jacqueline-kennedy-onassis1
20 Οκτωβρίου του 1968 στον Σκορπιό έγινε ο γάμος του αιώνα. Ο βαθύπλουτος Έλληνας εφοπλιστής παντρεύτηκε την γυναίκα σύμβολο, την χήρα του προέδρου J.F Kennedy. Κι όταν λέμε γάμος του αιώνα δεν είναι σχήμα λόγου. Αρκεί να σας πω ότι υπήρξε μια γελοιογραφία σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα στην Αμερική, όπου έδειχνε τρεις τηλεοράσεις. Η μία έπαιζε τον πρώτο αστροναύτη στην σελήνη, η δεύτερη την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων και στην Τρίτη που είχε μαζευτεί όλο το πλήθος έδειχνε τον γάμο στο Σκορπιό.

Η Jacqueline Lee «Jackie» (Bouvier) Kennedy Onassis μια γυναίκα φιλόδοξη και «λυσσασμένη», εκδικούμενη τις απιστίες του συζύγου της, προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών John Kennedy, άρχισε να τον απατά ασυστόλως με όποιο αρσενικό της γυάλιζε. Ξεκίνησε από τα αδέλφια του. Κοιμήθηκε και με τον Bobby και με τον Teddy. Και μετά πήραν σειρά οι επιχειρηματίες και οι σταρ του Hollywood.
Ήταν μια γυναίκα εθισμένη στο σεξ, στο χρήμα και στην φήμη. Αρχικά πλησίασε τον Ωνάση για να τον πείσει να χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία του Ted Kennedy. Και μάλλον τότε της μπήκε η ιδέα του γάμου.
Εκείνος όμως γιατί την παντρεύτηκε; Μάλλον για κάποιους παρόμοιους λόγους, συν το γεγονός ότι τον χλεύαζαν και τον «κυνηγούσαν» στην Αμερική σαν φοροφυγά και φοροοφειλέτη. Αν παντρευόταν την «αγία» χήρα του προέδρου, θα είχε και διαφορετική αντιμετώπιση.
Το προξενιό έκανε η αδελφή της Jackie, η πριγκίπισσα Lee Radziwill. Στις 17 Αυγούστου 1968, δυο μέρες με της Παναγίας, στο Σκορπιό, πάνω στη θαλαμηγό «Χριστίνα», ο Ωνάσης πήρε την απόφαση να διαλύσει το δεσμό του με τη Μαρία Κόλλας και να ζητήσει σε γάμο την Jackie. Η «προξενήτρα» Lee Radziwill ήταν ήδη στο νησί για να τον «ψήσει». Είχε μαζί της και την Καρολίνα, την κόρη της Jackie. Ύστερα από μια-δυό μέρες έφτασαν και ο Έντουαρντ Κένεντι, η Τζάκι και ο μικρός γιος της Τζον Τζον.
Στις 20 Οκτωβρίου 1968 στον Σκορπιό τελέστηκε ο μυθικότερος γάμος που έχει γίνει στη χώρα μας. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ που έγινε χήρα στα 34 της χρόνια, μετά τη δολοφονία του άντρα της, παντρεύτηκε τον Έλληνα εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση. Εκείνη ήταν 39 ετών και εκείνος 62. Η τρομοκρατημένη χήρα ζητούσε προστασία για εκείνη και τα παιδιά της. Ο ισχυρός Έλληνας από τη μεριά του, με χαρά θα συνέδεε το όνομά του με τη λάμψη της διασημότερης γυναίκας του κόσμου, και της δυναστείας Κέννεντι, κατακτώντας τη γυναίκα-«τρόπαιο».  Το προγαμιαίο συμβόλαιο εξασφάλιζε την ίδια και τα παιδιά της δια βίου. Αλλά και εκείνη είχε δια βίου την υποχρέωση να λέγεται: Jackie Onasis.
Η Τζάκι, μπήκε δυναμικά και σαρωτικά στην ζωή του Ωνάση, στα σπίτια του, στους λογαριασμούς του, στο Σκορπιό και στο περίφημο κότερο «Χριστίνα». Το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τον Άρη, ήταν να ξεκρεμάσει την προσωπογραφία της μητέρας των παιδιών του, της Τίνα Λιβανού, που δέσποζε στο σαλόνι. Και πράγματι το πορτραίτο εξαφανίστηκε.
Η γαλλικής καταγωγής Jacqueline Bouvier , η «ιερή χήρα» του δολοφονηθέντος προέδρου  Τζον Κένεντυ αφήνει άφωνη την Αμερική, με την απόφασή της να παντρευτεί τον «Έλληνα πειρατή» (όπως τον αποκαλούσαν τα media των ΗΠΑ) Αριστοτέλη Ωνάση. Γυναίκα με στυλ, πλούσια, διάσημη, άξια σεβασμού, ξαφνικά  γκρεμίζεται θορυβωδώς από το εικονοστάσι μιας ολόκληρης χώρας για να πέσει στη κρεβατοκάμαρα ενός 62χρονου κροίσου.
Ωνάσης, Τζάκυ, γάμος, Σκορπιός, Ο γάμος του αιώνα,
Ο γάμος στον Σκορπιό. Σαφώς πιο ψηλή από εκείνον, έχει δίπλα της τα παιδιά της. Την Καρολίνα και με σκυφτό κεφάλι ο Τζον-Τζον.
Ωνάσης, Τζάκυ, γάμος, Σκορπιός, Ο γάμος του αιώνα,
Ωνάσης, Τζάκυ, γάμος, Σκορπιός, Ο γάμος του αιώνα,
Με την αδελφή της, πριγκίπισσα Lee Radziwill
Ωνάσης, Τζάκυ, γάμος, Σκορπιός, Ο γάμος του αιώνα,
Με την Χριστίνα ποτέ οι σχέσεις δεν ήταν καλές.
Ωνάσης, Τζάκυ, γάμος, Σκορπιός, Ο γάμος του αιώνα,
Ο Ωνάσης χρησιμοποίησε την Jackie για να «καθαρίσει» το όνομα του στα Αμερικάνικα MME.
Ωνάσης, Τζάκυ, γάμος, Σκορπιός, Ο γάμος του αιώνα,
Η Jackie χρησιμοποίησε τον Ωνάση για να εξασφαλίσει την δια βίου ευτυχία του χρήματος.
Ωνάσης, Τζάκυ, γάμος, Σκορπιός, Ο γάμος του αιώνα,
Ότι και να έκαναν, όπου και να πήγαιναν παντού υπήρχαν φωτογράφοι. Δημοσιότητα στο maximum
onassis_M
?????????????????????????????????????????
article-2307258-193A50C7000005DC-149_634x374
Γενική άποψη του Σκορπιού.
1484935_orig
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ