Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μη βάζετε τη μπουγάδα να στεγνώσει μέσα στο σπίτι


Με την έλευση του χειμώνα, πολλές νοικοκυρές βάζουν τις απλώστρες με τα ρούχα στο εσωτερικό του σπιτιού, για να στεγνώνουν πιο γρήγορα.
Μία νέα μελέτη, όμως, αποκαλύπτει ότι αυτή η πρακτική είναι επικίνδυνη, ιδίως όταν στο σπίτι κατοικούν πάσχοντες από άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα ή άλλες αλλεργίες.
Όπως έδειξε η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Αρχιτεκτονικής Mackintosh, στη Γλασκόβη, και την οποία δημοσιεύουν τα Νέα, σε πολλά σπίτια είναι ιδιαιτέρως αυξημένη η υγρασία – και σε ποσοστό έως 30% αυτό οφείλεται στις μπουγάδες που στεγνώνουν στο σαλόνι.

Οι υπνοβάτες.. του σεξ


Τι είναι η σεξυπνία;

Του  ύπνου τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει...Συνηθισμένο φαινόμενο για πολλούς ανθρώπους είναι είτε να παραμιλούν στον ύπνος τους είτε να υπνοβατούν. 

Υπάρχουν όμως  και οι περιπτώσεις εκείνες όπου συνήθως οι άνδρες έχουν ερωτικές περιπτύξεις  και την άλλη μέρα το πρωί  δεν θυμούνται τι  έκαναν το προηγούμενο βράδυ.

Πρόσφατα οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το φαινόμενο αυτό οφείλεται σε μια διαταραχή που ονομάζεται Sexsomnia  (σεξυπνία) κατά την διάρκεια της οποίας, το άτομο εμπλέκεται σε σεξουαλικές πράξεις στον ύπνο του και το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσει δεν θυµάται τίποτα.

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Φίλοι μου , θα μιλήσουμε για την ιδέα της "κυβερνησης"!

 Δεν χρειαζόμαστε κυβέρνηση, γιατί πρέπει κάποιος να μας κυβερνά?

Το όλο θέμα είναι στη φοβία της αναρχίας, αλλά για να δούμε...αυτό το "πιστεύω" που έχουν περάσει στη μάζα.
Είναι άλλο θέμα να υπάρχει μια "μόνιμη δύναμη" που να διαχειρίζεται το πως θα φτάσουν οι πληροφορίες στα ανάλογα μέλη της κοινωνίας , και να έχουν μια μορφή εσωτερικής εξυπηρέτησης των πολιτών, και άλλο η κυβέρνηση.


Κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει για τη Ζωή σου!

 Ο φόβος της αναρχίας , είναι η άγνοια της συχρονιστικοτητας! 

Γνωρίστε τη γοητεία της αισθησιακής γυναίκας


ΗΛΙΑΝΑ ΒΟΛΟΝΑΚΗ.
Δεν υπάρχει κανείς που έχει αντισταθεί να εκφράσει το θαυμασμό του σε μια αισθησιακή γυναίκα, γιατί η αισθησιακή γυναίκα είναι μια γυναίκα πάνω από όλα θηλυκή και η γοητεία της δεν έχει ηλικία. Όλοι υποκύπτουν μπροστά στη γοητεία μιας γυναίκας η οποία, σε όποιο χώρο μπει, θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν πάνω της. Η αισθησιακή γυναίκα έχει ποιότητα ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, επιδεικνύει την ομορφιά της ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει αθωότητα και ζεστασιά κάνοντας έτσι όσους βρίσκονται γύρω της να νιώθουν ευτυχισμένοι που είναι κοντά της.

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της αισθησιακής γυναίκας είναι η πίστη στον εαυτό της και τις ικανότητές της. Xαμόγελo,ξεκάθαρο βλέμμα και πάνω από όλα; Η γλώσσα του σώματός της. 

Οι 4 Ιδιότητες Που Κάνουν Έναν Πραγματικό Άνδρα

Ο στόχος μου να γράψω αυτό το άρθρο, δεν είναι να πουλήσω τον δικό μου ορισμό του άνδρα. Είναι να αμφισβητήσω τις πεποιθήσεις σας. Πριν από χρόνια, ενώ εργαζόμουν σε έναν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανισμό, που είχε ως βασικό σκοπό τη θεραπεία των εφήβων που πάλευαν με τον εθισμό, έμαθα ότι αυτό που όλοι είχαν κοινό ήταν ένας απόντας πατέρας. Είτε ο μπαμπάς δεν ήταν παρών ή ήταν συναισθηματικά μη διαθέσιμος . Το αποτέλεσμα ήταν ασαφή όρια, χαμηλή αυτοεκτίμηση, και πολύ λίγη επίγνωση κάτι που επέφερε οργή, και συναισθηματικά κενά που γέμισαν με ανθυγιεινές συνήθειες.
Σήμερα, στο ιατρείο μου, ένα κοινό νήμα σε πολλές από τις γυναίκες πελάτες μου είναι ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν από τους άνδρες και οι επιπτώσεις που υπήρξαν σε αυτές. Πιστεύω ότι οι άνδρες υποτιμούν τον αντίκτυπο που έχουν σε αυτόν τον κόσμο. Πιστεύω ότι οι ορισμοί θα πρέπει να αμφισβητηθούν. Πιστεύω ότι κάθε άνδρας θα πρέπει να κατέχει αυτά τα τέσσερα χαρακτηριστικά.

Τι φοβάται ένα παιδί χωρισμένων γονιών;


Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τα μισά σχεδόν παντρεμένα ζευγάρια καταλήγουν σε διαζύγιο

Πώς επηρεάζει το παιδί το διαζύγιο των γονιών του;

Συχνά οι συνέπειες του διαζυγίου στην ψυχολογία του παιδιού ξεκινούν πολύ πριν χωρίσει οριστικά το ζευγάρι, μέσα από τις συγκρούσεις και τις εντάσεις που εκδηλώνονται στη σχέση του, ενώ μπορεί να συνεχιστούν επί μακρόν και μετά τον τυπικό χωρισμό, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά αυτά έχουν τριπλάσια πιθανότητα για ανάπτυξη ψυχοπαθολογίας, σε σχέση με τα άλλα παιδιά και εφήβους. Μια πανεθνική διαχρονική έρευνα στην Αμερική με μελέτη μεγάλου δείγματος 7χρονων παιδιών με χωρισμένους γονείς έδειξε ότι το 30% των παιδιών αυτών έκανε ψυχοθεραπεία κατά τη διάρκεια της εφηβείας.

Τι φοβάται ένα παιδί χωρισμένων παιδιών;

Οι τέσσερις κύριοι λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα σε άλλον άντρα



Μια γυναίκα δεν απατάει απλά για να απατήσει...
Συνήθως:
1) Δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα σου. Και καλά να είναι η δεύτερη μετά τη δουλειά αλλά αν είναι η τριτο-
τέταρτη μετά τους φίλους,το ποδόσφαιρο κλπ αποχαιρέτα την την κοπέλα που χάνεις. Ακόμα και αν δεν είναι η πρώτη σου σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ ΕΤΣΙ πρέπει να νοιώθει γιατί θα ψάξει να επιβεβαιωθεί αλλού.

Σαμποτάροντας τον εαυτό μας


Ορισμένες συμπεριφορές μας  βλάπτουν, αλλά εμείς αδυνατούμε να το καταλάβουμε, βάζοντας έτσι συνεχώς τρικλοποδιές στον εαυτό μας. 

Ποιες είναι αυτές;

Υπονομεύουμε τον εαυτό μας όταν, στην προσπάθειά μας να λύσουμε ένα πρόβλημα, τελικά προκαλούμε ένα νέο ή το χειριζόμαστε με τέτοιον τρόπο που παρεμβαίνει στα μελλοντικά μας σχέδια ή αποδεικνύεται καταστροφικός για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. 

Αν και όλοι έχουμε κάποια στιγμή υιοθετήσει, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, μια τέτοια συμπεριφορά, το πρόβλημα ξεκινά όταν αυτή επαναλαμβάνεται τακτικά, μέχρι που γίνεται συνήθεια.

ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΙΑΚΗ ΕΠΑΥΛΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ)

Βίντεο και φωτογραφίες: Έστειλαν την αστυνομία να σταματήσει την εκδήλωση για τη ΡΟΔΙΑΚΗ ΕΠΑΥΛΗ

Τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαν πριν από λίγη ώρα στην εκδήλωση για τη Ροδιακή Έπαυλη και ζήτησαν να διακοπεί η συναυλία ή να χαμηλώσει η ένταση της μουσικής, διότι όπως υποστήριξαν ενοχλούνται οι… περίοικοι.

Για το γεγονός αυτό έγινε καταγγελία από πολίτες που κατοικούν στην περιοχή, γεγονός όμως που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Ροδίων κ. Σάββα Διακοσταματίου ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτη την αντίδραση των πολιτών οι οποίοι όπως τόνισε θα έπρεπε οι ίδιοι να σηκωθούν από τους καναπέδες και να βγουν από τα σπίτια τους, έτσι ώστε να συμπαρασταθούν σε αυτό που γίνεται και το οποίο αφορά άμεσα τους ίδιους. 

Ο Πάπυρος από το Δερβένι της Θεσσαλονίκης. Το αρχαιότερο βιβλίο της Ευρώπης αναγεννήθηκε από την τέφρα του

Ο Πάπυρος από το Δερβένι της Θεσσαλονίκης. Το αρχαιότερο βιβλίο της Ευρώπης αναγεννήθηκε από την τέφρα του
ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο Πάπυρος από το Δερβένι της Θεσσαλονίκης
Το αρχαιότερο βιβλίο της Ευρώπης αναγεννήθηκε από την τέφρα του.
Ο «Πάπυρος από το Δερβένι» είναι ένας αρχαίος πάπυρος – μοναδικός στο είδος του. Το κείμενο που περιέχει είναι μια φιλοσοφική και αλληγορική ερμηνεία ενός Ορφικού ποιήματος που ασχολείται με την θεογονία (τη γέννηση των θεών) και φαίνεται να προέρχεται από τη φιλοσοφική τάση που έκφραζε μια πιο «φιλοσοφημένη» τάση ανάμεσα στους Ορφικούς, ή ίσως ο Αναξαγόρας, αν και οι «υποψήφιοι» συγγραφείς του είναι πολλοί.
Γράφτηκε στα χρόνια του Πελοποννησιακού Πολέμου – στην εποχή του Περικλή, του Σωκράτη και του Πλάτωνα! Ενώ τάφηκε μαζί με τον ιδιοκτήτη του πάπυρου κάπου εκατό χρόνια αργότερα, στα χρόνια του Φίλιππου της Μακεδονίας, του Αλέξανδρου και του Αριστοτέλη! Αυτό σημαίνει ότι είναι το παλαιότερο Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και γενικά «δυτικό» χειρόγραφο (σε φθαρτό υλικό) που έχει βρεθεί.

Ο Πάπυρος από το Δερβένι, βρέθήκε το 1962 στο Δερβένι της Θεσσαλονίκης, σ’ ένα σημείο όπου βρέθηκαν αρκετοί τάφοι κοντά στην αρχαία πόλη Λητή (εκείνα τα χρόνια η Θεσσαλονίκη δεν είχε «χτιστεί» ακόμα). Ανακαλύφθηκε μισοκαμένος ανάμεσα στις στάχτες κάποιας αρχαίας νεκρικής πυράς στον τάφο ενός ευγενούς. Ο τάφος χρονολογείται από το τρίτο τέταρτο του 4ου π.Χ. αιώνα, γύρω στο 330 π.Χ. δηλαδή, στα χρόνια όπου ο Αλέξανδρος ξεκινούσε για την Ανατολή. Ο ίδιος ο πάπυρος όμως δεν ήταν καινούργιος όταν κάηκε. Πρέπει το κείμενό του να γράφτηκε εκατό χρόνια νωρίτερα, τον 5ο π.Χ. τον «χρυσό αιώνα» της κλασικής Ελληνικής αρχαιότητας, γύρω στο 420 π.Χ., όταν ακόμα ζούσαν ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας και οι άλλοι.

Τέρμα τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ με την απόφαση 293-2014 απο 17.02.2014



Προς τα μέλη του ΙΝΚΑ και όλους τους Έλληνες πολίτες. 

Μας υποβλήθηκε επίσημα από τον ικανότατο δικηγόρο μας κο Γιάννη Μυταλούλη, η Απόφαση αριθμός 293/2014 στο στάδιο επί της Αναίρεσης του Γιάννη Στουρνάρα ενώπιον του Αρείου Πάγου

της Ακύρωσης του χαρατσιού και κάθε χαρατσιού που ξεκίνησε την 30.11.2011 το ΙΝΚΑ.



Η άριστη τεκμηρίωση της απόφασης με πρόεδρο τον κο Νικόλαο Λεοντή, λήφθηκε με ψήφους 3 προς 2 αλλά, και με 5 προς 5 αν ήταν, πάλι λόγω αντίθετης με το ΣτΕ, θα οδηγείτο στην Ολομέλεια από τους 75 των Αρεοπαγιτών με τον αριθμό που θα αποφασιστεί, οι μισοί + 1.. Θα προχωρήσει στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο ΑΕΔ, για οριστική κρίση, επειδή το ΣτΕ με την Απόφαση 1972/2012 είχε γνωμοδοτήσει αντίθετα, περί νομιμότητας δηλαδή των Χαρατσιών λόγω έκτακτων συνθηκών όπως είχε πει.



Στο σημείωμά του ο κος Γιάννης Μυταλούλης μας επισήμανε ότι:

Αντί...

Αντί...

Αντί... 


Είναι ν απορείς, 
λες κι είναι όλα φτιαγμένα μες του παράλογου την αταξία,
την αταξία ενός νου που δε γνώρισε ποτέ του την ουσία…
…μα κι ούτε την υποψιάστηκε πως τάχα μπορεί και να υπάρχει…

Κι αντί ν απολαμβάνεις αληθινά τούτο το θαύμα,
αντί να γεύεσαι τις μυρωδιές του κόσμου και τα χρώματα,
να χάνεσαι στα δειλινά και τις Άνοιξες 
στο φως του ήλιου και τις αυγές που δεν θα ξαναρθούν,
ν ανοίγεις δρόμους για τ αστέρια

αντί να σε πέρνουνε τα κύματα και να σε φέρνει το αεράκι,
να μην περνά ούτε μια μέρα χωρίς να γνωρίσεις κάτι νέο, 
κάτι συναρπαστικό, κάτι ωραίο και μοναδικό…

Δεν μας αρέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση

Μεταξύ των 28 λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν την πιο αρνητική εικόνα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε άντε να ξαναμπεί η γραμμή στον χάρτη και αυτή τη φορά να είμαστε από την άλλη μεριά. Σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο, οι Έλληνες δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Μπορεί οι Έλληνες να μην πολυγουστάρουν την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά είναι ξετρελαμένοι με το ευρώ, και αυτό μάλλον οφείλεται στο γεγονός πως δεν το βλέπουν και πολύ συχνά τώρα τελευταία, οπότε το έχουν αποθυμήσει.
Πάντως, το να μην σου αρέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά να σου αρέσει το ευρώ είναι σαν μην σου αρέσει η νύφη αλλά να τρελαίνεσαι για την προίκα της, οπότε καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα πως οι Έλληνες είναι προικοθήρες.

Οι 10 πιο διαδεδομένοι μύθοι γύρω από το εγκεφαλικό...

Οι 10 πιο διαδεδομένοι μύθοι γύρω από το εγκεφαλικό...
Τα εγκεφαλικά επεισόδια αποτελούν την τρίτη αιτία στη λίστα με τις πιο κοινές αιτίες θανάτου.

Προκαλούνται από ένα εμπόδιο στη ροή του αίματος ή τη ρήξη μιας αρτηρίας που τροφοδοτεί τον εγκέφαλο.

Οι δύο αυτές καταστάσεις συμβαίνουν συνήθως εξαιτίας της υψηλής χοληστερόλης, της υψηλής αρτηριακής πίεσης -ειδικά για άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω-, του υπερβολικού βάρους, της σωματικής αδράνειας, της ευκαιριακής άμετρης κατανάλωσης οινοπνεύματος, της χρήσης ναρκωτικών και του καπνίσματος.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι γύρω από το θέμα υπάρχουν διάφοροι μύθοι, οι οποίοι έχουν καταρριφθεί από σχετικές επιστημονικές έρευνες.

Δείτε τους αναλυτικά!

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία. Ποιες οι αντιδράσεις Ρωσίας-ΗΠΑ-ΕΕ.






Η Ρωσία κατήγγειλε σήμερα "απόπειρα πραξικοπήματος" στην Ουκρανία.

Παράλληλα ζήτησε από τους ηγέτες της ουκρανικής αντιπολίτευσης να "σταματήσουν την αιματοχυσία" στο Κίεβο, προσθέτοντας πως η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει όλη την επιρροή της για να φέρει την ειρήνη στο "φιλικό αδελφό κράτος".

"Στην ουσία, πρόκειται για απόπειρα πραξικοπήματος", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

"Η ρωσική πλευρά απαιτεί οι ηγέτες (της αντιπολίτευσης) να σταματήσουν την αιματοχυσία στη χώρα τους, να επαναλάβουν αμέσως το διάλογο με τις νόμιμες αρχές χωρίς απειλές ούτε τελεσίγραφα", προστίθεται.

"Η Ουκρανία είναι ένα φιλικό αδελφό κράτος και ένας στρατηγικός εταίρος και θα χρησιμοποιήσουμε όλη την επιρροή μας για να επικρατήσει η ειρήνη και η ηρεμία", αναφέρεται ακόμη στη δήλωση χωρίς να προστίθενται λεπτομέρειες για τα μέτρα που μπορεί να πάρει η Ρωσία.

Πώς να αυξήστε τη λίμπιντό σας

food-sexΑν η σεξουαλική σας ζωή έχει ατονήσει δώστε σημασία στη σωστή διατροφή.

Οι ορμόνες του σεξ, οι οποίες παράγονται από τις ωοθήκες, είναι τα οιστρογόνα, η προγεστερόνη και η τεστοστερόνη.  Συγκεκριμένα η προγεστερόνη μας κάνει να νιώθουμε καλά και διατηρεί τη λίμπιντό μας σε υψηλά επίπεδα. Τα οιστρογόνα κρατούν σταθερό τον κύκλο μας ενώ η τεστοστερόνη συνδέεται άμεσα με τη σεξουαλική επιθυμία, αφού «ενεργοποιεί» σημεία-κλειδιά του σώματός μας. Εάν τώρα τελευταία έχει ατονήσει η διάθεσή σας για σεξ δώσε βάση στις ορμόνες σας και ισορροπήστε τες με τροφές που:

Ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για να ξεφύγετε από μια τρομακτική επίθεση τεράτων;

Οδηγήτε κατά μήκος ενός ωραίου, ήσυχου ορεινού δρόμου. Περνάτε καλά και απολαμβάνετε το τοπίο, όταν ξαφνικά, ένα τρομακτικό τέρας σκάει από το πουθενά και σας επιτίθεται χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Η ωραία σας απόδραση έχει επίσημα καταστραφεί. Ας ελπίσουμε ότι το αυτοκίνητό σας έχει κίνηση στους τέσσερις τροχούς, έτσι ώστε να μπορέσετε να διαφύγετε με ασφάλεια.

Παλιωμένα σεντόνια; Μη βιαστείς να τα πετάξεις, είναι ακόμα χρήσιμα!



Πολύ χρήσιμα αποδεικνύονται τα παλιά, φθαρμένα σεντόνια. Πριν βιαστείς να τα πετάξεις στον κάλαθο των αχρήστων, σκέψου ότι και τα παλιωμένα έχουν τη χρησιμότητά τους.
Δες τι μπορείς να κάνεις με τα προς απόσυρση σεντόνια σου:

Κυψελίδα (κερί) του αυτιού: Μην τη σκαλίζεις, υπάρχει λόγος!



Άλλος χρησιμοποιεί μπατονέτα, άλλος τα κλειδιά του, ενώ άλλοι, πιο ριψοκίνδυνοι, καταφεύγουν σε ξυλαράκια, καρφίτσες ή ειδικά μηχανήματα που διαφημίζει η τηλεόραση. Κάποιοι απευθύνονται ακόμα και σε… ειδικούς – αφήνοντάς τους να  επιχειρούν με κοίλα αναμμένα κεριά και αιθέρια έλαια μέσα στο αφτί τους. Τι επιδιώκουν όλοι τους; Να αφαιρέσουν το κερί, τη γνωστή κιτρινωπή ουσία από τα αφτιά τους. Αν όμως ήξεραν πόσο χρήσιμο είναι αυτό το κερί, θα άλλαζαν γνώμη αυτομάτως.

Αν παίρνατε συνέντευξη από το Θεό τι θα τον ρωτούσατε;

Αν παίρνατε συνέντευξη από το Θεό τι θα τον ρωτούσατε;Τελικά τα χρήματα αγοράζουν την ευτυχία; Τι είναι αυτό που μετράει περισσότερο στη ζωή; Αν είχατε μπροστά σας το Θεό και μπορούσατε να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε ποιες απαντήσεις θα του ζητούσατε; Για να δούμε τι θα σας απαντούσε...
Δεν ξέρω ποια είναι η προέλευση της παρακάτω ιστορίας, ούτε τον εμπνευστή της. Σας το μεταφέρω όπως το βρήκα γιατί μου άρεσε πολύ! Ελπίζω να το απολαύσετε και εσείς!
Είδα όνειρο ότι πήρα συνέντευξη από το Θεό.
«Θες, λοιπόν, να σου δώσω συνέντευξη;» ρώτησε ο Θεός.
«Αν σας περισσεύει χρόνος», απάντησα.
Ο Θεός χαμογέλασε: «Έχω μια μέρα και μια αιωνιότητα. Τι ερωτήσεις σκέφτεσαι να μου κάνεις;»

Πώς να καλυτερέψουμε την ερωτική μας ζωή

Πώς να καλυτερέψουμε την ερωτική μας ζωήΑκόμη και στις μέρες μας οι άνθρωποι βρίσκουν τις συζητήσεις για το σεξ κάπως δύσκολες και πολλές φορές δυσανασχετούν να πουν την γνώμη τους ακόμη και στο σύντροφό τους. 
 Υπάρχουν πολλά ταμπού και πολλοί μύθοι γύρω από τη σεξουαλική πράξη, που χειροτερεύουν περισσότερο την κατάσταση.  
Για τους άνδρες είναι σημαντικό το θέμα της απόδοσης, ενώ για τις γυναίκες είναι σημαντικό το πόσο εκτίθενται ψυχικά και σωματικά απέναντι στο σύντροφό τους.  
Ειδικότερα, οι γυναίκες είναι μεγαλωμένες σε ένα περιβάλλον που δεν τους επιτρέπει να εκφράζουν ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και αυτό τις μπλοκάρει ακόμη περισσότερο.  
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να συζητήσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από την κακή επικοινωνία στο σεξ, να νιώθουν θυμωμένες, απογοητευμένες και να κλείνονται στον εαυτό τους.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να προσθέσουμε πως οι μεγάλες προσδοκίες για το σεξ και από τους δύο συντρόφους, είναι πλασματικές και προϊόν της λανθασμένης ενημέρωσης.  

Πόνος στη μέση;

Ο πόνος στην μέση είναι ένα κοινό πρόβλημα ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους , όχι μόνο τους ηλικιωμένους και μεσήλικες ανθρώπους, αλλά και τους νέους που εργάζονται για πολλές ώρες σε συνδυασμό με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους . Η μέση, φέρει το μεγαλύτερο μέρος του σωματικού βάρους και αυτό το πρόβλημα είναι πιο έντονο μεταξύ των ανθρώπων που είναι υπέρβαροι , διότι στην περίπτωσή τους , πρέπει να φέρουν το επιπλέον φορτίο του υπερβολικού βάρους τους . Οι διάφορες αιτίες για την οσφυαλγία περιλαμβάνουν κακή στάση του σώματος , έλλειψη άσκησης , πάρα πολύ άγχος , μυϊκή ένταση , κλπ. Μερικά κολπάκια που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι αν υποφέρετε από πόνους στη μέση:μέση
  •     Αν είστε υπέρβαροι , το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να χάσετε το περιττό βάρος, για να μην υπάρχει επιπλέον πίεση στη μέση .
  •     Κάντε μασάζ στην μέση σας με λάδι και σκόρδο και λάδι ευκαλύπτου για να ανακουφιστείτε από τον πόνο και τη φλεγμονή .

Το καλύτερο conditioner είναι η μαγιονέζα



Χωρίς φόβο μπορείς αντί για conditioner να βάλεις στα μαλλιά σου μαγιονέζα:
  • Αρχικά βρέχεις τα μαλλιά
  • Στα βρεγμένα μαλλιά, θα απλώσεις μαγιονέζα

Νεκροί που θάφτηκαν... ζωντανοί



Τέσσερις ιστορίες ανθρώπων που γύρισαν από τον τάφο τους

Αρκετά χρόνια προτού οι εξελιγμένοι ιατρικοί εξοπλισμοί μπορούσαν να προσδιορίσουν με σιγουριά ότι κάποιος είχε αποχωρήσει από το μάταιο τούτο κόσμο, και είχε βάλει πλώρη για τον «Άλλο Κόσμο», πολλοί άνθρωποι φοβόντουσαν ότι θα… θαφτούν ζωντανοί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θεσπιστούν αυστηρές διαδικασίες, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κάτι τέτοιο δε θα συνέβαινε.

Ο Jan Bondeson στο βιβλίο του «Buried Alive: The Terrifying History of Our Most Primal Fear» αναφέρει μερικά από τα μέτρα που είχαν ληφθεί στο παρελθόν για να αποτραπεί το ενδεχόμενο να θαφτεί κάποιος ζωντανός, όπως για παράδειγμα η κατασκευή φέρετρων με… κουδούνια ή σημαίες που ο «νεκρός» μπορούσε να κινήσει σε περίπτωση που… τελικά δεν ήταν νεκρός! 

Διαβάστε παρακάτω μερικές ιστορίες ανθρώπων, οι οποίοι θάφτηκαν ενώ ήταν ακόμη ζωντανοί:

Δημοσκοπήσεις και ..τρίχες

ΤΡΙΧΕς
Οι έρευνες των   σύγχρονων κουρείων.Εκεί  όπου μαζί με τα πιστολάκια, ανάβουν και καταγράφονται όλες οι τάσεις.Οι μετρήσεις της κοινής γνώμης πάνε κι έρχονται ασυναίσθητα εκεί μέσα!  Γι αυτό κι εγώ σας λέω φίλοι μου πως αυτός είναι, ο πλέον σύγχρονος επιστημονικά τεκμηριωμένος τρόπος για να δεις που πάνε τα πράγματα.
Χρήσιμα εργαλεία, οι δημοσκοπήσεις όπως συνηθίσαμε να τις λέμε αλλά και πολλαπλά χρησιμοποιούμενες.Αυτές δίνουν και πέρνουν λοιπόν. Είναι ιδιαίτερα πολυπληθείς και σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Υπάρχουν οι φανερές υπάρχουν και οι «κρυφές».

Μύθοι και αλήθειες για τα αποσμητικά που μάλλον δεν ήξερες


Ξοδεύουμε κάθε χρόνο 18 δισ. δολάρια σε αποσμητικά, προσπαθώντας να σταματήσουμε τον ιδρώτα ή να τον κάνουμε να μη μυρίζει άσχημα...

Ωστόσο, ακόμη και αν το χρησιμοποιούμε καθημερινά, υπάρχουν πράγματα γύρω από τα αποσμητικά που δεν γνωρίζουμε και προκαλούν έκπληξη.

-Η προσπάθεια καταπολέμησης του ιδρώτα δεν είναι νέο φαινόμενο

Σύμφωνα με τους New York Times, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι εφηύραν το μπάνιο με αρωματικές ουσίες, ενώ το πρώτο αποσμητικό κατασκευάστηκε το 1888 και λεγόταν «Mum»

-Μπορεί να αναπτύξετε ανοσία στα αποσμητικά

Η αγάπη είναι ...



Πέντε θεωρίες από διαφορετικές σκοπιές, πάνω στο μεγάλο ερώτημα «Τι είναι Αγάπη»

«Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΕΙΑ» -Jim Al-Khalili, θεωρητικός φυσικός και συγγραφέας.  

Βιολογικά, η Αγάπη είναι μια έντονη νευρολογική κατάσταση, όπως η πείνα ή η δίψα, αλλά πιο μόνιμη. Λέμε για την αγάπη ότι είναι τυφλή ή άνευ όρων, με την έννοια ότι δεν την ελέγχουμε. Αλλά πάλι, αυτό δεν είναι ιδιαίτερα παράξενο, από τη στιγμή που η Αγάπη είναι κατά βάση χημικό φαινόμενο. Ενώ ο πόθος είναι μια περιστασιακή σεξουαλική επιθυμία -στη δημιουργία της οποίας εμπλέκεται η απελευθέρωση ορμονών, όπως η τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα- στην πραγματική αγάπη ή στο πραγματικό δέσιμο και στην πραγματική αφοσίωση, ο εγκέφαλος απελευθερώνει έναν τεράστιο συνδυασμό ορμονών: Φερομόνες, Ντοπαμίνη, Νορεπινεφρίνη, σεροτονίνη, ωκυτοκίνη και βαζοπρεσίνη (ADH).

Ωστόσο, από την σκοπιά της εξέλιξης, η αγάπη μπορεί να αντιμετωπισθεί ως μηχανισμός επιβίωσης. Ένας μηχανισμός που έχουμε αναπτύξει, ώστε να χρειαζόμαστε τις μακροχρόνιες σχέσεις, που σημαίνουν αμοιβαία αλληλοϋπεράσπιση, φροντίδα των γονιών προς τα παιδιά και προώθηση του αισθήματος ασφάλειας και σιγουριάς.

Έκτακτο!


Αυθημερόν και ηλεκτρονικά θα γίνεται η αδειοδότηση των επιχειρήσεων, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Δηλώνω συγκλονισμένος. 

Ο άνθρωπος αυτός είναι μία λύση ολόκληρος! 

Πώς ζούσαμε τόσα χρόνια δίχως τον Σαμαρά πρωθυπουργό;

Επιτέλους κάποιος κατάλαβε το πρόβλημα και τώρα θα γεμίσουμε επιχειρήσεις. 

Όχι απλές, αλλά μεγάλες επιχειρήσεις. 

Επιχειρήσεις βιομηχανικές, εξορυκτικές, υδατοκαλλιέργειες, λιμενικές υποδομές, τουριστικές εγκαταστάσεις, κ.α., είπε ο πρωθυπουργός. 

Γι’ αυτό και το «μικρό κατάστημα» που θα δέχεται τις δηλώσεις για νέες επιχειρήσεις θα δουλεύει νυχθημερόν. 

Πώς να τις προλάβει όλες αν δουλεύει μόνο την ημέρα;

Απίθανα τεχνάσματα για να σταματήσετε μια αιμορραγία!


Αν κοπήκατε και θέλετε να σταματήσετε την αιμορραγία, μπορείτε να δοκιμάσετε τα παρακάτω απίθανα τρικ!...

Πιπέρι καγιέν
Το πιπέρι καγιέν σταματά την αιμορραγία σε μικρά κοψίματα και πληγές. Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι, να εξισώνει την πίεση του αίματος, ώστε να επιτρέπει την γρήγορη πήξη του αίματος.

Μεμβράνη αυγού 
Τοποθετήστε τη μεμβράνη πάνω από την πληγή και εφαρμόστε πίεση. Η μεμβράνη θα σκληρύνει και θα κλείσει το τραύμα προσωρινά.

Πώς να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας... πολύ γρήγορα!

Γνωρίζατε ότι υπάρχει τρόπος να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας πολύ γρήγορα και να είναι και σούπερ υγιή; Αυτή η ρουτίνα θα κάνει τα μαλλιά σας να αυξηθούν σούπερ γρήγορα, πραγματικά γρήγορα! Όχι μόνο θα έχετε μακριά μαλλιά, αλλά θα είναι εξαιρετικά υγιή και λαμπερά!


Τι θα χρειαστείτε
Μια βούρτσα μαλλιών με φυσική τρίχα από αγριογούρουνο
Μια βούρτσα με προεξοχές

Ανακαλύψτε πού οφείλουν τα λαχανικά το χρώμα τους

Τα χρώματα των λαχανικών συνθέτουν μια πολύχρωμη παλέτα υψηλής θρεπτικής αξίας. 
Πολλές από τις φυτοχημικές ενώσεις (π.χ., καροτενοειδή, ανθοκυανίνες, πολυφαινόλες) που δίνουν στα λαχανικά το χαρακτηριστικό τους χρώμα έχουν συσχετιστεί, βάσει ερευνών, με σημαντικά οφέλη για την υγεία π.χ., όσον αφορά την καρδιοπροστατευτική ή την αντικαρκινική τους δράση.

Αναλυτικότερα, το χρώμα των λαχανικών, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε όλα τα τρόφιμα, οφείλεται σε συστατικά τους - ουσίες, οι οποίες έχουν έντονο χρώμα, και παίζουν το ρόλο της χρωστικής.

Η απάτη του «φωτός»

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες: Δυο μεγάλες και σημαντικές ανακαλύψεις της επιστήμης του ανθρώπου είναι η μεταξύ άλλων λεγόμενη  zero point energy, ή θάλασσα φασματικών σωματιδίων, ή κβαντικό κενό, ή πάψτε να μας ζαλίζετε και πέστε το Αιθέρα [12] να τελειώνουμε, που αναφέρεται στον μικρόκοσμο και η ανακάλυψη της λεγόμενης Σκοτεινής Ύλης και Σκοτεινής Ενέργειας. Που αναφέρεται στον μακρόκοσμο της κοσμολογίας.
Η πρώτη ανακάλυψη, μας φανέρωσε πως αφ’ ενός μεν το κβαντικό κενό έχει ασύλληπτη –για την ώρα, και απίστευτη –για πάντα, ενεργειακή πυκνότητα, αφ’ ετέρου δε, οι «οντότητές» του  είναι κυριολεκτικά αφανείς. [11]
Εάν, και μόνο ΕΑΝ, καταφέρουν να παραμείνουν στον αφρό της κβαντικής θάλασσας για περισσότερο από το κβάντο του χρόνου, τότε γίνονται φανερές, δηλαδή έρχονται στο Φάος (από το Χάος).

Βαρεθήκαμε τις σάχλες, Λάκη!


Φωτο από Το παρατηρητήριο
Θανάσης Σκόκος.

Περίμενα να δω τι σόι σκληράδα θα ήταν αυτή που απειλούσε στο σχετικό δελτίο τύπου ότι θα εξέπεμπε ο Λάκης Λαζόπουλος με το έκτακτο Αλτσαντίρι από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Υπέθετα ότι ήθελε να προδιαθέσει για μια φρέσκια πολιτική σάτιρα που θα έσπαγε κόκαλα. Όσοι όμως από εσάς είχατε την υπομονή να τον παρακολουθήσετε όπως εγώ, φαντάζομαι πως θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για την πιο απογοητευτική εμφάνισή που πραγματοποίησε ποτέ.

Βαρύς, κουρασμένος και κυρίως χωρίς έμπνευση, προσπαθούσε να βγάλει μια πρόχειρη παράσταση με χαζά σκετσάκια, χοντροκομμένα βιντεοκολάζ και «ρεπορτάζ λαϊκής» που τη θέση του χιούμορ είχαν καταλάβει σαχλές κοινότοπες ατάκες που υποτίθεται καυτηρίαζαν τη «μνημονιακή πολιτική». Το θέμα δεν είναι αν συμφωνείς ή δεν συμφωνείς με τη σάτιρα του Λαζόπουλου από πολιτική άποψη. Άλλωστε η πολιτική σάτιρα είναι κατά κανόνα «αντικυβερνητική». Το θέμα ήταν ότι η χθεσινή εμφάνιση εξέθεσε τον Λαζόπουλο και σαν καλλιτέχνη και σαν επαγγελματία.

Τουρκία: Ο Αμπντουλάχ Γκιουλ έχασε 80 χιλιάδες φίλους στο Facebook



Φεβρουάριος 19, 2014.

Άγκυρα.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιούλ, έχασε σε λίγες ώρες 80.000 φίλους στο κοινωνικό δίκτυο, μετά την δήλωση για την υπογραφή του νόμου που περιορίζει την ελευθερία στο Διαδίκτυο.

Ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος είναι εξαιρετικά δραστήριος στο κοινωνικό δίκτυο, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι  θα υπογράψει το επίμαχο κείμενο.

Πως θα φαινόταν η Μέση Γη από το διάστημα;



Οι χειροποίητοι χάρτες της Μέσης Γης του J.R.R. Tolkien έχουν εξάψει τη φαντασία των αναγνωστών για τη γη των Χόμπιτ, των μάγων και των Ξωτικών. Μια ομάδα χαρτογράφων του φανταστικού σκέφτηκαν πως θα ήταν ο κόσμος της Μέσης Γης τρισδιάστατος.

Το Middle Earth Digital Elevation Model Project είναι μια συνδυαστική προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ψηφιακού μοντέλου της Μέσης Γης που θα μπορεί να εξερευνηθεί "με τα πόδια" ή να θαυμάσει κανείς από μεγάλα ύψη. Με τη χρήση μια μηχανής γραφικών (το Outerra), οι σχεδιαστές, έχουν τοποθετήσει κάθε δάσος, πεδιάδα και ρυάκι στην ψηφιακή Μέση Γη. Μπορεί κανείς να κατεβάσει την demo έκδοση του Middle Earth—DEM. Επίσης μπορεί κανείς να διαβάσει περισσότερα για το project στα forum του Outerra και του Cartographers' Guild.

Τα Ηραία



Εκτός από τους Ολυμπιακούς αγώνες των ανδρών, κάθε τέσσερα χρόνια τελούνταν στην Ολυμπία από πολύ παλιά και τα Ηραία, που ήταν αγώνες δρόμου γυναικών προς τιμή της Ήρας. Οι γυναικείοι αυτοί αγώνες ήταν μάλλον αρχαιότεροι από τους Ολυμπιακούς. Οι Ολυμπιακοί αγώνες, όπως προαναφέρθηκε, σύμφωνα με την εναλλαγή των 49 και 50 μηνών έπεφταν άλλοτε το μήνα Απολλώνιο δηλ. Αύγουστο / Σεπτέμβριο, κι άλλο­τε το μήνα Παρθένιο δηλ. Σεπτέμβριο / Οκτώβριο.

 Η εναλλαγή αυτή πιθανότατα εξυπηρετούσε και την τέλεση των Ηραίων, έτσι ώστε οι δύο αγώνες να μην συμπίπτουν. Πρόκειται για αγώ­νες με προδωρικές καταβολές που, σύμφωνα με την παράδοση, πρωτοδιοργάνωσε η Ιπποδάμεια, θέλοντας να τιμήσει την Ήρα από ευγνωμοσύνη για το γάμο της με τον Πέλοπα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα