Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ Η ΨΥΧΗ





ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Όλα οδηγούν πλέον πως ο πλανήτης μας καλύπτεται από ένα αόρατο μαγνητικό πεδίο, και αν και έχω αναφέρει στο παρελθόν αρκετά, τώρα θα επικεντρωθώ σε μια άλλη ιδιότητα του συγκεκριμένου πεδίου.

















Το ενεργειακό πλέγμα δέχεται και συντηρείται με την ενέργεια αυτή μέσω του ομφάλιου λώρου με το άστρο μας τον ήλιο. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο το πλέγμα, ώστε να μορφοποιεί μέσα από την πύκνωση της ενέργειας σε ύλη. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ο άνθρωπος από την επιφάνεια του πλανήτη, και να μην χάσει την πραγματικότητα από γύρω του, διότι εκεί έξω, εκπέμπουν άλλες πληροφορίες από άλλο συντονισμό κύματος.

Η Γη, ο πλανήτης, δέχεται από το ενεργειακό πλέγμα, συχνότητες των 7,8 χερτζ. Με την ίδια ακριβώς συχνότητα, είναι στην τέλεια υλική υπόσταση του το ανθρώπινο υλικό σώμα, και λειτουργεί σε αρμονία με την Γη.
Η ατμόσφαιρα του πλανήτη μας πάλλεται στα 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται συνήθως και ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη κατάστασή του (τα λεγόμενα εγκεφαλικά κύματα Alpha).

Γύρω μας, και παντού στον πλανήτη, κυκλοφορούν αυτά τα ενεργειακά ποτάμια, τα οποία διαχωρίζονται, τέμνονται, διασταυρώνονται, ώστε να παρατηρείται σε αυτές τις περιοχές οι άνθρωποι να συντονίζονται με αυτή την ένέργεια, και να έχουν πνευματική ευμάρεια, και σε άλλες περιοχές να βελτιώνεται η σωματική κατάσταση και υγεία των ανθρώπων.Και σε άλλες να αρρωσταίνουν.

Συμπερασματικά, ο πλανήτης μας έχει ένα αόρατο ενεργειακό πλέγμα γύρω του, όπου εκπέμπει συχνότητες, το οποίο είναι έτσι διαρυθμισμένο, ώστε να υπάρξει ο υλικός κόσμος που βλέπουμε εμείς.
Όλες οι υλικές οντότητες και όλος ο υλικός μας κόσμος γενικά που ζούμε καθημερινά, ΥΛΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΌ ΠΛΈΓΜΑ. Την λεγόμενη ζωϊκή ενέργεια.
Όπως και όλη η απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το οικοσύστημα της Γης.

Σήμερα οι ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο, αλλά και από το παρελθόν, πειραματίζονται πάνω στο ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη, σε έναν ακράτητο ανταγωνισμό, ποιος θα προλάβει πρώτος να ελέγξει αυτή την ενέργεια. Είναι διεφθαρμένα μυαλά, με κίνδυνο να καταστρέψουν όλο το οικοσύστημα.

Είναι επιτακτική ανάγκη η ενημέρωση για το ζήτημα και η δημοσιοποίηση των μυστικών για το ενεργειακό Πλέγμα της Γης. Κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει να παίζουν με τις πλανητικές δυνάμεις και να πειραματίζονται, χωρίς να συνειδητοποιούν την τεράστια δύναμη που κρύβεται εκεί. Δεν το συνειδητοποιούν διότι δεν έχουν εμβαθύνει στο ζήτημα, το διερευνούν ευκαιριακά, συνολικά, με βιασύνη για τις εφαρμογές και όχι με πλήρη κατανόηση. Διότι αποτελεί το άγιο δισκοπότηρο της φυσικής πλανητικής εξουσίας, και βιάζονται να το αποκτήσουν πρώτοι. Η ενεργειακή δομή του πλανήτη μας, το Πλέγμα, είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ζωής και την εξέλιξη όλων των ζωντανών οργανισμών. Το Πλέγμα καθορίζει τη διαδρομή των καταιγίδων, τη διεύθυνση των ανέμων, τις διαδρομές που ακολουθούν τα υπόγεια νερά, ίσως και την κατανομή της συνείδησης στον πλανήτη. Αν η γνώση του εξελιχθεί και παραμείνει στα χέρια μιας ανεύθυνης και εγωιστικής μειονότητας, αυτό μπορεί να αποδειχτεί τελείως καταστροφικό, και επιπλέον κανείς άλλος δεν θα μπορεί να κατανοήσει τι συμβαίνει για να το αντιμετωπίσει…

Δεν είναι πλέον κάποιο μεγάλο μυστικό ότι ο πλανήτης μας ετοιμάζεται να εισέλθει σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του. Η συχνότητα περιστροφής του και τα χαρακτηριστικά του μαγνητικού πεδίου του σύντομα θα αλλάξουν και θα δημιουργηθούν νέες ισορροπίες, αλλά και νέες αντιληπτικές πραγματικότητες. Η ανθρωπότητα, αν θέλει να επιβιώσει, θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές με περισσότερη ωριμότητα και με μεγάλη νοητική ευελιξία. Θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψουμε το παιδικό στάδιο της εξέλιξής μας.




Πως δημιουργείται η σκέψη και τα πιστεύω των ανθρώπων;
Θα σας αποδείξω τι είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα.
Ποιος θέλει να αποκόψει την επικοινωνία μας με τις υπερβατικές σκέψεις αλλοιώνοντας τα κύτταρα μας;

....
Όπως έχουμε πει, ο άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων.
Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει, το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας προκαλλεί τα ανάλογα συναισθήματα. τον λεγόμενο ψυχικό μας κόσμο. Και με τον ίδιο τρόπο δέχεται σαν δέκτης τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού.
Αυτός ο ψυχικός κόσμος, διαχωρίζεται σε δύο είδη συχνοτήτων.

Το ένα είναι το συνειδητό του εγκεφάλου, που παράγει συναισθήματα, σε ότι έχει σχέση με την υλική υπόσταση, και το άλλο το ασυνείδητο μας, το οποίο δέχεται υπερβατικές συχνότητες, αλλά και εκπέμπει πέραν της υλικής υπόστασης.

Οτιδήποτε παράγει ενέργεια εκπέμπει συχνότητες.
Από το οποιοδήποτε οργανικό τμήμα στο εσωτερικό μας σώμα, (για παράδειγμα η καρδιά, οι πνεύμονες), εκπέμπουν συχνότητες, και με τον ίδιο τρόπο, οτιδήποτε γύρω μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, εκπέμπονται εισερχόμενες συχνότητες από το ενεργειακό πλέγμα, και εξερχόμενες από την φύση που ενεργεί κι αυτή, από όλα τα όντα, και τον άνθρωπο μαζί, από τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και όλα μαζί αλληλεπιδρούν.

Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Όπως για παράδειγμα, η συχνότητα μιας καταιγίδας είναι δυνατή να μας επιφέρει την παραπάνω εσωτερική αλλαγή των αλυσιδωτών αντιδράσεων, και ας μην είμαστε σε θέση να την αντιληφθούμε.
Με λίγα λόγια αλλάζει τα συναισθήματα μας η επίδραση του καιρού, λόγω των λήψεων αυτών των συχνοτήτων από τον εγκέφαλο.

Πλέον στην σημερινή εποχή, οι συχνότητες που θεωρούμε φυσικές, και σε αρμονία με το περιβάλλον, και τον άνθρωπο, έχουν αλλάξει λόγω της τεχνολογίας.
Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι είναι συνήθως καταστροφικές για τον άνθρωπο, λόγω ελέγχου του μυαλού και της σκέψης γενικότερα.
Πλέον εκπέμπουν συχνότητες ώστε να ελέγχουν την σκέψη μας, και οτιδήποτε θεωρούμε φυσιολογικό,τον πόνο την λύπη τον φόβο, κτλ, στην ουσία είναι σκέψη άλλων.Της Ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη.

Για παράδειγμα, σε επιστημονικές έρευνες ελεγχόμενης έκθεσης στον ανθρώπινο εγκέφαλο, κύματα σε συχνότητες στα 523ΗΖ προξένησαν αίσθημα φόβου και πανικού>>.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε πως ακόμα και το DΝΑ ,(μορφή DΝΑ διπλή έλικα) παράγει συχνότητες, συνεπώς η έκθεση σε μη φυσιολογικές συχνότητες(δηλαδή τεχνητές) έχουν την δυνατότητα να σπάσουν και να δημιουργήσουν δυσλειτουργίες στο DΝΑ.
Ο Ρώσος επιστήμονας στο τομέα της κυματογενετικής Pjotv Garjajer ανακάλυψε πως το DΝΑ αποτελεί κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος.
Άρα καταλαβαίνετε όλοι σας, ότι αν δεν το έχουν κάνει ήδη, προσπαθούν να κόψουν κάθε επικοινωνία μας με το περιβάλλον και το ενεργειακό πλέγμα γύρω μας, να μην έχουμε καμιά επικοινωνία με τον υπερβατικό χώρο (παραδείσια κατάσταση), και να δεχόμαστε μόνον τις συχνότητες υποταγής της συνείδησης των ανθρώπων

Τα κύτταρα έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης των συχνοτήτων. Η αποθηκευτική δυνατότητα του DΝΑ υπολογίζεται σε 3GIGABIT. Πολλές τεχνολογικές εφαρμογές (ηλεκτρονικές καθημερινές συσκευές) προκαλούν βλάβες, έτσι δημιουργούνται διάφορα ερωτήματα για την προστασία μας από το σπάσιμο των γονιδίων μας και από την μή προστασία μας.

Να μην πω για το καθημερινό μας λούσιμο από συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων γύρω μας από τους ανθρώπους της Ελίτ, που πλέον ελέγχουν ήδη την σκέψη μας και το μυαλό μας.

Και να σκεφτείτε ότι τα "θαύματα" μπορούν να συμβούν γύρω μας τόσο μα τόσο εύκολα!
Οι συχνότητες μπορούν και να ευεργετήσουν ένα οργανισμό.
Έχει διαπιστωθεί πως όταν πετύχουμε συγχρονισμό των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου πετυχαίνουμε αυτοβελτίωση, ενώ όταν βομβαρδίζουμε με συχνότητες «θετικές» για τον οργανισμό μπορούν να γιατρέψουν παθήσεις, αφού κάθε κύτταρο από τα εκατομμύρια του εγκεφάλου αποφορτίζει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα.

ο Αυστριακός Βίλχελμ Ράιχ όπου είχε κατασκευάσει ένα ενεργειακό θάλαμο από κρυστάλλους εκπέποντας τέτοιες συχνότητες μέσω της οργόνης σε ασθενείς. Λέγεται δέ ότι θεράπευσε ανίατες ασθένειες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Η τύχη του Ράιχ ήταν να καταλήξει στη φυλακή των ΗΠΑ ως τσαρλατάνος ενώ η ταυτόχρονη παραδοχή του επιτεύγματός του θα έκανε οριστική παύση στη χρήση φαρμάκων. Πέθανε στη φυλακή ενώ μεγάλο μέρος των βίβλίων του κάηκε.

Καταλάβατε τώρα; Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε. Τι να πω, πολύ μεγάλο θέμα. Καλή δύναμη. Και να σκεφτείτε δεν πρόλαβα να μιλήσω για τις υπερβατικές συχνότητες. ..σε άλλη ανάρτηση.
Ανοίχτηκαν οι Ασκοί του Αιόλου, και το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι είναι ανόητοι για να χειριστούν αυτή την ενέργεια.


imerazante

http://atheatignosi
https://plus.google.com/+morfeassky/posts/K2heBZuYLB5



Άρα, ξεκαθαρίζεται πλέον, τι είναι τα συναισθήματα, αρνητικά και θετικά, και γίνεται κατανοητό, πως η ψυχή έχει μόνον θετικά συναισθήματα.

Άρα είχαν δίκιο οι πρόγονοι μας και μάλιστα ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, όταν αναλύοντας τι είναι η ψυχή, διαχώρησε το θνητό μας σώμα, ως δέκτη και σωματοποιητή των συχνοτήτων (ενέργειες) θετικών και αρνητικών.

Και η ψυχή, μας είπε, ότι έχει από μόνη της, δικές της τέλειες συχνότητες (θετικές ενέργειες), και στην οποία ψυχή, δεν μπαίνουν άλλες ενέργειες από έξω, αλλά ούτε και βγαίνουν από την ψυχή, οι δικές της τέλειες συχνότητες.(ενέργειες).

Και πλέον γίνεται κατανοητό αυτό που είπε ο Χριστός, πως στον παραδείσιο κόσμο, επικρατεί το "ναι ναι και το ου ου"
Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό στον ιδεατό κόσμο. Διότι και τα σώματα είναι θεϊκά.

Σε αντίθεση με εμάς εδώ, που και φθείρονται, και ζουν σε μία συνεχή σύγκρουση των δύο αντιθέτων.
Τι σημαίνει αυτό; Σε τι κόσμο ζούμε; Είναι ένα άλλο θέμα προς συζήτηση.


.Μιλούσε ο Ερμής για τις "ενέργειες", και έψαχνα να βρω τι είναι, και τελικά ως εκ θαύματος βρέθηκε η λύση. Πως οι "ενέργειες" είναι οι "συχνότητες".

Ερμητικά Κείμενα
Οι ενεργειες,(συχνότητες), καθως αυτες ειναι ασωματες βρισκονται μεσα στα σωματα και ενεργουν μεσω αυτων.

Από τις ενεργειες (συχνότητες), αλλες ανηκουν στα θεικα σωματα και άλλες στα φθαρτα.

Θεικες δε, είναι εκεινες που κατοικουν στα αθανατα σωματα (ψυχές), και οι οποιες είναι και τελειες, αφου λειτουργουν σε τελειο σωμα.

Σε ένα σωμα (ανθρώπινο - θνητό), υπαρχουν πολλες φορες και μια και δευτερη και τριτη ενεργεια, χωρις τις καθολικες που τις ακολουθουν.

Καθολικες ενεργειες λεω τις αποκλειστικα σωματικες, δηλαδη αυτές που γινονται με τις αισθησεις και τις κινησεις και χωρις τις οποιες δε μπορει να λειτουργησει το σωμα. Διοτι, τις ενεργειες τις συνοδευουν οι αισθησεις και μαλλον οι αισθησεις είναι αποτελεσμα των ενεργειων.
είναι και σωματικες και θνητες, μενοντας τοσο οσο και το σώμα.
....
...............
Και οι αισθήσεις είναι αποτέλεσμα των συχνοτήτων!!(ενεργειών).
Αλλά και οι κινήσεις. Μα αυτό είναι άλλο θέμα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα