Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ







Η τέχνη και η ψυχαγωγία δεν είχαν ποτέ όρια. Αυτό αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, αφού οι ιστορίες απέκτησαν άλλη μια διάσταση που δεν χωρά σε ένα βιβλίο, μια οθόνη ή μια σκηνή.

Οι ιστορίες πλέον δεν σας καλούν ως έναν απλό θεατή ή αναγνώστη, αλλά σας προτρέπουν να συμμετέχετε με την παρέα σας σε αυτές, γιατί πήραν σάρκα και οστά!

Πού; Στο Mysteries, στο κέντρο της Αθήνας!

Ειδικά σκηνογραφημένοι εσωτερικοί χώροι και δωμάτια μυστηρίου, βάσει της ιστορίας εγκλήματος ή μυστήριων γεγονότων, είναι αυτοί που καλύπτονται από γρίφους  και πολύπλοκους μηχανισμούς. Εσείς και η παρέα σας (3-6 άτομα), έχετε ως σκοπό να ανακαλύψετε κρυμμένα στοιχεία, να τα συνδυάσετε, να λύσετε τους γρίφους, να ανακαλύψετε κρυφά δωμάτια και να επιστρέψετε έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή σας, έχοντας ξετυλίξει ολόκληρη την ιστορία, μέσα σε μία ώρα! Δεν είναι και εύκολο να είσαι Sherlock! ]

 



Όπως μας αναφέρει ο δημιουργός του, λίγοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν στο πλαίσιο της  μίας ώρας, ειδικά εάν έχουν επιλέξει οι παίκτες το Δύσκολο επίπεδο. Συνήθως το 35-40% καταφέρνει να επιστρέψει από τα δωμάτια μυστηρίου μέσα σε μία ώρα.


Mysteries : «Η ιδέα προήλθε από τα ζωντανά δωμάτια απόδρασης στο εξωτερικό. Εμείς όμως θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι με πιο πολλά στοιχεία, να μην είναι σκοπός της ομάδας απλά να αποδράσει από το δωμάτιο. Έτσι, χωρίς να στηριχτούμε σε εταιρίες του εξωτερικού για τις ιστορίες ή τα θεματικά δωμάτια, δημιουργήσαμε τον πρώτο  100% ελληνικό χώρο ψυχαγωγίας στο είδος του, δίνοντας περισσότερο βάρος στην ιστορία που θα ζήσει η ομάδα. Όταν φύγει από τον χώρο μας η ομάδα, θέλουμε να της μείνει κάτι περισσότερο από την απλή διασκέδαση και να πάρει και μια μικρή ιστορία μαζί της.»
«Αυτό το υλοποιήσαμε δίνοντας έκταση στο σενάριο και εναλλακτικά τέλη, προσφέροντας στην ομάδα την επιλογή να αποφασίσει μέσα στην ιστορία ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει. Αυτό της αρχικής της αποστολής ή της ηθικής; Θα έχει τον χρόνο να αποφασίσει;»





 




«Οι εκφράσεις, η έξαψη των παικτών όταν βγαίνουν από τα δωμάτια μυστηρίου είναι αυτές που μας γεμίζουν με ικανοποίηση και μας αποδεικνύουν πως και η εμπειρία τους ήταν μοναδική, και πετύχαμε τον στόχο μας»



 



«Επίσης, σύντομα οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία και για μία ακόμη εμπειρία βάσει του τέλους που επέλεξαν, αλλά αυτό είναι κάτι που ακόμη δεν θα θέλαμε να αποκαλύψουμε, όπως και πολλές άλλες καινοτομίες στον χώρο, εκπλήξεις, που σταδιακά θα ανακοινωθούν.»


Η φαντασία και το μυστήριο πάντοτε υπήρχε στη ζωή μας και ήρθε η ώρα να έρθει στην επιφάνεια σε μορφή ζωντανής ψυχαγωγίας. Εμείς ήδη ετοιμάζουμε την ομάδα μας και  ακονίζουμε τα μυαλά μας.



Περισσότερες πληροφορίες, επιλογή υποθέσεων, κρατήσεις, στο http://www.mysteries.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα