές και μειώνει τα συμπτώματα σοβαρών πονοκεφάλων, κόπωσης, αλλά και την απώλεια συγκέντρωσης. Ενόψει της πασχαλινής εξόδου, διαβάστε κάποιες χρήσιμες συστάσεις των ειδικών για... καλό και ξεκούραστο ταξίδι. 

Έγκυος από προσπερματικά υγρά... Είναι δυνατόν;

Έγκυος από προσπερματικά υγρά... Είναι δυνατόν;
Είναι δυνατόν μία γυναίκα να μείνει έγκυος από τα προσπερματικά υγρά του συντρόφου της;

Πρόκειται για μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν τα ζευγάρια στο γυναικολόγο, ενώ παράλληλα υπάρχει μία τεράστια παραφιλολογία γύρω από το θέμα.

Τα προσπερματικά υγρά δεν είναι τίποτε άλλο, από μια φυσιολογική έκκριση, η οποία πραγματοποιείται ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της στύσης.

Μήπως είστε ένα βήμα πριν την υπερκόπωση; Δείτε τα σημάδια

Μήπως είστε ένα βήμα πριν την υπερκόπωση; Δείτε τα σημάδια
Η υπερκόπωση είναι το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας που εξελίσσεται αργά και αθόρυβα, κατά τη διάρκεια μίας μεγάλης χρονικής περιόδου, με ολέθριες συνέπειες για τον οργανισμό μας.

Επί της ουσίας, πρόκειται για μία κατάσταση, άρρηκτα συνδεδεμένη με το άγχος, που χαρακτηρίζεται από συναισθηματική, ψυχική και σωματική εξάντληση, η οποία είναι απόρροια υπερβολικής και παρατεταμένης πίεσης.

Δείτε ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια της υπερκόπωσης, προκειμένου να λάβετε το συντομότερο δυνατόν τα μέτρα σας.

“Όταν ταιριάζει το παπούτσι” OSho


  “Όταν ταιριάζει το παπούτσι” OSho ( απόσπασμα)
Όταν ταιριάζει το παπούτσι, ξεχνιέται το πόδι.

Όταν ταιριάζει η ζώνη, ξεχνιέται η κοιλιά.

Όταν η καρδιά είναι σωστή, τα υπέρ και τα κατά ξεχνιούνται.

Να θυμάσαι, όταν είσαι υγιής, δεν έχεις επίγνωση του σώματός σου.
Το σώμα ξεχνιέται.

Όταν είσαι άρρωστος δεν μπορείς να ξεχάσεις το σώμα.

Ξέρεις αν υπάρχει κεφάλι αν δεν έχεις πονοκέφαλο?
 
Όταν έχεις πονοκέφαλο δεν μπορείς να ξεχάσεις το κεφάλι.
 
Όταν το παπούτσι πιέζει, δεν ταιριάζει.

Ν. Καζαντζάκη - Ο τελευταίος πειρασμός


Ν. Καζαντζάκη -  Ο τελευταίος πειρασμός

Τίναξε το κεφάλι, και ολομιάς θυμήθηκε που βρίσκουνταν,ποιος ήτανε και γιατί πονούσε· άγρια αδάμαστη χαρά τον συνεπήρε· 

όχι, όχι, δεν ήταν άναντρος, λιποτάχτης, προδότης·

 όχι,όχι, ήταν καρφωμένος στο σταυρό, τίμια στάθηκε ως το τέλος,κράτησε το λόγο του· 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα