Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

O Κρόνος το 2015 και η επιρροή του στα ζώδια



sagittarius-rashifal-2015

Ο Κρόνος παίζει τον ρόλο του αυστηρού Πατέρα που επιβάλλει τους κανόνες του, με σκοπό να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά του , δηλαδή εσένα τον απλό άνθρωπο.. Μέσα από τα Κρόνια μαθήματα, ζεις το προσωπικό σου δράμα και παλεύεις να αποδείξεις την αξία σου,  συνειδητοποιώντας τα εσωτερικά δεσμά που σε εγκλωβίζουν στο εδώ και τώρα. Κουρασμένος από την συνεχή προσπάθεια για να τα καταφέρεις, καταλήγεις ανήμπορος στα χέρια του σκληρού Κρόνου που συνεχίζει να σε εκπαιδεύει στις επώδυνες δοκιμασίες του. 
  Ο λόγος που ο Κρόνος βάζει «δύσκολα» είναι γιατί είναι δίκαιος και θέλει να ανταμείψει μόνο τους ικανούς , δηλαδή δυνατούς. Καλεί λοιπόν να ανταποκριθείς στις υψηλές απαιτήσεις του, και να μπεις στο δυσχερές πεδίο της μάχης, όπου οι αντίπαλοι θα φαίνονται αήττητοι. «Βλέπει» καθαρά ποιος είναι ο γεννημένος νικητής,  και ποιος είναι ο παραβάτης που χρησιμοποιεί υπόγεια και μη νόμιμα μέσα για να επιβιώσει. Έτσι στέκεται αμείλικτος, και δίνει την ποινή «θανάτου» σε αυτόν που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη της πραγματικότητας του. Επιβραβεύει όμως και τον θαρραλέο που μαθητεύει στην τέχνη της ζωής με πλήρη επίγνωση και σοφία ότι είναι τρωτός και ευάλωτος.

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό έμαθες να αγαπάς με όρια και να πειθαρχείς στα ακραία, απόλυτα συναισθήματα σου. Ο Σκορπιός γίνεται κτητικός όταν μπαίνει σε σχέση, και κάνει τα πάντα για να υποδουλώσει την «αγάπη» του. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ο Κρόνος ζορίστηκε στο ζώδιο του Σκορπιού γιατί είχε να κάνει με έναν δύσκολο μαθητή , που δεν σκιάζεται από τις εκφοβιστικές δηλώσεις του. Ο Σκορπιός μπορεί να απαρνηθεί την ερωτική του φύση , αρκεί να ανταλλάξει τη θυσία του , με την ελπίδα της μεταμόρφωσης.  Ο Κρόνος υποσχέθηκε να θεραπεύσει το παιδί του από σκοτεινές ιδέες και συμπλέγματα , και να «καθαρίσει» το τοπίο , χαρίζοντας την Κάθαρση. Ο Σκορπιός συμφώνησε να δουλέψει με την πρακτική – άχαρη πλευρά της ζωής ,  και συγχρόνως να απεγκλωβιστεί από το σκοτάδι του.
Εσύ έφτασες κοντά στην απελπισία  γιατί έπρεπε να εργαστείς μόνο για το αύριο, ξεχνώντας κυριολεκτικά το σήμερα.  Κατάφερες όμως να κερδίσεις την συμπάθεια του Κρόνου και να βάλεις δυνατά , σταθερά θεμέλια στο νέο σου οικοδόμημα..
Η νέα θέση του Κρόνου , που περνάει στον Τοξότη και θα παραμείνει μέχρι τονΔεκέμβριο 2017,  δίνει την ευκαιρία να μεταμορφώσεις το οικοδόμημα σου σε ιδανική κατοικία. Η μεταβλητή , ενθουσιώδης φύση του Τοξότη έρχεται βέβαια σε αντίθεση με την ακαμψία του Κρόνου που θέλει τα πράγματα να έχουν ένα όνομα. Ο Τοξότης αναζητά διακαώς την φυγή από  την πραγματικότητα, ψάχνοντας το προσωπικό του θησαυρό. Θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες του , να κατανοήσει ξένες κουλτούρες και να ανακατευτεί με το άγνωστο πλήθος . Γνωρίζει ο Κρόνος ότι ο μαθητής του είναι ατίθασος και βγαίνει συχνά εκτός πορείας. Έτσι θα βάλει τα δυνατά του και θα επέμβει επιβάλλοντας τον ηθικό κώδικα που λέει:
Μίλα ειλικρινά και μην ποδοπατάς τις ιδέες σου. Επαναξιολόγησε τις αντιλήψεις σου και μείνε σταθερός στις απόψεις σου . Χρησιμοποίησε τα νέα σου εφόδια με αποτελεσματικό τρόπο.
Με τον Κρόνο στον Τοξότη αποκτάς την Πίστη ότι η κοινωνία έχει ηθικό πρόσωπο και θα τιμωρηθούν οι ένοχοι. Το σύστημα δικαιοσύνης επανεξετάζεται και πίστεψε με θα υπάρξει διαφάνεια.
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τις 14 Μαρτίου ως τις 2 Αυγούστου  δοκιμάζει τις αντοχές σου και σκοπεύεις να τα παρατήσεις. . Δύσκολα να δεχτείς το πισωγύρισμα του χρόνου, δηλαδή Κρόνου και αναρωτιέσαι πως θα αντέξεις να ζήσεις πάλι τις ίδιες ιστορίες.
Πιο συγκεκριμένα
- Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη μέχρι τις 15 Ιουνίουαναβάλλει την προσπάθεια σου να οριοθετήσεις τα σχέδια σου και νιώθεις ότι αντιμετωπίζεις εμπόδια που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες γεννημένοι αρχές του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 0ο ως 4η μοίρα. Θα αναθεωρήσετε τα σχέδια , βάζοντας σε πάγο συνεργασίες που δεν αποδίδουν.
- Η επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου επιβαρύνει προσωρινά την κατάσταση σου, μια που θα εργαστείς εσωτερικά και θα κάνεις και τα τελευταία οριστικά ξεκαθαρίσματα. Δες τα πράγματα από την θετική τους πλευρά και προσπάθησε να τελειώνεις όσο γίνεται πιο γρήγορα με εκκρεμότητες που δένουν «χειροπόδαρα» με το παρελθόν. Από την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί , Υδροχόοι, και όσοι εκπρόσωποι είναι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου , ή  έχουν προσωπικούς πλανήτες στην28η , 29η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. Οπωσδήποτε θα ζήσεις μια περίοδο έντασης που θα καταλήξει σε οριστικούς χωρισμούς που θα σημαίνουν όμως μια νέα αρχή.
Σημαντική περίοδο μέσα στο καλοκαίρι , η συνάντηση του Κρόνου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Λέοντα , στις 3 Αυγούστου 2015, στη προκλητική όψη του τετραγώνου. Ο Σκορπιός και ο Λέοντας δεν φημίζονται για την ευελιξία τους και αποκλείεται να τους αλλάξεις τη γνώμη. Δύσκολη περίοδος για τα επαγγελματικά σου ζητήματα, και θα χρειαστεί να διαλέξεις άλλη κατεύθυνση ή να εμπλουτίσεις την ήδη υπάρχουσα επιχείρηση σου με διαφορετικές ιδέες. Χρησιμοποίησε την επιμονή του Κρόνου και πάρε θάρρος από την αισιοδοξία του Δία για να μείνεις ενεργός,  και να μη χάσεις ότι με κόπο έχεις ήδη χτίσει! Προσοχή στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού , Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί , Υδροχόοι που είναι γεννημένοι στο τέλος του γ΄δεκαημέρου , και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 28η αντίστοιχη μοίρα.
Με την είσοδο του Κρόνου στον Τοξότη στις 23 Δεκεμβρίου θα «ξυπνήσει» ο βασιλιάς των θαλασσών ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες και θα αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα η «διαμάχη»τους για το ποιος θα επιζήσει..Η όψη του τετραγώνου που σχηματίζεται από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι να εισέλθει ο Κρόνος στον Σκορπιό , στις 14 Μαρτίου , είναι σε απόκλιση αλλά δίνει τα σημάδια της,  για το τι θα επακολουθήσει. (ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στη 4η μοίρα ως 7η των αντίστοιχων ζωδίων.
Στα τέλη του Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε την κατά μέτωπο επίθεση των δύο αταίριαστων πλανητών, και ο κόσμος σου θα αρχίσει να αλλάζει και πάλι. Ο Ποσειδώνας είναι ψευδαίσθηση, όνειρο , και εξιδανίκευση , ενώ Ο Κρόνος πρεσβεύει τον ρεαλισμό , την στρατηγική και την πραγματικότητα. Ο Κρόνος στον Τοξότη απαιτεί να έχεις σχέδιο όταν ονειρεύεσαι , και Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες υπόσχεται να ανταμείψει την επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου, με την ύψιστη πνευματικότητα. Μέσα από το κανάλι της επικοινωνίας, και ισορροπώντας τις αντίθετες δυνάμεις, Ορθολογισμός και Πίστη,  μπορείς και θα τα καταφέρεις. ..(επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 5η 9η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων).
Για κάθε ζώδιο , επιγραμματικά,
Κριός
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει διδακτικό χαρακτήρα, και ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες. Καθάρισε το μυαλό σου και τη ζωή σου από ιστορίες που σε στιγμάτισαν, και βάλε σημαντικούς στόχους. Ασχολήσου με νομικά ζητήματα και προχώρα χωρίς δεσμεύσεις . Τόλμησε ένα μακρινό ταξίδι που θα αλλάξει τη φιλοσοφία σου μια για πάντα.
Ταύρος
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει ψυχολογικό χαρακτήρα και ανοίγεις τις πύλες του υποσυνείδητου σου, για να ξεκόψεις από φόβους και ανασφάλειες. Πίστεψε στην αυτονομία σου και ανέλαβε την ευθύνη της απομάκρυνσης σου από τοξικούς ανθρώπους. Αναθεώρησε τη σχέση σου με το χρήμα και γίνε ..ελεύθερος.
Δίδυμοι
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει συμβιβαστικό χαρακτήρα και υποχωρείς , ξεχνώντας συναισθήματα και τι σημαίνει έρωτας. Η συντροφικότητα γίνεται αναγκαστική συμβίωση και θα προχωρήσεις στην δέσμευση , γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Μαθαίνεις να δέχεσαι τη «μοίρα» σου.
Καρκίνος
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει ωφέλιμο χαρακτήρα και θα κάνεις πράγματα που εξυπηρετούν κάποιο σκοπό , διεκδικώντας την αξία σου. Η προσπάθεια σου να φανείς χρήσιμος όμως κουράζει καθώς βγαίνεις από το καβούκι σου και περπατάς ‘ξυπόλητος» στα αγκάθια.. Συνηθίζεις στην νέα σου κατάσταση!
Λέων
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει δημιουργικό χαρακτήρα και μαλώνεις με το παιδί που κρύβεται μέσα σου, γιατί επιμένει να τα θέλει όλα δικά του και χωρίς να κοπιάσει . Διώχνεις την έπαρση του βασιλιά και εκδηλώνεις τα ταλέντα σου με απλό, φυσικό τρόπο. Αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου..
Παρθένος
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει οικογενειακό χαρακτήρα και γυρνάς στο παρελθόν για να το ξεσκονίσεις, και φυσικά ξεκαθαρίσεις. Συνειδητοποιείς ότι είσαι προσκολλημένος  στους δικούς σου ανθρώπους, και σταματάς να ζητάς την ελευθερία σου. Αγαπάς με έμπρακτο τρόπο..
Ζυγός
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει αποτελεσματικό χαρακτήρα και ξεφορτώνεσαι αντιλήψεις που σκούριασαν στο μυαλό σου , και έμεινες στάσιμος. Δυσκολεύεσαι βέβαια γιατί παίρνεις θέση και αποφασίζεις να δείξεις ποιος τελικά είσαι. Αξιοποιείς τις δυνατότητές σου..
Σκορπιός
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει οικονομικό χαρακτήρα και συνεχίζεις να ασχολείσαι με την ύλη , και τα αποκτήματά σου. Θυσιάζεις τον έρωτα στο βωμό του συμφέροντος, και θέλεις να ξέρεις τι έχεις ..Ανεβάζεις την αξία σου.
Τοξότης
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει μεταμορφωτικό χαρακτήρα και θα στοχεύσεις στην εξέλιξη σου , χωρίς να ζητάς τα εύκολα. Παίρνεις τον δύσκολο τον δρόμο που έχει εμπόδια, και παγίδες , αλλά στο τέλος δίνει το έπαθλο της ωριμότητας και της Σοφίας. Προετοιμάζεσαι για την νίκη!
Αιγόκερως
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει εσωτερικό χαρακτήρα και εργάζεσαι μόνο με τον εαυτό σου για να βάλεις σε τάξη τα εσώψυχα σου και να ηρεμήσεις. Η επιθυμία σου να γυρίσεις στην πρώτη θέση μεγαλώνει και νιώθεις φόβο και ανασφάλεια. Αντιστέκεσαι όμως και καταφέρνεις να διώξεις το ..κακό από πάνω σου.
Υδροχόος
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει δυναμικό χαρακτήρα και θα δουλέψεις για τα ιδανικά σου, ευελπιστώντας να αγγίξεις  το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκφράζεις σταθερά τις θέσεις σου και ζητάς την βοήθεια γνωστών και φίλων για να τα καταφέρεις. Κοιτάζεις μπροστά.
Ιχθύες
Η πορεία του Κρόνου μέσα στο 2015 έχει ανοδικό χαρακτήρα και κοιτάς το βουνό με την διάθεση να το ανέβεις . Προσπαθείς με νύχια και με δόντια να ξεχωρίσεις και να πάρεις τη θέση που σου αξίζει , αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους σου. Χτίζεις το μέλλον σου..
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα