Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ

lifehub-to-fos-ton-asterion-17

Υπάρχει ένα πολύ ωραίο ξένο τραγούδι που ονομάζεται <<Last train to London…>> , είναι χαρούμενο αλλά μιλάει για μια τελευταία νύχτα που θέλει να κρατήσει για πάντα.. Τι όμως κρατάει για πάντα ;  έχετε αναρωτηθεί ; τίποτα..
Όλα τελειώνουν για να αρχίσουν άλλα, για την ακρίβεια όλα είναι κύκλος, αρχίζουν ολοκληρώνονται και ξεκινάνε άλλοι. Όταν ένας κύκλος μένει μισοτελειωμένος είναι σαν ένα χαλασμένο γραμμόφωνο που έχει κολλήσει η βελόνα του και παίζει το ίδιο και το ίδιο ξανά και ξανά, μέχρι να πάς να σηκώσεις την βελόνα. Ε λοιπόν ήρθε η στιγμή κάποιος να σηκώσει την βελόνα και αυτό είναι το προτελευταίο τετράγωνο μεταξύ του Ουρανού και του Πλούτωνα, η καταστροφική δύναμη του Σίβα, του Ινδού Θεού καταστροφέα, που συμβολίζει η μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα, δρα σε συνδυασμό με την επαναστατική τάση του ηλεκτροφόρου πλανήτη Ουρανού. Δεν νομίζω να κάνετε εύκολο ύπνο τις τελευταίες αυτές μέρες και ούτε πρόκειται βέβαια… Η ένταση αυτήν την εβδομάδα θα ανέβει γιατί στο τετράγωνο θα συμμετέχει και η Σελήνη Τρίτη Τετάρτη και αργότερα η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα κάνει και αυτή ένα πέρασμα ίσα για να τσιγκλίσει την όψη..

Η εβδομάδα είναι η τελευταία πριν το χειμερινό ηλιοστάσιο και τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την τελευταία τριών που γίνεται στην 0 μοίρα του Αιγόκερω και την τελευταία του έτους ,  δεν θα έχουμε Πανσέληνο μέχρι να μπει ο καινούργιος Χρόνος, άρα το έργο δεν θα ολοκληρωθεί ακόμα , εκεί κοντά στα Φώτα θα λάμψει το Φως.. ίσως και όχι . Τα πάντα είναι θέμα επιλογής, βλέπετε τους κύκλους που δεν επιλέγουμε να κλείσουμε γιατί φοβόμαστε γιατί αρνούμαστε, γιατί πολλά, ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους θα τους ολοκληρώσει η Ζωή με τον δικό της τρόπο, διότι είμαστε μέρος του Όλου είτε το αποδεχόμαστε είτε όχι…. Και τα φαινόμενα στους Ουρανούς δείχνουν τέλος εποχών, τέλος παλιών patterns συμπεριφορών, που έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδα. Είναι σαν μια γέννα που δεν γίνεται, σαν μια παλινδρόμηση , αλλά τα νερά έχουν σπάσει, το μωρό κινδυνεύει και πρέπει να βγει, το καινούργιο είναι εδώ είτε το θέλουμε είτε όχι, τα σημάδια των αστεριών το δείχνουν και όχι μόνο.
Απαιτείται κουράγιο να βρει κανείς τον Εαυτό του και να γίνει αυτό που είναι να στηρίξει τις επιλογές του και τη Ζωή του, ο Κρόνος που θα μπει στον Τοξότη την παραμονή των Χριστουγέννων και θα μείνει έως τα τέλη του 2017, θα μεγαλώσει πολλά απρόθυμα να ενηλικιωθούν <<παιδιά>>, που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για αυτό που ζουν , που δεν έχουν το κουράγιο να πουν τι θέλουν ή ακόμα χειρότερα δεν ξέρουν τι θέλουν αλλά και όταν ξέρουν δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη να το φέρουν εις πέρας και κατηγορούν Θεούς και μη γιατί δεν τους το φέρνουν σαν άλλοι Άγιοι Βασίληδες.
Ο καθένας είναι διαφορετικός φέρει ένα ξεχωριστό χάρισμα αλλά και ένα ξεχωριστό βάρος ή τραύμα ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε το,  μόνο που το ακουμπάει στους ώμους άλλων, και περιφέρει αυτάρεσκα μόνο τον πόνο του ή αντίθετα το πόσο τέλειος είναι, ή θύτης ή θύμα  δηλαδή αλλά όχι ο αληθινός του Εαυτός, μια κοινωνία Σκιών αλλά όχι αλήθειας. Κάθε χρόνο γεννιέται το σύμβολο του Φωτός κάπου αλλού αλλά όχι στις καρδιές μας, εκεί βασιλεύει περισσότερο ο φόβος, μην τύχει και κοιταχτούμε στον καθρέφτη και δούμε ..
Και ζούμε στο σκοτάδι και στη δυστυχία, κάπου στο μέλλον που θα έρθει και είτε θα είναι ζοφερό είτε θα φτιάξει, αλλά δεν ξέρουμε πώς ούτε βέβαια συμμετέχουμε σε αυτό, ή χειρότερα ζούμε στο παρελθόν, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, εφόσον την επιλέγει κανείς και η ύψιστη ελευθερία είναι η ελευθερία της αυτοπραγμάτωσης , να γίνεις αυτό που είσαι αληθινά μέσα σου. Τα φαινόμενα στους Ουρανούς, και ο ίδιος ο Ουρανός, ο πλανήτης , ο οποίος είναι ο κυβερνήτης του Υδροχόου ζωδίου που πρεσβεύει την ελευθερία, ζητά αυταποδοχή της διαφορετικότητας, του δικαιώματος επιλογής, όταν κάποιος δεν επιλέγει, επιλέγει κάποιος άλλος για αυτόν, και όταν κάποιος νομίζει ότι δεν έχει περιθώριο επιλογής, τότε δεν ζει απλά φυτοζωεί.
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στην αρχή του ζωδίου δείχνει τη μετάβαση στην πραγματικότητα, αυτή που πολλές φορές φαίνεται ότι δεν επέλεξες όταν έκλεισες τα μάτια, αλλά έτσι στην ουσία παρέδωσες την εξουσία αλλού. Ο Αιγόκερως ζώδιο της εξουσίας, ρεαλιστής και ορθολογιστής, ζητά οριοθέτηση και γείωση, δεν συγχωρά λάθη και θέλει ακρίβεια.
Βεβαιωθείτε τι θέλετε, γιατί μετά την αποχώρηση από το Ταμείο, συγνώμη από την χρονιά ήθελα να πω ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Θέλει κουράγιο να είσαι ο Εαυτός σου δεν είναι απλό..είναι όμως θαυμαστό.
 Φωτεινή Καραελευθερίου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα