Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Registry Cleaner :Λογισμικό επιδιόρθωσης του μητρώου των windows



Δωρεάν λογισμικό επιδιόρθωσης του μητρώου των windows (Registry) που σας επιτρέπει με ασφάλεια καθαρίσεte και να επισκευάσετε προβλήματα σε μερικά κλικ Προβλήματα με το μητρώο των Windows είναι μια κοινή αιτία των Windows crashes και μηνύματα λάθους. Τα προβλήματα που προκύπτουν στη Registy μπορεί να συμβούν για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένων και των ημιτελών απεγκαταστάσεων των προγραμμάτων από τον υπολογιστή μας ή με τη λανθασμένη απομάκρυνση του λογισμικού.

Κατ΄αυτό τον τρόπο δημιουργούνται τα προβλήματα, για παράδειγμα κατεστραμμένοι drivers ή ορφανά προγράμματα κατά την εκκίνηση των windows. Όπως καταλαβίνετε αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί επί μακρόν θα αυξήσει μελοντικά σε σημαντικό βαθμό το μέγεθος του μητρώου και θα επιβραδύνει ίσως και σημαντικά την ταχύτητά του αφού τα τα Windows θα χρειάζονται πλέον περισσότερο χρόνο για να φορτώσουν να αναζητήσουν και να διαβάσουν τα απαραίτητα στοιχεία από τη Registry.

 Μετά τον καθορισμό των άκυρων καταχωρήσεεων ο υπολογιστής σας θα είναι πιο σταθερός και φυσικά θα τρέχει γρηγορότερα. Για μέγιστη ασφάλεια, το πρόγραμμα θα κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας των καταχωρήσεων που έχουν επισκευαστεί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.


Eusing Free Registry Cleaner :  3.5 
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 


 lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα