Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Τότε θα έχεις ζήσει για εσένα !!!!



Σήμερα θέλω να πάρεις ένα καθρέφτη......και  να εκφράσεις θυμό στον εαυτό σου !  Θέλω να εκφράσεις αγανάκτηση σε σένα για εσένα.  Θέλω να σε ξυπνήσεις, να σε ενεργοποίησεις και να πεις . Οχι άλλο πια επεναλαμβανόμενα σκηνικά, όχι πια υπνωτισμένες , αυτοματοποιημένες κινήσεις και συμπεριφορές. Οχι πια ίδιες σκέψεις και ίδια αποτελέσματα! 
Τέρμα πια στο ξεπούλημα του εαυτού σου για να αρέσεις. Τέρμα στην εξαρτημένη ανάγκη για επιδοκιμασία των άλλων σττην οποία βάσιζες την αξία σου , την ηρεμία και ευτυχία σου ! 
Μη βάζεις πια άλλα τούβλα στο τοίχο που σε χωρίζει από τους άλλους κρίνοντας τους και ρίχνοντας την ευθύνη για την δική σου ζωή.
Μην μένεις άλλο στη φυλακή που έκτισες με παγειωμένες συμπεριφορές , με την εξαρτηση σου από το οικείο  και να δονείσαι σε μια διαρκή ανησυχία και αρνητικότητα για τα πάντα.

Μην βασανίζεις άλλο τον εαυτό σου υποτιμώντας τον , συγκρίνοντας τον με τους άλλους, να καταπίνεις αυτά που θέλεις να πεις , να μένεις στην αφάνεια και να επιτρέπεις να σε αποδυναμώνουν. Mhn κακοποιείς άλλο το εσωτερικό  σου παιδί μετασχημάτισε τους φόβους σου σε ελευθερία και δύναμη,

Σήμερα θέλω να πάρεις ένα καθρέφτη  και με δύναμη ψυχής να σε κοιτάξεις βαθειά στα μάτια και να αντικρύσεις τον υπέροχο δημιουργό της ζωής σου έτσι όπως κατέληξε να είναι. Εσένα !!!!
Να κοιτάξεις Εσένα και να το νιώσεις στο κύτταρο σου  και να σε θαυμάσεις για όσα δημιουργησες! Και την ίδια στιγμή χωρίς νέες δικαιολογίες να επιλέξεις να βαδίσεις  και να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια  και παρόλαυτα να νιώθεις ασφαλής.
Να σε γουστάρεις και να σε ερωτευτείς τόσο πολύ που να αδιαφορείς αν αρέσεις σε άλλους και παρολαυτά η αγάπη για τον εαυτό σου να τους μαγνητίζει. Να επιλέξεις εσένα, να σε βάλειςπροτεραιότητα και να σε εμπιστευτεις τυφλά.

Και οι  άλλοι;  Αυτοί που  είχες αρχηγούς;  Αυτοί που όριζαν τη ζωή σου μέχρι τώρα και στους οποίους παραχωρούσες την δύναμη σου και βάσιζες την αξία σου; Αυτοί είναι οι πρώτοι που θα σε θαυμάσουν και θα σου πουν μπράβο! Αυτοί είναι οι πρώτοι που θα εμπνευστούν από εσένα  , την αγάπη σου για σένα και το κουράγο να είσαι ο εαυτός σου . Αυτοί είνιαι αυτοί που σκέφτονται τα καλύτερα για σένα και θα σου καθρεφτίσουν το θαυμασμό σου για τον εαυτό σου.
  
Να σου επιτρέψεις να ξεφορτώσεις , να ελαφρύνεις τις αποσκευές σου, να χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου για να απολαυσεις τη νέα διαδρομή  και τις νέες εμπειρίες και ας χαθείς; Οι νέοι δρόμοι είναι οι δρόμοι της καρδιάς και της ψυχής ..
Επέτρεψε το αυτό στον Εαυτό σου πανέμορφη Θεά μου!  Ακου την καρδιά σου , ανοιξε τα φτερά σου , άναψε το φως σου και πέταξε ψηλά . Και ας χαθείς !!!                                                    

Επειδή  τότε θα έχεις ζήσεις!
Θα έχεις ζήσει για Σένα!!!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα