Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

«Έχω μάθει να είμαι ο εαυτός μου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Να με εκφράζει ο εαυτός μου. Να πιστεύω τον εαυτό μου"


Έχουν πει πολλά για τον Μπρους Λη, τον  μεγαλύτερο αστέρα των ασιατικών πολεμικών τεχνών, που έγινε κάτι πολύ περισσότερο από σταρ του σινεμά. Και για τη ζωή του και για τοθάνατό του λέγονται πολλά, και θα λέγονται μέχρι να σβήσει. Ο μύθος του μέχρι να σβήσει, αν σβήσει ποτέ. 

Πέθανε από ναρκωτικά, τον καθαρίσανε μαφιόζοι, τον δηλητηριάσανε, τον πυροβόλησαν, όπως ακριβώς τον γιό του, τον Μπράντον Λη που πήγε από αληθινή σφαίρα στα γυρίσματα μιας ταινίας. 

Αφήνω στην άκρη την σεναριολογία. Προτιμώ να αγκαλιάσω μια κουβέντα του Μπρους Λη,που γεννήθηκε σα σήμερα 27 Νοεμβρίου, το 1940:
 «Έχω μάθει να είμαι ο εαυτός μου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Να με εκφράζει ο εαυτός μου. Να πιστεύω τον εαυτό μου". Τι είπε; Να σου πω εγώ τι παίρνω απ’ αυτή την κουβέντα. Μεταξύ μας να στο πω. Συνωμοτικά, δηλαδή. 

Δεν γαμιέται ο Ολυμπιακός. Αυτό είπε. Δεν υπάρχει τίποτα έξω από εμένα. Ούτε θρησκείες, ιδεολογίες. Ποιος ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ και ΑΕΚ; Τους έχω για πλάκα. Και τους αρχιεπισκόπους, τους βασιληάδες, τους πρωθυπουργούς, τους πάντες. 

Είπα. Δεν υπάρχει τίποτα. Κανένας δεν υπάρχει. Εκτός από εμένα. Από εμένα και τον εαυτό μου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα