Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Τι χρειάζεται για να αντέχει ο άντρας στο κρεβάτι


Οι περισσότεροι άντρες έχουν ανασφάλειες για δύο πράγματα: για το μέγεθος του πέους τους και για τις επιδόσεις τους στο σεξ. Αν και για το πρώτο δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούν να κάνουν, η Επιστήμη δίνει απαντήσεις για το πώς να βελτιώσουν το δεύτερο.

Η ταχύτητα είναι σημαντική δεξιότητα σε πολλούς τομείς, όχι όμως στη σεξουαλική ζωή. Υπάρχουν όμως τρόποι να βελτιωθούν οι επιδόσεις και η αντοχή και μάλιστα μερικοί από αυτούς είναι αρκετά παράδοξοι.

1. Η κοιλίτσα
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, οι άντρες με σμιλεμένους κοιλιακούς μπορεί να θεωρούνται πιο ελκυστικοί αλλά αντέχουν κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά λιγότερο στο κρεβάτι σε σύγκριση με τους πιο παχουλούς άντρες. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άντρες με κοιλίτσα διαθέτουν υψηλότερα επίπεδα οιστραδιόλης, μιας ορμόνης που καθυστερεί την επίτευξη του οργασμού.

2. Οι ασκήσεις που γυμνάζουν τους μύες της λεκάνης
Είναι γνωστές ως ασκήσεις Kegel και προτείνονται συνήθως σε γυναίκες ώστε να αποφύγουν την ακράτεια και να φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό. Ωστόσο, μελέτη που παρουσιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κογκρέσο Ουρολογίας της Στοκχόλμης κατέδειξε ότι είναι ευεργετικές και για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης. Μια μικρή ομάδα αντρών ηλικίας 19 έως 46 ετών (μέσος χρόνος εκσπερμάτισης στην υπό μελέτη ομάδα: 31,7 δευτερόλεπτα) εφάρμοσε ένα πρόγραμμα ασκήσεων του πυελικού εδάφους για 12 εβδομάδες. Από τους 40 άντρες, οι 33 είδαν σημάδια βελτίωσης.

3. Χορτοφαγία
Μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Yale Medical Journal εστίασε στις επιδόσεις αθλητών, ορισμένοι από τους οποίους είχαν βγάλει σχεδόν εντελώς από τη ζωή τους τα προϊόντα ζωικής προέλευσης. Όσοι ακολουθούσαν ως επί το πλείστον χορτοφαγική διατροφή πέτυχαν σημαντικά καλύτερες επιδόσεις σε όλα τα τεστ αντοχής.


onmed
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα