Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Οι γυναίκες έχουν ισχυρότερους οργασμούς όταν ο σύντροφός τους είναι πλούσιος και... αστείος!!!


 Γιατί μερικοί οργασμοί είναι καλύτεροι από τους άλλους, ακόμη και όταν δεν υπάρχει καμμία διαφορά στην ποιότητα; 
Μια νέα μελέτη προτείνει μια εξήγηση: ο οργασμός της γυναίκας την βοηθά στο να καθορίσει πόσο καλός σύντροφος είναι  το άλλο πρόσωπο.
Με άλλα λόγια, όσο ισχυρότερο οργασμό έχει, τόσο πιο κατάλληλος είναι ο εργένης.

Εξετάζοντας ετεροφυλόφιλες φοιτήτριες σε δεσμευμένες σχέσεις (και αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ετεροφυλόφιλες σχέσεις εξετάστηκαν), οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Albany διερεύνησαν κατά πόσον η ένταση του οργασμού , η συχνότητα και η σεξουαλική ικανοποίηση καθορίζουν την επιλογή μιας γυναίκας στην επιλογή του συντρόφου.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσο πιο συχνά οι γυναίκες έρχονταν σε οργασμό, τόσο πιο έντονοι ήταν οι οργασμοί. Ακόμη περισσότερο, όταν ο "ιδανικός" σύντροφος -  που προκαλεί άφθονους, και ως εκ τούτου ισχυρούς, γυναικείους οργασμούς - είναι αστείος, ιδιαίτερα ελκυστικός (γεροδεμένος, ειδικά), γεμάτος αυτοπεποίθηση, και ανήκει σε οικογένεια με υψηλά εισοδήματα
Ναι, διαβάσατε σωστά: Οι γυναίκες έχουν ισχυρότερους οργασμούς όταν ο σύντροφός τους είναι πλούσιος.
Οι ερευνητές είπαν ότι «η αίσθηση του χιούμορ όχι μόνο προέβλεψε την αυτοπεποίθηση και το οικογενειακό εισόδημα [του άνδρα], αλλά επίσης προέβλεψε την τάση των γυναικών να κάνουν σεξ, πόσο συχνά έκαναν σεξ, και αύξησαν τη συχνότητα του οργασμού τους σε σύγκριση με άλλους συντρόφους. "
Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να λιώνετε για έναν σύντροφο γεροδεμένο και εύστροφο, αλλά η μελέτη μας θυμίζει ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στο σεξ από τη φυσική απόδοση.
Ή ίσως είναι ένα μήνυμα προς όλους τους άνδρες εκεί έξω που βρίσκονται δεσμευμένοι σε  ετεροφυλόφιλες σχέσεις: 
Εάν προσπαθείτε να ευχαριστήσετε σημαντικά την σύντροφό σας  στο κρεβάτι, εστιάστε λιγότερο στην τεχνική και περισσότερο στο χιούμορ σας.
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα