Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Η Ελλάδα δεν έχει περάσει ακόμη το μεγάλο σκόπελο!


                                               ("Ship In A Storm" by James E. Buttersworth)

Το "πλοίο" Ελλάδα βρίσκεται ακόμη (στο φθινόπωρο του 2014 που γράφω αυτό το άρθρο) σε μεγάλη καταιγίδα! Και παρ' όλο που κάποιοι λένε ότι "τον έχουμε φάει τον γάιδαρο" οι αστρολογικές ενδείξεις φανερώνουν ότι όχι μόνο η καταιγίδα δεν πρόκειται να κοπάσει σύντομα αλλά ότι δεν έχουμε καν βρεθεί ακόμη στο πιο κρίσιμο στάδιο της εθνικής μας διαδρομής! Το "πλοίο" Ελλάδα φαίνεται να έχει μπροστά του ένα γιγαντιαίο "σκόπελο", στον οποίο αφενός μεν πρέπει να φτάσει προτού αναποδογυρίσει και βυθιστεί από την καταιγίδα και αφετέρου πρέπει να "καβαντζάρει" χωρίς να συγκρουστεί μαζί του αυτόν τον σκόπελο, έτσι ώστε να καταφέρει να περάσει μετά σε πιο ήρεμα νερά...

Στις προβλέψεις μου για τον καινούργιο αιώνα που είχα κάνει το Δεκέμβρη 1999 για την ένθετη "ατζέντα" που είχε κυκλοφορήσει τότε μαζί με το "Άστρα και Όραμα" - συνεργαζόμουν τότε με το συγκεκριμένο περιοδικό - έγραφα στο σχετικό μου άρθρο με τίτλο "Ο Νέος Αιώνας - Το αστρολογικό πορτρέτο μιας καινούργιας ζωής": "...Ακολουθούν οι χρονιές 2011 και 2012, δύο χρονιές στη διάρκεια των οποίων οι εξωτερικοί πλανήτες θα σχηματίσουν εξαιρετικά δύσκολες όψεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα σχηματίσουν ένα μεγάλο Ταυ τετράγωνο, με τον Πλούτωνα να βρίσκεται στη βάση του Ταυ. Πρόκειται για έναν ισχυρότατο πλανητικό σχηματισμό που δηλώνει μία κρίσιμη περίοδο για την ανθρωπότητα. Ίσως τα χρόνια εκείνα γίνουν σκοτεινά για τη γη μας, ίσως στη διάρκεια τους επικρατήσει ένας μικρός μεσαίωνας, με πολέμους, ελλείψεις αγαθών, μεγάλες οικονομικές κρίσεις...".



Τα έγραφα αυτά το 1999 νοιώθοντας την ανάγκη να δώσω στο κοινό μια πρόγευση για το τι ενδεχομένως θα επακολουθούσε στη ζωή τους - ειδικά στο τέλος της πρώτης και στην αρχή της δεύτερης δεκαετίας του καινούργιου αιώνα. Και τώρα αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μια ανάλογη θέση, όπου πρέπει να γράψω για μια άλλη κρίσιμη φάση στην πορεία της σύγχρονης Ελλάδας. Για τον "σκόπελο" προς τον οποίο κατευθυνόμαστε, ο οποίος ακούει αστρολογικά στο όνομα Πλούτωνας! 

                                                      
                                                            (Pluto / Hades by 'Skullbastard")

Δεν χρειάζεται να είσαστε ειδήμονες στην αστρολογία για να καταλάβετε το γιατί χαρακτηρίζω τον Πλούτωνα "σκόπελο". Αρκεί να θυμηθείτε από τη μυθολογία (αρχετυπικά η μυθολογία και η Αστρολογία συνδέονται στενά) ότι ο ο Πλούτων ήταν ο θεός του κάτω κόσμου και επομένως σχετίζεται με το σκοτεινό και ζοφερό βασίλειο του Άδη, με την αρπαγή των ψυχών (και με την "αρπαγή" γενικά), με το θάνατο, με τις μεγάλες "μεταβάσεις" (βλέπε "κρίσεις"), με την οικονομία (Πλούτων = πλούτος, χρηματική ενέργεια, οικονομία). Το πλοίο "σύγχρονη Ελλάδα" έρχεται αντιμέτωπο τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία του με το μεγάλο σκόπελο του Πλούτωνα!

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται στα χρόνια μας στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό που δεν γνωρίζετε ίσως είναι ότι η σύγχρονη Ελλάδα ανήκει αστρολογικά στο ζώδιο του Αιγόκερου! Πολλοί/ές θα μείνετε έκπληκτοι/ες ακούγοντας το αυτό γιατί διαρκώς σας λένε ότι η Ελλάδα "είναι Υδροχόος". Αυτό όμως το "η Ελλάδα είναι Υδροχόος" έχει επικρατήσει παντελώς ανεξέταστα στη χώρα μας - όχι μέσα από κάποιες ενδελεχείς μελέτες αλλά από μέσα από το "έτσι ακούω να λένε όλοι" (αυτό αποδεικνύει από μόνο του το χαμηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η Αστρολογία στη χώρα μας. Γιατί το "ωροσκόπιο της Ελλάδας" που βασίζεται στην ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 1830 στην πραγματικότητα εκπροσωπεί "Το βασίλειο της Ελλάδας", το οποίο όμως έχει καταργηθεί εδώ και 4 δεκαετίες, με το εθνικό δημοψήφισμα του 1974! Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη σχετική τεκμηρίωση στο άρθρο μου "Το Εθνικό Ωροσκόπιο της Ελλάδας" )!

Στο πραγματικό λοιπόν ωροσκόπιο της Ελλάδας (και όχι στο "γιαλαντζί") ο Ήλιος βρίσκεται στις 22 μοίρες και κάτι του Αιγόκερου. Σε μία θέση δηλαδή στην οποία κατευθύνεται αμετάκλητα τώρα ο Πλούτωνας! Σε μια θέση στην οποία θα βρεθεί - για πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας - στα αμέσως επόμενα χρόνια! Δεν συνάδουν επομένως (αστρολογικά πάντα) οι δηλώσεις κάποιων πολιτικών ότι η Ελλάδα ξεπερνάει σιγά - σιγά την κρίση. Οι αστρολογικές ενδείξεις αντίθετα φανερώνουν ότι η Ελλάδα μπαίνει τώρα στην πιο κρίσιμη φάση της μεγάλης καταιγίδας στην οποία έχει περιπέσει, όπου όχι μόνο η ίδια η καταιγίδα δεν καταλαγιάζει αλλά μας φέρνει ορμητικά σε πορεία σύγκρουσης με τον πιο μεγάλο σκόπελο που υπάρχει στην εθνική μας διαδρομή - πάνω στον οποίο κινδυνεύουμε να καραβοτσακιστούμε! 

Για να μην παρεξηγηθώ όμως, σε αυτό το άρθρο κάθε άλλο παρά φιλοδοξώ να γίνω "κήρυκας κακών" προαναγγέλοντας την επικείμενη αμετάκλητη καταστροφή και διάλυση της Ελλάδας...Αυτό που λέω στην πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα δεν έχει φτάσει ακόμη στην πιο καθοριστική φάση της πορείας της καθώς έχει να συναντήσει μπροστά της το μεγάλο  "σκόπελο" της συνόδου του διελαύνοντα Πλούτωνα με το γενέθλιο Ήλιο της. Η σύνοδος αυτή θα συμβεί με απόλυτη ακρίβεια το έτος 2019. Το θέμα είναι ότι ο Πλούτωνας θα αρχίσει να επηρεάζει έντονα τον "αιγοκερίσιο" Ήλιο της χώρας μας πολύ πριν από το 2019 (τουλάχιστον από το 2016 και πιθανώς και από το 2015). Αυτό δε το φαινόμενο θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας!

Η ειρωνεία είναι ότι μετά το 2015 θα αρχίσει να ατονεί παγκόσμια το μεγάλο τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα, στο οποίο έχει καταλογιστεί αστρολογικά η τρέχουσα παγκόσμια κρίση. Ακριβώς όμως τότε θα αρχίσει να πρωτο-πλησιάζει η χώρα μας στον μεγάλο "σκόπελο" της! Και δεν είναι μόνο ο Πλούτωνας που θα την επηρεάσει καταλυτικά τότε αλλά και ο (νεοανακαλυφθείς) πλανητοειδής Έρις, ο οποίος στην "αρνητική" του εκδήλωση έλκει ακραία, μοιραία και υψηλά καταστροφικά γεγονότα. Η Έρις κινείται πολύ αργά και επηρεάζει ήδη εδώ και πολλά χρόνια τον Ήλιο της χώρας μας - όπως και θα συνεχίσει να την επηρεάζει (μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μου άρθρο για την επίδραση της στο ωροσκόπιο της Ελλάδας εδώ )!

Εναπόκειται στους κυβερνώντες και πάνω απ' όλα στο λαό της Ελλάδας να αδράξουν το τιμόνι και να αγωνιστούν ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ καραβοτσακιστεί και διαλυθεί η χώρα μας! Κάτω από αυτή την πρωτόγνωρη στην ιστορία μας συνάντηση με τον Πλούτωνα κάθε ακραίο ενδεχόμενο είναι πιθανό. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας έχει σχέση και με τον Φοίνικα, με το μυθικό και υψηλά συμβολικό εκείνο πτηνό που έχει τη δυνατότητα να αναγεννάται μέσα από τις στάχτες του. Επομένως, αν κινηθούμε κατάλληλα ο Πλούτωνας θα μας προσφέρει μια κυριολεκτικά ανεκτίμητη δυνατότητα "μετουσίωσης" σαν κράτος (την οποία θα πρέπει να καταφέρουμε να τη "ρευστοποιήσουμε" φυσικά)! Πάντως, μια τέτοια μετάβαση της Ελλάδας στην εποχή της μεγάλης της Αναγέννησης της δεν πρόκειται να συμβεί καθόλου εύκολα και ανώδυνα. Θα απαιτήσει μια ειλικρινή μεταμέλεια, μια συλλογική "ένωση  ψυχών" και πολλή μόχθο και επιμονή (αν ισχύσει δε η χειρότερη εκδοχή αυτής της πλουτώνειας επιρροής τότε ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με τραγικά γεγονότα)...

Θωμάς Γαζής


ifestion

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα