Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο Κίνδυνος Καταστροφής στη Γη δεν πέρασε... ωστόσο υπάρχει ελληνικό σχέδιο διάσωσης!


γράφει η Βίκυ Χρυσού

Κι ενώ η ζωή στη Γη μοιάζει να συνεχίζεται με τους γνωστούς ρυθμούς... ανάμεσα σε κρίσεις, οικονομική αστάθεια, πρόσφυγες, πείνα και πολέμους από τη μία πλευρά... και την προπαγάνδα με τον έμπολα και κάθε είδους καταναλωτικές καμπάνιες για να μεγεθύνονται τα κέρδη των κολοσσών...
ο πλανήτης μας συνεχίζει να βρίσκεται εκτεθημένος σε ένα κυκεώνα γαλαξιακών ενεργειών που ενισχύουν την τάση για ηφιαστειακές εκρήξεις, αυξημένη σεισμικότητα, ακραία καιρικά φαινόμενα και κατά προέκταση την είσοδο προς μία νέα παγετώδη περίοδο που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει...

Μολονότι ποτέ δεν ανήκα στους καταστροφολάγνους, ακόμη και εκείνες τις μέρες και τους μήνες πριν το πολυσυζητημένο 2012, θεωρώ απαραίτητο να γνωρίζουμε την κατάσταση που αφορά το σπίτι μας, τον πλανήτη μας και όλους τους ενοίκους του, προκειμένου να προάγουμε δράσεις και να κάνουμε επιλογές που να συμβάλλουν στη λύση.

Ίσως να θυμάστε πως πριν το 2012 η NASA αρνιόταν την ύπαρξη πραγματικού κινδύνου για τον πλανήτη μας και υποβάθμιζε τις τοποθετήσεις επιστημόνων και ερευνητών που δεν συμφωνούσαν με τη δικής της γραμμή ως "γελοίες, αβάσιμες, συνωμοσιολογίες", ωστόσο δεν πάει πολύς καιρός, όπου η ίδια μας ενημέρωσε πως η Γη, το 2012 "παρά τρίχα γλίτωσε" από την πλήρη καταστροφή.

(... ποιος ξέρει... ίσως πράγματι η στροφή πολλών ανθρώπων προς μια πιο συνειδητή ζωή να συνέβαλε με κάποιο τρόπο στο να αποτραπεί η καταστροφή και να γλιτώσαμε με 9 μέρες διαφορά αυτό το χτύπημα από την ηλιακή καταιγίδα... οι επιλογές μας ως γνωστών επιρρεάζουν τα δυναμικά του μέλλοντος...)

Αυτό που δεν μας είπαν όμως, είναι  πως η ηλεκτρομαγνητική ασπίδα της Γης παραμένει τρωτή. Όσο ο ήλιος είναι αδύναμος, τεράστια κύματατα γαλαξιακών ακτινοβολιών εισβάλλουν σχετικά εύκολα στο γήινο πεδίο, επιρρεάζοντας την ατμόσφαιρα και το μάγμα, προκαλώντας ηφαιστειακές εκκρήξεις και αύξηση της σεισμικότητας, τα οποία με τη σειρά τους~ όπως είχαμε αναφέρει και προ ετών~ είναι σε θέση να βυθίσουν τη γη σε μια ξαφνική παγετώδη περίοδο... με όλα τα επακόλουθα: έλειψη επαρκούς τροφής, πρώτων υλών κτλ., προκαλώντας επιπλέον πλήρη κατάρρευση του μοντέρνου "ηλεκρικού-ηλεκτρονικού πολιτισμού" μας... Παράλληλα παραμένει ο κίνδυνος αντιστροφής των μαγνητικών πόλων.(!)

Η καταστροφή όμως απειλεί τη Γη και την ανθρωπότητα αν παραμένει σε άγνοια και δεν προετοιμάζεται έγκαιρα για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου. Σε αντίθεση με αυτή την εκδοχή, υπάρχουν μια σειρά από μέτρα και δράσεις, οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη και της ανθρωπότητας, αρκεί να ενημερωθούν και να αποφασήσουν προς αυτή την κατεύθυνση οι υπεύθυνοι... με λίγη ίσως πίεση από την πλευρά των απλών πολιτών.

Τα μέτρα αυτά στηρίζονται σε τρεις κεντρικούς πυλώνες δράσεις: 
  • εκεχειρία
  • αναδασώσεις και
  • δημιουργία ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας για την προστασία της Γης
Την πρόταση αυτή, που υποστηρίζει εδώ και περισσότερα από 9 έτη μια ελληνική ομάδα ευσυνείδητων επιστημόνων και συνανθρώπων μας, φαίνεται πως άρχισε ~και πρέπει~ να κερδίζει έδαφος, αφού σταδιακά βρίσκει στήριξη και αποδοχή και από ξένες εφημερίδες (βλέπε Whasington Post) αλλά και ειδικό κλιμάκιο Ελβετών που ασχολείτε ειδικά με την πρόληψη καταστροφών (!) Ωστόσο οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν έγκαιρα και τα ανώτερα κλιμάκια φαίνεται πως καθυστερούν πολύ...

Η απλή κοινή λογική επιτάσσει αυτή τη φορά, και δεδομένου πως υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία,  άνθρωποι και κράτη, να ενωθούν απ' άκρη σ' άκρη και από κοινού να εμποδίσουν την κατάρρευση και τον αφανισμό από το γαλαξιακό ηλεκτρισμό.

Τι ακριβώς προτείνει το σχέδιο αυτό;

Πέρα από τις απαραίτητες αναδασώσεις μεγάλης έκτασης, όπως σε πεδιάδες και ερήμους, και τη βάση διεθνούς συνεργασίας-εκεχειρίας, βασικό μέρος του σχεδίου πρόληψης και προστασίας του πλανήτη από τις απειλές αυτές, που ως δαμόκλειες σπαθες κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας, είναι η κατασκευή και τοποθέτηση ειδικών ηλετρομαγνητικών ασπίδων οι οποίες θα προστατεύουν από την εισρροή των γαλαξιακών ακτινοβολιών.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

"Προτείνουμε 2 μεγέθη ηλεκτρομανγητικών ασπίδων

1. Ένα μικρό, πάνω από ενεργούς κρατήρες, ώστε να κόβει τα διεγερτικά μιόνια, άρα το 'βράσιμο' του μάγματος και τις πιθανoτητες έκρηξης:



2. Δύο μεγάλεςκυκλικούς τομείςμια μεταξύ Γης-Ήλιου, και μια ανάμεσα στη Γη και το κέντρο του Γαλαξία, που θα ενεργοποιούνται μόνο όταν πλησιάζει υπερκαταιγίδα (τύπου Κάρινκτον ή χειρότερη). Στα σημεία Λαγκράνζ θα αιωρούνται, χωρίς μεγάλη ανάγκη για καύσιμα.
Η ανθρωπότητα δυστυχώς δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να επιλέξει δρόμους που να καλύπτουν βασικές ανάγκες τροφής και υγιηνής για όλους, όμως σήμερα, υπό την απειλή πλήρους αφανισμού καλούμαστε να προάγουμε με κάθε τρόπο την αυτάρκεια, την ειρήνη και την αλληλεγγύη, ώστε ενωμένοι να προβούμε στην αντιμετώπιση των πραγματικών κινδύνων.
Αν στα επόμενα λίγα έτη δεν εφνιδιαστούμε από κάποια μεγάλη ηλεκτρομαγνητική "επίθεση" και πετύχουμε στην εφαρμογή αυτών των μέτρων... θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε, ίσως για πρώτη φορά, μια παγκόσμια ειρήνη!... η οποία απ' ότ' φαίνεται θα οφείλετε στην έγκαιρη δράση και προσπάθεια ελλήνων... 

Θα επανέλθουμε στο θέμα με ακόμη περισσότερες πληροφορίες σύντομα.
Στο μεταξύ αξίζει να μελετήσει κανείς το φυλλάδιο του IRDC ,  που κάνει σχετική αναφορά όπως και το φυλλάδιο "Earth SHIELDING to Divert Galactic Electricity/ΘΩΡΑΚΙΣΗ τη Γης", που έχει ετοιμάσει η ομάδα του global-providence,

όπως και το σχετικό βίντεο:  

Earth SHIELDS to AVERT volcanic glacials magnetic pole reversal




vickytoxotis


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα