Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Φτιάχνω το δικό μου κήπο


 Τώρα με την κρίση καιρός να ξαναθυμηθούμε τα παλιά.
Πάμε να φτιάξουμε…κήπο;
Στο Ξηρόμερο,κάθε σπίτι είχε το μποστάνι του  δηλ.κήπος φυτεμένα με λαχανικά.
Λαχανικά βιολογικά χωρίς λιπάσματα ή φυτοφάρμακα.
Η λίπανση,γινόταν με φυσικούς τρόπους ,με κοπριά, από ζώα ή δέντρα.
Σήμερα,οι γεωπόνοι δεν συνιστούν τη φυσική λίπανση,γιατί περιέχει μικροοργανισμούς ,βλαβερούς για την ανθρώπινη υγεία ή την καλλιέργεια.
Τονίζουν ,οτι η φυσική λίπανση,αναπτύσσει βακτήρια,προτείνοντας μας,φυτοφάρμακα  που σε σωστές δοσολογίες είναι…ακίνδυνα.

Υπνοπαράλυση: Κατά 50%, σας έχει συμβεί!!!

sleep_paralysis_by_nile_can_too-d4k0xav-600x383
Σας έχει τύχει ποτέ να ξυπνήσετε και να νοιώσετε έντονα ότι κάτι σας εμποδίζει να κάνετε την παραμικρή κίνηση, ένα συναίσθημα “παράλυσης”, συνοδευόμενο από την αίσθηση ότι κάτι σας πνίγει, ή ότι κάποιος ή κάτι βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί σας, ακούγοντας παράλληλα περίεργους ήχους; Αν ναι, τότε ξεχάστε τις φήμες για νεράιδες, δαιμόνια, φαντάσματα και οτιδήποτε ακούγατε ή πιστεύατε μέχρι τώρα. Και αυτό γιατί πρόκειται πολύ απλά για μια κοινή διαταραχή του ύπνου η οποία παρουσιάζεται στο 50% των ανθρώπων ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.
Υπνοπαράλυση ή ‘παρείσφρηση REM’. Ο όρος περιγράφει πλήρως το φαινόμενο. Πρόκειται για μια μικρή χρονική περίοδο, στα αρχικά στάδια του ύπνου (predormital) ή μετά το ξύπνημα (postdormital), κατά την οποία αδυνατούμε να εκτελέσουμε οποιαδήποτε μυϊκή κίνηση και ομιλία. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα σταδιακής αλλά πολύ αργής κίνησης των άκρων, ματιών και του στόματος, ενώ άλλα συμπτώματα περιλαμβάνουν:

Οι σελίδες της ζωής μας

Σήμερα βρήκα ένα βιβλίο στη βιβλιοθήκη μου, που για τίτλο είχε το όνομά μου. Το πήρα και το ξεφύλλισα. Πρώτη σελίδα έγραφε: Γεννήθηκα. Στην τελευταία: Πέθανα. Και ενδιάμεσα είχε πολλές λευκές σελίδες. Είχε και ένα μολύβι. Γραφίτης απλός, που έγραφε σε ένα τόνο χρώματος μόνο. Κρατώντας το μολύβι, το ξεφύλλισα. Περιέργως, οι μισές σελίδες του είχαν γραφτεί! Αυτές όμως ήταν πολύχρωμες! Είχε και γκρι, είχε και μαύρες! Τις διάβασα. Όσο πιο παλιές οι σελίδες με τα μαύρα, τόσο όσο τις διάβαζα αλλάζανε χρώμα και απαλύνανε! Και κατάλαβα! Τα μάτια μου τις έδιναν το χρώμα! Τότε που γραφόντουσαν, το βλέμμα ήταν σκληρό και έβγαινε μαύρο στο χαρτί. Χρόνια μετά, η οπτική έχει αλλάξει και αλλάζει και το χρώμα. Επειδή η ομορφιά βρίσκεται στο βλέμμα που την κοιτάζει και η ασκήμια στο μυαλό που τη σκέφτεται. Έτσι, ξαναδιάβασα όλο το βιβλίο, με άλλη οπτική και το έκανα πολύχρωμο! Μπορεί οι σελίδες της ζωής μας να είναι περιορισμένες και το μολύβι των συμβάντων να είναι μονόχρωμο, την τελική επιλογή όμως, για να γράψω ένα χρυσό βιβλίο, την έχω εγώ, με την κρίση μου, τις επιλογές μου, την οπτική μου και τη διάθεσή μου.

Σήμερα βρήκα ένα βιβλίο στη βιβλιοθήκη μου, που για τίτλο είχε το όνομά μου. Το πήρα και το ξεφύλλισα. 

Πρώτη σελίδα έγραφε: Γεννήθηκα. Στην τελευταία: Πέθανα. Και ενδιάμεσα είχε πολλές λευκές σελίδες. 

Είχε και ένα μολύβι. Γραφίτης απλός, που έγραφε σε ένα τόνο χρώματος μόνο. Κρατώντας το μολύβι, το ξεφύλλισα. 

Η ψυχική λειτουργία του Καρναβαλιού

karnavali
«Ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι» και επίκαιρο όσο ποτέ το θέμα μας. Ο ρόλος του καρναβαλιού στην κοινωνία είναι να μας απαλλάξει από τους κανόνες της καθημερινής ζωής, να σατιρίσει τα κακώς κείμενα, να αντιστρέψει τους κοινωνικούς ρόλους και να μας ξαναγυρίσει στην παιδική ανεμελιά. Καταλύοντας έτσι τις κοινωνικές συμβάσεις αλλά και τους καθιερωμένους ρόλους ο καθένας μας δημιουργεί την ταυτότητα που θέλει να παρουσιάσει μέσω μιας στολής, μιας μάσκας ή με μακιγιάζ και γίνεται κάτι τελείως διαφορετικό.
Για την ψυχολογία η επιλογή μάσκας ή στολής δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού εκφράζει τον χαρακτήρα μας αλλά και κομμάτια του υποσυνείδητού μας. Το σημαντικό είναι να αποφασίσουμε ελευθέρα, και εμείς και να αφήσουμε και τα παιδιά μας να το κάνουν, και χωρίς φόβους ή κοινωνικά στερεότυπα που μας επιβάλλονται.
Ας δούμε τώρα μερικά ντυσίματα αποκριάτικα και τι συμβολίζουν:

Αμερικανοτουρκικά και Ασφάλεια στη Μεσόγειο: Γιατί οι ΗΠΑ στρέφονται κατά του Ερντογάν

Αμερικανοτουρκικά και Ασφάλεια στη Μεσόγειο: Γιατί οι ΗΠΑ στρέφονται κατά του Ερντογάν

Του ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ

Στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις συμβαίνει κάτι για το οποίο δεν καταγράφεται προηγούμενο στην μεταπολεμική εποχή, από τότε δηλαδή που οικοδομήθηκε η μέχρι σήμερα προνομιακή στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Ουάσινγκτον και Άγκυρα.
Την περίοδο αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη  και κλιμακώνεται μια συντονισμένη επίθεση κατά της τουρκικής κυβέρνησης που επικροτείται από την αμερικανική κυβέρνηση. Kαι είναι το τελευταίο, η σιωπηρή συναίνεση και ενθάρρυνση της αμερικανικής κυβέρνησης προς την κατεύθυνση αυτή, που είναι πρωτόγνωρο και χωρίς προηγούμενο. Το ερώτημα είναι τι σηματοδοτεί και αν σηματοδοτεί το οτιδήποτε θετικό η εξέλιξη αυτή για τη Μεσόγειο και για εμάς, ειδικά.
​Η υπό εκδήλωση επίθεση άρχισε “ασυντόνιστα” από το 2003 με αφορμή την άρνηση της πρωτοεκλεγμένης τότε κυβέρνησης των ισλαμιστών του Ερντογάν (που τότε δεν τους χαρακτήριζαν έτσι αλλά διαφορετικά και έχει αυτό τη σημασία και σημειολογία του) να επιτρέψει τη χρήση του τουρκικού εδάφους για την προγραμματισμένη διμέτωπη αμερικανική επίθεση που στόχευε στην ανατροπή του ιρακινού κοσμικού δικτάτορα Σαντάμ Χουσείν. Η απαγόρευση αυτή είχε και τη σύμφωνη γνώμη και ενθάρρυνση των Κεμαλιστών, που έχει και αυτό τη σημασία του για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ουκρανία: Προαναγγελία (σχεδόν βέβαιου) Πολέμου

Μετά «το αμερικανικό πραξικόπημα»
Εκρηξη πολέμου στην Ουκρανία, προαναγγέλει υπουργός του Ρήγκαν
«Μόνη ελπίδα, η διπλωματική μαεστρία του Πούτιν»
 
O Πωλ Γκρέγκ Ρόμπερτς
Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού
«Το πραξικόπημα στην Ουκρανία, που οργάνωσε η αμερικανική κυβέρνηση αλλά πέρασε στον έλεγχο οργανωμένων και εξοπλισμένων νεοναζιστών, οδηγεί, σχεδόν κατά βεβαιότητα, σε πόλεμο, που μόνο η διπλωματική δεξιότητα του Πούτιν μπορεί πλέον να αποτρέψει.»
Επειδή αυτή η Κασσάνδρεια επισήμανση ανήκει σε Αμερικανό και μάλιστα άλλοτε υπουργό του Ρήγκαν και επειδή η Ουκρανία – αφετηρία πριν είκοσι χρόνια του καρκινοφόρου νέφους του Τσερνομπίλ- δεν βρίσκεται μακριά από τις κεφαλές μας, το μαστιγωτικό άρθρο του Πωλ Γκρεκ Ρόμπερτς δικαιούται και δημοσιότητα και ιδιαίτερη προσοχή.΄Οταν μάλιστα τα ιθαγενή συστημικά μίντια για τα γεγονότα της Ουκρανίας, αντί ενημέρωσης, απλώς  ξαναζεσταίνουν τα πιάτα του CNN και του FoxNews.

Το πιστολάκι για τα μαλλιά, μπορεί να κάνει τι!


Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ για τα μαλλιά για να τραβήξετε τη σκόνη πίσω από τον καναπέ,για να γυαλίσετε τα ασημικά σας κ.λ.π.!

1. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ σας για να ... αποσπάσετε μια φωτογραφία από ένα άλμπουμ. Για να βγάλετε μια λεπτή φωτογραφία από αυτές τις κολλώδη σελίδες, φυσήξετε ζεστό αέρα στο πίσω μέρος της σελίδας, ενώ τραβάτε απαλά τη φωτογραφία.


2. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ σας σε ... για να διώξετε τη σκόνη από δύσκολα σημεία. Ρυθμίστε το πιστολάκι στο δροσερό και καθαρίστε σκονισμένα ράφια ή περίπλοκα μπιχλιμπίδια.


3. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ σας ...για να ισιώσετε τις πλαστικές κουρτίνες του μπάνιου στα σημεία που έχουν τσακίσει. Φυσήξτε με ζεστό αέρα τα σημεία, για να ισιώσει το ύφασμα.

H επιθανάτια εμπειρία του Κλεώνυμου του Αθηναίου


Ας δούμε μια περίπτωση επιθανάτιας εξωσωματικής εμπειρίας, της οποίας η σημασία έγκειται στο γεγονός ότι αφορά έναν μορφωμένο Έλληνα και στο ότι προέρχεται από την καρδιά του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, την Αθήνα. Καταγράφηκε από τον ιστορικό Κλέαρχο, μαθητή του ίδιου του Αριστοτέλη και «έναν από τους πρώτους σε αξία μεταξύ των φιλοσόφων της Περιπατητικής Σχολής», όπως σημειώνει ο Ιώσηπος. 

Επειδή το έργο του Κλεάρχου χάθηκε, η ιστορία σώζεται σε χωρίο του Πρόκλου (Υπόμνημα στην Πολιτεία του Πλάτωνος ΙΙ, 113, 19 Kroll):
«…πολλοί φάνηκε ότι πέθαναν και θάφτηκαν μέσα σε μνήματα, αλλά αναβίωσαν και παρουσιάστηκαν άλλοι να κάθονται μέσα στους τάφους και άλλοι να στέκονται όρθιοι στο πλάι.

Η Γλώσσα των Ελλήνων στην αρχαιότητα και οι ήχοι της

2003.99.0007
Ατάκτως ερριμένα παραδείγματα για το πώς αναπλάθουμε την αρχαία ελληνική προφορά
Όσα εκτίθενται παρακάτω δεν φιλοδοξούν να αποτελέσουν μια συστηματική απάντηση στο ζήτημα, αλλά μια διαφώτιση μέσω χαρακτηριστικών παραδειγμάτων για το πώς και με ποιες μεθόδους οι γλωσσολόγοι αναπλάθουν την αρχαία ελληνική προφορά :
Ήδη από τη χαρακτηριστική φράση του κωμικού Κρατίνου ότι τα πρόβατα έκαναν βη-βη καταλαβαίνουμε ότι και το β και το η δεν μπορεί να είχαν τη σημερινή προφορά, αλλά ότι το β=μπ και το η=εε (ήταν το μακρό αντίστοιχο του βραχέος ε). Λέξεις της Ελληνικής με β που πέρασαν στα Λατινικά μεταγράφονται με b, μολονότι η Λατινική διέθετε το γράμμα V που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει, αν ο φθόγγος προφερόταν τριβόμενος όπως σήμερα. Π.χ. ελλ. βαλανεῖον > λατ. balneum (όχι valneum) > ιταλ. bagno > νεολλ. αντιδάνειο μπάνιο. Ότι το η ήταν μακρά εκδοχή του ε φαίνεται από την ποντιακή του προφορά ακόμη και σήμερα: νύφε = νύφη. Πβ. κερί < κηρίον (και όχι κηρί).

Ουκρανία, Μάρτιος 2014… Κινήσεις στην μεγάλη Ασπρόμαυρη Σκακιέρα

Vladimir Putin (Βλαδίμηρος Πούτιν)
Ο ορισμός του ΠΑΙΚΤΗ…
Κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από φίλους, ούτε, κυρίως, από εχθρούς…
Όπως και να εξελιχθεί το Μεγάλο Παιχνίδι στην Ουκρανία, ο Πούτιν απέδειξε πως στον αιώνα των γραβατωμένων “φλώρων”, υπάρχουν ακόμη Ηγέτες…
Η Γερμανία με τους βόρειους συμμάχους της, αφού κατέκτησε την νότια Ευρώπη, κατευθύνεται στην Ρωσία. Εκεί θα συναντηθεί με την Ρωσική “αρκούδα”.
Όχι… δεν βρίσκεστε στην δεκαετία 1940, αλλά στην δεκαετία 2010.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΠΟΨΕ…


Όλοι υπήρξαμε παιδιά. Έχουμε ακούσει τρομακτικές ιστορίες το βράδυ και μετά έχουμε αφήσει την φαντασία μας να καλπάζει και να μας παρασύρει. Πόσοι δεν φοβηθήκαμε για το τέρας κάτω από το κρεβάτι ή τον μπαμπούλα στην ντουλάπα;  

Δεν αρκεί μόνο η αγάπη –Το χτίσιμο μιας σχέσης


Νομίζουμε ότι το πιο δύσκολο πράγμα σε μια σχέση είναι να βρούμε το κατάλληλο άτομο και ότι, αφού το βρούμε, ερωτευόμαστε και ζούμε ευτυχισμένοι για πάντα.

Όμως τα πράγματα είναι έτσι μόνο στα παραμύθια. Στην πραγματικότητα, το να διατηρήσεις μια σχέση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το ποσοστό των διαζυγίων μας δείχνει ότι η αγάπη δεν είναι αρκετή για να λειτουργήσει μια σχέση. Χρειάζονται κι άλλοι παράγοντες.

Ένας βασικός λόγος για τον οποίο τα ζευγάρια ζητούν βοήθεια από έναν σύμβουλο γάμου, είναι ότι ο ένας ή και οι δύο, έχουν φτάσει σε αδιέξοδο και θέλουν να βγουν από τη σχέση, εκτός αν υπάρξει μια σημαντική αλλαγή. Συνήθως δεν είναι υπαίτιος κάποιος από τους δύο. Τα προβλήματα προκαλούνται από κακή αλληλεπίδραση ανάμεσα στο ζευγάρι, η οποία έχει κρατήσει τόσο πολύ καιρό, που η βασική αιτία των προβλημάτων τους είναι πλέον άγνωστη.

Διεκδικήστε το Μέλλον!

“Χάος ονομάζεται κάθε τάξη πραγμάτων που προκαλεί σύγχυση στο μυαλό μας”.
George Santayana
adbusters_LetsBeHumans

Γράφει ο Γιώργος Στάμκος 

Το μέλλον μας πιέζει, αδημονεί να μας καταπιεί. Καθώς προχωρούμε στον 21ο αιώνα πολλές βεβαιότητες που μας κληροδότησε το παρελθόν θα πρέπει, εκ των πραγμάτων, να εγκαταλειφθούν. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο μέλλον κοιτώντας στο παρελθόν. Το παρελθόν έχει βέβαια τη χρησιμότητά του, μας διδάσκει πολλά, αλλά δεν είναι συνετό να εγκλωβιστούμε σ’ αυτό, να παγιδευτούμε στην ομίχλη των εθνικών μύθών, στην παραισθησιογόνα ζάλη των θρησκευτικών παθών και σε επικίνδυνες ιδεοληψίες και ανορθολογισμούς. «Πρέπει να εγκαταλείψουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν» (Ίρβιν Γιάλομ) και να ξανοιχτούμε άφοβα στο μέλλον.

15 Απίστευτες Πολύχρωμες Φωτογραφίες Από Αγρούς Με Τουλίπες!

λουλούδι τουλίπα-πεδίων ολλανδία-1
Η άνοιξη είναι στον αέρα! Λοιπόν,  σε όλο το βόρειο ημισφαίριο, οι άνθρωποι παίρνουν τις πρώτες νότες ζεστασιάς μετά το ψύχος του χειμώνα.  Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μερικές φωτογραφίες για να γιορτάσουμε  και να καλωσορίσουμε τον ερχομό της άνοιξης!
Αυτές οι εικόνες των Ολλανδικών αγρών τουλίπας ανοίγουν την όρεξη για άνοιξη. Η άνοιξη είναι τόσο μια συμβολική όσο και κυριολεκτική προάγγελος της αναγέννησης  - ζώα σε χειμερία νάρκη εξέρχονται από τα κρησφύγετά τους για να τραφούν, τα δέντρα και τα φυτά ανθίζουν, το χιόνι λιώνει , και τα αποδημητικά πουλιά επιστρέφουν από τα θερμότερα κλίματα τους για το καλοκαίρι.
Αυτό που φαίνεται σαν μια καταπληκτική θέα για τους περισσότερους από εμάς είναι στην πραγματικότητα μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στις Κάτω Χώρες: σύμφωνα με τις στατιστικές, περίπου το 80% της παραγωγής τουλίπας έρχεται μόνο από τη χώρα αυτή. Η σεζόν ξεκινά τον Μάρτιο, οπότε αν είστε στην Ολλανδία, φροντίστε να επισκεφθείτε την εξοχή και να δείτε τα θαυμάσια αξιοθέατα!

Ακταίων………ό άτυχος θηρευτής

Ο θάνατος του Ακταίονα_ερυθρόμορφος κρατήρας_340-350 π.Χ_μουσείο καλών τεχνών_Πανεπιστήμιο Harvard ΗΠΑ
Ο Ακταίων ήταν γιός του Αρισταίου και της Αυτονόης. Ο Αρισταίος ήταν γιός του Απόλλωνα και της Κυρήνης, είχε διδαχθεί τις τέχνες της θεραπείας και προφητείας από της Μούσες και ήταν αυτός που ανακάλυψε το μέλι. Η μητέρα του ήταν κόρη του Κάδμου.
Ο Ακταίων είναι ο κυνηγός που κατασπαράχθηκε από τα σκυλιά του, αφού προηγουμένως μεταμορφώθηκε σε ελάφι από την Αρτέμιδα την οποία είχε δεί γυμνή.

Οι Αμερικανοί και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία

Οι Αμερικανοί και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία

Εκτενές κι αναλυτικό είναι το κεφάλαιο για την Τουρκία, στην έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σ’ όλο τον κόσμο. Μεγάλο μέρος των αναφορών σχετίζονται με τις διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη κι άλλες πόλεις της χώρας και τη βία που χρησιμοποίησαν οι αρχές, τη δίκη της Εργκενεκόν, τις μηνύσεις που υπέβαλε ο Ταγίπ Ερντογάν σε βάρος πολιτικών του αντιπάλων, τους αντιτρομοκρατικούς νόμους και πως χρησιμοποιούνται για τον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης, τις φυλακίσεις και διώξεις σε βάρος δημοσιογράφων κ.α.
Σημειώνεται στην έκθεση πως λόγω των χιλιάδων υποθέσεων που εκκρεμούν ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και μέχρι να εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητα του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας, δεν αποδέχεται άλλες προσφυγές κατά της Τουρκίας.

O Πούτιν ζητά επίσημη άδεια για αποστολή επιπλέον στρατού στην Κριμαία

O Πούτιν ζητά επίσημη άδεια για αποστολή επιπλέον στρατού στην Κριμαία

Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας καλείται να αποφασίσει για ενδεχόμενη επέμβαση 

Με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κρεμλίνου γίνεται γνωστό πως ο Ρώσος πρόεδρος ζητά την επίσημη έγκριση του ρωσικού κοινοβουλίου για την χρήση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Κριμαία.

7 καταστάσεις που καταναλώνουν την ψυχική σας ενέργεια και πώς να τις αποφύγετε.

ΤΕΛΙΚΟkatanalosienergias
Όλοι έχουμε στιγμές που νιώθουμε εξαντλημένοι, υποτονικοί και άδειοι. Το πιο συχνό παράπονο όλων είναι «νιώθω μια κούραση» ή «είμαι πεσμένος/η» – και τις περισσότερες φορές χωρίς να έχουμε κάνει κάτι ιδιαίτερα κουραστικό, όπως να τρέξουμε 10 χιλιόμετρα για παράδειγμα. Αν δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα υγείας, τότε αυτό που μας λείπει είναι ενέργεια. Οι περισσότεροι όταν ακούνε τη λέξη ενέργεια, σκέφτονται αμέσως τη σωματική δύναμη. Σύμφωνοι. Σίγουρα χρειαζόμαστε μια υγιεινή διατροφή, έναν καλό ύπνο, σωστή ενυδάτωση και συχνή άσκηση. Αλλά αυτό που έχουν αρχίσει οι επιστήμονες να διαπιστώνουν θα σας εκπλήξει: το 70% της συνολικής μας ενέργειας είναι ψυχική και μεταφράζεται σε ελπίδα, θέληση, πάθος, ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

Η Αυτονόητη Ελληνικότητα Των Βαρβάρων

Ο Καραμήτρος ήταν οδοκαθαριστής. Στο στρατό είχε μπει με βίσμα σε μια υπηρεσία όπου όλοι της σειράς του ήταν πτυχιούχοι. Σε κάποια πρωινή αναφορά, ο λοχαγός τους ρωτούσε έναν-έναν τι δουλειά έκαναν “έξω”.
“Εσύ, Καραμήτρο, τι έκανες έξω;” τον ρωτάει κι εκείνον κάποια στιγμή.
Το σκέφτεται λίγο ο Καραμήτρος και τελικά φωνάζει:
“Ο αδελφός μου είναι γιατρός!”
-
Αυτό το σύμπλεγμα κατωτερότητας έχουν και οι σύγχρονοι Ούγκοι. Καμώνονται τους καμπόσους και τους “ξέρεις-ποιος-είμαι-γω” και μόλις βρεθούν στα δύσκολα, μόλις έρθει η στιγμή να δείξουν ποιοι στ” αλήθεια είναι φωνάζουν: “Οι πρόγονοι μου έχτιζαν Παρθενώνες”.

ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ



(Άχρονος χρόνος, πραγματικός χρόνος, νοητικός χρόνος)
Η αντίληψη του χωροχρόνου, κάποιου αντικειμενικού χωροχρόνου (και η εκ των υστέρων, θεωρητική περιγραφή αυτής της αντίληψης) προϋποθέτει πάντα την ύπαρξη μίας Συνειδητότητας, που αντιλαμβάνεται τον χωροχρόνο κι έναν αντικειμενικά εκδηλωμένο χωροχρόνο: Η «αντίληψη του χωροχρόνου» προκύπτει από την Σχέση της Συνειδητότητας με τον χωροχρόνο.

Η Συνειδητότητα όμως δεν λειτουργεί σαν καθρέφτης που συλλαμβάνει ό,τι υπάρχει αντικειμενικά, ενώ οι ιδιαίτερες συνθήκες διαμορφώνουν ανάλογα τον κάθε χωρόχρονο. 

--- ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΕΥΡΗΜΑ, Νο.4: Η ΔΟΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ---



Στις 14 Ιουνίου 1947, ο αγρότης William Brazel, με τον γιο του Bernon, παρατήρησαν κάποια παράξενα συντρίμμια να βρίσκονται διάσπαρτα στο κτήμα τους, 70 μίλια βόρεια του Roswell. 

Στις 4 Ιουλίου επέστρεψαν να μαζέψουν τα συντρίμμια, όταν άκουσαν για τον ιπτάμενο δίσκο και αναρωτήθηκαν αν υπήρχε κάποια σύνδεση με τα συντρίμμια αυτά. 

Στις 7 Ιουλίου, επισκέφτηκαν τον σερίφη George Wilcox όπου εμπιστευτικά του μίλησαν για τα όσα είχαν συγκεντρώσει στο σπίτι τους. 

Σκοτεινέ Άρχοντα της Πόλης, άκου τον ψίθυρο της Νύχτας...είναι οι Ψυχές των Θυμάτων σου...σ’ αναζητούν παντού...





γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Ώ Άρχοντα Σκοτεινέ της Πόλης, εσύ υπέρτατε...

Λάμπεις...κι αστραποβολείς μέσα στη μεγαλοπρέπειά σου...Μικρέ εσύ Άνακτα «λαοπρόβλητε» και «λαοφίλητε»...

Σου «δόθηκε» βλέπεις αυτό το Χάρισμα...ενίοτε κι επί μακρόν, να «λάμπεις»...να «ξελογιάζεις» με λόγους ήθους ψεύτικους και κάλπικες, δήθεν ψηλά πετούμενες ηθικές αντιλαλιές...λάμψεις που δεν σ’ ανήκουν...να περνιέσαι για Άγγελος του Φωτός...για κάποιο λόγο σου δόθηκε...κι ας πρόσεχε όποιος γελαστεί απ’ την προβιά σου...
Αδιάφορο όμως τούτο...
Τι κι αν τόσο καλά κρυμμένο έχεις το «Σκοτεινό σου άγγιγμα»...την πνιγηρή σου ανάσα του λοιμού...
...να, που μια μικρή ρωγμή αρχινάει να σκάει και να σου ξεφτίζει τη σαν από θειάφι βαμμένη χρυσή σου φούγκα Αρμοστή...

Λες και γητειά αρρωστερή ήταν η μυστική θηλειά και λύθηκε από παράξενο σαΐτεμα...κι όλος ο περίτεχνος ο υφαντόκοσμός σου έπιασε να σωριάζει σε γκρεμίσματα εδώ κι εκεί...Κέστορ’ ανομολόγητε...που να σου ξέφυγε άραγε το Θλιβερό σου Εργόχειρο;

...Σειρηνωδή, κελαηδισμός απόκοσμος και ξόρκι πλανερό λες απ’ της Λίλιθ σου την θανατερή ανασεμιά στέριωσε το θρόνο σου μα να που άλλο τραγούδι, Ταξιαρχική Ωδή αγανάκτησης λες και στην ξεπλέκει κι ετοιμάζεται να σωριαστεί συντρίμια Άνομε...πάνω στα ερείπια των αδυνάτων που κείτονται ξέπνοα κομμάτια τσακισμένα μπρος στα πόδια σου...των θυμάτων σου Αρχιερέα του Ερέβους...

Τι βάσανο ο ξεπεσμός πανώριε, ε;
Τι οδύνη!

Θα αφήνατε το παιδί σας να το συνθλίψουν 3 τόνοι; Τότε γιατί το αφήνετε λυτό στο αυτοκίνητο;

Γράφει η Ελένη Κεχαγιά 
Θα αφήνατε το παιδί σας να το συνθλίψουν 3 τόνοι; Τότε γιατί το αφήνετε λυτό στο αυτοκίνητο; Γράφει η Ελένη Κεχαγιά

Τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό ενός ανθρώπου, που ενώ όλοι «φωνάζουν» ότι μέσα στο αυτοκίνητο πρέπει τα παιδιά να μπαίνουν στο ειδικό κάθισμα, ή αν είναι μεγαλύτερα να είναι δεμένα με ζώνη και εκείνος επιμένει να κάνει το... δικό του;
Το ίδιο φαντάζομαι που συμβαίνει με όλους τους ενήλικες που ακόμη κι αν αφορά την ίδια τους τη ζωή αρνούνται να φορέσουν ζώνη στο αυτοκίνητο και κράνος στη μηχανή. 
Με αφορμή αυτό το μεγάλο ζήτημα που λαμβάνει χώρα καθημερινά γύρω μας, αλλά το αυτί μας δεν ιδρώνει, ανέτρεξα σε μία ομιλία του Τάσου Ιαβέρη, που είχε δώσει κάποια χρόνια πριν στην Ερμούπολη της Σύρου σε ένα αδιάφορο ομολογουμένως κοινό. Οσο τη διάβαζα τόσο συνειδητοποιούσα πως τίποτε δεν έχει αλλάξει. Καμία εξέλιξη δεν έχουμε μάλλον ως είδος εμείς οι Ελληνες. Είναι τόσο επίκαιρα, τόσο αυτονόητα, τόσο σημαντικά αυτά που σημειώνει ο θρυλικός οδηγός αγώνων, που δε θα μπορούσα να μη τα μοιραστώ μαζί σας. 

Γιατί κάποιοι δε μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Γιατί κάποιοι δε μπορούν να κρατήσουν μυστικό


Λίγοι καταφέρουν να μην αποκαλύπτουν όσα τους εμπιστεύεται κάποιος

"Παρότι αυτή η 18χρονη ασθενής, IdaBauer, ήταν στο άνθος της νιότης της, ήρθε σε εμένα γιατί υπέφερε από ξεσπάσματα βήχα ενώ εμφάνιζε και βουβά επεισόδια αφασίας. Είχε αναπτύξει κατάθλιψη και εμφάνιζε τάσεις απόσυρσης, μέχρι και αυτοκτονίας" έγραφε το 1905 ο Σίγκμουντ Φρόιντ.
Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, κι ενώ ο "πατέρας" της ψυχανάλυσης προσπαθούσε να βοηθήσει τη νεαρή ασθενή του, να αποκαλύψει την πηγή της αρρώστιας της, ο Φρόιντ παρατήρησε ότι η Bauer έπαιζε με μια μικρή τσάντα.
Ερμηνεύοντας την πράξη της αυτή ως έκφραση καταπιεσμένης επιθυμίας, ο Φρόιντ κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: "Κανένας θνητός δε μπορεί να κρατήσει μυστικό. Αν τα χείλη του παραμένουν σφραγισμένα και σιωπηλά, αρχίζει να ‘μιλά’ με τις άκρες των δαχτύλων του: η προδοσία ξεχειλίζει από κάθε του πόρο".

Μην κατεβάζεις διακόπτες όταν διαφωνείς

Το να έχεις ανοιχτό μυαλό είναι μεγάλο προτέρημα. Σημαίνει ότι δεν απορρίπτεις αβίαστα νέες γνώσεις και θεωρίες, που είναι αντίθετες με όσα πιστεύεις. Όμως αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Σύμφωνα με τους νευροεπιστήμονες, ο εγκέφαλος δείχνει απρόθυμος να μας βοηθήσει να επεξεργαστούμε σωστά τα νέα στοιχεία που απειλούν να γκρεμίσουν τα πιστεύω μας.

Η… δολιοφθορά του εγκεφάλου

lei gong teng,Αντικαρκινικό φυτό

Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του παγκρέατος. Γνωστό ως η... 
...«βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. 

Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσόταwww.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ακόμη και οι επιστήμονες που εργάζονται για το έργο είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ένωσης. 

Το αβγό του κόσμου

Cosmic-Egg
Στις αρχές του χρόνου βασίλευε το χάος και αυτό το χάος είχε το σχήμα αβγού κότας. Μέσα στο αβγό Βρισκόταν το Γιν και το Γιάνγκ, οι δυο αντίθετες ουσίες που αποτελούν το σύμπαν. Το Γιν και το Γιάνγκ είναι το σκοτάδι και το φως, το θηλυκό και το αρσενικό, το κρύο και το ζεστό, το υγρό και το ξηρό.
Κάποια μέρα, τα αντιμαχόμενα στοιχεία μέσα στο αβγό το έσπασαν. Τα Βαρύτερα στοιχεία Βούλιαξαν, σχηματίζοντας τη γη, και τα πιο ελαφριά επέπλευσαν, σχηματίζοντας τον ουρανό. Ανάμεσα στη γη και τον ουρανό ήταν ο Παν-κού, το πρώτο ον.

Εταιρία τύπου Blackwater έστειλε το Κρεμλίνο στην Κριμέα!

Εταιρία τύπου Blackwater έστειλε το Κρεμλίνο στην Κριμέα!

Του Μιχαήλ Βασιλείου
Δεν έστειλε στρατεύματα ο Βλαντιμίρ Πούτιν στη χερσόνησο της Κριμέας όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από ρωσικές αλλά και αμερικανικές πηγές (π.χ.www.thedailybeast.com).
Έστειλε την ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας «Vnevedomstvenaya Okhrana» η οποία συνεργάζεται με το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και μια ακόμη ομάδα παραστρατιωτικών οι οποίοι δεν είναι σαφές που ανήκουν, σε μια προσπάθεια να μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν επενέβησαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, άρα δεν στοιχειοθετείται εισβολή σε ξένη χώρα…

Αστρική προβολή

Φωτογραφία: Αστρική προβολή

Με τον όρο αστρική προβολή χαρακτηρίζεται κατά τον αποκρυφισμό η μεταφυσική / εσωτερική εμπειρία κατά την οποία το "αστρικό" σώμα αποχωρίζεται από το "υλικό" σώμα. Το αστρικό σώμα σύμφωνα με τους αποκρυφιστές είναι άρρηκτα δεμένο με το υλικό και δεν υπόκειται στην αντίληψη των αισθήσεων. Πολλές φορές συνδέεται ουσιαστικά με το ψυχικό φαινόμενο γνωστό και ως εξ αποστάσεως παρατήρηση (remote viewing).
Σύμφωνα με τους ερευνητές της μεταφυσικής υπάρχουν πολλές διαστάσεις ύπαρξης. Είναι ο υλικός μας κόσμος όπως τον γνωρίζουμε και είναι και άλλοι κόσμοι, παράλληλοι αλλά και ανεξάρτητοι με αυτόν, ένας εκ των οποίων είναι ο αστρικός. Οι ίδιοι οι άνθρωποι αποτελούνται από πολλά "σώματα" καθένα από τα οποία έρχονται σε επαφή με κάποιους από αυτούς τους κόσμους/διαστάσεις.
Το βίωμα

Κατά την αστρική προβολή λοιπόν, το αστρικό μας σώμα αποχωρίζεται από το φυσικό μας σώμα, διατηρώντας τη συνείδηση μαςκαι ταξιδεύουμε σε αυτό το κόσμο. Οι περιορισμοί του υλικού κόσμου παύουν να ισχύουν κατά την αστρική μας προβολή. Μπορούμε να έχουμε συνείδηση πάνω στο ταξίδι μας και να το κατευθύνουμε οπουδήποτε στο φυσικό ή αστρικό κόσμο. Σε όλο το ταξίδι, όσο βρίσκεται το αστρικό σώμα έξω από το υλικό, συνδέεται με το τελευταίο με ένα δεσμό, που περιγράφεται από κάποιους ερευνητές ως ασημένιο νήμα. Σύμφωνα με τους τελευταίους ο δεσμός αυτός σπάει μόνο μετά το θάνατο, άρα και τα αστρικά ταξίδια είναι ασφαλή.
Όταν το αστρικό σώμα γυρίσει, η μεγιστοποιημένη συνείδηση της πραγματικότητας υφίεται και έτσι ξεχνά ο άνθρωπος τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του εκτός και αν σπεύσει να καταγράψει άμεσα την εμπειρία του.
Σε αρκετους ανθρωπους αυτο λογο υπερσεξουαλικης ζωης , υλισμου η εντονης προσκολησης σε ανχωδεις καταστασεις ειναι αδυνατον να συμβει μιας και το αιθερικο σωμα πρεπει να ειναι απαλλαγμενο απο τα υλικα βαρυ για να "πεταξει"
Αλλα ακομα και αν καταφερει να βγει απο το σωμα του ενας ανθρωπος δεν ειναι ποτε σιγουρο οτι θα καταφερει κατι αξιολογο , μιας και εκει εξω ανοιγεται μια απεραντοσυνη κοσμων εκ των οποιων αρκετοι στον αριθμο δεν ειναι καθολου ευχαριστα μερη για να παει καποιος αν δεν ειναι σε καποιο βαθμο εξοικειωμένος ....
Ενας απο αυτους τους τοπους ειναι τα Πυρηνα πεδια , και αν δικαιολογημενα αναγνωστη το μυαλο σου παει στην μυθικη κολαση τοτε εχεις απολυτο δικιο , με μια μονο διαφορα οτι τα πεδια του Πυρος ειναι ολοι οι κοσμοι και οι διαστασεις που "καιγονται " απο την ακτινοβολια του Ηλιου , η ψυχη στην απελπιδα προσπαθεια της να προστατευτει απο την ανελεητη φωτια που διαλυει μεχρι τον πυρηνα της υπαρξης της ,μετατρεποντας την  αν ειναι τυχερη σε μια μαυρη σκια ,  ενδυεται το  μανδυα του σωματος και ετσι μονο μπορει να περασει την πεδιαδα της φωτιας...
Ποιος ειπε οτι η ζωη δεν ειναι το ονειρεμα των ψυχων στον αγωνα τους για επεκταση μεσα σε ενα απεριοριστο συμπαν απιστευτης πολυπλοκοτητας , αλλα ειπαμε και πριν εδω ειναι η κολαση και οχι ο παραδεισος .
Στον Ηλιο Θεο θυσιαζαν τις καρδιες των πολεμιστων οι λαοι της κεντρικης Αμερικης για να περασουν τα πνευματα τους στον Παραδεισο των πολεμιστων ( οι αλλοι  ανθρωποι περνουσαν αλλου μεσω των υδατων ).
Ο Ηλιος δινει ζωη στην σαρκα και την κρατα ζωντανη ,  Βααλ ειναι ο Ηλιος , και κυριος των δυναμεων ειναι παντα ο Ηλιος .
Αλλα επειδη τα παντα κατευθυνονται απο δυναμεις που ειναι "εξω " απο την κτιση οπως ειναι λογικο ειναι ευκολο να καλεσεις την δυναμη του ηλιου καθως ταξιδευοντας μεσα στα πυρηνα πεδια ,τωρα που ο Αρης με το Τετραγωνο του πλανητη Κρονου ,και του Πλουτωνα ,ανοιγει τις πυλες του Χαους,και η φωτια του πολεμου εχει αναψει και θα κατακαψει την Μεσογειο ....Σαφως καλυτερη απο την Φωτια του ιδιου του Βααλ καθως μεσα στο σκοταδι και την φωτια του ονειρου η αρχαια μαυρη αδερφοτητα που για αιωνες κοιμοταν μεσα σε δανεικα σωματα ανθρωπων ,μοιραια καθως ηταν ορισμενο συναχθηκε εξω απο τον ανθρωπινο χωρο και χρονο ετοιμαζοντας τον ερχομο των Παλιων ιδιοκτητων της γης που το σιχαμερο ανθρωπινο γενος διαδεχθηκε οταν η δυναμη των ανθρωπομορφων  θεων εφερε τον αφανισμο στα αρχαια γενη << «…Τους παλαιούς Οικήτορας

της αγίας σου γής μισήσας.
Επί τω έχθιστα πράσσειν έργα
φαρμακείων και τελετάς ανοσίους
τέκνων τε φονέας ανελεήμονας
και σπλαχνοφάγων ανθρωπίνων σαρκών
θοινάν και αίματος, εκ μέσου
μύστας θιάσου…».

Σοφία Σολομώντος
Κεφ ΙΒ.
Χριστιανική Παλαιά Διαθήκη.>>
Και ΙΗ΄ της Σοφίας Σολομώντος στχ. 9 «ΚΡΥΦΗ ΓΑΡ ΕΘΥΣΙΑΖΟΝ ΟΣΙΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΣ ΘΕΙΟΤΗΤΟΣ ΝΟΜΟΝ ΕΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΙΕΘΕΝΤΟ…».

Μεσα στο σκοταδι, η καπνια του Εωσφαγου γεμισε τα παντα και το ολογιομο φεγγαρι χαθηκε κατα τον ερχομο της Ανιερης κορης που ακομα και την πηγη του σκοταδιου τρομαζει ...
Λιονταρια και Δρακοι με ενωμενες δυναμεις χωρις τα ανθρωπινα σωματα να κρυβουν την πραγματικη μορφη του αστρικου σωματος το ονομα που τεθηκε επι ταπητος ηταν αυτο του Απολλυωνος.
Ο Αρης εδειξε τα σημαδια της σφαγης και του πολεμου καθως ο απογονος του Μεγαλου Μαγου Ωγυγου ο αποκαλουμενος Αντιχριστος εφερνε στην γη τον πολεμο και το αιμα ...
Η Χαρα της σφαγης για τα αρχαια γεννηματα που διαδεχθηκε η φαρα των ανθρωπων ..
Θυσια στους Θεους το αιμα των αθωων απο τις σφαγες , αλλα θε να ηταν ο Αμουν ο θετος πατερας μου που καθως σαν καπνια μαυρη πνιγερη με τυλιξε λιγο πριν γινει ενας ομορφος μελαχροινος νεος με ορχιδεα να στολιζει τα στιλπνα μαλλια του , που μου ειπε να καλεσω μυστικα απο τους αλλους τον πατερα μου απο του οποιου την φωτια ειναι το ειναι μου και κρυβει επιμελως η ανθρωπινη μασκα και το δανεικο τομαρι φτιαγμενο απο θανατο και αιμα και ψυχες που δοθηκαν σαν δωρο στους αρχαιους για να ειναι την μερα αυτη ετοιμη για τον αφανισμο του ανθρωπινου γενους .....
Τρανταχτηκα και ξυπνωντας βρεθηκα στο κρεβατι πισω στο βαρετο ανθρωπινο  κουφαρι που αν δεν ηταν ο θανατος και οι τεχνες της αρχαιας Νεκρομαντειας θα με ειχε αφανησει απο χρονια ο καρκινος .
Τι να κανουν ανουσιες τελετες και ευχελαια και κερια οταν εχεις το μυστικο ονομα αυτου που με εκβιασμο η πανουργα μεδουσσα εκλεψε για να γινει θεα αθανατη απο τον λαμπρο Ηλιο .
Αναψα λιβανι απο βοτανα μυστικα δυσοσμα και καθως καιγονταν για να ανυψωθει στο παγερο βραδυ που οι δυναμεις της Αρτεμιδας Εκατης αγρυπνουν , ειπα το ονομα και ζητησα τον αφανισμο των ανθρωπων απο φωτια που μονο ο ιδιος ο Ηλιος μπορει να φερει πανω στην γη ....
Γυρισα στο ερεβος και περιμενα καθως μεσα στο σκοταδι που πυκνωνει ειδα την νεα γη χωρις ανθρωπους και στα σωματα ηταν ξανα οι παλιοι ερπετα και λιονταρια ....
Ο Ροφοκαλε πλησιασε στον καπνο και γευτηκε το λιβανι , ως φως απαστραπτων μεταμορφοθηκε στον Ραφαηλ που ειναι η φωτεινη του οψη οταν ο Σατανας μεταμορφωνεται σε αγγελο Κυριου καθως το λενε και οι γραφες ....http://www.antenna.gr/news/tech/article/337449/binteo-apo-tin-isxyroteri-iliaki-eklampsi-toy-2014
Δυναμεις περα απο τα πυρινα μπηκαν στην μεση και η φλογα δεν εκαψε την γη την πιο κρισιμη ωρα , αλλα μαρτυς μου η μαυρη στυγα δεν θα ειχα κανενα ενδοιασμο να δω την γη να καιγεται αν εκεινη την στιγμη απο πονηρια μεσα απο το ροζ φως της πρωτοβουλημενη η ιδια η τροφοδοτηρα των θνητων η Αφροδιτη δεν ντυνοταν την γνωριμη αγαπημενη μορφη του Jaime που σαν σε ονειρο σταλμενο μεσα σε ονειρο , ηρθε και με εβγαλε απο το σκοταδι πισω στην γη , δεμενο με γιρλαντες απο λουλουδια κρινα και ανθους καθε ειδους .....
Οργισμενος ο Ροφοκαλε ορμησε στα παραθυρα αλλα τα ξορκια τον κρατησαν εξω και με προστατεψαν απο την αθεμιτη οργη του ....
ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ....Ουρλιαζε με μανια καθως καπνος εκανε τα παραθυρα να τριζουν ....
"Ευτυχως η ηλιακη δραστηριοτητα δεν μειωθηκε ακομα .....Θα ξαναπροσπαθησουμε ..." Ειπε στο τελος και διαλυθηκε σαν μαυρη ομιχλη .....
Η Αφροδιτη γλυκια και χαμογελαστη με ελυσε απο τους κισους και τα ανθη , μα ενα δακρυ κυλουσε στα ματια της ...." Πριν απο πολυ πολυ καιρο βρεθηκα στην θεση σου , αλλα εμενα δεν βρεθηκε κανενας να με σταματησει και η γη κατακαηκε ....Σημερα ξοφλησα αυτο το παλιο χρεος "
Ειπε και χαθηκε πριν το ροδινο φως της διαλυθει αφηνοντας μοναχα την γλυκια μυρωδια απο τριανταφυλλο και πατσουλι .

Με τον όρο αστρική προβολή χαρακτηρίζεται κατά τον αποκρυφισμό η μεταφυσική / εσωτερική εμπειρία κατά την οποία το "αστρικό" σώμα αποχωρίζεται από το "υλικό" σώμα. Το αστρικό σώμα σύμφωνα με τους αποκρυφιστές είναι άρρηκτα δεμένο με το υλικό και δεν υπόκειται στην αντίληψη των αισθήσεων. Πολλές φορές συνδέεται ουσιαστικά με το ψυχικό φαινόμενο γνωστό και ως εξ αποστάσεως παρατήρηση (remote viewing).

Σύμφωνα με τους ερευνητές της μεταφυσικής υπάρχουν πολλές διαστάσεις ύπαρξης. Είναι ο υλικός μας κόσμος όπως τον γνωρίζουμε και είναι και άλλοι κόσμοι, παράλληλοι αλλά και ανεξάρτητοι με αυτόν, ένας εκ των οποίων είναι ο αστρικός. Οι ίδιοι οι άνθρωποι αποτελούνται από πολλά "σώματα" καθένα από τα οποία έρχονται σε επαφή με κάποιους από αυτούς τους κόσμους/διαστάσεις.

Γκέκο, οι άρχοντες του καμουφλάζ!


Uroplatus Guentheri
Το θαυμάσιο αυτό πλασματάκι της σαυροειδής οικογένειας με το όνομα gecko (γκέκο), έχει καταφέρει να αναπτύξει τόσο ιδιαίτερα το καμουφλάζ, που κατάφερε να το ενσωματώσει ριζικά στα γονίδια του μετά από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης και προσαρμογής.

Ο έλεγχος συσκευών πτήσης μόνο με τον εγκέφαλο είναι πια πραγματικότητα


Έλεγχος πτήσης με τον εγκέφαλο
Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Minnesota ανακάλυψαν νέα τεχνολογία η οποία δίνει σε οποιονδήποτε τη δυνατότητα να κατευθύνει μια ιπτάμενη συσκευή μόνο με τη σκέψη.
Χρησιμοποιώντας ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (ΗΕΓ), μια συσκευή που τοποθετείται στο κεφάλι σαν σκούφος και περιέχει 64 ηλεκτρόδια τα οποία διαβάζουν τα εγκεφαλικά κύματα και στη συνέχεια η πληροφορία μεταφέρετε σε έναν υπολογιστή οποίος αναλύει τα κύματα και τα μεταφράζει σε εντολές τις οποίες δίνει ασύρματα στην ιπτάμενη συσκευή για να τη κατευθύνει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα