Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Σοκ με το υπερφυσικό δάχτυλο στο χέρι του σκελετού της Αμφίπολης

Μια ανεπίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες – πιθανότατα τραβηγμένη από κινητό τηλέφωνο – αποκαλύπτει το ανατριχιαστικό μυστικό που πιθανότατα κρύβει ο νεκρός στον τύμβο


Η ανεπίσημη φωτογραφία του σκελετού, που διέρρευσε από άγνωστη πηγή, προκάλεσε σάλο και φούντωσε τις θεωρίες συνωμοσίας
Η ανεπίσημη φωτογραφία του σκελετού, που διέρρευσε από άγνωστη πηγή, προκάλεσε σάλο και φούντωσε τις θεωρίες συνωμοσίας
Στο αγωνιώδες ερώτημα «γιατί ο δείκτης του χεριού του νεκρού, μοιάζει να μην ανήκει σε γήινη μορφή ζωής», καλούνται να απαντήσουν οι επιστήμονες που ασχολούνται με το αίνιγμα της Αμφίπολης, ενώ τα σενάρια σχετικά με την πραγματική ταυτότητα του ένοικου, πληθαίνουν.
Το μυστήριο μάλιστα πυκνώνει, καθώς,
κανείς μέχρι τώρα, δεν έχει δώσει ικανοποιητική απάντηση, γιατί σε καμμιά από τις φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, δεν εμφανίζεται ο ίδιος ο σκελετός.
Όπως είναι φυσικό, η εικόνα στην οποία διακρίνεται καθαρά το αριστερό χέρι του νεκρού με το υπερφυσικό δάχτυλο, κάνει αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου και εξάπτει τη φαντασία των συνωμοσιολόγων.
Μάλιστα δεν είναι λίγοι, αυτοί που σχετίζουν τον επιμηκυμένο δείκτη του χεριού, με εκείνον του ΕΤ συμπεραίνοντας ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για μια κεραία κοσμικής ενέργειας. Δηλαδή, ότι ο ένοικος έφτασε στην Αμφίπολη από άλλο πλανήτη και θάφτηκε εκεί με τιμές υπερήρωα.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Ανοησία. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε σήμερα είναι σάτιρα για την Αμφίπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα