Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Tι μου έμαθαν τα 4 χρόνια των σπουδών μου!


mother-and-daughter-smiling
.
.
  • Συνειδητοποιείς την αξία της μαμάς σου!

    Οταν έμεινα μόνη μου ,κατάλαβα πόσο σημαντική ηταν η βοηθειά της. Οταν διάβαζα και δεν είχα όρεξη να φάω , με νοιαζόταν συνέχεια μου έφερνε στο κρεβάτι μου φαγητό ,φυσικό χυμό πορτοκάλι και γλυκό !! Οταν όμως έμεινα μόνη , έπρεπε να διαβάζω, να πηγαίνω στο super market,να μαγειρέυω, να καθαρίζω το σπίτι, να βάζω πλυντήριο, να σιδερώνω...Η βοήθεια της μαμάς αξία ανεκτίμητη!
  • Oι άνθρωποι δεν είναι τόσο καλοί όσο νόμιζες.


    Φιλοξενείς ανθρώπους στην πόλη σου και οταν μετά απο χρόνια τυχαίνει να πας για σπουδές στην δική τους, ούτε ενα τηλέφωνο δεν σου κάνουν να σε νοιαστούν ,να δούν τι κάνεις.Επίσης, συμφοιτητές σε πλησιάζουν απο συμφέρον αν μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο(για να έρχονται αν εχουν κάποιο κενό)και σε κρίνουν χωρίς να έχουν δικαίωμα απο το χαρακτήρα σου μέχρι την εμφανισή σου!
  • Θα εκπλαγείς για το ποιοί άνθρωποι θα σε βοηθήσουν σε δύσκολες στιγμές.

Ατομα που τα ήξερες χρόνια, θα αδιαφορήσουν όπως αναφέρθηκα παραπάνω .Ενώ άνθρωποι που γνώρισες ελάχιστα θα σου σταθούν στις πιο δύσκολες στιγμές σου.

  • Θα καταλάβεις οτι η συγκατοίκιση με κάποιο αλλο άτομο θα είναι η χειρότερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις.

Μόνη σου και πάλι μόνη!!Εκτός αν είναι η αδερφή ή ο αδερφός σου!Μακριά απο φίλους και συγγενείς, θα τσακωθείς μαζί τους δεν υπάρχει περίπτωση.
  • θα κουραστείς τόσο απο το διάβασμα και τις εργασίες

    που οταν βλέπεις γυναίκα με παιδιά θα σκέφτεσαι ''τυχερή ! ξεμπέρδεψε απο αυτά''.Ελα όμως που αυτά θα αποδειχτούν τα πιο ξένοιαστα χρόνια της ζωής σου.Γιαυτό ξενύχτισε, διασκέδασε όσο μπορείς!
  • θα καταλάβεις ποιοί είναι οι πραματικοί σου φίλοι

    Είτε αυτοί που έμειναν πίσω και δεν πήγαν για σπουδές είτε εκείνοι που πέρασαν στην ίδια πόλη με σένα..Ενα είναι σίγουρο.. Οταν μετά απο 4 χρόνια επιστρέψεις, το τοπίο θα εχει ξεκαθαρίσει για ποιοί αξίζουν και ποιο οχι να είναι ακόμα φίλοι σου!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα