Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ιδέες Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!


mother-and-daughter-smiling


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα!!

Επειδή όμως τα οικονομικά των περισσότερων από εμάς δεν μας επιτρέπουν να ξοδέψουμε μεγάλα ποσά για δώρα, σας προτείνουμε τα πιο ωραία και οικονομικά!

 

Για την μαμά / αδερφή σας,μια καλή ιδέα θα ήταν να της κάνετε δώρο ένα ημιμόνιμο μανικιούρ . Μπορείτε να βρείτε και με 10 ευρώ. Επίσης τι θα λέγατε για ένα επώνυμο κραγιόν ή μια κρέμα σώματος; Τα καταστήματα καλλυντικών αυτές τις γιορτινές μέρες βγάζουν προσφορές!!

Για τον μπαμπά σας, ένα καλό δώρο θα ήταν μια γραβάτα ή μια κορνίζα με το εγγονάκι του ( αν έχετε παιδί).

Για τον αδερφό σας, ένα πουκάμισο ή μια μπλούζα θα ήταν ότι πρέπει!

Για την κολλητή σας φίλη μπορείτε να αγοράσετε ένα άλμπουμ και να το γεμίσετε με φωτογραφίες!! Φαντάζεστε την συγκίνηση της όταν δει στιγμές σας από το σχολείο, αργότερα από τις σπουδές σας μέχρι τώρα που έχετε παντρευτεί και έχετε παιδιά; Θα είναι μια υπέροχη αναδρομή της φιλίας στο στο παρελθόν με ωραίες στιγμές που κρατάνε μέχρι σήμερα!! Μπορείτε επίσης να της χαρίσετε μια κούπα που θα έχει πάνω τυπωμένη την φωτογραφία και των δυο σας!!


Για τα πεθερικά σας , ένα πολύ ωραίο δώρο θα ήταν να αγοράσετε μια χριστουγεννιάτικη πιατέλα , στην οποία θα βάλετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα που θα έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας, ή χριστουγεννιάτικο κουτί με χειροποίητα μπισκοτάκια.

Συνταγή θα βρείτε εδώ 

Aν δεν έχετε χρόνο για να φτιάξετε γλυκά, ένα ζευγάρι παντόφλες ανατομικές θα ήταν ότι πρέπει (σε επιλεγμένα φαρμακεία θα βρείτε από 10 ευρώ).

Για τον φίλο/σύζυγό σας,θα σας πρότεινα μια κορνίζα/κούπα με μια φωτογραφία και των δυο σας ή ένα πουλόβερ για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Για τον παππού/την γιαγιά σας τι θα λέγατε να χαρίσετε ένα κάδρο που θα απεικονίζει εσάς μαζί τους ,τα αδέρφια σας ,τα ξαδέρφια σας δηλαδή να είναι στην φωτογραφία ο παππούς και η γιαγιά σας με όλα τα εγγόνια τους μαζί. Φαντάζεστε στην χαρά τους; αν δεν έχετε βγάλει μια τέτοια φωτογραφία βιαστείτε... δεν έχετε πολύ χρόνο!!

Ό,τι και να επιλέξετε σας ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!! καλές γιορτές!!!

  gynaikoparea

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα