Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΥΠΑΡΧΕΙ Η, ΟΧΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧ ΝΕΣ;

Πανάρχαιος θρύλος. Το τέρας της λίμνης Λοχ Νες η ακριβοθώρητη «Νέσυ», ένα υδρόβιο πλάσμα που ζει στα ρηχά, μάλλον της οικογένειας χελιών. Λοχ Νες. Η μεγαλύτερη λίμνη της Σκωτίας, μήκους 36 χλμ., πλάτους 1,6 χλμ., βάθους 25μ., νερά κρύα.
Υπάρχουν χίλιες μαρτυρίες και με όρκο πως είδαν το κεφάλι και το λαιμό ενός παράξενου ζώου και το έχουν φωτογραφίσει, μάλιστα. Σα σήμερα, 12 Νοεμβρίου, το 1933, πήραν την πρώτη φωτογραφία του υποτιθέμενου τέρατος. Ο πρώτος, πάντως, που με τα μάτια του είδε ζωντανό το θηρίο λέγεται ότι είναι ένας ιερωμένος, αυτός που δίδαξε τον χριστιανισμό στην Σκωτία. Είδε το τέρας το 565, και του φάνηκε σαν «ένα άλογο του νερού».
Κάποιος, τον Μάιο του 2007 τράβηξε video ένα πράμα 12-13μ. στη μυστηριώδη λίμνη που κινείται γρήγορα στο νερό. Σχετικά ένας ειδικός σχολίασε: «Από τα καλύτερα video που έχω δει, αυτό είναι το καλύτερο».
Κάποιος άλλος τον Ιούλιο του 2003 βρήκε στην όχθη της λίμνης απολίθωμα τεσσάρων άριστα διατηρημένων σπονδύλων ενός πλησιόσαυρου. Το σχόλιο του ειδικού: «Το απολίθωμα είναι ηλικίας 150 εκ. χρόνων, ενώ το τέρας δεν έζησε πριν από την τελευταία Εποχή των Παγετώνων, που ολοκληρώθηκε πριν από 12.000 χρόνια».

Τι συμβαίνει με τη λίμνη; Την επισκέπτονται 500.000 τουρίστες και κάποιοι λένε ότι βλέπουν το τέρας. Η εξήγηση είναι ότι… θέλουν να το δουν. Το βλέπουν, δηλαδή, από την ψυχολογική τους επιθυμία να το… δουν.
Πρόκειται για ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ . Τα ύδατα παφλάζουν και προκαλούν μεγάλα παλιρροϊκά κύματα, λόγω των υπόγειων σεισμικών δονήσεων, από την ύπαρξη βαθέως ρήγματος στο βυθό. Αντικατοπτρισμός στα νερά, ταραγμένη επιφάνεια, οι βάρκες κουνιούνται, περίεργες σκιές στην επιφάνεια της λίμνης. Όσοι το… βλέπουν το βλέπουν την περίοδο των σεισμών.
Το BBC, τον Ιούλιο του 2003 οργάνωσε επιστημονική αποστολή με ειδικούς Σουηδούς και τελικά δεν εντοπίστηκε ούτε μικρό ίχνος. «Μάλλον κάποτε έζησε κάποια πλειόσαυρα ή, άλλο είδος θαλάσσιου ερπετού, παρ’ ό,τι αυτά προτιμούν θερμά νερά».
Μια αποστολή με σόναρ και δορυφόρους σάρωσε σπιθαμή – σπιθαμή το εσωτερικό ολόκληρης της λίμνης. Μια δαπανηρή επιχείρηση για οριστική απάντηση στο ερώτημα αιώνων: Υπάρχει ή, όχι το θαλάσσιο τέρας.
Όταν είδε τα υψηλής τεχνολογίας ηχοβολιστικά κι άλλα μηχανήματα έξω φρενών ο Μέγας Δρυΐδης, της Βρετανικής Σύναξης των Λευκών Μάγων, ο Κέβιν Κάρλιον, ο οποίος πιστεύει ακράδαντα ότι υπάρχει η «Νέσυ» και δεν πρέπει να ενοχληθεί για λόγους ισορροπίας της φύσης, καταράστηκε τους ερευνητές στους οποίους ευχήθηκε να αποτύχουν. Επειδή οι επιστήμονες ήθελαν να παγιδεύσουν το τέρας σε μια τεράστια κυλινδρινή παγίδα.
«Ιεροσυλία να συλληφθεί η Νέσυ και να της πάρουν δείγμα DNA» είπε και ελάλησε ο δάσκαλος Κέβιν Καρλιον και εξόρκισε τα νερά με θυμίαμα και παγανιστικές τελετές. 
Τροφή στο μύθο του περίφημου τέρατος του Λόχνες δίνουν οι δορυφορικές φώτο από τους χάρτες της Apple, που δόθηκαν στη δημοσιότητα και απεικονίζουν ένα μυστηριώδες σχήμα στη διάσημη λίμνη της Σκωτίας. Η εικόνα δείχνει ένα πλάσμα να κολυμπάει κάτω από την επιφάνεια του νερού, που δεν αποκλείεται να είναι η θρυλική Νέσυ, μήκος 50 πόδια, δηλαδή το μισό της φάλαινας.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στη Λίμνη Κάνασι της Δυτικής Κίνας. Λέγεται ότι ζει ένα πλάσμα τόσο μεγάλο και μυστηριώδες όσο και του Λοχ Νες. Ένα ντοκουμέντο δείχνει 15 όντα μεγάλου μεγέθους να κινούνται γρήγορα κάτω από την επιφάνεια της λίμνης.
Στην κινέζικη κρατική τηλεόραση αναφέρθηκε. Το βίντεο αυτό είναι το πιο καθαρό απ’ όσα έχουν γυριστεί και δείχνει ότι ζει «κάτι» στα βάθη της λίμνης εδώ και αιώνες. Οι ντόπιοι θαρρούν ότι τα ζώα αυτά της λίμνης τραβούσαν στο νερό πρόβατα, αγελάδες και άλογα και τα καταβρόχθιζαν. Το ντοκουμέντο αυτό είναι μια σημαντική απόδειξη για την ύπαρξη του τέρατος. Το βίντεο είναι αληθινό. Το ψάρι αυτό πρέπει να ‘ναι εξαιρετικά δυνατό και μεγάλο. 
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ λίμνη το 2005 εμφανίσθηκαν δυο μαύρα ζώα μήκους άνω των 10μ. που με μεγάλη ταχύτητα κολύμπησαν από την ακτή στο κέντρο της λίμνης. Δεν συνδυάζονται αυτά τα δύο μαύρα ζώα με τον μεγάλο αριθμό αγνώστων ζώων που αυτή την φορά αναδύθηκαν και πρόσθεσαν περισσότερο μυστήριο στη λίμνη Κανάσι.
Τη δεκαετία του ’80 Κινέζοι ερευνητές ανακοίνωσαν ότι το τέρας ίσως προέρχεται από την οικογένεια του σολωμού.
ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ πριν χρόνια εμφανίστηκε ένα κίνημα για την προστασία της Λίμνης Winnipeg, η έκτη μεγαλύτερη λίμνη στον κόσμο με γλυκό νερό, που οι άνθρωποι την ληστεύουν, της αρπάζουν το νερό και έτσι τη μολύνουν. «Η λίμνη έχει ένα πνεύμα, όπως κάθε άνθρωπος. Η λίμνη έχει ζωή και πρέπει να προστατευθεί».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα