Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΦΟΥΡΕΙΡΑ


Όχι, ρε! Αλβανίδα είναι η κυρία Ελένη Φουρέϊρα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Με σκότωσε η κυρία. Δεν το ήθελα με τίποτα να μάθω ότι είναι αλβανικής καταγωγής, όπως η ίδια το παραδέχεται. Γιατί;
Δεν γουστάρω τους Αλβανούς. Και τις Αλβανίδες. Εγώ είμαι με την Μεγάλη Ελλάδα, όχι την Μεγάλη Αλβανία των τοσκήδων και των γκεγκηδων. Μια χαρά ήμουνα με την κυρία Ελένη Φουρέϊρα όσο ήξερα ότι δεν είναι Αλβανίδα. Τώρα, όμως, που προέβη στην επιβεβαίωση, με χάλασε.
Αίσχος σαν τραγουδίστρια η Φουρέϊρα. Μ’ αρέσει, όμως. Με τα χορευτικά της, τα ξεβρακώματικά της. Από φωνή το κορίτσι είναι kurrgje, να το πω αλβανικά. Τίποτα. Δεν ξέρω αν συνεχίζει να τραγουδάει με play-back. Πριν από δυο χρόνια ήταν με τον Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα και χάλασε το πλαιη-μπακ. Για λύπηση ήταν η τραγουδίστρια.

Άστα αυτά. Να πάμε στο θέμα μας. Βίωσα τον ρατσισμό στην Ελλάδα, λέει σε συνέντευξη της η Φουρέιρα. Γι’ αυτό κρυβότανε. Γι’ αυτό δεν έλεγε ότι είναι Αλβανίδα. Είχε πάει στο Mystique, ένα συγκρότημα με τρεις γκόμενες κι εκεί κατάλαβε ότι αν φανέρωνε την καταγωγή της θα έτρωγε πόρτα.
Όχι, ρε. Να μας παραδίδει μαθήματα αντιρατσισμού η κυρία Φουρέιρα. Αποκαλύπτω, λέει, ότι είμαι Αλβανίδα διότι θέλω να περάσω τα «μηνύματά» μου. Τόσο της πλάκας τον έχουν τον κόσμο. Ο καθένας κάνει το κήρυγμά του. Πουλάει το σότο του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα