Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Το savoir vivre του facebook


mother-and-daughter-smiling

Οι καλοί τρόποι είναι πολύ σημαντικοί όχι μόνο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και στις διαδικτυακές. Δείχνει το χαρακτήρα , τις αξίες και τις αρχές μας.Το gynaikoparea.gr σας συμβουλεύει να προσέχετε τα παρακάτω :



Όταν σας στέλνει κάποιος φίλος σας προσωπικό μήνυμα στο facebook πρέπει να του απαντάτε. Μην ξεχνάτε ότι γράφει κάτω από το μήνυμα αν το διαβάσατε , οπότε αν καθυστερήσετε να απαντήσετε για μέρες ή καθόλου μόνο αγένεια μπορεί να δηλώσει αυτή η κίνηση σας ή αδιαφορία. Αν σας στείλει μήνυμα κάποιος άγνωστος ή κάποιος που σας ενοχλεί τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το προτιμότερο θα ήταν να του ξεκαθαρίσετε την θέση σας και αν δεν συμμορφωθεί να τον κάνετε μπλοκ.

 
Πολλοί βάζουν σε περιορισμένη λίστα φίλους τους. Πριν μπείτε στην διαδικασία αυτή σκεφτείτε :
μήπως καλύτερα να μην δεχτείτε το αίτημα του ή να μην του κάνετε αίτημα φίλιας; Ποιος ο λόγος να έχετε φίλους , οι οποίοι δεν θέλετε να βλέπουν αυτά που δημοσιεύετε; Έχετε σκεφτεί ότι ο φίλος σας αυτός μπορεί να το καταλάβει ; τότε χειρότερα δεν θα είναι ; Εμένα μου έχει τύχει να με βάλουν σε περιορισμένη λίστα και το κατάλαβα από το λογαριασμό της μαμάς μου. Βλέπετε δεν μας έβαλε και τις δύο.

Όταν οι φίλοι σας, γράφουν ευχές στον τοίχο σας για τα γενέθλια ή την γιορτή σας, θα ήταν πιο ευγενικό να απαντήσετε σε κάθε ένα ξεχωριστά και όχι να πατήσετε ένα Like και να τους ευχαριστήσετε όλους με μια δημοσίευση σας. Τώρα θα μου πείτε και αν έχω πολλούς φίλους; Έχω χρόνο;μπορεί να σας πάρει μέρες άλλα κάντε το!
 
 

Κάποιοι κατηγορούν φίλους τους δημόσια στο προφίλ τους , χωρίς να τους κατονομάζουν. Αυτό είναι πολύ άσχημο. Αν έχετε πρόβλημα με κάτι που έγραψε κάποιος φίλος σας στο προφίλ του ,να έχετε την τόλμη να κάνετε στον ίδιο το παράπονο σας με προσωπικό μήνυμα και όχι να γράφετε γενικά και αόριστα στο προφίλ σας.


Όταν κάποιος φίλος σας έχει γενέθλια ή γιορτή και του στέλνουν ευχές στον τοίχο του ,είναι αγένεια να κάνετε Like σε κάποια από αυτές χωρίς όμως εσείς να του ευχηθείτε.

Όταν δημοσιεύετε μια φωτογραφία σας και σας γράφουν οι φίλοι σας σχόλια, θα ήταν πιο ευγενικό να τους ευχαριστήσετε όλους και όχι επιλεκτικά να απαντήσετε σε όσους θέλετε!!


Συντακτική ομάδα γυναικοπαρέας


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα