Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Το παιχνίδι τελείωσε


Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε το χθεσινό διάγγελμα του Ευάγγελου Βενιζέλου δια στόματος Αντώνη Σαμαρά, που προειδοποιούσε ότι κάθε φορά που κάποιος βουλευτής δεν ψηφίζει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ένας τραπεζίτης στην Ελβετία ανοίγει σαμπάνιες στο όνομα του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς, που κυβερνάει τη χώρα εν ονόματι του Ευάγγελου Βενιζέλου, ζήτησε συναίνεση, εκλογή ΠτΔ και προσδιόρισε ένα χρονοδιάγραμμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκλογές ακόμα και πριν τη λήξη της 7ετίας.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για διεύρυνση της Κυβέρνησης, ώστε να συμπεριληφθούν όλοι οι βουλευτές που θα πειστούν να ψηφίσουν ΠτΔ, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η Κυβέρνηση που θα προκύψει από τον επόμενο ανασχηματισμό θα έχει 100 υπουργούς και 80 υφυπουργούς.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι δε μπορούμε να φύγουμε από μια περίοδο αβεβαιότητας και να μπούμε σε μια άλλη. Πρέπει να μείνουμε στην αβεβαιότητα που ξέρουμε και μας ξέρει καλά.



Ο Πρωθυπουργός μάς υπεθύμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει πως όποιος βουλευτής ψηφίσει ΠτΔ θα είναι εξαγορασμένος αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, αφού οι βουλευτές της συγκυβέρνησης έχουν ψηφίσει ήδη μια φορά Πρόεδρο της Δημοκρατίας δωρεάν.

Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε όλους τους βουλευτές να μην υποκύψουν στην τρομοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ και να παραμείνουν πιστοί στην τρομοκρατία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ οι πολίτες μπορούν να συνεχίσουν να τρομοκρατούνται ανενόχλητοι από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που ανυπομονούν να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για να γίνουν αντικαθεστωτικά.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, οι Έλληνες βουλευτές δε χρηματίζονται, οπότε συμπεραίνουμε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι βουλευτής αλλά τον παριστάνει με μεγάλη επιτυχία γιατί είναι ηθοποιός, όπως ακριβώς παριστάνουν τους ψηφοφόρους κι αυτοί που τον ψήφισαν.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι "μετά την προεδρική εκλογή, μπορούμε να διευρύνουμε το κυβερνητικό σχήμα με πρόσωπα που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ώστε η επόμενη φάση να μας βρει πιο ενωμένους", οπότε οι εκλογές δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα, αφού όλα τα κόμματα της Βουλής είναι φιλοευρωπαϊκά, εκτός από το ΚΚΕ που παριστάνει ότι έχει κάποια σχέση με τον κομμουνισμό - η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα.

Γενικά στην Ελλάδα μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις αρκεί να το παριστάνεις καλά.

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι το Σύνταγμα πρέπει να αναθεωρηθεί από την παρούσα Βουλή κι αυτό είναι πολύ πιθανό, αφού, σε περίπτωση που δε γίνουν άμεσα εκλογές, είναι θέμα χρόνου η ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος που θα στείλει στον αγύριστο τη συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου και θα γράψει το Σύνταγμα από την αρχή.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Είναι μερικοί που μας λένε "ορίστε, από πέρσι λέτε ότι ο Αντώνης Σαμαράς τελείωσε κι ακόμα στη θέση του είναι". Έχουν πολύ δίκιο. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν τελείωσε - ούτε θα τελειώσει - γιατί δεν άρχισε ποτέ. Αυτός που θα τελειώσει είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ελπίζουμε με τον χειρότερο τρόπο.)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ  ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα