Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ



Κάποιοι μπινέδες εδώ και χρόνια μας ζαλίζουν τον έρωτα με τις απαράδεκτες, λέει, συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές της Ελλάδος. Δεν αποκλείεται να έχουν δίκαιο. Το περίεργο είναι ότι στην κομματική τους ατζέντα αυτό το θέμα είναι στην πρώτη γραμμή.
Διάβασα το τελευταίο. Ότι δύο αλλοδαποί από χώρα της Σοβιετικής Ένωσης, την είχαν στήσει στις 7.30 το πρωί έξω από το σπίτι δικηγόρου στην Πεντέλη. Του επιτέθηκαν, τον πυροβόλησαν, του άρπαξαν την τσάντα με 30.000 ευρώ.

Θυμήθηκα τις προάλλες τι μου είπε ένας γνωστός μου, αποτραβηγμένος μικροεπιχειρηματίας. Τους διάφορους Αλβανούς κι άλλους ξένους εγκληματίες που τους έχουν μαζεμένους στη φυλακή εγώ τους ταϊζω. Με λεφτά των φορολογούμενων έχουν αυτές τις συνθήκες που έχουν στη φυλακή. Ήρθαν, δηλαδή, αυτοί οι κακοποιοί στην Ελλάδα, κάνουν ό, τι κάνουν, κι εγώ είμαι υποχρεωμένος να τους φροντίζω, σύμφωνα με την απαίτηση κάποιων που διαμαρτύρονται γιατί οι ληστές, οι απαγωγείς, οι μπράβοι της νύχτας δεν έχουν στη φυλακή αυτά που... δικαιούνται. Ε, δεν γαμιόμαστε, λέω εγώ;
Μας έχουν τρελλάνει στους φόρους, μας έχουν μειώσει τη σύνταξη, όποιο έσοδο έχουμε, κι έχεις αυτούς τους κερατάδες να γαυγίζουν γιατί έχουν μειωμένη θέρμανση οι έμποροι ναρκωτικών, οι κάθε είδους αλλοδαποί συμμορίτες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα