Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Πως εξελίσσεται η σκέψη μας;


Ο άνθρωπος έχει δύο φύσεις, μία είναι η υλική του υπόσταση, και η δεύτερη η θεϊκή του υπόσταση. Από αυτό συμπεραίνουμε ότι και στην σκέψη έχουμε δύο διαφορετικές υποστάσεις. Μία υλική με την μορφή του εγκεφάλου, και μία αιθερική αυτή της ψυχής.

Με τον ίδιο τρόπο σκέψης, το υλικό μας σώμα δέχεται τις δικές του (θνητές) αισθήσεις και συναισθήματα για να επιβιώσει στον υλικό κόσμο, και η ψυχή έχει τις δικές της τέλειες ενέργειες.

Αν όλα τα θετικά και αρνητικά συναισθήματα προέρχονται από τον (θνητό) εγκέφαλο, τότε όλα τα θετικά και μόνο συναισθήματα προέρχονται από την ψυχή...και ούτω καθεξής.


Όταν λοιπόν δημιουργούμε σκέψη, με την λογική του εγκεφάλου, σκεφτόμαστε με την αισθητή θνητή λογική, ενώ όταν σκεφτόμαστε με τον νου της ψυχής τότε σκεφτόμαστε αιθερικά άρα ότι είναι απίστευτο για την λογική του θνητού μας εγκεφάλου.

Σήμερα ο πολιτισμός μας, λειτουργεί αποκλειστικά με την αισθητή του λογική, σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου οι Έλληνες πρόγονοί μας είχαν τον πολιτισμό των ιδεών.

Αν λοιπόν θέλουμε να σκεφτόμαστε πέρα του αισθητού κόσμου για να κατανοήσουμε την αλήθεια, τότε πρέπει να σκεφτόμαστε με τον λόγο της ψυχής. Κανείς όμως δεν μας μίλησε για την ψυχή πέρα των Ελλήνων. Αλλά αντιθέτως κάποιοι μας απέκρυψαν όλη αυτή την γνώση, και την μπέρδεψαν με διάφορες σημερινές επιστήμες, ώστε όλα τα θνητά συναισθήματα και τις σκέψεις, να τις θεωρούμε ως αποτέλεσμα της σκέψης της ψυχής που είναι στην ουσία για αυτούς ο θνητός μας εγκέφαλος.

Πρέπει λοιπόν αφού δεν μας βοηθά κανείς, μόνοι μας να αναδείξουμε την σκέψη της ψυχής ώστε να αφυπνιστούμε, και να αναδείξουμε τον πολιτισμό των ιδεών. Και σε συνδιασμό με την επιστήμη θα καταλήξουμε σε εκπληκτικά αποτελέσματα. Διότι σήμερα η επιστήμη λειτουργεί μόνη της, με την λογική του αισθητού,χωρίς όμως τον λόγο της ψυχής.

Όταν λοιπόν σκεφτόμαστε και αισθητά αλλά και αιθερικά, αμέσως βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας διαφορετικά, και η καθημερινότητα μας θα δούμε να αλλάζει σταδιακά, ανάλογα με την δική μας εξέλιξη του καθενός. Και αλλάζοντας την σκέψη, αλλάζουμε και τον πολιτισμό, και βέβαια αγγίζουμε πλέον την αλήθεια του αιθερικού πεδίου της ψυχής.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα