Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Πανσέληνος του Νοεμβρίου και προβλέψεις


Λίλιαν Σίμου πρόβλεψη Πανσέληνος astrolife

Από την Λίλιαν Σίμου

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα.
Σε ημέρα Δία και ώρα Ερμή, η Πανσέληνος προσπαθεί να μας περάσει ένα μήνυμα, φωτίζοντας τα σκιερά μέρη της ψυχής.

Η  Πανσέληνος του Νοεμβρίου έχει την ιδιαίτερη χροιά… Ένα ολόγιομο φεγγάρι στην έξαρση της Σελήνης, προσδίδει σταθερότητα και έμφαση σε ό,τι συνδυάζει το αισθητό μας σώμα, δηλαδή οι πέντε αισθήσεις μας. Η ανάγκη να γευτούμε τη ζωή και να έχουμε όλες τις διαστάσεις της σε ανάπτυξη, είναι αυτό που μας προσδίδει μεγαλύτερη αγωνία ή ανασφάλεια.
Κι αυτό γιατί ένας σχηματισμός σε ταυ τετράγωνο στα σταθερά ζώδια, επιτείνει την ένταση. Στον Σκορπιό, ο Ήλιος, με την Αφροδίτη, σε αντίθεση με τη Σελήνη του μήνα, προβάλουν ανικανοποίητα συναισθήματα, αγωνίες, ανησυχίες και θλίψη. Στο ίδιο ζώδιο, στον Σκορπιό, ο Κρόνος, απαιτεί ξεκάθαρες λύσεις και ίσως το τέλος ενός κύκλου που μας αποθαρρύνει ή μειώνει την χαρά της ζωής.
Ο Δίας σε ταυ τετράγωνο, από τον Λέοντα, απαιτεί να μπει φως στην ζωή μας, για να έχουμε τελικά λόγους να την απολαμβάνουμε, σε ένα ζώδιο ψυχαγωγίας, δηλαδή… αγωγής της ψυχής.
Με επιμονή, πείσμα και σταθερότητα, εδώ και τώρα, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως έχουμε στερήσει το χαμόγελο ίσως, το χάδι, την γλυκιά κουβέντα, από την ζωή μας. Ας προσθέσουμε τις πινελιές εκείνες που μας λείπουν… ένα άγγιγμα, μία μελωδία, ένα ωραίο θέαμα, ένα άρωμα…


Το μήνυμα της Πανσελήνου
Ο στόχος πρέπει να μας οδηγεί στην ασφάλεια και σε χαρές και απολαύσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινή ομορφιά της ζωής. Η επιστροφή στις φυσικές απολαύσεις γειώνουν το συναίσθημα και του δίνουν άλλη διάσταση.  Αξίες σταθερές, αξίες σαν την αγάπη, το χαμόγελο, το ζεστό χάδι, που λησμονήσαμε στον αγώνα για να κατακτήσουμε μία κορυφή, της οποίας τελικά το οικοδόμημα ήταν σαθρό.
Έχουμε αποφασιστικότητα να δώσουμε τέλος στην πίκρα και να αφήσουμε πίσω την απογοήτευση. Αξίζουμε ίσως περισσότερο από όσο έχουμε φανταστεί…
 astrolife Λίλιαν Σίμου προβλέψεις Πανσέληνος

Συμβουλές για τα ζώδια (παρακαλούμε διαβάζετε τον ωροσκόπο σας επίσης) 

Κριός


Μάχη δίνετε για τα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Αλλά πρέπει να περιφρουρήσετε τα έσοδά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από  τον τρόπο που κινηθήκατε τους τελευταίους μήνες. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

Ταύρος


Στον δικό σας χώρο έχουμε την Πανσέληνο του μήνα. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας  κάνετε κινήσεις, που ως τώρα δεν αποφασίζατε. Ξέρετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός του χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας, να δώσετε βάση σε κάποια σχόλια ίσως, γιατί μπορεί αργότερα, να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι με την επιμονή σας αυτό το διάστημα. Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να δημιουργήσετε με τα ταλέντα σας το προσωπικό σας στυλ.

Δίδυμοι


Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας, Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, που θα τολμήσετε λίγο αργότερα. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας, αλλά και μειώστε το άγχος σας.

Καρκίνος


Δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτή η περίοδος για σας. Αντίθετα, είναι μία περίοδος κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος για να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα και να ωφεληθείτε οικονομικά. Είστε άτομα που έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν. Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, η Πανσέληνος προσφέρει τώρα την ευκαιρία να κριθεί ποιος στόχος είναι υλοποιήσιμος και ποιος όχι. Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε άτομα που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας. Απλές καθημερινές και αισθητικές λεπτομέρειες, θα είναι το κίνητρο για να δώσετε στη ζωή σας φως, χρώμα, χαρά και να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργία και όνειρα που μοιράζεστε με άλλους.

Λέων


Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θέλετε να σας θαυμάζουν και να ξεχωρίζετε. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή θα χρειαστείτε για να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου, γιατί ίσως στον ατομικό σας χάρτη έχετε άλλα στοιχεία), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στόχοι που θα μπουν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν δώρα να σας αποδώσουν προς το τέλος του επόμενου χρόνου. Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Παρθένος


Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί η Πανσέληνος στον Ταύρο σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν αρκετά πιο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Φαίνεται να ανοίγουν πόρτες, να συναντάτε διεξόδους και να προσφέρεται το έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας. Δεχθείτε αυτό το διάστημα τις θετικές επιρροές, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…

Ζυγός


Για σας, η περίοδος αυτή μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα για στόχους πολυδάπανους, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας. Καθώς είστε σε μία δυσχερή θέση συναισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας.

Σκορπιός

Στον τομέα των σχέσεων, διαθέτετε πλέον πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, με γοητεία και μαγνητισμό, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή σχέση. Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση. Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ίσως γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή θα χρειαστείτε από ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, από μία δικαστική διαμάχη.

Τοξότης


Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Στα θέματα υγείας, ίσως προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα μπορείτε να συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία. Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες. Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, αλλά ξεκινήσατε πολλά παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο. Στον χώρο εργασίας κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, θέλουν προσοχή στις απαιτήσεις τους.

Αιγόκερως


Δεν θα λέγαμε πως θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα. Καθώς η Πανσέληνος εξελίσσεται και αφήνει το χρώμα της, υπάρχουν θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας. Μπορείτε πλέον να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή. Ανακτήστε την τόλμη και θα έρθει ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε απτοί, προσιτοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από απλές και όμορφες λεπτομέρειες και θα γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια. Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε εξοχή, έστω και για ένα περίπατο. Η φύση θα σας προσφέρει χαρές και ηρεμία.

Υδροχόος


Με την έμφαση στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς. Με τα μέλη της οικογένειας (και απαιτήσεις του/της συντρόφου), η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, με την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι, φέρνει αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση. Μην είστε κτητικοί με τους οικείους σας. Αν είστε άτομα που σας αρέσει η φύση και η τέχνη, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες.

Ιχθείς


Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και αυτό είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάτω από ένταση και εκνευρισμό. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Αποδίδετε τα μέγιστα μέσα από επαφές, επικοινωνία και γραπτά. Αν είστε καλλιτέχνες, δημιουργοί, η περίοδος αυτή θα δώσει μορφή στο έργο σας, καθώς θα μπορείτε να το αποδώσετε μέσω της τέχνης σας. Αν είστε λίγο άτολμοι στην επικοινωνία, δοκιμάστε να έχετε περισσότερες επαφές και να συναντήσετε άτομα που θα θέλατε, αλλά δεν αποφασίζατε ως τώρα. Στις συζητήσεις όμως, ενδέχεται να φανείτε επιθετικοί ή λίγο πεισματάρηδες. Μην είστε άκαμπτοι. Η δραστηριότητα μπορεί να σας κουράζει, αλλά αυτό το διάστημα έχετε την επιδεξιότητα και πρέπει να διαθέτετε την υπομονή για να εκπαιδευτείτε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα