Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Νυμφομανία: Τα σημεία και συμπτώματα


Η ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά της νυμφομανούς είναι επικίνδυνη για την υγεία της. Η νυμφομανία είναι ψυχική διαταραχή, η οποία χαρακτηρίζεται από ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά που οδηγεί τη γυναίκα σε επαναλαμβανόμενη και αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα, την οποία αδυνατεί να σταματήσει και να ελέγξει. 

Η ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά της νυμφομανούς είναι επικίνδυνη για την υγεία της. Διατρέχει αυξημένο κίνδυνο προσβολής, από τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες νόσους.

Επιπλέον η νυμφομανία, επειδή είναι μια ψυχική κα συναισθηματική διαταραχή, μπορεί να συνοδεύεται και από άλλα προβλήματα ψυχαναγκαστικής συμπεριφοράς, προσωπικότητας ή άλλων ψυχικών παθήσεων.  

Τα κυριότερα σημεία και συμπτώματα που δυνατόν να υπάρχουν στη νυμφομανία περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:1. Επίμονες και έμμονες ακούσιες σκέψεις με κύριο θέμα τη συνουσία ή διάφορες σεξουαλικές δραστηριότητες, που μπορεί να συνοδεύονται από σεξουαλικές νοητικές εικόνες

2. Ψυχαναγκαστική ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, με στόχο την επαναλαμβανόμενη, με υπέρμετρη συχνότητα, σεξουαλική ικανοποίηση, εις βάρος άλλων κοινωνικών, επαγγελματικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων  

3. Ψυχαναγκαστικός αυνανισμός

4. Αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα

5. Ανεξέλεγκτη συμπεριφορά

6. Αλλαγές προσωπικότητας

7. Άγχος

8. Κατάθλιψη

9. Ενοχές, με αισθήματα ντροπής

10. Χαμηλό αίσθημα αυτοεκτίμησης

11. Χρήση απαγορευμένων ουσιών

12. Αλκοολισμός

13. Επαναλαμβανόμενες αποτυχίες στις σχέσεις


medlook


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα