Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Εννέα λόγοι υγείας για να έχετε οργασμούς!



Όσο και αν φαίνεται παράδοξο οι ερωτικές επαφές που συνοδεύονται από οργασμό ωφελούν και προστατεύουν τόσο την σωματική όσο και την ψυχική υγεία.

Μάθετε πως ο  οργασμός είναι δυνατόν να  βοηθήσει στη διατήρηση της καλής υγείας.
 
Πετάς στα σύννεφα
 
Όπως επισημαίνει η σεξολόγος Beverly Whipple η ορμόνη της  ωκυτοκίνης όταν απελευθερώνεται από τα νευρικά κύτταρα στον υποθάλαμο (μια περιοχή του εγκεφάλου)  διεγείρει τα συναισθήματα της χαλάρωσης και ζεστασιάς.
 
Παράλληλα η έρευνα που που έγινε από επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία διαπίστωσε ότι όταν οι γυναίκες βιώνουν οργασμό, η αμυγδαλή, το τμήμα του εγκεφάλου που σχετίζεται με το φόβο και το άγχος, χαλαρώνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
 
Διαλογισμός
 
Μια οργάνωση στο Σαν Φρανσίσκο, που ονομάζεται One Taste , έχει ως αντικείμενο την πρακτική εξάσκηση  του «οργασμικού διαλογισμού»,  κατά την διάρκεια της οποίας οι σύντροφοι προσπαθούν να επικεντρωθούν στην επίτευξη του.
 
Πρόσφατα, ο ηθοποιός Karen Lorre, αποκάλυψε ότι είχε  11 οργασμούς την ημέρα γεγονός που οφείλεται στις  νέες πρακτικές του  διαλογισμού.  
Χαρακτηριστικό  είναι ότι σε σε ένα άρθρο των New York  Times , ένας άνδρας ομολόγησε ότι « ο οργασμός βελτιώνει τη συγκέντρωση του στη δουλειά."
 
Καταπολεμά τις αϋπνίες
 
Η ειδικκή σεξολόγος  Whipple  επικαλείται  μια άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την οποία προκύπτει ότι  το 32% των 1.866 γυναικών στις ΗΠΑ δήλωσαν ότι αυνανίζονται, προκειμένου να χαλαρώσουν και να παραδοθούν στην αγκαλιά του Μορφέα.
 
Ανακουφίζει  από τους  πόνους
 
"Υπάρχουν ορισμένες  ενδείξεις ότι οι οργασμοί μπορούν να ανακουφίσουν όλα τα είδη του πόνου - συμπεριλαμβανομένου του πόνου από αρθρίτιδα, πόνος μετά από χειρουργική επέμβαση και ακόμη και τον πόνο κατά τη διάρκεια του τοκετού.
 
Γρήγορη ανάρρωση μετά από κρυολόγημα
 
Μελέτη σε ένα γερμανικό πανεπιστήμιο  έδειξε ότι η  σεξουαλική διέγερση κατά την διάρκεια του οργασμού  αύξησε τον αριθμό των κυττάρων "δολοφόνου" που ονομάζονται  λευκοκύτταρα .Αυτό σημαίνει ότι όταν οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, ο οργασμός θα μπορούσε να επιταχύνει την ανάρρωση τους.
 
Ξεχάστε  τα μπότοξ
 
Ο Δρ David Weeks, ένας Βρετανός σύμβουλος κλινικός ψυχολόγος και πρώην επικεφαλής της παλιάς ψυχολογίας ηλικίας στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου,ανακάλυψε ότι τα άτομα μεταξύ των ηλικιών 40 και 50 ετών ανέφεραν ότι έδειχναν νεότεροι  αφού είχαν  περισσότερες σεξουαλικές επαφές κατά 50%.
 
Αυτό συμβαίνει γιατί κατά  την διάρκεια της ερωτικής επαφής μια από τις ορμόνες που απελευθερώνεται η  αυξητική ορμόνη κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο ελαστικό.
 
Ενισχύει τη γονιμότητα
 
Η απογείωση στον έρωτα σε κάνει πιο γόνιμη: κατά τον οργασμό η μήτρα συσπάται και κινείται με τρόπο που διευκολύνει το σπέρμα να φτάσει σε αυτήν. Οι συσπάσεις μπορεί, επίσης, να βοηθήσουν τα σπερματοζωάρια να φτάσουν στις σάλπιγγες.
 
Γέννα με ένα... πόνο
 
Σε πρόσφατη έρευνα, 1.853 έγκυες ρωτήθηκαν ανάμεσα στην 29η και την 36η εβδομάδα της κύησης για τη σεξουαλική τους ζωή κατά τις δύο προηγούμενες εβδομάδες. Όσες έκαναν σεξ γέννησαν πιο εύκολα. 
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα