Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΕΞ


Για να μην είμαι υπερβολικός θα πω τα τελευταία 300 χρόνια, δήλαδή όσα κυκλοφορώ στη ζωή, είναι η πρώτη γυναίκα του πλανήτη. Ίσως θα ήμουν μέσα ακόμα κι αν ισχυριζόμουν ότι η Μπριτζίτ Μπαρντώ εδώ και χίλια χρόνια είναι ό, τι πιο θηλυκό που πλησιάζει σε αισθητική τελειότητα. Αυτή είναι η εικόνα της, θηλυκότητα που ακτινοβολεί από κορμί χωρίς χυδαιότητα, από βλέμμα αγνότητας και φωνή κοριτσίστικης αφέλειας.
Καμίλ Ζαβάλ, το πραγματικό της όνομα, όταν γεννήθηκε, στις 28 Σεπτεμβρίου, το 1934, από πατέρα αποτυχημενο ποιητή και πετυχημένο επιχειρηματία. Η μητέρα της είχε μπουτίκ ρούχων και έτσι προήλθε μια φωτογράφιση της στο “Elle”, με ψευδώνυμο μονον δυο γράμματα, Β.Β. που αργότερα έγιναν Brigitte Bardot. Ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, όχι μοντέλο. Έγινε ηθοποιός, κάτι περισσότερο, σύμβολο του σεξ, η διάσημη γατούλα του σεξ, που προκάλεσε σε μόδα το σεξ-απήλ την πρώτη μεταπολεμική δεκαετία.

Είδε τις φωτογραφίες της στο Elle ο βοηθός σκηνοθέτης του Μαρκ Αλεγκραί, κάποιος Ροζέ Βαντίμ, ένας ανύπαρκτος καλλιτέχνης, μέγας γαμίκος πρωτοσέλιδων γυναικών. Γιος Λευκορώσου πιανίστα και διπλωμάτη ο Βαντίμ-Πρεμιάνικωφ την έπεσε κατ' ευθείαν στην 16χρονη “Μπε Μπε”. “Αυτός είναι ο θησαυρός μου!” σκέφθηκε.
Ένας τιποτένιος σκηνοθέτης ο Ροζέ Βαντίμ, έφτιαξε μια ταινία για πέταμα, αυτή “Και ο Θεός έπλασε την γυναίκα...” που επιτόπου έκανε σταρ την Μπριζίτ Μπαρντώ. Φοβερό, ε; Ούτε μια από τις εκατό ταινίες που γύρισε η Θεά δεν ήταν εμπορική, ποιότητας, κάτι τέλος πάντων. Από τη μία μάπα στην άλλη. Η Θεά δεν χρειαζόταν καμμία καλλιτεχνική ή, εισπρακτική επιτυχία. Σα σήμερα 20 Δεκεμβρίου παντρεύτηκε αυτό τον περίεργο τύπο.
Παντρεύτηκε τέσσερις φορές, απατούσε τους τρεις πρώτους συζύγους, δεν αγάπησε κανέναν, όμως έκανε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Εγκατέλειψε πολύ ενωρίς το σινεμά, αποσύρθηκε, απομονώθηκε κι όταν την ρώτησαν γιατί, είπε: “Δεν έχω να εξηγήσω τίποτα, η Γη θα εξακολουθήσει να γυρίζει”.
Ο τέταρτος γάμος της ήταν με πολιτικό ακροδεξιού κόμματος. Η ίδια έχει ταχθεί φανατικά κατά του Ισλάμ, των ομοφυλοφίλων, της μοιχείας, των λαθρομεταναστών, των ιερέων γυναικών, της μοντέρνας τέχνης και εδώ και 40 χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή της στη φροντίδα των ζώων.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα