Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

H εξέλιξη του Ανθρώπου και οι Δάσκαλοι που έρχονται από το μέλλον...





Κι αν το έχουμε συλλάβει όλο λάθος; Αν το Σύμπαν οπισθοχώρησε στην πραγματικότητα στο Χρόνο, ξεκινώντας από την κατάσταση που ήδη είχε καταφέρει; Την κατάσταση που θα καταφέρει να πετύχει σε εκατομμύρια χρόνια από τώρα; Αυτό θα εξηγούσε πολλά, έτσι δεν είναι;

Όντα εκτός χρόνου (δάσκαλοι, κλπ) είναι εκείνα που στην πραγματικότητα εξελιχθηκαν αργότερα από εμάς, αλλά τώρα καθώς εμείς είμαστε πιο πίσω στο Χρόνο, σκύβουν προς τα πίσω να μας τραβήξουν.

Γιατί για να ξαναενωθεί το Σύμπαν πρέπει να μαζευτούν όλες οι πιθανές τρισδιάστατες πραγματικότητες. Αν κάποιες ξεφύγουν, μπορεί κι εκείνα τα πολυδιάστατα όντα να σταματήσουν να υπάρχουν. Αφού δε θα έχουν προγόνους από τους οποίους θα έχουν εξελιχθεί.


Το όλο πράγμα μοιάζει σαν μπαλόνι. Όταν είναι ξεφούσκωτο, δύο σημεία μπορεί να βρίσκονται δίπλα δίπλα. Όταν όμως το μπαλόνι φουσκώσει, ξαφνικά βρίσκονται μακριά το ένα από το άλλο και χρειάζονται δρόμο να διασχίσουν για να ξαναβρεθούνε.

Καθε φορα που πιεζουμε τον εαυτο μας να προχωρησει σε δραση χωρις να εχουμε δει και προ-ζησει νοητικα και συναισθηματικα ολα τα ενδεχομενα, δημιουργουμε βιαια μια διακλαδωση στο χωροχρονο. Πολλοι το βαφτιζουμε Καρμα.

Ο μελλοντικος πολυδιαστατος εαυτος μας ομως δε δυναται να αποκλειει ενδεχομενα. Αν το κανε δε θα ταν.πολυδιαστατος.

Μολις συμβει.λοιπον.μια τετοια παραβιαση νιωθει κατι αναλογο οπως εμεις οταν χτυπαμε σκονταφτοντας το.ποδι η νιωθοντας ενα πονο.στην κοιλια.

Αμεσως... προστρεχει πισω στο παρελθον να θεραπευσει το τραυμα φοβουμενος μην.υπαρχει μετασταση (αυτες οι βιαιες διακλαδωσεις εχουν.μια ταση να πολλαπλασιαζονται ανεξελεγκτα αν.τις αφησεις).

Για να θεραπευσει την πληγη εξαναγκαζει τον προγονο του να βιωσει και την εναλλακτικη πραγματικοτητα που εκεινος φοβηθηκε η αρνηθηκε.

Του τη φερνει σε μια στροφη της ζωης, σε εναν απογονο του η σε ενα παραλληλο συμπαν που τον βαζει να βιωνει στα.ονειρα του.

Την παρεμβαση αυτη εμεις τη λεμε ξεπληρωμα του καρμα. Γινεται συχνα με το ζορι αλλα οχι παντα.

Οι σαμανοι.γνωριζουν τις εναλλακτικες πραγματικοτητες κι ετσι βιωνουν εθελοντικα το αλλο ενδεχομενο. Η παραιτουνται της βιαιης επιλογης εφαρμοζοντας τη θυσια.

Για οσους θελουν να σκεφτονται ομως σαν οντα 5ης διαστασης ουτε κι αυτο εχει σημασια.

Οι αντιθεσεις ειναι ετσι κι αλλιως τεχνητες για να παραμεινει ο μελλοντικος μας προγονος αυτο που ειναι.

Ενα ον που βιωνει ολα τα πιθανα ενδεχομενα των αποφασεων του.

Και τα βιωνει ταυτοχρονα.

 Vassilis Papadolias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα