Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Το μέλλον των σχέσεων; Σύντομα εκατομμύρια άνδρες θα μπορούν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ζωντανά θηλυκά ρομπότ!!

(Φωτο: Μιχάλης Coghlan / Flickr)

Αν οι άνδρες είχαν να επιλέξουν μεταξύ πραγματικών γυναικών και θηλυκών ρομπότ που  "δεν ξεχωρίζουν σχεδόν καθόλου» από τις πραγματικές γυναίκες, τι θα επέλεγαν; 
Σίγουρα πολλοί άνδρες ποτέ δεν θα ήταν πρόθυμοι να σταματήσουν τις σχέσεις με ζωντανές γυναίκες, αλλά καθώς η ρομποτική τεχνολογία συνεχίζει να προοδεύει με εκθετικό ρυθμό, θα υπάρξουν άνδρες (και γυναίκες) που θα μπουν στον πειρασμό να εγκαταλείψουν εξ ολοκλήρου τις πραγματικές σχέσεις .
 Και η ημέρα αυτή πλησιάζει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.
 Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, απίστευτα <<ζωντανά>> θηλυκά ρομπότ κατασκευάζονται στην Ιαπωνία αυτή τη στιγμή.
 Οι δημιουργοί αυτών των ρομπότ δεν τα έχουν σχεδιάσει  για σεξουαλική επαφή αυτή τη στιγμή, αλλά οι ειδικοί λένε ότι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν η τεχνολογία αυτή  προσαρμοστεί για τέτοιους σκοπούς.
 Η δυνητική αγορά για τα γυναικεία droids του σεξ είναι απολύτως τεράστια, και δεν υπάρχουν νόμοι για κάτι τέτοιο στις περισσότερες χώρες. Αλλά με τους άνδρες σε όλο τον κόσμο να αρχίζουν να αποκτούν αυτά τα γυναικεία droids του σεξ, τι επιπτώσεις θα υπάρξουν στις πραγματικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών και τι αυτό θα σημαίνει για την κοινωνία μας;
 Κάθε χρόνο που περνάει, τα ρομπότ γίνονται όλο και περισσότερο σαν άνθρωποι. Και για κάποιο λόγο, πολλοί από αυτούς τους σχεδιαστές ρομπότ σκόπιμα επιλέγουν  τα ρομπότ τους να μοιάζουν πολύ με ελκυστικές νέες γυναίκες.
Ένα από αυτά τα πολύ ελκυστικά ρομπότ - γυναίκα , η "Asuna", δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στην Ιαπωνία πρόσφατα. Το παρακάτω είναι από ένα πρόσφατο  άρθρο της Daily Mail σχετικά με αυτό το αξιόλογο droid ...
Τα ανθρωποειδή ρομπότ προκαλούν φρενίτιδα στην Ιαπωνία - όπου οι δημιουργοί τους τα προωθούν ως ηθοποιούς ή ως πλήρους μεγέθους μηχανικά αντίγραφα για τους οπαδούς των ειδώλων της ποπ αλλά και ως κλώνους αγαπημένων προσώπων που έφυγαν από τη ζωή.
Υπάρχει ακόμη και η σκέψη ότι αυτά τα νατουραλιστικά, ακόμα και ελκυστικά, γυναικεία droids  να πάρουν τη θέση του συντρόφου ανδρών, στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.
Το Android Asuna αποτέλεσε ένα αστέρι έλξης στην Εβδομάδα Σχεδιαστών που έλαβε μέρος στο Τόκιο, νωρίτερα αυτό το μήνα, και είναι ένα από μια σειρά από geminoids, όπως ο  εφευρέτης τους, τα αποκαλεί, που είναι ώριμα για εμπορευματοποίηση λέει ο ρομποτικός δημιουργός τους καθηγητής Hiroshi Ishiguro.
Το βίντεο  περιέχει πλάνα από την Asuna. Όπως μπορείτε να δείτε,  έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει πολύ με ένα 15χρονο κορίτσι ...

intellihub

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα