Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ;



Λοιπόν, άντε να κάνω άλλη μία σύνοψη σχετικά με το τι είναι η ψυχή μέσα από την εμπειρία μου και την συνεχή αναζήτηση μου  για την κατανόηση της. 

Θα σας τα πω συνοπτικά διότι έχω αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα και όσοι με παρακολουθούν έχουν σχηματίσει μία άποψη. 

Τις γνώσεις τις βρήκα πρώτα στα Ερμητικά Κείμενα, και μετέπειτα τις βρήκα και στην επιστήμη και βέβαια συνδιάζονται με τον καλύτερο τρόπο ώστε να αποδειχτεί η αλήθεια της ψυχής. 

Αλλά την αλήθεια την νιώθεις! Και σε συνδιασμό με αυτές τις γνώσεις κατανόησης του αληθινού, βρίσκεσαι πλέον σε άλλα μονοπάτια ιδεατά...Πάμε λοιπόν!

Σύμφωνα με τις γνώσεις μου, η ψυχή διαχωρίζεται στην θεϊκή στην ανθρώπινη, και στην άλογη - μη λογική.


Εμείς θα σταθούμε στην θεϊκή ψυχή και τι είναι αυτή, και στην ανθρώπινη.


Η θεϊκή ψυχή έχει το δικό της ενεργειακό τέλειο σώμα. Δηλαδή όπως η ανθρώπινη ψυχή έχει το δικό της ανθρώπινο σώμα, με τον ίδιο τρόπο στον Παραδείσιο κόσμο η ψυχή έχει το ανάλογο ενεργειακό της σώμα.


Σήμερα έχει αποδειχτεί, ότι τα συναισθήματα μας αρνητικά και θετικά δεν είναι τίποτα άλλο από συχνότητες που εκπέμπονται γύρω μας. 

Από οτιδήποτε παράγει ενέργεια. 

Ακόμη και οι σκέψεις παράγουν ενέργεια, τις πιο βασικές για την υλοποίηση της δικής μας πραγματικότητας, όπως και οι πνεύμονες που λειτουργούν μέσα μας, όπως τα φυτά, η θάλασσα, όπως σήμερα τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από παντού.

 Όλα αυτά μας επηρεάζουν ψυχοσωματικά και σκεφτόμαστε ανάλογα το πόσο επιρρεπής είναι ο καθένας από εμάς. Αυτός δηλαδή είναι ο "Χιτώνας" που φοράμε.


Η θεϊκή ψυχή η Παραδείσια, έχει το δικό της ενεργειακό σώμα, όπου μέσα του έχει μόνον τέλειες θετικές συχνότητες-ενέργειες, οι οποίες ούτε βγαίνουν ώστε να χαθούν, αλλά ούτε μπαίνουν άλλες αρνητικές συχνότητες ώστε να επηρεάσουν την ψυχή.

Με λίγα λόγια το ναι ναι και το ου ου όπως είπε και ο Χριστός.
Μόνον αγάπη μόνον το αγαθό κτλ.

Αντίθετα η ανθρώπινη ψυχή δηλαδή όταν η θεϊκή ψυχή αφήνει το ενεργειακό της σώμα και ενσαρκώνεται στο ανθρώπινο καινούριο της σώμα, αποκτά όλες τις αρνητικές επιπτώσεις των συναισθημάτων των επιθυμιών του πάθους κτλ.


Σαν αποτέλεσμα ο άνθρωπος εδώ τυφλώνεται, και ζει διαρκώς ανάμεσα στο καλό και το κακό, που όσο επιρρεπείς γίνεται στις σκέψεις του τις αρνητικές, αυτό ζει η ψυχή, και αυτό ενεργοποιεί στο ανθρώπινο σώμα αφού η ψυχή κινεί τα πάντα άρα και το ανθρώπινο σώμα μας.

Μπορεί όμως ο άνθρωπος αν κατανοήσει όλα τα προηγούμενα, να οδηγηθεί στην σωστή κατανόηση της θεϊκής ψυχής του, και αυτό επιτυγχάνεται όταν κατανοούμε πως η ψυχή κινεί τα πάντα γύρω μας, άρα και την σκέψη μας, και ώς γνωστόν αυτό που σκεφτόμαστε αυτό και ζούμε! 


επίσης ενεργοποιείται μια ακτίνα φωτός καθαρής ενεργειακής δομής, όπου περνά στον ιδεατό κόσμο, και βοηθά εμάς να κατανοήσουμε μέσω του γινόμενου πομπού-δέκτη, πως λειτουργεί ο κόσμος εδώ, και πως δημιουργείται η πραγματικότητα που θεωρούμε ως υπαρκτή και αληθινή, ενώ δεν είναι τίποτα άλλο από πληροφορίες, που νοερά ζούμε μέσα σε έναν ονειρικό κόσμο σαν Νους που είμαστε, και όχι σαν ύλη όπως νομίζουν πολλοί από εσάς.

Αυτά παίδες, είναι μεγάλο θέμα και όσοι δεν με παρακολουθούν δεν ξέρω αν κατανοούν τι γράφω εδώ. Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός στα όσα σας έγραψα πιο πρίν και να πήρατε μια γεύση όσον αφορά τι είναι οι σκέψεις που κάνουμε και τι η ψυχή.

..όνειρα αληθινά..


morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα