Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Boost : Βελτιστοποιήστε και αυξήστε την ταχύτητα του υπολογιστή σας


Με την πάροδο του χρόνου όλοι μας έχουμε παρατηρήσει ότι μειώνεται σε κάποιο βαθμό η ταχύτητα του υπολογιστή μας. Αυτό έχει να κάνει τις περισσότερες φορές κατά ένα μέρος με την άναρχη εγκατάσταση πολλών προγραμμάτων.
Με την έννοια άναρχη εννούμε το ότι πολλά από τα εγκατεστημένα προγράμματα τα αφήνουμε να τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή μας με αποτέλεσμα ο υπολογιστής να καταναλώνει πόρους και να επιβαρύνεται με προγράμματα που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να τρέχουν κατά την εκκίνησή του.
Ενας άλλος λόγος είναι οι πολλές εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις προγραμμάτων που αφήνουν κατάλοιπα στις περισσότερες των περιπτώσεων με αποτέλεσμα ο υπολογιστής μας να μαζεύει ΄΄σαβούρα΄΄, αν δε κάνουμε το λάθος και δεν φροντίζουμε να τον καθαρίζουμε, είναι πολύ πιθανόν να διαπιστώσουμε μεγάλες καθυστερήσεις και προβλήματα.Το Boost είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα αναλάβει να μας απαλλάξει από αυτά τα προβλήματα αφού παίρνει αυτόματα τον έλεγχο και βελτιστιοποιεί τη εκκίνηση του υπολογιστή μας απενεργοποιώντας προγράμματα και υπηρεσίες που κατά την ΄΄γνώμη΄΄ του δεν θα πρέπει να τρέχουν αυτόματα. 
Ακόμα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας αφαιρώντας τα περιττά αρχεία στο σκληρό σας δίσκο, επιτρέποντας στον υπολογιστή σας να τρέξει με μέγιστο των δυνατοτήτων του. Επίσης θα σας βοηθήσει με την αφαίρεση λογισμικού crapware, bloatware, δοκιμαστικών εκδόσεων , bundleware και adware .
Τέτοιου είδους προγράμματα τα επονομαζόμενα ΄΄crapwar ΄΄ είναι γνωστό ότι προκαλούν κολλήματα και καθυστερήσεις στην εκκίνηση.  Δυό λόγια για το πρόγραμμα τώρα, αφού το τρέξετε την πρώτη φορά θα κάνει μία εκτίμηση της λειτουργικότητας του υπολογιστή σας, σε γενικές γραμμές, χαμηλη βαθμολογία σημαίνει και χαμηλή απόδοση. Όπως βλέπετε υπάρχουν δύο λειτουργίες η Basic και η Power, αν θέλετε να αποφασίζει το πρόγραμμα για εσάς αφήστε το στο Basic αν τώρα θέλετε να επέμβετε στην λειτουργία του πατήστε Power. Τέλος από τις ρυθμίσεις του προγράμματος υπάρχει η επιλογή να αποφασίσετε αν θέλετε να τρέχει και να κάνει αυτόματα βελτιστοποίηση στον υπολογιστή σας ή αν θέλετε να ορίσετε εσείς τη χρονική στιγμή που θα αποφασίσετε να το τρέξετε. 
Συνιστάται ανεπιφύλακτα για χρήση σε σχετικά αργούς ή φορτωμένους με πολλά προγράμματα φορητούς υπολογιστές.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 

 

lovefortechnology

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα