Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Θεέ μου τίνος ζωή ζω ?


Μία επιστολή από τον Θεό για όλους μας.
Θεέ μου σε παρακαλώ πες μου τίνος τη ζωή ζω ?

Πολυαγαπημένο μου παιδί, να ξέρεις ότι σε έστειλα στη γη για να βιώσεις την αγάπη, την πληρότητα και την αρμονία.
Αν αυτά δεν υπάρχουν στη ζωή σου και η ζωή σου είναι γεμάτη από προβλήματα, τότε παιδί μου έφυγες από το μονοπάτι της πληρότητας αυτής και έχεις βρεθεί στο απέναντι μονοπάτι του πόνου, του θανάτου και της φθοράς. Αν θυμάσαι παιδί μου, έστειλα τον Υιό μου πριν από χιλιάδες χρόνια για να σου δείξει την Ανάσταση και να σε απαλλάξει από κάθε βάρος σου, αφού Εκείνος φορτώθηκε όλες σας τις αμαρτίες.
Όμως παιδί μου, επειδή πάντα ήξερα ότι μπορεί να ξανά πέσετε σε παγίδες σας έδωσα τους δρόμους για να έχετε μία μόνιμη απαλλαγή από το απέναντι μονοπάτι.
Όμως ακόμη παιδί μου δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχετε ενεργοποιήσει όλα τα Δώρα και τις δυνατότητες που έχετε.
Οπότε στην ερώτησή σου παιδί μου, τίνος ζωή ζεις θα σου πω, ότι δεν ζεις την δική σου. 

Γιατί ο δρόμος της ψυχής σου, δεν έχει μέρα του δάκρυα, πόνο, πίκρα, θάνατο και φθορά. Αλλά μία μόνιμη αναγέννηση.
Πώς ενεργοποίησες στον δρόμο σου τις ζωές των άλλων παιδί μου ? Με ρωτάς θεωρώ. Μα με το ότι τους αντιγράφεις, τους κρίνεις, του αξιολογείς. Με αποτέλεσμα αντί να ενεργοποιήσεις μέσα σου το Άστρο της Βηθλεέμ που είναι γεμάτο από αγάπη για σένα και για τα αδέρφια σου, ενεργοποίησες το καρμικό σου κομμάτι και πεπρωμένο. Έναν δρόμο που δημιουργείται μέσα από το εγώ. Και μην πεις ότι δεν έχεις εγώ. Γιατί εγώ έχουν όλοι οι άνθρωποι γύρω σου και εσύ επίσης.
Κάνε κάτι απλό παιδί μου. Κατέγραψε σε ένα τετράδιο όλες σου τις δυσκολίες και προβλήματα. Ύστερα πάρε την απόφαση με ειλικρίνεια να γράψεις όλες τις φορές που έκρινες, κατηγόρησες και σκέφτηκες αρνητικά για έναν σου συνάνθρωπο. Σκέφτηκες αρνητικά, τον έκρινες και τον αξιολόγησες όχι με βάση εσένα και τη δική σου τη ζωή, αλλά κουτσομπολεύοντας τη δική του. Κρίνοντάς τον για το πώς θα έπρεπε να πράξει ή να μην πράξει. Εχθρευεσαι δηλαδή παιδί μου τα αδέρφια σου και παιδιά μου έτσι απλά και χωρίς λόγο. Λες και ξέρεις εσύ ποιο είναι το καλό τους ή το κακό τους. 

Ως προς την κρίση κατάκριση τώρα ενός ανθρώπου σου, όπως είναι οι γονείς σου, τα αδέρφια σου, ο σύντροφός σου, τα παιδιά σου, οι συνεργάτες σου, οι φίλοι σου, γείτονές σου, επειδή σου έκαναν κάτι. Τότε παιδί μου γι’ αυτό σου έδωσα τον λόγο για να μιλάς μαζί τους  και μέσα από τον όμορφο διάλογο να δημιουργείται έναν υπέροχο διάδρομο αγάπης και ενότητας για να πορεύεστε. Όπως λοιπόν εσύ δεν θέλεις παιδί μου να σε κρίνουν σταμάτα να κρίνεις σήμερα, τώρα. Να θυμάσαι ότι αυτά τα λόγια αφορούν τη δική σου ζωή. Οπότε για να φύγει από πάνω σου παιδί μου κάθε βάρος που κουβαλάς σε αυτή τη ζωή που έχεις φτάσει να είσαι γονατιστός από τα βάρη σου, σταμάτα την κριτική, τις σκέψεις εναντίον των άλλων ανθρώπων και φυσικά το συναίσθημα του θυμού. Το οποίο συναίσθημα είναι η αιτία παιδί μου, όλων των υπόλοιπων συναισθημάτων και ο θυμός είναι η αιτία των περισσότερων νοσημάτων.
Προσευχήσου, νήστεψε, εξομολογήσου και κοινώνησε.
Βγες από τον Ναό μου και σπίτι σου και πες στον εαυτό σου ότι δεν θα αμαρτήσεις ποτέ ξανά.
Ζήτα μου παιδί μου κάθε λεπτό, κάθε λεπτό άφησε σε Μένα όλα σου τα βάσανα αφού εσύ θέλεις να λυτρωθείς κι Εγώ θα είμαι πάντα εκεί για σένα. 

Παιδί μου να θυμάσαι πως δεν σε έστειλα εκεί για να υποφέρεις αλλά για να λάμψεις από την Μεγάλη σπυ περιουσία και να στεφθείς Βασιλιάς, αφού έχεις πατέρα Εμένα τότε μόνο αυτή η θέση σου αξίζει και όχι αυτή η θέση που έχεις βάλει εσύ τον εαυτό σου αφού είσαι τόσο καιρό στο απέναντι μονοπάτι. Τον βλέπεις τον Ιησού, βλέπεις τους Αγίους, την Παναγία, σου μιλάνε και σε καλούν συνέχεια στο μονοπάτι της αγάπης. Έλα παιδί μου, έλα. Ξέρω ότι μπορείς, κάνε αυτά που σου ζήτησα και τότε τίποτε δεν θα είναι ίδιο στη ζωή σου.
Είναι η ώρα της φοροαπαλλαγής σου παιδί μου. Χρωστάς και πληρώνεις επειδή έχεις οδηγό το μυαλό σου, το μυαλό σου έχει γεμίσει χαρακιές την καρδιά σου και η ψυχή σου πονά και δεν κατοικεί ολόκληρη στο σώμα σου. Με αποτέλεσμα αφού η ψυχή σου δεν έχει αναλάβει το σώμα σου απόλυτα δεν γίνεται εσύ να στεφθείς Βασιλιάς γιατί είσαι δέσμιος και φυλακισμένος από την ύλη και το χρήμα. Σου είπα κάποτε παιδί μου ότι δεν γίνεται ο άνθρωπος να έχει δύο Βασιλιάδες, αλλά μόνο έναν. Εσύ σκλαβώθηκες από την ύλη και με οδηγό το μυαλό έχασες την εξουσία.
Κι έτσι και η καρδιά σου τώρα είναι γεμάτη από χαρακιές το νιώθω σου είναι κι αυτό παραποιημένο από το μυαλό.
Άφησέ με παιδί μου να σε λυτρώσω. Ξεκίνα τον δρόμο της γνώσης του είμαι σου, μάθε καλά τι ακριβώς είναι το εγώ σου και πάρτου τον ρόλο που του έχεις δώσει. Να ορίζει εκείνο τη ζωή σου με αποτέλεσμα να ζεις τις ζωές όλων των άλλων. Οπότε έχεις αρχίσει να έχεις προβλήματα στην όραση, έχεις ατυχήματα, ασθένειες, προβλήματα επιβίωσης κι όλα αυτά από αντανάκλαση. Κάνε ανάκληση όμως τον ρόλο της ψυχής σου που έχει μέσα της Εμένα και την Αγάπη. Τότε οι πληγές στο σώμα σου θα σταματήσουν και η ζωή σου θα γίνει μαγική. 

Πίστη Πίστη Πίστη παιδί μου. Πίστη ουσιαστική μέσα από το πράττω τον Λόγο του Πατέρα σας, εμένα δηλαδή παιδί Μου. Και μη νομίζεις ότι κάνω διακρίσεις σε ποιον θα μιλήσω και σε ποιον όχι. Σε όποιον με αναζητά πάντα θα είμαι στο πλευρό του. Και όταν ο άνθρωπος στρέψει το βλέμμα του μόνο σε μένα παιδί μου και μου ζητήσει να αναλάβω όλα τα κομμάτια της ζωή του, τότε παιδί μου εγώ σε τέτοια πίστη θα δώσω την ολότητα και την μεγαλύτερη αγκαλιά που υπάρχει. Θέλεις να το βιώσεις παιδί μου ? Θέλεις να νιώσεις ελευθερία παιδί μου και να τη βιώσεις πρακτικά και κυριολεκτικά?
Μπορείς άδειασε όπως είπαμε από τον θυμό σου, σταμάτα να κρίνεις εντελώς που σημαίνει όχι μόνο γι αυτά που λες αλλά περισσότερο γι αυτά που σκέφτεσαι.
Ναι ξέρω παιδί μου ότι οι σκέψεις είναι συνήθεια και έρχονται από μόνες τους, αλλά θα κάνεις όπως όταν μάθαινες τα πρώτα σου γράμματα και τα πρώτα σου βήματα. Μικρές καθημερινές ασκησούλες για να παρατηρείς τον λογισμό σου και τις πράξεις σου.
Στο τέλος κάθε μέρα ρώτα τον εαυτό σου. Πόσο Θεό έβαλα σήμερα στη μέρα μου και πόσο από το εγώ μου άδειασε. Όμως αυτή την ερώτηση παιδί μου να την κάνεις παράλληλα με τις ασκήσεις σου. Γιατί τις πρώτες μέρες θα μοιάζει σαν να επιβάλλεις τον εαυτό σου να γεμίζει από Εμένα και θα νομίζεις ότι τα κατάφερες και κάποια στιγμή θα χαθείς πάλι μέσα στο ψέμα σου. Και δυστυχώς παιδί μου χωρίς τη δική σου διάθεση ή πρόθεση σου να σε στηρίξω, δεν μπορώ να επέμβω απόλυτα γιατί σου έχω δώσει την Ελεύθερη Βούληση. Έτσι μόνο μετά από τις εκκλήσεις σου μέσα από την ψυχή σου μπορώ να παρέμβω. 

Γιατί παιδί μου όσο αδειάζεις από το εγώ σου, θα γεμίζει το σώμα σου με την ψυχή σου. Κι εγώ παιδί μου μόνο με το κομμάτι της ψυχής σου επικοινωνώ και όχι με τις εκκλήσεις του φόβου- μυαλού- εγώ.
Αν θα θυμηθείς τις φορές που σε βοήθησα ήταν μέσα και κομμάτι της ψυχής σου μέσα από την προσευχή σου. Έτσι να θυμάσαι πως μόνο της ψυχής την προσευχή ακούω παιδί μου και όχι του μυαλού- λογικής- ύλης. Γιατί υπάρχουν φορές παιδί μου που το μυαλό σου μου ζητάει πράγματα που ήδη έχει και δεν τα εκτιμάει. Οπότε κι εσύ παιδί μου στο δικό σου παιδί που δεν θα εκτιμήσει το δώρο σου δεν θα του πάρεις άλλο. Αλλά θα καλύψεις μόνο τις ανάγκες του.
Ακολούθα τα βήματά μου παιδί μου, ψάξε με και θα με δεις.
Να θυμάσαι πως πάντα πίστευα και πιστεύω σε σένα. Άνοιξε την πόρτα σου στην ψυχή σου και άφησέ την να ρέει μέσα στη ζωή σου για να ρέουν μόνο όμορφα πράγματα.
Να είσαι πάντα ευλογημένος παιδί Μου.
Ο Πατέρας σου Θεός, που θέλω να ξέρεις ότι πονώ για σένα και θέλω να βιώσεις την λύτρωση και να λάβεις την περιουσία σου.

Όποιος θελήσει να δει θα δει, όποιος θελήσει να ακούσει θα ακούσει, όποιος θέλει να βιώσει ήδη βιώνει το έλεός Μου. 

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα