Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Guardian", ο κομήτης 67Ρ είναι ένα εξωγήινο αντικείμενο!





Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος ξανάγραψε ιστορία, όταν η αποστολή Rosetta προσγειώθηκε με επιτυχία στο κομήτη 67P. Oι πρώτες εικόνες στάλθηκαν από τον ανιχνευτή Φίλαε, όμως, έχουν ανοίξει αμέσως κάποια συζήτηση για το τι πραγματικά είναι ο κομήτης, και τι φαίνεται να κρύβει. Θα μπορούσε να είναι ένα ξένο αντικείμενο, που φαίνεται ότι κρατήθηκε μυστικό από τη NASA και την ESA.



philae2
Η διαστημική υπηρεσία αρχικά έχασε την επαφή και σύμφωνα με το CNN και την Washington Post, ο καθετήρας τοποθετήθηκε συνολικά 3 φορές πριν φτάσει σε ένα σκοτεινό μέρος. 
Sonda Philae_Rosetta
Σύμφωνα, όμως, τις τελευταίες ώρες η Lander Φίλαε (όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία) θα είναι σε μια περιοχή που είναι δύσκολο να έχει πρόσβαση στο ποσό της ενέργειας του φωτός που απαιτείται για να φορτίσουν οι ηλιακές μπαταρίες, επιτρέποντας τον ανιχνευτή να μην μπορεί να συνεχίσει την αποστολή.
Σύμφωνα με το " The Guardian "ένα e-mail, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα", που «αποκάλυψε την πραγματική αποστολή Rosetta.
e-mail
Sonda Philae_Rosetta1
Rosetta-ufo2
Γιατί μια διαστημική υπηρεσία ξαφνικά αποφάσισε να δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει και να στείλει ένα διαστημικό σκάφος σε ένα ταξίδι 12 ετών, για να πάρει μόνο λίγες κοντινές φωτογραφίες του κομήτη; Για σχεδόν 20 χρόνια, η NASA λαμβάνει μυστηριώδεις ήχους από το διάστημα. Από τις πρώτες εικόνες από ορισμένα τμήματα της επιφάνειας του κομήτη φαίνονται να είναι αφύσικα.
Το Σεπτέμβριο, μερικές εικόνες ελήφθησαν από τον ανιχνευτή Rosetta έδειξαν δύο ΑΤΙΑ που πετούσαν πάνω από τον κομήτη, και μία δομή πύργου που φαινόταν να είναι πάνω στην επιφάνεια του κομήτη, εκπέμποντας μυστηριώδη ραδιοσήματα που συλλέχθηκαν από την ΕΟΔ.
Sonda Philae_Rosetta3
Sonda Philae_Rosetta4
Sonda Philae_Rosetta5
Η επιβεβαίωση για τους μυστηριώδους ήχους της ESA, ονομάζεται το "τραγούδι μυστήριο», και έχει τροφοδοτήσει αυτές τις θεωρίες. Θα μπορούσε να είναι ένας εξωγήινος κομήτης ο οποίος προσπαθεί να επικοινωνήσει; Μερικές από τις εικόνες που αποστέλλονται από το όχημα προσεδάφισης Φίλαε μας δείχνει περισσότερα αφύσικα φαινόμενα.
Sonda Philae_Rosetta5
Οι φωτογραφίες δείχνουν μερικά από τα σημάδια που αποκαλύπτουν κάποιες παρατυπίες στο έδαφος. Επιπλέον, σε μία από τις εικόνες, μπορείτε να δείτε ένα είδος καλωδίου που φαίνεται να προέρχεται από την βραχώδη επιφάνεια του κομήτη, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την περιέργεια και της αμφιβολίες. Τι συμβαίνει πραγματικά στο κομήτη 67Ρ; Ποιοι είναι οι στόχοι της ΕΟΔ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα