Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Απομακρύνετε με φυσικό τρόπο τις ψείρες της κεφαλής

ψείρες-της-κεφαλής

Για πολλούς γονείς, η ψείρα της κεφαλής αποτελεί έναν πραγματικό «εφιάλτη». Αυτό το μικρό πλάσμα επιβιώνει στις ανθρώπινες τρίχες και θρέφεται με σταγόνες αίμα δαγκώνοντας το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής.
Οι ψείρες της κεφαλής αποτελούν ένα πολύ συχνό φαινόμενο για τα παιδιά σχολικής ηλικίας. Ακόμη και οι νεαρές γυναίκες «κολλάνε» ψείρες πιο συχνά από τους νέους άντρες, αλλά και οι δύο κατηγορίες αυτές υποφέρουν συχνά από αυτές.
Οι ψείρες, αν και δεν είναι επικίνδυνες, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να απομακρύνονται. Ούτως ή άλλως, είναι κολλητικές, και ένα μόνο μικρό δάγκωμα μπορεί να προκαλέσει φαγούρα ή δερματική λοίμωξη στο παιδί σας.
Πώς μπορείτε όμως να απομακρύνετε με φυσικό τρόπο τις ψείρες της κεφαλής;
Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά:

  • Δυνατό στοματικό διάλυμα (δεν είναι απαραίτητο ένα στοματικό διάλυμα γνωστής μάρκας)
  • Λευκό ξίδι
  • Σκουφάκι για το μπάνιο ή πλαστικές σακούλες που θα προμηθευθείτε από το μανάβικο
  • Μερικές πετσέτες
  • Σαμπουάν
  • Χτένα για τις ψείρες
Απλές οδηγίες:
Μουλιάστε το κεφάλι των παιδιών σας με όσο το δυνατόν περισσότερο στοματικό διάλυμα απαιτηθεί για να βραχεί εντελώς το κεφάλι τους. Όταν το κεφάλι τους είναι πλήρως βρεγμένο, μαζέψτε τα μαλλιά και τοποθετήστε ένα σκουφάκι για το μπάνιο πάνω στα μαλλιά του παιδιού και αφήστε το για 60 λεπτά ή εναλλακτικά αρκετές σακούλες παντοπωλείων.
Βάλτε μία πετσέτα στον ώμο τους – τα παιδιά μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν (σ.σ. pentapostagma.gr – να παίξουν δίχως πρόβλημα). Διασφαλίστε ότι δημιουργήσατε μία σφιχτή «εφαρμογή» γύρω από το τριχωτό της κεφαλής τους ώστε να διατηρηθούν μέσα οι ψείρες.
Όταν περάσει αρκετός χρόνος, αφαιρέστε με ακριβείς κινήσεις τις σακούλες. Θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των νεκρών ψειρών της κεφαλής που θα δείτε στις σακούλες – δεν είναι ευχάριστο θέαμα – διόλου, αλλά ένα σημάδι ότι η φυσική θεραπεία έχει αποτελέσματα.
Αφαιρέστε με προσοχή το στοματικό διάλυμα από τα μαλλιά των παιδιών σας. Στη συνέχεια, μουσκέψτε το κεφάλι τους με λευκό ξίδι. Επανατοποθετήστε τις σακούλες. Αφήστε τις και αυτή τη φορά σε αυτό σημείο για μία ώρα. Στη συνέχεια αφαιρέστε τις σακούλες με προσοχή. Αφαιρέστε το ξίδι από τα μαλλιά τους. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν όπως συνήθως.
Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία χτενίστε τα μαλλιά τους χρησιμοποιώντας τη χτένα για τις ψείρες. Το ξίδι λειτουργεί ως εξής: απομακρύνει την κόλλα των αυγών, ούτως ώστε να μπορείτε να τις απομακρύνετε με το χτένισμα δίχως δυσκολία.
Η μυρωδιά του δυνατού στοματικού διαλύματος θα κρατήσει μακριά τις ψείρες. Οι ψείρες απεχθάνονται ιδιαιτέρως την οσμή του δυόσμου.
Αν και θα χρειαστείτε αρκετές ώρες για να ολοκληρώσετε αυτό τον κύκλο θεραπείας, στην πραγματικότητα δεν θα χρησιμοποιήσετε βαριά χημικά τα οποία θα καταλήξουν στον οργανισμό του παιδιού σας.
Η θεραπεία αυτή είναι εύκολη, φυσικότατη και θα διαθέσετε μόλις λίγα ευρώ..
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα