Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

inSSIDer 2.1.6.1394 - Ανακαλύψτε ασύρματα δίκτυα γύρω σας



Το inSSIDer είναι ένα απλό, δωρεάν αλλά ισχυρό εργαλείο για να ανακαλύψετε ασύρματα δίκτυα γύρω σας. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται!! Με το πρόγραμμα μπορείτε να παρακολουθήσετε, να αντιμετωπίσετε προβλήματα και να βελτιστοποιήσετε το ασύρματο σας δίκτυο. Εμφανίζει σε έναν πίνακα, πληροφορίες για τα ασύρματα δίκτυα που εντοπίζετε όπως: Κατασκευαστής, ισχύ σήματος, διεύθυνση MAC, κ.α.

Ο πίνακας αυτός χωρίζεται σε κάποιες στήλες. Τώρα θα σας εξηγήσουμε τι σημαίνει η κάθε στήλη που βλέπετε:

SSID - Είναι η σύντμηση του “Service Set Identifier", το οποίο είναι το όνομα ενός 802,11 ασύρματου δικτύου που χρησιμοποιεί για να προσδιορίσει τον εαυτό της.

RSSI - Η σύντμηση του "Received Signal Strength Indication", το οποίο σας εμφανίζει την ισχύς σήματος του ασύρματου δικτύου.

Security -  Είναι ο τύπος προστασίας που παρέχει το ασύρματο δίκτυο όπως: WEP, WPA Personal, WPA-Enterprise, WPA2-Personal, WPA2-Enterprise, Wi-Fi Protected Setup, ή Open (χωρίς ασφάλεια).

Channel - Κάθε ασύρματο δίκτυο λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi κανάλι. Τα Κανάλια 1-14 είναι στην περιοχή συχνοτήτων 2,4 GHz, ενώ τα κανάλια 30-160 είναι στην συχνότητα των 5 GHz.

Vendor -Το inSSIDer θα εμφανίσει το όνομα του κατασκευαστή του υλικού από το ασύρματο ρούτερ ή Access Point εφόσον είναι διαθέσιμο.

Max Rate - Εδώ βλέπετε το ανώτατο ποσοστό, ή διακίνηση δεδομένων (εμφανίζεται σε Mbps) που είναι σε θέση να πετύχει τοκάθε Access Point- όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο. Δεν δείχνει το ποσοστό των δεδομένων της σύνδεσής σας.

Network Type - Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι των δικτύων που προσδιορίζει το inSSIDer. Τα Δίκτυα Infrastructure, είναι τα σημεία πρόσβασης που διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των πελατών/χρηστών. Ad-Hoc ή independent δίκτυα, είναι πελάτες/χρήστες που δραστηριοποιούνται σε ένα ασύρματο δίκτυο χωρίς σημείο πρόσβασης (Access Point)

MAC Address - Αυτό είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό για ένα ασύρματο δίκτυο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε δύο ίδια.

[Update]: 20 Νοεμβρίου 2014: Πλέον το πρόγραμμα σταμάτησε ως δωρεάν χρήση και διατίθεται εμπορικά.

Δείτε σχετικό βίντεο από το πρόγραμμα:

  
Έκδοση: 2.1.6.1394
Μέγεθος: 1.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / iOS
Κατασκευαστής: MetaGeek, LLC
Πηγή: metageek.net
Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα