Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Θεοί Εστέ και όχι Θετοί Εστέ.

Τόσες χιλιάδες χρόνια μας κυνηγάει μία κατάρα μέσα από το μπέρδεμα που κάναμε και αντί να υιοθετήσουμε το Θεοί Εστέ το κάναμε Θετοί Εστέ.

Με αποτέλεσμα να λειτουργούμε όπως λειτουργούν τα θετά παιδιά που νιώθουν πάντα μοναξιά, εγκατάλειψη και φτώχια τουλάχιστον ως προς τον συναισθηματικό τους κόσμο και ίσως προς τον υλικό.

Όλο αυτό μας έχει ρίξει στην λαίλαπα της ύλης γιατί ως θετά παιδιά γίναμε δούλοι.

Η ψυχή μας αγωνίζεται να μπει στο σώμα μας για να μας δείξει πως είναι τα πράγματα και ότι δεν είμαστε δούλοι αλλά αρχοντικοί πρίγκιπες και εμείς δεν την αφήνουμε να αναλάβει τον ρόλο της.

 Παραθέτουμε συνέχεια ως προς τους εαυτούς μας διάφορες λογικές, κατ’ εμάς, εξηγήσεις, όπως δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, έχω πολλά προβλήματα τώρα αυτό το διάστημα, δεν έχω χρόνο να ακολουθήσω τα βήματα αυτά, αυτά δεν είναι για μένα κλπ. 

Όλα αυτά είναι μια μορφή φερετζέ, όπου για κάποιο λόγο κανένας δεν αναζητά τρόπους να κατεβάσει εδώ την ψυχή του για να σταματήσει να μάχεται.

Η ψυχή μας δεν έχει καταφέρει να κατοικήσει μόνιμα και ολόκληρη στο σώμα μας. Πάντα ένα βασικό της κομμάτι μας λείπει, αυτό της Θέωσης. 


Ήρθε η ώρα αυτό το Θετός αντί του Θεός να το βγάλουμε από τη ζωή μας. 

Να επιτρέψουμε στο σώμα μας πρίγκηπα να αναζητήσει τη Χιονάτη μας – ψυχή να την αγαπήσει και να της δώσει το φιλί που θα της ξεκολλήσει το μήλο από τον λαιμό. Μήλο = Μύλη – Μαύρη ύλη – μαύρη ζωή. 
Η ψυχή μας κάνει προσπάθειες τόσα χρόνια να ενωθεί με εμάς και ο πρίγκιπας μας – σώμα μας την αγνοεί. 

Ας βάλουμε το σώμα μας να την αναζητήσει για να λυθούν τα μάγια. 

Οπότε το σώμα μας – πρίγκιπάς μας όταν ενωθεί με την ψυχή μας εν-θεο- ποιείται και φεύγει από το Θετός που ήταν που είχε για μητέρα τη θετή του αλαζονεία- κακιά μάγισσα.

Η ψυχή μόλις κατοικήσει στο σώμα έχει την ιδιότητα να θεραπεύσει απόλυτα το σώμα, γιατί συνεργάζεται με τις Ανώτερες Αγγελικές Παρουσίες οι οποίες μαζί με τον Ιησού και τον Θεό θα μας δώσουν το Λάβαρο της Ταπεινοφροσύνης και όλα τα «όπλα» της αγάπης = 6η αίσθηση για να λυτρωθούμε απόλυτα. 

Ο Ιερός σου θεραπευτής η ψυχή σου θα γίνει ο ενδιάμεσος κρίκος που θα σε έχε πάντα δεμένο με την Αστρική σου Οικογένεια και τότε θα γίνει πραγματικότητα το πλήρωμα του Λόγου του Θεού και εσύ στερέωμα της γης. 


Αφού θα είσαι το Φωτεινό τους παράδειγμα για όλα τα υπόλοιπα αδέρφια σου, που ακόμη παλεύουν να σωθούν από αυτό το τόσο τραγικό λάθος Θετοί αντί για Θεοί. 

Δωροθέα 


zefira21

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα