Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ


Δεν το συζητάμε ότι σήμερα η γυναίκα έχει παραξευτυλιστεί. Δεν το λέω εγώ αυτό, ένας άνδρας, είναι άποψη γυναικεία. Το λένε γυναίκες, μάλιστα γυναίκες με προσωπικότητα, σύγχρονες και με μυαλό ανοικτό. Τι πράγματα είναι αυτά, σου λένε, να κυκλοφορεί η γυναίκα ξεβράκωτη, ακόμα και σε επίσημες εκδηλώσεις επώνυμες κυρίες να είναι περισσότερο γυμνές παρά ντυμένες.
Στα χρόνια μου, είπε η Γαλλίδα ηθοποιός Ζαγκλίν Μπυσαί, η γυναίκα προσπαθούσε να είναι ελκυστική, γοητευτική, όμορφη. Σήμερα η γυναίκα θέλει να είναι καυτή, hot.

Μέτρια ηθοποιός η Μπυσαί, άσχετο αυτό, έκανε μια αρκετά καλή καριέρα στο σινεμά, όμως ας σταθούμε στην κουβέντα της. Ότι σήμερα, κάτω από την πίεση της μόδας και του γενικού πνεύματος, όπως το ορίζουν οι ντηζαϊνερ και η διαφήμιση, η γυναίκα θέλει να είναι προκλητική, να δείχνει όσο γίνεται γυμνή σάρκα.
Τι είναι αυτό; Ξευτύλα είναι. Σε τι, δηλαδή, διαφέρει από την πουτάνα που τα έχει πετάξει όλα έξω και στη γωνία περιμένει τον πελάτη; Το ότι δεν είναι πόρνη, το ότι δεν περιμένει να ξενοπηδηχθεί δεν θα πεις ότι είναι κυριλάτο ένα τολμηρό ντύσιμο, επειδή η κυρία έχει κυριλάτη συμπεριφορά, μιλάει σα διανοούμενη, έχει ευπρέπεια στο πως πίνει το ποτό της και πιάνει στα χέρια τα μαχαιροπήρουνα.
Ναι, είναι ξευτύλα η κυρία να ανεβαίνει στη σκηνή να τραγουδήσει με καυτό σορτ, με γυμνή την κοιλιά και με εκφράσεις στο πρόσωπο σα να της τον έχουν φορμάρει από πίσω. Και σου λένε ότι η γυναίκα είναι ίδια με τον άνδρα. Με ποια λογική;
Δεν ξέρω κανέναν άνδρα να πηγαίνει σε δεξίωση με μαγιώ. Εγώ βλέπω τον άνδρα ντυμένο κανονικά, με κοστούμι, γυμνό μονάχα το πρόσωπό του και από την άλλη την γυναίκα με την πλάτη καυτή και πιο καυτά τα βυζιά της, έτσι είναι φτιαγμένη η τουαλέτα βραδινής εξόδου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα