Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΔΝΤ: ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

Πηγή: Fosphotos
 
Ένας μεγάλος μύθος κατέρρευσε δια στόματος Γκίκα Χαρδούβελη που περισσότερο σαν τεχνοκράτης παρά σαν πολιτικός, λέει τα πράγματα όπως τα αντιλαμβάνεται ο ίδιος και όχι όπως τα υπαγορεύουν οι κυβερνητικές σκοπιμότητες. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για τον υπουργό οικονομικών, είναι αδιάφορο για το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα.

Αυτό είπε ο Χαρδούβελης στο κυλικείο της Βουλής και έτσι διέψευσε την κυβερνητική καραμέλα ότι οι δανειστές τρέμουν στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ηνία της χώρας. Στη συζήτηση του με τους βουλευτές, ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι το ΔΝΤ όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αν θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, αλλά ούτε καν ποιος θα είναι κυβέρνηση.


Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σκληρό και αδιάλλακτο το Ταμείο. Δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές τον Μάρτιο». Και πρόσθεσε: «Μπορεί να έχουμε ολοκληρώσει το 99% των δεσμεύσεών μας, όμως αυτοί θέλουν και το 1%!».

Λίγο αργότερα το υπουργείο οικονομικών προσπάθησε να μαζέψει τα πράγματα. Ότι ο Γκίκας Χαρδούβελης δεν έχει κάνει καμμία αναφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Σε ό,τι αφορά τη στάση των δανειστών ανέφερε απλώς ότι το ΔΝΤ εμφανίζεται αδιάφορο για το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα».

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα