Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Επικοινωνήστε με τους φίλους σας με web camera online χωρίς λογισμικό, χωρίς registration



Η δυνατότητα συνομιλίας στο interent μέσω web camera είναι μία λειτουργία που απαιτεί τη χρήση συγκεκριμένων προγραμμάτων τα οποία θα πρέπει να εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας αλλά και να κάνουμε εγγραφή στην υπηρεσία που το υποστηρίζει. Με την χρήση της online υπηρεσίας appear.in αλλάζουν τα δεδομένα αφού πλέον δεν χρειαζόμαστε κανένα πρόγραμμα να έχουμε εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας και δεν απαιτείται και καμία εγγραφή. Απλά δημιουργήστε το δικό σας κανάλι  πληκτρολογωντας την  ονομασία του και πατώντας μετά  το κουμπί Create.


Στο επόμενο στάδιο καθορίζουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες, την κάμερα δηλαδή που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αν έχουμε περισσότερες από μία και  την πηγή του ήχου μας.


Είμαστε πλέον έτοιμοι  δίνουμε τη διεύθυνση του καναλιού μας στους φίλους μας  ώστε να μπορούν να συνδεθούν μαζί μας και μιλήσουμε μαζί τους. Το appear.in χρησιμοποιεί peer-to-peer τεχνολογία, που σημαίνει ότι οι ροές βίντεο αποστέλλονται απευθείας ανάμεσα σε εσάς και εκείνου που σας μιλάει. Τίποτα δεν είναι αποθηκευμένο στον server και όλη η επικοινωνία κρυπτογραφείται για την ασφαλεια της επικοινωνίας  μέσω της τεχνικής SSL.  Υποστηρίζει δυνατότητα επικοινωνίας μέχρι 8 ατόμων ταυτόχρονα



 lovefortechnology

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα