Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη Σκοπιανός στην Ελβετία για βιασμό ...φοράδας





Με καυστική διάθεση το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων, αναφέρεται στο βιασμό του πουλαριού

Οκτώβριος 30, 2014.

Σκοπιανός που βίασε μια φοράδα συνελήφθη από την ελβετική αστυνομία.
 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, βίασε ένα  νεογέννητο ζώο στο χωριό Rickenbach της Ελβετίας, όπου και συνελήφθη από την ελβετική αστυνομία, σημειώνει η «lajmepress.com».


Το περιστατικό έλαβε χώρα- γράφει το δημοσίευμα- στις 15 Απριλίου τρέχοντος έτους στο αναφερόμενο χωριό της Ελβετίας από έναν 31χρονο Σκοπιανό κατά ενός νεογέννητου πουλαριού.

Το νεογέννητο ζώο κακοποιήθηκε σεξουαλικά  και ο δράστης εντοπίστηκε τελικά από ίχνη του DNA που βρέθηκαν στο κακοποιημένο ζώο καθώς και σε ένα αποτσίγαρο του δράστη.

Σύμφωνα με την ελβετική αστυνομία ο Σκοπιανός είχε επισκεφθεί  το ιπποστάσιο στο ελβετικό χωριό με έναν νερό εντόπιο. Κατόπιν επέστρεψε για να βιάσει το πουλάρι.
Σύμφωνα με τα ελβετικά μέσα ενημέρωσης ο 31χρονος από τα Σκόπια, ζει στην Ελβετία και είναι γνωστός για άλλες παράτυπες πράξεις.

Ο ιδιοκτήτης του πουλαριού δέχθηκε με ανακούφιση την είδηση της αποκάλυψης του δράστη.

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο του ελβετικού δικαστηρίου, Thomas Knecht, μια τέτοια ενέργεια είναι ανησυχητική, επειδή «οι περισσότεροι δράστες διακατέχονται από σαδισμό για τα ζώα, πριν τον ασκήσουν στους ανθρώπους».

Το νεογέννητο πουλάρι υπέστη σοβαρές κακώσεις στα γεννητικά του όργανα κατά τον βιασμό του από τον Σκοπιανό.

Σύμφωνα με την ελβετική αστυνομία, ο βιαστής παραδέχθηκε την πράξη του και δήλωσε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα